2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

esim bugun sirf balkon temizledi cam falan epey ugrasti sirayla artik..inan azcik yurufum cok yoruldum.. benden hic cacik olmaz..
canim madem yapariz dediler yapsinlar bosver sen diyemiyorsan esin desin.. temizlik yapmak ne buyuk nimetmis onu anladık ...
Valla canım ben de benden daha da iyi yapacak olsa başkasının yaptığı temizlik içime sinmiyor.Kadin da tutamıyorum o yüzden yavaş yavaş yapıcam da nasıl yapcam bilmiyorum
hic kendini bosuna yorma bisey olmaz yaptir birine gitsin cok yorulursun halimizmi var...

Ayy ben de aikmeye calistim bugun. Ama yarim yanalak sildim. Distan hepsini sildim ama ic olarak sadece sık kullandiklarimi sildim. Fayanslari sildim. Allahtan mutfagim kucuk. Kucuk mutfak hic sevmiyorum ama boyle zamanda ise yariyormus. Bir de buzdolabini temizleseydim.

ben de biraz dolap içlerimi düzenledim ama bittim. perdelerim de yıkanıyor, eşime astırıyorum, evi de süpürdü sağ olsun halıları da süpürüp kaldırdı, yıkamaya gitmeye hazırlar.

amin canım allah hepimizi yavrularına kavuştursun maşallah size yakınmış tarıhimiz bende alıcam çalısabilir iznini bakalım inş.sonuna kadar dayanabılırım duamız o yönde
Evet canım tarihlerimiz yakin:)37 bitince de calisamaz raporu alcam.biraz daha dayanım inşallah. Ben 1 sene çalışmicam o yüzden kenara ne kadar koyarsam iyidr

Bende öyleyim canım kesin çıkacak şödi diyorum walla

Canım rabbim şifa versin biran önce kavuşursun inşallah kuzenim 35 haftada Doğum yapmasına rağmen 3 hafta küvezde kaldı bebeği emziremedi de şimdi çok iyi sağlıklı bir bebek geçecek inşallah sağ Salim evine götürürsün Dr zaten herşeyi çekinmeden söylüyorlar daha fazla bakıp kendini yıpratma Allah yardımcın olsun

Bizde bugün sabahtan Eminönü ne gittik.annem giyim üzerine mağazası olduğu için toptancılara gittik 4 katlı sadece bebek kıyafeti satan yere girdik herkatta perakende satış yok diyip durdular yahu diyorum bitanemi alıcam birsürü şey alıcam vermiyorlar neyse seçtik annem daha önce alışveriş yaptığı için aldı ama içime sinen oldu olmayanda var gecelik lohusa pijama takımı baktık bitane zar zor buldum
Şarkhana gidip çikolata süs bakalım dedik açıkçası bebek için bulamadım, sonra daha önce giden arkadaşlara sordum havuzlu han imiş.Çok güzel pijama takımları var 40 TL’den başlıyor çoğu etiketin yarısı gibi 120 TL’yle istediğin 3 lü takımı al.
Mavi pijama takımı 40tlye aldım , krem gecelik 50tl.
Şeker ,çikolata hediyelikler var.biberonlu süslenmiş şişeyi 2.00 tlye veriyorlar bunu beğendim ama başlasa bakarım diye almadım.alt kata inmedim yorulduk bebek araç gereç kıyafet herşey var
Hacışerife gidip çikolata beğeneyim eşim sonradan alır dedim küçücük biryer internetten sipariş daha mantıklı çoğu netten sipariş alıyor
Aslında ebebekten almıştım kıyafet battaniye falan Yinede alıyor insan ,Yanı Eminönü’ne giderseniz direk oraya gidin

Eklentiler

• 803796E3-AA09-42D1-9435-222D04643C21.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 102
  • B85FCEE5-50FC-48C2-A3CC-FC9CFF084412.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 113
  • 0EB35A9B-1735-4616-A709-2097E6D0B31E.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 108
  • B77A742C-B872-4CD9-9F64-463223144283.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 106
  • 0EC4719E-F8C1-4468-8954-B9B55550BB51.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 108
  • 2030E5D9-2088-4C8D-A336-76199FEF4983.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 107
  • D19BAFF8-3E98-413B-B8F5-C587FE2E6F36.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 119

ben de biraz dolap içlerimi düzenledim ama bittim. perdelerim de yıkanıyor, eşime astırıyorum, evi de süpürdü sağ olsun halıları da süpürüp kaldırdı, yıkamaya gitmeye hazırlar.

Ay kızlar valla sık kullandiklarimi ve aşağıdaki dolapları iyice sildim de son kalan 3ünü yalan yanlış tozunu temizledim bitti çok şükür. Mutfak ana baba günü valla bıraktım eşimle dışarda yemek yedik gidip yatcam. Hafta içi de halilarimi vercem zaten 2 halim var. Eşime de temizlik yaptirdim mı tamam daha da ugrasamam. Hayat ne zor ya ay Allah'ım başka dert vermesin ama bu ev işi kadar beni yildiran bisey daha yok ya

Canim cok guzeller. Krem geceligin markasindan bende bir 3 lu takim var. O kadar rahat ki. Sanki uzerimde hicbir sey yokmus gibi hissediyorum giyinince.
Amin allah baska dert vermesin. Ama ben de nefret ediyorum temizlik yapmaktan. Daginik ve pis evden de nefret ediyorum. Benim durumum cok zor

Aynen canım valla başka biri temizlik yapınca içime hiç sinmiyor ne kadar iyi yapsa da, ama ben de temizliğe karar verip de kalkana kadar canimdan can gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…