- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.221
Aynen canım bnm bazen oluyor öyle bütün karnım taş gibi hareket etmemi engelliyor hatta . Bazı günler daha çok oluyor bazen az ana nst çekilirken hiç olmadıCanım tüm karın taş gibi olduğunda kasılma oluyormuş.benim geçen gün nst çekilirken öyle sertleşmeler oldu.aynı anda nst de sancı çıktı.tek bir yerdeki sertleşme bebeğin pozisyonuna bağlıymış.
Canım senle aynı haftadayız benimki doğum pozisyonunda . Artık gateketkerinde ayaklarını resmen göğsümün altında hissediyorum. Sağa doğru kaydırıyor ayaklarını hep sağda zaten bizim cimcime . Tam kafasının olduğu yerde ağrılarım oluyor bazen oturup kalkerken falan hatta bezen kafasını ittirdiğini hissediyorum acaba kanala mı girmeye çalışıyor diye düşünüyorum .Bebeği doğum pozisyonunda olan arkadaşlar nasıl bi duygu hele anlatınbenimki en son makat duruştu çok hareketliydi dün ve bugün hareketleri çok kibar ve hafif hafif ama mesanemde baskı yok , çatı ağrım yok, diğer taraftan midemde baskıda yok bu çocuk nasıl bir pozisyonda yatay mı duruyo yoksa ben hastayım diye onunda keyfi yok ondanmı azaldı hareketleri
Kızlar kan akışı için doktorlar ölçünce kaç çıkıyordu sizin benim geçen hafta 2 Di bu hafta 2.7 olmuş ikisinede normal dedi suyu falanda iyimiş kanın kaç olması gerek bilen varmı direnç gözükmüyor gibi şuan bende
Bebeği doğum pozisyonunda olan arkadaşlar nasıl bi duygu hele anlatınbenimki en son makat duruştu çok hareketliydi dün ve bugün hareketleri çok kibar ve hafif hafif ama mesanemde baskı yok , çatı ağrım yok, diğer taraftan midemde baskıda yok bu çocuk nasıl bir pozisyonda yatay mı duruyo yoksa ben hastayım diye onunda keyfi yok ondanmı azaldı hareketleri
Kizlar kucuk bi kutu mama almak istiyorum. En iyisi hangisisir. Bide en uyguna nerden alinir.
Ben golden goat aldm ebebekten ,mağazada yoktu forumda netten aldm. Keçi sütlü anne sutune en yakınmış kokusu yok diğer mamalar gibi bebeği şişirip hantal yapmiyormus aşırı kilo aldırmıyor. Sevdim ben sut gelmezse hemen sarılık olmasın diye tedbir için aldm ınş gerek kalmaz. Hastanede uyduruk marka mama verip bide onu 100 tl saymislar çıkışta bir arkadaşıma ki doğumu 5000 i buldu.
Aninn amin. Her sey zamaninda guzel tabiki. Ama nolur oyle seyler Arastirma. Oncelikle zihinsel sorunlar zamaninda dogan bebekler icin de gerceklesebilir. Ayrica normal dogumla dogan bebeklerde sezeryan bebeklerine gore daha yuksek ihtimal var dogum esnasinda olsijensiz kalabilme ihtimalleri oldugu icin. O yuzden sakin aklina zihinsel sorunlari olur diye getirme. O risk her bebekte var.. Fiziksel kusuru da hic sayma, artik imkansiz denilen seyleri bile başarıyorlar. Binlerce cocuk var erken dogup sapasaglam olan. İlla erken dogumla ilgili seylere bakacaksan olumlu hikayelere bak. İnsallah sen de ilerde o olumlu hikayeleri yazanlardan biri olacak, senin durumunda olanlara destek olacaksin..
Canım kilosu ne güzel olmuş. Tedaviye cevap veriyor. Inşallah en yakın zamanda kucagina alip emzireceksin. Dayanmak çok zor tahmin edebiliyorum. Rabbim sana sabir versin. Güzel şeyler düşün güzel şeyler oku. Ben anne ile bebek arasında çok özel bir bağ olduğuna inanırım. O yüzden senin kaygını endişeni hisseder bence. Bundan dolayı umutlu muyou hissedin geçsin ona. Herşey çok güzel olacak inan canim
Bugun daha iyim kızımla konuştum kilo alması için İnş dinler beni de alır azcık daha randevu aldım haftaya pazartesi için araştırma hastanesinde doğum orda olcak İnş hayırlısıyla bakalım
Canım benim internet felaket tellalı. Başım ağrıyor diye girsem kanser miyim diye kapatıyorum. Şu ara iki tane ikiz doğdu ayrı ayrı çevremde. 700 gr ne demek düşün. O bile çıktı çok sağlıklı. Dediğin gibi korkuttular erken doğumda şöyle böyle olabiliyor siye maşallah okadar sağlıklılar ki. Senin bebiş de öyle olacak. Onun bedeni hepimizden güçlü. Allahın yardımı var onun bedeninde. Biz ne yaparsak yapalım onun orada kalması şuan daha güvenli kollarımızdan. Çok korunmasız. Bir ay kadar sabret bebeğin için ye iç süt sağ depola onları içireceğin günü düşün canım. Hem bak sezeryan ağrıların geçti iyileştin onu en güçlü sağlıklı bol sütlü halinle karşılayacaksın inşallah
Canım pramatüre annesi olmak gerçekten çook zor ve hassas olunca herşeyin kötüsü geliyo aklına ama bazı riskler hangi ay doğarsa doğsun var nasip neyse o yani maşallah kuzucuk ne güzel alıyor kilosunu nasıl mücadele ediyor bak Rabbim yardım etsin hepimize ... Bugunlerde geçicek gülüp eğlenicez İnşallah yavrularımızla
Canım Rabbim sana güç kuvvet dirayet dayanma gücü versin inşallah. Gözün aydın gününü de almışsın. Sayili gün çabuk geçer. Sağlıkla kucağına almak nasip olur umarım.
kardelen384 Selam canım ben devamlı giremiyorum da hatim bitti mi diye soracaktim.bitmediyse ben kalani annemle re okutayim bebisler gelmeden yapılsın duası
Canım senle aynı haftadayız benimki doğum pozisyonunda . Artık gateketkerinde ayaklarını resmen göğsümün altında hissediyorum. Sağa doğru kaydırıyor ayaklarını hep sağda zaten bizim cimcime . Tam kafasının olduğu yerde ağrılarım oluyor bazen oturup kalkerken falan hatta bezen kafasını ittirdiğini hissediyorum acaba kanala mı girmeye çalışıyor diye düşünüyorum .
Kızlar metroda ayaktaym belim koptu bir allahin kulu yer vermedi belim koptu ve hepsi genç mecburiyetten bindm geçen 15aylik bebegmle bndim arabada yoktu yanimda kimse gene yer vermedi kaç durak ben bu halimle ble yaslı birini gorunce yer veriyorum ya
Canım gençlik zaten bitik durumda hepsi değil tabiki ama.cogu böyle keşke sen deseydin birine bazen sesini çıkartmak gerekiyorKızlar metroda ayaktaym belim koptu bir allahin kulu yer vermedi belim koptu ve hepsi genç mecburiyetten bindm geçen 15aylik bebegmle bndim arabada yoktu yanimda kimse gene yer vermedi kaç durak ben bu halimle ble yaslı birini gorunce yer veriyorum ya
ah kıyamam canım ya malesef artık düşünceli gençlik yok denecek kadar az vicdanmız ermez hepimizin ama bu devir gençiliğine akıl erdiremıyorumKızlar metroda ayaktaym belim koptu bir allahin kulu yer vermedi belim koptu ve hepsi genç mecburiyetten bindm geçen 15aylik bebegmle bndim arabada yoktu yanimda kimse gene yer vermedi kaç durak ben bu halimle ble yaslı birini gorunce yer veriyorum ya
amin canım allah hepimizi yavrularına kavuştursun32+0 olduk biz bgn..kilomuz 2100 boyumuz 46 cm..babası kılıklı uzayıp duruyor..Çok şükür her şey yolunda nst ye de girdik.çalışabilir raporunu aldık. Kafası tam vajinamin orda.geliyorum yandiniz siz diyor kızım. İlk çocuk ilk heyecan rabbim kimsenin kucaginı boş birakmasin
Kızlar metroda ayaktaym belim koptu bir allahin kulu yer vermedi belim koptu ve hepsi genç mecburiyetten bindm geçen 15aylik bebegmle bndim arabada yoktu yanimda kimse gene yer vermedi kaç durak ben bu halimle ble yaslı birini gorunce yer veriyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?