2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selam kzlar bugun bira, geciktim ben evde daha yoruluyorum ya sabahtan beri is guc suyumu bile icemedim kreste yok hafta sonu oglumda evdeokuyacam gecmisi

İyicanim gozunaydin guzel haberler cok sukur amin cabim

Ben aileleri sucluyorum bencil cocuklar yetistiriyo

Malesef çok duyarsızlaştık bi 10sene sonrasını düsünemiyorum

Canım gençlik zaten bitik durumda hepsi değil tabiki ama.cogu böyle keşke sen deseydin birine bazen sesini çıkartmak gerekiyor
Görüyorlar halimi Ayrıca kalp hastasıyım kalpten dolayı ciğerlerimde çok yıpranık karnım büyüdü için Nefes almada da zorluk çekiyorum yanımdaki çift gördü Halimi tam yer boşaldı oturacaktm Ben hareket edene kadar hemen onlar oturdu

Ay yok artık ya bu kadarına da pes

Yuh ya valla insanlardan nefret ettim ya bu ne düşüncesizlik bu ne terbiyesizlik, insanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum cidden

Canım maaşallah gerçekten 15 kilosu gitti mı kısa sürede nasıl gitti ya ne yedin ne içtin
Tatlim ben asiri ödemli oluyorum bebek suyu ödem net 15 kilo gitti ilkin 87 den 56 Lara düştüm tabi bol su ic, emzir , spor yaptım bebek 3 aylıkken. Bebek 8 aylıktı ben cok fittim

Ben aileleri sucluyorum bencil cocuklar yetistiriyo

Aynen canım katılıyorum. Toplu tasima
araçlarında 5 yaşındaki çocuğu oturtup kendi ayakta kalırsa çocuğun sorumluluklarını kendi sorumluluğuymus gibi üstlenip cocugu herşeyin dişinda tutup kral kraliçe tarzında yetiştirirse o çocuktan ne bekleyebilirsin ki. Duyarsız sorumluluk duygusu olmayan dahası herkesin kendisine yardım etmek için yaşayan insanlar olduğunu düşünen ve kendisi dışında hiçkimseye değer vermeyen bir insan yetisir çünkü birtek kendisi değerlidir. Ben bu konuda biraz fazla doluyum sanırım. Tamam kimse 4x4luk yetistiremez mutlaka hatalari olur ama bu kadar bariz hatalar yapmam insallah.
Insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Ben kınamıyorum kızıyorum hatta bir kere söyledim yaşlı mı vardı neydi sanane parasını verdim ister ben otururum ister çocuğumu oturturum dedi.

Canım benim anlattığım mevzudaki çiftin çocuklarıdır. Anne baba herhangi bir olaya karşı duyarli olmazsa çocuklarından bekleyemezsin. Yazık bencil bir nesil gümbür gümbür geliyor.

Anlattıgm cift 40a yakın benden en az 10 yaş büyük ama yetistirilme tarzı onemji

Yer vermelerini bekleme cnm bu senin hakkın, kendin iste ve otur. Ben on koltuklar yaşlı hamile çocuklu kadınlara ait diyip oturdum bir kez yoksa kendi istekleri ile kalkan yok.

Yer vermelerini bekleme cnm bu senin hakkın, kendin iste ve otur. Ben on koltuklar yaşlı hamile çocuklu kadınlara ait diyip oturdum bir kez yoksa kendi istekleri ile kalkan yok.
Aman bazıları çok patavatsız yaşlılarla bile kavga ediyorlar o duruma düşmek istemedim hadi bekleyeym dedm ama belim koptu yani

Tatlim ben asiri ödemli oluyorum bebek suyu ödem net 15 kilo gitti ilkin 87 den 56 Lara düştüm tabi bol su ic, emzir , spor yaptım bebek 3 aylıkken. Bebek 8 aylıktı ben cok fittim
Darısı tüm isteyenlere bende ilkinde 20 kilo aldım hiç veremeden Tekrar 8 ay sonra hamile kaldım bunda çok kilo almadım 7 kilo aldım ama insan üzülüyor �nşallah verebilirim hepsini

Darısı tüm isteyenlere bende ilkinde 20 kilo aldım hiç veremeden Tekrar 8 ay sonra hamile kaldım bunda çok kilo almadım 7 kilo aldım ama insan üzülüyor �nşallah verebilirim hepsini
Verirsin canim emzirmek çok guzel kilo verdiriyor hareket sağlıklı beslenmeyle hepsi gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…