2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen canım bnm bazen oluyor öyle bütün karnım taş gibi hareket etmemi engelliyor hatta . Bazı günler daha çok oluyor bazen az ana nst çekilirken hiç olmadı

Canım senle aynı haftadayız benimki doğum pozisyonunda . Artık gateketkerinde ayaklarını resmen göğsümün altında hissediyorum. Sağa doğru kaydırıyor ayaklarını hep sağda zaten bizim cimcime . Tam kafasının olduğu yerde ağrılarım oluyor bazen oturup kalkerken falan hatta bezen kafasını ittirdiğini hissediyorum acaba kanala mı girmeye çalışıyor diye düşünüyorum .

Canım benimkini çarşamba günü ölçtü 2,5 du normal dedi doktor.

Canım benim kızım başından beri baş geliş. Hareketlerinin de maşallahı var. Oğlumda baş gelişi 'di ama bu kadar hareketli değildi.
Karnım da aşağıda zaten rahim sarkmış biraz doktora söyledim normal rahmin aşağıdaymış dedi. o yüzden mesane baskısı var.

Benim gibi sanki vajenin ıçinden birşey cikiyormus gibi olan var mı acaba.

Haklısın canım ama insan düşünmeden edemiyor maalesef gebeliğim logusalığım hep endişe içinde geçti. Rabbim ellerimizi boş çevirmez inşallah

İnşallah canım onun yanına gittiğimde hayat duruyor zaman duruyor herşeyi unutuyorum ister istemez. Yavaştan yutkunmaya başlamış inşallah bu hafta biberona geçecekler ve emzirmeye sabırsızlıkla bekliyorum.

Aynen öyle canım internette başım ağrıyor diye baksan tümör çıkıyor. Ama insan araştırmadan da edemiyor olasılıklardan haberdar olmak istiyor Allah korusun inşallah bişey olmaz şimdiye kadar herhangi bir komplikasyon yaşamadık. İnşallahta öyle devam eder. 1 aya yaklaştı bebeğimden ayrı kalalı kokusunu bile bilmiyorum ama orda güzel bakılıyor bir an önce eve geldiği zamanı hayal ederek süt sağmaya devam ediyorum

İnşallah canımm gerçekten de zormuş böyle olduğunu tahmin etmiyordum. Allah herkesin yardımcısı olsun sabır versin. Bazen düşünüyorum da bizim bile yarın ne olacağımız belirsiz Allah herşeyin hayırlısını versin. İnşallah ilerde bugünler çocuklarıma anlatacağım bir anı olarak kalır

Canım Rabbim sana güç kuvvet dirayet dayanma gücü versin inşallah. Gözün aydın gününü de almışsın. Sayili gün çabuk geçer. Sağlıkla kucağına almak nasip olur umarım.

Amin canim. Hepimize ins. Gun gün degil saat saat sayiyorum

kardelen384 Selam canım ben devamlı giremiyorum da hatim bitti mi diye soracaktim.bitmediyse ben kalani annemle re okutayim bebisler gelmeden yapılsın duası

Hatim bitti canim. Umreye gidecem bir tanidik vardi. Ona söyleyeceğim. Duasi Kabede yapilsin istiyorum

Kızlar metroda ayaktaym belim koptu bir allahin kulu yer vermedi belim koptu ve hepsi genç mecburiyetten bindm geçen 15aylik bebegmle bndim arabada yoktu yanimda kimse gene yer vermedi kaç durak ben bu halimle ble yaslı birini gorunce yer veriyorum ya

Benimki yine dönmedi o zamsn ben anlamıyorum sabahları hıçkırıkları karnımın altından geliyo ama elleri yada ayaklarını sağ boşluğumda hissediyorum , kafa bazen sağda bazen solda, şuandada acayip bel ağrım var ağrı girdi gitmiyo adet olcakmışum gibi önce sağ kasıktaydı şimdi belimde

Yazıklar olsun o gençlere, biz böyle yetiştirmeyelim çocuklarımızı

Canım gençlik zaten bitik durumda hepsi değil tabiki ama.cogu böyle keşke sen deseydin birine bazen sesini çıkartmak gerekiyor

ah kıyamam canım ya malesef artık düşünceli gençlik yok denecek kadar az vicdanmız ermez hepimizin ama bu devir gençiliğine akıl erdiremıyorum

amin canım allah hepimizi yavrularına kavuştursun maşallah size yakınmış tarıhimiz bende alıcam çalısabilir iznini bakalım inş.sonuna kadar dayanabılırım duamız o yönde

Canım sadece gençlik değil her yaşta duyarlılık kaybedilmiş. Dün hastaneye giderken minibüse binecektim arkamdan da gelenler varmış ben tabi durdurdum ama koşmadım arkamdaki 40 li yaşlarındaki çift beni geçti boş yerlere oturdu. Ben bindim başka biri gelin buraya oturun dedi.
Dönüş ise ayrı bir facia benim binecegimi bile bile beni iterek neredeyse atladı minibüse hiç birşey demedim sonra kolu çarptı karnıma dikkat edin biraz saginiza solunuza bakın dedim. Söylesenize size yer versinler dedi. Duymazdan geldim. Şükür ayakta durabiliyorum kimseden incelik beklemiyorum sadece biraz dikkat ama kendisi öküzlük yapıp milletten incelik bekleyenlere deli oluyorum. Eden bulur bu kadar basit sana bana yapmazsa kendiside aynı muameleyi görür denklem bu bana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…