- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.201
slm kizlar tum hazirliklarimiz bitti sukur ufak tefek yine varda onlari saymiyorum hastane cikolatasi alinacak vs.
simdide temizlikti düzendi derdindeyim.. eşim yapabildigini yapicak mutfak banyo wc icin kadin tutacagim sanırım cunki onlari yapamiyacak anlaşıldıbugun gidip mutfaga yeni bir masa ve klozet takimi almayi planliyorum.. dolap iclerini inceden yapmistim ama yine toz olmuşlar.. doguma yakin da dinleneyim diyorum.. benden simdilik bukadar saglicakla kalin... kahvalti icin ne hazirlasam hadi opuldunuz hatunceler kuzulara iyi bakin yan gelip yatin
Canimya 14 kilo ne ki ilkinde ben 27 kilo aldım şimdiki de aynı gidiyor ve dogumdankisa sire sonra 15 i gitmişti gerisini emzirerek verdim senin üzülme n beni sok etti :)
Valla canım ben de benden daha da iyi yapacak olsa başkasının yaptığı temizlik içime sinmiyor.Kadin da tutamıyorum o yüzdennerde yan gelip yatacak kişi bende buzdolabına giriştim şimdi.bende temizlik için kadın tutacaktım ama kayinvaldem biz yaparız diye tutturdu.ben hiç eğilemiyorum artik midemden.dün işten sonra misafir gelecek diye apar topar süpürge yaptım ama midem mahvetti beni.bende kayinvaldeme banyonun duvarların falan sil diyemem ki of ne yapsam kitemizlikte acık titizim
Aynen kaçırmak istememis elindeDeğil mi canım eşim beni suçladı da önce ona göre hep ben arıza çıkarıyorum...yani devletin ödemediği bir cihaz hepsi aynı işlevi görüyorsa ben hangisini beğenirsem onu alabilmeliyim...ama yoook kendi elinde hangisi varsa onu kaktıracak bize bi de açıp gonderiyor ki hiç dönüşü olmasın...sen adama desene bunun çeşit çeşiti var nasılsa paranızla alıyorsunuz istediğinizi seçin...ki o kılıflı olanlar çok güzeldi pamuk koy yedek iğne koy hepsinin ayrı cebi var...bunun da cantası var diye bişey çıkardı icinden uyduruk bir kese...ben haklıyım yani sonuçta
Bence haklısın o biraz elindekini satıp kurtulmaya bakmış gbi boşver eşlerın cogu böyleDeğil mi canım eşim beni suçladı da önce ona göre hep ben arıza çıkarıyorum...yani devletin ödemediği bir cihaz hepsi aynı işlevi görüyorsa ben hangisini beğenirsem onu alabilmeliyim...ama yoook kendi elinde hangisi varsa onu kaktıracak bize bi de açıp gonderiyor ki hiç dönüşü olmasın...sen adama desene bunun çeşit çeşiti var nasılsa paranızla alıyorsunuz istediğinizi seçin...ki o kılıflı olanlar çok güzeldi pamuk koy yedek iğne koy hepsinin ayrı cebi var...bunun da cantası var diye bişey çıkardı icinden uyduruk bir kese...ben haklıyım yani sonuçta
Canım pramatüre annesi olmak gerçekten çook zor ve hassas olunca herşeyin kötüsü geliyo aklına ama bazı riskler hangi ay doğarsa doğsun var nasip neyse o yani maşallah kuzucuk ne güzel alıyor kilosunu nasıl mücadele ediyor bak Rabbim yardım etsin hepimize ... Bugunlerde geçicek gülüp eğlenicez İnşallah yavrularımızlaCanım sana vakitlice ve sağlıklı doğumlar diliyorum. Keşke öyle bi uygulama olsaydı ama maalesef Yok. Evde uğraşım olmadığı için erken Doğumda prematürelerin fiziksel ve zihinsel sorunlarını okuyorum canım çok sıkılıyor benim bebeğimde olur mu endişeleri yaşıyorum. Olanlar için dua ediyorum. Bu durumlar beni çok endişelendiriyor bebeğimin geleceği açısından. Meğer erken Doğumun ne kadar büyük riskleri varmış bunları hiç bilmiyordum Allah kimseye vermesin başıma gelince anladım
Valla canım ben de benden daha da iyi yapacak olsa başkasının yaptığı temizlik içime sinmiyor.Kadin da tutamıyorum o yüzdenyavaş yavaş yapıcam da nasıl yapcam bilmiyorum
Ah yavruuum yazık sana bence bırak kv yapsın artik iyi kötü doğumu atlatırbenim yavaş yavaş yapma şansım yok canım.37 kadar çalışmayı düşünüyorum eve gelince anca yemekti blasikti derken 12 oluveriyor zaman.daha kapı süsü ve magnetlerim bitmedi cooook iş var çok
Benimkide öyle dedi hayır dedm bence onlar gelmeden tut temizlet evı yada kadın tuttum yarı parayı verdim bile de benimde içime sinmicek cünkü oyle yapcamnerde yan gelip yatacak kişi bende buzdolabına giriştim şimdi.bende temizlik için kadın tutacaktım ama kayinvaldem biz yaparız diye tutturdu.ben hiç eğilemiyorum artik midemden.dün işten sonra misafir gelecek diye apar topar süpürge yaptım ama midem mahvetti beni.bende kayinvaldeme banyonun duvarların falan sil diyemem ki of ne yapsam kitemizlikte acık titizim
çözebildiniz mi canım, hala geri dönüş yok mu?
Canım Alicak inşallah Azda olsa bu hafta kilo almış olucak öyle hissediyorum ben hareketleri nasıl pekiBugun daha iyim kızımla konuştum kilo alması için İnş dinler beni de alır azcık daha randevu aldım haftaya pazartesi için araştırma hastanesinde doğum orda olcak İnş hayırlısıyla bakalım
Bazen çook hareketli bazen durgun vurmaktan ziyade sürtmeler var oda normal zaten inş vermesinde kilo İnş alıcak..Canım Alicak inşallah Azda olsa bu hafta kilo almış olucak öyle hissediyorum ben hareketleri nasıl peki
dualarımız sizinle canım, doğunca poposuna poposuna vurmak farz oldu senin cimcimenin. şimdiden pek nazik nazlı hanımefendi.Bugun daha iyim kızımla konuştum kilo alması için İnş dinler beni de alır azcık daha randevu aldım haftaya pazartesi için araştırma hastanesinde doğum orda olcak İnş hayırlısıyla bakalım
Ömrümü yedi ahh ahh bi doğsun onun saçlarını tek tek toka takmazsan görür odualarımız sizinle canım, doğunca poposuna poposuna vurmak farz oldu senin cimcimenin. şimdiden pek nazik nazlı hanımefendi.
Yok canım vermez benim minik tek öyle vurmuyoda sürünüyor :)Bazen çook hareketli bazen durgun vurmaktan ziyade sürtmeler var oda normal zaten inş vermesinde kilo İnş alıcak..
benimkinin başı aşağıda artık, ayağa kalkınca baskı oluyo çişim geliyo hemen. ayağıyla kaburgamı itekliyor, mide ağrım dayanabileceğim seviyeye indi diyebilirim. hıçkırıkları alttan geliyor. yan yatınca ayakları pıt pıt kaburgama doğru vuruyor. doktora gitmeden iki gece öncesi uyuyamadım gece karnım sıkıştı ağrıdı içim sıkıldı resmen, kontrolde dönmüş dedi dr, söylemese anlayabileceğimi sanmıyorum yinede.Bebeği doğum pozisyonunda olan arkadaşlar nasıl bi duygu hele anlatınbenimki en son makat duruştu çok hareketliydi dün ve bugün hareketleri çok kibar ve hafif hafif ama mesanemde baskı yok , çatı ağrım yok, diğer taraftan midemde baskıda yok bu çocuk nasıl bir pozisyonda yatay mı duruyo yoksa ben hastayım diye onunda keyfi yok ondanmı azaldı hareketleri
Olsun sen sor sormayinca bir sey demiyorlarki.7 nisanda randevum var onu bekliyorum. Doktora sacma sapan sorular sorup kendimden sogutmak istemiyorum acıkcası. İnşallah dönmemiştir tekrar. Bundan sonra dönmesi git gide zorlaşıyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?