- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.141
Değil mi canım eşim beni suçladı da önce ona göre hep ben arıza çıkarıyorum...yani devletin ödemediği bir cihaz hepsi aynı işlevi görüyorsa ben hangisini beğenirsem onu alabilmeliyim...ama yoook kendi elinde hangisi varsa onu kaktıracak bize bi de açıp gonderiyor ki hiç dönüşü olmasın...sen adama desene bunun çeşit çeşiti var nasılsa paranızla alıyorsunuz istediğinizi seçin...ki o kılıflı olanlar çok güzeldi pamuk koy yedek iğne koy hepsinin ayrı cebi var...bunun da cantası var diye bişey çıkardı icinden uyduruk bir kese...ben haklıyım yani sonuçtaBu isler eczanenin elinde kesinlikle 10ay oncesine kadar bende eczanede çalisiyodum hastayı kesinlikle magdur etmiyoduk hatta en son bi hastam damla almsti yan koymuş damla dökülmustu geri getirdi hemen firmayla konustm hastanin magduriyetini gderdk ki kullanıci hatası diyebilirdm mesela
Ne anlatlar iste. Ben oyle durumlarda gidecegimiz yere varmadan bugun kotu hissediyorum fazla oturmayalim diyorum. Baktim bu saati unutup gidiyor. Mesaj atiyorum telefonuna cok kotuyum falan diyeBizde de durum tersi ben misafirlikteyim Kaynimlardayim. Ben deli gibi midem yanıyor diyorum. Eşim buz ye istersen diyor. La havle. Erkekler bu konuda çok anlayışlı değil canım ne yapcan
O kadarini bilmiyorum canim :/Kapıda ödemeli kargoyu açtırmıyo kargocular diye biliyorum canım
Her seyden yanıyor benim midem...akşam yemeğini 6-7 gibi yiyip 8 de yürüyorum sonrasında hiçbir sey yemiyorum...1 kasr yogurdum vardı ara öğün onu da kaldırdım yoğurt bile mahfediyor beni...gece uyuyamıyorum
Değil mi canım eşim beni suçladı da önce ona göre hep ben arıza çıkarıyorum...yani devletin ödemediği bir cihaz hepsi aynı işlevi görüyorsa ben hangisini beğenirsem onu alabilmeliyim...ama yoook kendi elinde hangisi varsa onu kaktıracak bize bi de açıp gonderiyor ki hiç dönüşü olmasın...sen adama desene bunun çeşit çeşiti var nasılsa paranızla alıyorsunuz istediğinizi seçin...ki o kılıflı olanlar çok güzeldi pamuk koy yedek iğne koy hepsinin ayrı cebi var...bunun da cantası var diye bişey çıkardı icinden uyduruk bir kese...ben haklıyım yani sonuçta
Aşağı yukarı aynı seyler olurdu Can'ım. Sadece şişe ve kum gerekirdi. Ama bu da çok güzel ZatenOnu da düşündük aslında canım da ona çok malzeme gerekiyor sanki bi de daha çok uğraştırcakmış gbi geldi . Ben zaten üşengeç bi insanım o kadar uğraşamam diye düşündüm:)
benimki ne yersem yiyeyim yanıyo, ilaçsız da geçmiyor ama mayalı şeyler yersem öldürüyor.Benim bebegmi hep asagida hissediyorum sve mide yanmasi yasamadim. Ama bugun patlican musakka yedim yagda kizardigi icin yakti midemi. Benimki sadece yagda kizaran seylerde yaniyo. Acaba sizde yağlı mi yiyosunuz. Sizin yorumun altina herkese sormus oliyim. He bide salcali domatesli seyler cok yakiyo
Normalde de midem hassastır gastrit falan oluyordu ara ara...stres falan hiç iyi gelmez önce sindirim sistemim çöker...hamilelikte de iyice berbat oldu...Allah tan şeker diyet falan derken birçok seyi hiç yemiyorum da ordan kurtarıyorum...mesela pirinç beyaz ekmek ağzıma değsin bildiğin zehir oluyor...aslında soğan sarmısak da iyi gelmiyor ama gündüz salatalarında onları biraz yiyorum çünkü meyve de yok bi yerlerden vitamin almak lazım...bu kız beni dağıttı resmen..sağlıkla gelsin de...ya genç kızlığimdaki mız mız halime döndüm koskoca kadınCanım senin de hamilelikten dolayı mı yoksa önceden de varmıydı. Ya bu yanmalar bi geçse ne olur beni de senin gibi herşey yakıyor şimdi bir yudum süt içtim 15 dk rahat ettirse yeter.
Ne anlatlar iste. Ben oyle durumlarda gidecegimiz yere varmadan bugun kotu hissediyorum fazla oturmayalim diyorum. Baktim bu saati unutup gidiyor. Mesaj atiyorum telefonuna cok kotuyum falan diye:/
Erkekler kardeslerinin evine gidince bi haller oluyor heralde. Benimki boyle uzatti mi sinirden ağlayasım geliyor.Canım mesaj atmama ne gerek var. Berbat haldeyim gaviskon ictim eltiminde midesi kotudur evdinde bulundurur. Çantamda metsil cigneme tableti buldum 1 tane onu da kullandım. Geçmedi. Sevgili eşime söyledim buz ye dedi 2 buz yedim geçmedi. Biraz önce 1 yudum süt içtim. Oda ise yaramadi gerçi. Görüyor ne çektiğimi bir daha söylemem mı gerekiyor.
Oy kuzim ya cok şükür iyiye gisiyor. Sabret annesi az kaldi. Senin icin ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Ben de kucagima almak icin sabirsizlaniyorum oysa su an en guvenli yerde. Senin icin nasil zordur. Keske erken dogum yapan annelere çocuk kuvezden cikana kadar hastanede kalma şansı verseler hatta ayni odada kalsa yavrusuyla. Hem bebege de iyi gelir.Canım bebeğim 1500 oldu çok şükür kalsiyumu dengede tutmaya çalışıyorlar bir an önce emzirmek istiyorum ufaktan emme yutma reflekslerine başlandığını söylediler bakalım inşallah fazla uzun sürmez bugün 25 gün oldu. Artık onsuzluğa dayanamıyorum
Oy kuzim ya cok şükür iyiye gisiyor. Sabret annesi az kaldi. Senin icin ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Ben de kucagima almak icin sabirsizlaniyorum oysa su an en guvenli yerde. Senin icin nasil zordur. Keske erken dogum yapan annelere çocuk kuvezden cikana kadar hastanede kalma şansı verseler hatta ayni odada kalsa yavrusuyla. Hem bebege de iyi gelir.
Aninn amin. Her sey zamaninda guzel tabiki. Ama nolur oyle seyler Arastirma. Oncelikle zihinsel sorunlar zamaninda dogan bebekler icin de gerceklesebilir. Ayrica normal dogumla dogan bebeklerde sezeryan bebeklerine gore daha yuksek ihtimal var dogum esnasinda olsijensiz kalabilme ihtimalleri oldugu icin. O yuzden sakin aklina zihinsel sorunlari olur diye getirme. O risk her bebekte var.. Fiziksel kusuru da hic sayma, artik imkansiz denilen seyleri bile başarıyorlar. Binlerce cocuk var erken dogup sapasaglam olan. İlla erken dogumla ilgili seylere bakacaksan olumlu hikayelere bak. İnsallah sen de ilerde o olumlu hikayeleri yazanlardan biri olacak, senin durumunda olanlara destek olacaksin..Canım sana vakitlice ve sağlıklı doğumlar diliyorum. Keşke öyle bi uygulama olsaydı ama maalesef Yok. Evde uğraşım olmadığı için erken Doğumda prematürelerin fiziksel ve zihinsel sorunlarını okuyorum canım çok sıkılıyor benim bebeğimde olur mu endişeleri yaşıyorum. Olanlar için dua ediyorum. Bu durumlar beni çok endişelendiriyor bebeğimin geleceği açısından. Meğer erken Doğumun ne kadar büyük riskleri varmış bunları hiç bilmiyordum Allah kimseye vermesin başıma gelince anladım
Benimkiler gercek agactandi hatta asla verniklenmiyo zeytinyağıyla yaglaniyo zaten agac oldugu icin emiyo direk. Cok hos olmus ama ben sadece gorunce algida secicilik yasadim. Yoksa aklima gelmezdi. Cok guzel gorunuyooo.Eminönü den aldım canım magnet olarak düşündüm ben arkasına mıknatıs yapıştırdık . Biz vernikledik ağaçları normalde rengi açık
Erkekler kardeslerinin evine gidince bi haller oluyor heralde. Benimki boyle uzatti mi sinirden ağlayasım geliyor.
Ya nasil 8den sonra bisey yemiyosun ben bebek beslensin diye valla 2 saatte bir bisey yemeye calisiyorum. Gece boyu ac kalmasin diye 2 de uyurken biseyler yiyip yatiyorum ://. Bebegunin kilosu iyi herhalde. Yemeyle icmeyle alakasi yok bu isin sanki yaHer seyden yanıyor benim midem...akşam yemeğini 6-7 gibi yiyip 8 de yürüyorum sonrasında hiçbir sey yemiyorum...1 kasr yogurdum vardı ara öğün onu da kaldırdım yoğurt bile mahfediyor beni...gece uyuyamıyorum
Canım bebeğim 1500 oldu çok şükür kalsiyumu dengede tutmaya çalışıyorlar bir an önce emzirmek istiyorum ufaktan emme yutma reflekslerine başlandığını söylediler bakalım inşallah fazla uzun sürmez bugün 25 gün oldu. Artık onsuzluğa dayanamıyorum
Kızlar ben geldim kontrole gitmiştim malesef çook üzgünüm .. Benim cimcime yaptı yapacağını üzdü beni malesef 1gram almamış 9 günde .. Bu nedemek gerilik başladı demek... Doktorum 2000 olaydı iyiydi dedi ama umudu olmadığını dedi haftaya tekrar ciğer geliştirici vurulcam şuan 3 hafta olmuş yaklaşık gerilik 2 hafta kadar daha bekleriz muhtemelen iğneden 2 3 gün sonra alcak bebeği .. Dışarda daha hızlı kilo alır dedi şuan durum kötü dedi zaten ben ne olucağını ne yapmam gerektiğini biliyorum hiç sormadım bile.... Az stres yapıp kızım içerde stres olmasın diye uzanmak ne yemek ne içmek boş biliyorum .. Herşeye hazır olup doğumu beklemeye başladık biz.... Rabbim ömür verdiyse sağlıcakla doğar yavrum kuvezde kalır çıkar... Görelim mevlam neyler ... Neylerse güzel eyler ... Dualarınızı bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?