- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.181
Canım benim internet felaket tellalı. Başım ağrıyor diye girsem kanser miyim diye kapatıyorum. Şu ara iki tane ikiz doğdu ayrı ayrı çevremde. 700 gr ne demek düşün. O bile çıktı çok sağlıklı. Dediğin gibi korkuttular erken doğumda şöyle böyle olabiliyor siye maşallah okadar sağlıklılar ki. Senin bebiş de öyle olacak. Onun bedeni hepimizden güçlü. Allahın yardımı var onun bedeninde. Biz ne yaparsak yapalım onun orada kalması şuan daha güvenli kollarımızdan. Çok korunmasız. Bir ay kadar sabret bebeğin için ye iç süt sağ depola onları içireceğin günü düşün canım. Hem bak sezeryan ağrıların geçti iyileştin onu en güçlü sağlıklı bol sütlü halinle karşılayacaksın inşallahCanım sana vakitlice ve sağlıklı doğumlar diliyorum. Keşke öyle bi uygulama olsaydı ama maalesef Yok. Evde uğraşım olmadığı için erken Doğumda prematürelerin fiziksel ve zihinsel sorunlarını okuyorum canım çok sıkılıyor benim bebeğimde olur mu endişeleri yaşıyorum. Olanlar için dua ediyorum. Bu durumlar beni çok endişelendiriyor bebeğimin geleceği açısından. Meğer erken Doğumun ne kadar büyük riskleri varmış bunları hiç bilmiyordum Allah kimseye vermesin başıma gelince anladım
Canım zaten diyabet yüzünden birçok seyi yiyemiyorum ve akşam 9 gibi kesmem gerekiyor diyet listesine göre yemeyi...5 haftada hiç kilo almamışım ama bebek 2200 olmuş çok şükür...demek ki gerçekten yemekle pek alakası yok...damarlardan bebeğe yeterince kan gitmesi falan önemli heralde o alacağını alıyor bizim depolardan...Ya nasil 8den sonra bisey yemiyosun ben bebek beslensin diye valla 2 saatte bir bisey yemeye calisiyorum. Gece boyu ac kalmasin diye 2 de uyurken biseyler yiyip yatiyorum ://. Bebegunin kilosu iyi herhalde. Yemeyle icmeyle alakasi yok bu isin sanki ya
O o bayadir gorusmuyorlar o zaman normal :/ keske sen evde kalsaydin . Ama sabredeceksin dedigin gibi yapacak bir sey yokzCanım ben kızamıyorum. Abisi kaptan seferden yeni döndü sayılır. 2 ay sonra olmadı ramazan bayramı arifesi tekrar yola çıkar bi 10 ay kadar burada olmaz. Hem oğlumda amcasına düşkün. Amcası da oğluna. Seferde hergun whatsapp dan fotosunu isterdi. Ama benim durumumda belli ne diyeyim.
Gerçi oğlumla yatağıma yattim onu uyutma arifesindeyim. Buna da şükür.
Oğlumda ben de 25 küsür kilolar almıştım valla ben de beslendim o da beslenmişti 4 kilo doğmuştu aldığım kilolar hic de umrumda değildi...bunda da o yasak bu yasak ve sürekli yürümem gerekiyor...benim doktor hala dinlen falan demiyor bana yürümeye devam et iyi olur diyor...bakalım bu garibim nasıl doğacak artık minnoş mu olur ne olurBen +20 yi buldum. Her daim 55 kilo bi insandim. Benim icin zor bi durum suan bu kiloda olmak. Bide butun almadim kalca bacaklar. Anlicaginiz tipim kaydi :). Ama umurumda degil. Bebis alsin yeter. Ayrica umurumda olsa nolcak ha 20 ha 25 haha. Saglikla kavusalim canim onemli olan o. Bencede depolardan besleniyo. Tvde suriyede savasta dogan cocuklara bakiyorum tostoparlak. Kesin ceviz badem süt et yiyolardir diyorum. Stres desen savasin ortasinda ev yok bark yok. Onlar stres olmuyosa hickimse olmaz yani yalan mi.
Amanin ucu biraraya gelmis.neyseki bizimki bitiyor az kaldi arkadasim.hepsi gececek.Canımmm bende hamilelik sendromu eşimde sigarayı bırakma sendromu oğlumda 2 yaş sendromu sec beğen al.
Canım 14 kilo bişey değil ki yarıdan çoğu doğumda gider zaten...tansiyonuna dikkat et bol su iç sen...kilodan mı ödem mi şişlik o önemli...hiç üzme kendini bebeğin sağlıklı olsunKızlar ben bir şiştim tam şiştim ya bir haftadaYüzüm falan çok şişti toplamda 14 kilo aldım. Dün hamileliğim boyunca ilk defa ağladım sinirim bozuldu gözlerim küçücük geldi. Hayatımda hep kilo almak için doktora giden bir insandım şimdi böyle olmak beni bir şoka uğrattı sanırım. Eller ayaklar yüzüm şiş hep
Valla tansiyonun yoksa hiç korkma. Doğumda en az 7 8 kilo gider. 40 gün sonunda vücudundakiKızlar ben bir şiştim tam şiştim ya bir haftadaYüzüm falan çok şişti toplamda 14 kilo aldım. Dün hamileliğim boyunca ilk defa ağladım sinirim bozuldu gözlerim küçücük geldi. Hayatımda hep kilo almak için doktora giden bir insandım şimdi böyle olmak beni bir şoka uğrattı sanırım. Eller ayaklar yüzüm şiş hep
Hayırlısıyla güzel haberler getir bize canım :)Biz kontrole geldikk..hem de çalışabilir raporu alcaz inşallah. Bakalım doktor teyzemiz neler soylicek.kızlar havalar ısınmaya başladı. Allahtan hamileliğimz kısa denk geldi.vallaha yazın socaklarda hiç cekilmezdi
Valla tansiyonun yoksa hiç korkma. Doğumda en az 7 8 kilo gider. 40 gün sonunda vücudundaki
Mucizelere inanamayacaksın canım. Nasıl toparlayacak kendini. Zaten ilk bebiş emzirir çıkarsın bol bol Yürüyüş açık hava. Ağlarsa tak emzirme önlüğünü heryerde emzir oh mis gider o kilolar.
Canım tüm karın taş gibi olduğunda kasılma oluyormuş.benim geçen gün nst çekilirken öyle sertleşmeler oldu.aynı anda nst de sancı çıktı.tek bir yerdeki sertleşme bebeğin pozisyonuna bağlıymış.Canım o kasılma galiba ama bn alıştım mesela artık işk zamnlar yürüdüğümde çok hissediyodum karnm taş gibi oluyordu . Şuanda tatarken otururken bile oluyor bence normal bi durum . Ama nedense nst takılıylen hiç olmadı :) merak ediyodum olsa sancı gibi mi gözükcek diye
Ben +20 yi buldum. Her daim 55 kilo bi insandim. Benim icin zor bi durum suan bu kiloda olmak. Bide butun almadim kalca bacaklar. Anlicaginiz tipim kaydi :). Ama umurumda degil. Bebis alsin yeter. Ayrica umurumda olsa nolcak ha 20 ha 25 haha. Saglikla kavusalim canim onemli olan o. Bencede depolardan besleniyo. Tvde suriyede savasta dogan cocuklara bakiyorum tostoparlak. Kesin ceviz badem süt et yiyolardir diyorum. Stres desen savasin ortasinda ev yok bark yok. Onlar stres olmuyosa hickimse olmaz yani yalan mi.
tamam canım anladım şimdi teşekkür ederim :)
Ayniyim maalesef. Gece daha cok artıyor agrilarim. Ya sabir diyorum. 11 gun kaldi.
Canimya 14 kilo ne ki ilkinde ben 27 kilo aldım şimdiki de aynı gidiyor ve dogumdankisa sire sonra 15 i gitmişti gerisini emzirerek verdim senin üzülme n beni sok etti :)Tansiyonum iyi canım suyu da çok içiyorum hatta belkide fazla içiyorum 4 lt ye yakın içiyorum. Kendimi ilk kez böyle görüyorum ya ondan duygusallaştım koca 8 ay hiç duygusallaşmadım hiç naz niyaz yapmadım dün heralde içlendim kendi kendime. İnşallah gider yazın çoğu. Spor falan yaparım zaten yazın kışın birşey yapamadım ama yazın oturmam
kolay gelsin, ben de halılarımı vericem bugün; kadın da alıcam mecbur izne yeni ayrıldım birikti hepsi ve gücüm yok hiç. bel ağrısı çatı ağrısı derken yapamıcam. eşim de hangi birini yapsın o da yoruluyor.slm kizlar tum hazirliklarimiz bitti sukur ufak tefek yine varda onlari saymiyorum hastane cikolatasi alinacak vs.
simdide temizlikti düzendi derdindeyim.. eşim yapabildigini yapicak mutfak banyo wc icin kadin tutacagim sanırım cunki onlari yapamiyacak anlaşıldıbugun gidip mutfaga yeni bir masa ve klozet takimi almayi planliyorum.. dolap iclerini inceden yapmistim ama yine toz olmuşlar.. doguma yakin da dinleneyim diyorum.. benden simdilik bukadar saglicakla kalin... kahvalti icin ne hazirlasam hadi opuldunuz hatunceler kuzulara iyi bakin yan gelip yatin
çözebildiniz mi canım, hala geri dönüş yok mu?Sağolun destekleriniz için kızlar keşke hepimiz günlük hayattada görüşebilsek , hepiniz harika insanlarsınız
Canım maaşallah gerçekten 15 kilosu gitti mı kısa süredeCanimya 14 kilo ne ki ilkinde ben 27 kilo aldım şimdiki de aynı gidiyor ve dogumdankisa sire sonra 15 i gitmişti gerisini emzirerek verdim senin üzülme n beni sok etti :)
7 nisanda randevum var onu bekliyorum. Doktora sacma sapan sorular sorup kendimden sogutmak istemiyorum acıkcası. İnşallah dönmemiştir tekrar. Bundan sonra dönmesi git gide zorlaşıyor çünkü.Ya biliyo musun korkutmak istemem ama bebek geri yukari ciktigi icin olabilir mide yanmanbenimki asagidaydi yanmiyordu midem falan. Geri yukari cikmis bir iki haftadir yaniyor midem. Gece beni de uyutmadi mide yanmasi. Bi doktora sor bakalim. İnsallah donmemistir.
Ayy sorma o anlamda zaten maşallahı var. Hiç durmuyo. Beşiğini kurayım dedim. Sanki beşiği ben değil de o kurdu sıpa:)Kahverengikus pozisyondan mi bilmiyorum gerçi bizimkinin maşallahı var hiç durmuyor.Bildiğin karnım şekil değiştir yor çukurlar dağlar tepeler oluşuyor karnimda
Ya dedigin gibi oluyo bu sefer boyun agrisi basliyo napicaz bilmemCozum bulmussun ama boynunu heran kaybedebilirsin :)
Benim oyle olduda bi gun .sonrasi cok kotuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?