2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım bende geç saatte birşey yemiyorum hatta bu akşam saat 7 de yemek yedim dahada birşey koymadım ağzıma. Ama deli gibi yanıyorum.
Gebelik okulunda ebe bebeğin gelişiminin annenin depolarından sağlandığını söylemişti. Yanı ceviz yerseniz deponuz dolar ama yemezseniz de birşey olmaz bebek depolarınızdan alır. Kan tahlilleri ile depolarınız kontrol ediliyor ona gore takviye yapiliyor Eğer yemeğe bağlı olsaydı Afrikada bebekler 500 gr 1000gr doğardı diye bilgilendirdi. Ama bazı gıdalar bana göre de bebeğe kilo olarak dönüyor. Tabii annede bu kilodan nasibini alıyor.

Ben +20 yi buldum. Her daim 55 kilo bi insandim. Benim icin zor bi durum suan bu kiloda olmak. Bide butun almadim kalca bacaklar. Anlicaginiz tipim kaydi :). Ama umurumda degil. Bebis alsin yeter. Ayrica umurumda olsa nolcak ha 20 ha 25 haha. Saglikla kavusalim canim onemli olan o. Bencede depolardan besleniyo. Tvde suriyede savasta dogan cocuklara bakiyorum tostoparlak. Kesin ceviz badem süt et yiyolardir diyorum. Stres desen savasin ortasinda ev yok bark yok. Onlar stres olmuyosa hickimse olmaz yani yalan mi.

slm kizlar tum hazirliklarimiz bitti sukur ufak tefek yine varda onlari saymiyorum hastane cikolatasi alinacak vs.
simdide temizlikti düzendi derdindeyim.. eşim yapabildigini yapicak mutfak banyo wc icin kadin tutacagim sanırım cunki onlari yapamiyacak anlaşıldı bugun gidip mutfaga yeni bir masa ve klozet takimi almayi planliyorum.. dolap iclerini inceden yapmistim ama yine toz olmuşlar.. doguma yakin da dinleneyim diyorum.. benden simdilik bukadar saglicakla kalin... kahvalti icin ne hazirlasam hadi opuldunuz hatunceler kuzulara iyi bakin yan gelip yatin

Beyazkediiiiii canım öncelikle geçmiş olsun, yasadıklarına üzüldüm gerçekten, şanssızlık olmus bugüne kadar bende birçok alışveriş yaptım instadan böyle birseyle karsılasmamıştım.

herkese hayırlı sabahlar, dün sanırım ufak çaplı bir sancı yaşadım arkadaşlar. Vajinamla karnımın alt bölgesindeydi, 5 dk fln sürdü. ve o an ve sonrasındaki 10dk böyle soğuk soğuk terledim. adet sancısı gibiydi tabi biraz daha şiddetlisiydi .

Can'ım o ağrının ağrısı ben de gece oluyor genelde. Soğuk terleme olmadı ama birkaç dk kaskatı kalıyorum sanki. Yalancı sancı dedikleri sanırım

Benim bir ay once 12 di.maltoferi cok duzenli icememistim ama bir aydir atlamiyorum umarim yukselmistir.seninde gayet guzel masallah canim Benim.

Kan değerleri önemli canım ya, çok şükür şimdiye kadar hiç kansızlık sorunu yaşamadım ama bebekteyken bir ara düşmüştü demekki bebek bizim bünyemizde bazı şeyleri eksiltebiliyor o yüzden içiyoruz kan hapını falan. Düzenli içtiysen eğer yükselmiştir bence sıkıntı olmaz.

BENİmki de öyle kızlar ya kana çok önem veriyor. Benim 12 hala 2 tane içiyorum. Çünkü çok kan kaybediyoruz doğumda o sebeple sanırım. Bir de son ay kan ekstra önemli imiş bebiş için.

Bende halen iki tane içiyorum canım doğurana kadarda içeceksin dedi doktorum vitaminden ziyade kan çok önemli hep yüksek tutmalıyız diyor. O yüzden kan hapları daha önemli düzenli içmemiz lazım.

Bende halen iki tane içiyorum canım doğurana kadarda içeceksin dedi doktorum vitaminden ziyade kan çok önemli hep yüksek tutmalıyız diyor. O yüzden kan hapları daha önemli düzenli içmemiz lazım.
Aynı tabir canım kan çok önemli vitaminden ziyade diyor. Bebiş için de anne için de. Halsz düşersin doğum sonrası toparlanamazdın demişti. Ben başta kullanmak istememiştim çünkü kilo yapıyor iştah açıyor diye.

Günaydın canım geçmiş olsun doğuma hazırlıyor senin rahim kendini alıştırmalar yapıyor sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…