- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.261
çok güzel olur, bizleri de unutmayınAmin canim. Hepimize ins. Gun gün degil saat saat sayiyorum
Hatim bitti canim. Umreye gidecem bir tanidik vardi. Ona söyleyeceğim. Duasi Kabede yapilsin istiyorum
Mutfak dolaplarını siliyorum kizlar hazır eşim evde yokken, kıyameti koparır iş yapıyorum diye ama ona kalsa 3 sene sonra falan silecek. Ay son 3 dolap kaldı ne kadar agirlasmisiz ya nasıl yoruldumeskiler bir de bizim gibiyken tarlada bağda calisiyorlarmıs helal yani[/QUOTE
Eskiler bizden daha Sağlam bizim ne yediğimiz yemek ne içtiğimiz içecek onlar hep doğal beslenmiş Ama gene de helal olsun 2 çocuk arasında bir buçuk yaş olacak bu hamilelikte yamuldum resmen Anneannem rahmetli bir buçuk yaş arayla 9 tane çocuk doğurmuş gerçekten Bravo yaşlilarimza
esim bugun sirf balkon temizledi cam falan epey ugrasti sirayla artik..inan azcik yurufum cok yoruldum.. benden hic cacik olmaz..kolay gelsin, ben de halılarımı vericem bugün; kadın da alıcam mecbur izne yeni ayrıldım birikti hepsi ve gücüm yok hiç. bel ağrısı çatı ağrısı derken yapamıcam. eşim de hangi birini yapsın o da yoruluyor.
canim madem yapariz dediler yapsinlar bosver sen diyemiyorsan esin desin.. temizlik yapmak ne buyuk nimetmis onu anladık ...nerde yan gelip yatacak kişi bende buzdolabına giriştim şimdi.bende temizlik için kadın tutacaktım ama kayinvaldem biz yaparız diye tutturdu.ben hiç eğilemiyorum artik midemden.dün işten sonra misafir gelecek diye apar topar süpürge yaptım ama midem mahvetti beni.bende kayinvaldeme banyonun duvarların falan sil diyemem ki of ne yapsam kitemizlikte acık titizim
hic kendini bosuna yorma bisey olmaz yaptir birine gitsin cok yorulursun halimizmi var...Valla canım ben de benden daha da iyi yapacak olsa başkasının yaptığı temizlik içime sinmiyor.Kadin da tutamıyorum o yüzdenyavaş yavaş yapıcam da nasıl yapcam bilmiyorum
Ayy ben de aikmeye calistim bugun. Ama yarim yanalak sildim. Distan hepsini sildim ama ic olarak sadece sık kullandiklarimi sildim. Fayanslari sildim. Allahtan mutfagim kucuk. Kucuk mutfak hic sevmiyorum ama boyle zamanda ise yariyormus. Bir de buzdolabini temizleseydim.Mutfak dolaplarını siliyorum kizlar hazır eşim evde yokken, kıyameti koparır iş yapıyorum diye ama ona kalsa 3 sene sonra falan silecek. Ay son 3 dolap kaldı ne kadar agirlasmisiz ya nasıl yoruldumeskiler bir de bizim gibiyken tarlada bağda calisiyorlarmıs helal yani
ben de biraz dolap içlerimi düzenledim ama bittim. perdelerim de yıkanıyor, eşime astırıyorum, evi de süpürdü sağ olsun halıları da süpürüp kaldırdı, yıkamaya gitmeye hazırlar.Mutfak dolaplarını siliyorum kizlar hazır eşim evde yokken, kıyameti koparır iş yapıyorum diye ama ona kalsa 3 sene sonra falan silecek. Ay son 3 dolap kaldı ne kadar agirlasmisiz ya nasıl yoruldumeskiler bir de bizim gibiyken tarlada bağda calisiyorlarmıs helal yani
Evet canım tarihlerimiz yakin:)37 bitince de calisamaz raporu alcam.biraz daha dayanım inşallah. Ben 1 sene çalışmicam o yüzden kenara ne kadar koyarsam iyidramin canım allah hepimizi yavrularına kavuştursunmaşallah size yakınmış tarıhimiz bende alıcam çalısabilir iznini bakalım inş.sonuna kadar dayanabılırım duamız o yönde
Bende öyleyim canım kesin çıkacak şödi diyorum wallaCanım benim kızım başından beri baş geliş. Hareketlerinin de maşallahı var. Oğlumda baş gelişi 'di ama bu kadar hareketli değildi.
Karnım da aşağıda zaten rahim sarkmış biraz doktora söyledim normal rahmin aşağıdaymış dedi. o yüzden mesane baskısı var.
Benim gibi sanki vajenin ıçinden birşey cikiyormus gibi olan var mı acaba.
Canım rabbim şifa versin biran önce kavuşursun inşallah kuzenim 35 haftada Doğum yapmasına rağmen 3 hafta küvezde kaldı bebeği emziremedi de şimdi çok iyi sağlıklı bir bebek geçecek inşallah sağ Salim evine götürürsün Dr zaten herşeyi çekinmeden söylüyorlar daha fazla bakıp kendini yıpratma Allah yardımcın olsunAynen öyle canım internette başım ağrıyor diye baksan tümör çıkıyor. Ama insan araştırmadan da edemiyor olasılıklardan haberdar olmak istiyor Allah korusun inşallah bişey olmaz şimdiye kadar herhangi bir komplikasyon yaşamadık. İnşallahta öyle devam eder. 1 aya yaklaştı bebeğimden ayrı kalalı kokusunu bile bilmiyorum ama orda güzel bakılıyor bir an önce eve geldiği zamanı hayal ederek süt sağmaya devam ediyorum
esim bugun sirf balkon temizledi cam falan epey ugrasti sirayla artik..inan azcik yurufum cok yoruldum.. benden hic cacik olmaz..
canim madem yapariz dediler yapsinlar bosver sen diyemiyorsan esin desin.. temizlik yapmak ne buyuk nimetmis onu anladık ...
hic kendini bosuna yorma bisey olmaz yaptir birine gitsin cok yorulursun halimizmi var...
Ayy ben de aikmeye calistim bugun. Ama yarim yanalak sildim. Distan hepsini sildim ama ic olarak sadece sık kullandiklarimi sildim. Fayanslari sildim. Allahtan mutfagim kucuk. Kucuk mutfak hic sevmiyorum ama boyle zamanda ise yariyormus. Bir de buzdolabini temizleseydim.
ben de biraz dolap içlerimi düzenledim ama bittim. perdelerim de yıkanıyor, eşime astırıyorum, evi de süpürdü sağ olsun halıları da süpürüp kaldırdı, yıkamaya gitmeye hazırlar.
Canım ben temiz bi havlunun üstünde kurumaya bıraktım sonra buzdolabı posetine koydumKızlar sıcak suda tuttuğumuz emzik vs i neyle kurulayıp buzdolabı poşetine koyayım
Canim cok guzeller. Krem geceligin markasindan bende bir 3 lu takim var. O kadar rahat ki. Sanki uzerimde hicbir sey yokmus gibi hissediyorum giyinince.Bizde bugün sabahtan Eminönü ne gittik.annem giyim üzerine mağazası olduğu için toptancılara gittik 4 katlı sadece bebek kıyafeti satan yere girdik herkatta perakende satış yok diyip durdular yahu diyorum bitanemi alıcam birsürü şey alıcam vermiyorlar neyse seçtik annem daha önce alışveriş yaptığı için aldı ama içime sinen oldu olmayanda var gecelik lohusa pijama takımı baktık bitane zar zor buldum
Şarkhana gidip çikolata süs bakalım dedik açıkçası bebek için bulamadım, sonra daha önce giden arkadaşlara sordum havuzlu han imiş.Çok güzel pijama takımları var 40 TL’den başlıyor çoğu etiketin yarısı gibi 120 TL’yle istediğin 3 lü takımı al.
Mavi pijama takımı 40tlye aldım , krem gecelik 50tl.
Şeker ,çikolata hediyelikler var.biberonlu süslenmiş şişeyi 2.00 tlye veriyorlar bunu beğendim ama başlasa bakarım diye almadım.alt kata inmedim yorulduk bebek araç gereç kıyafet herşey var
Hacışerife gidip çikolata beğeneyim eşim sonradan alır dedim küçücük biryer internetten sipariş daha mantıklı çoğu netten sipariş alıyor
Aslında ebebekten almıştım kıyafet battaniye falan Yinede alıyor insan ,Yanı Eminönü’ne giderseniz direk oraya gidin
Amin allah baska dert vermesin. Ama ben de nefret ediyorum temizlik yapmaktan. Daginik ve pis evden de nefret ediyorum. Benim durumum cok zorAy kızlar valla sık kullandiklarimi ve aşağıdaki dolapları iyice sildim de son kalan 3ünü yalan yanlış tozunu temizledim bitti çok şükür. Mutfak ana baba günü valla bıraktım eşimle dışarda yemek yedik gidip yatcam. Hafta içi de halilarimi vercem zaten 2 halim var. Eşime de temizlik yaptirdim mı tamam daha da ugrasamam. Hayat ne zor ya ay Allah'ım başka dert vermesin ama bu ev işi kadar beni yildiran bisey daha yok ya
Aynen canım valla başka biri temizlik yapınca içime hiç sinmiyor ne kadar iyi yapsa da, ama ben de temizliğe karar verip de kalkana kadar canimdan can gidiyorCanim cok guzeller. Krem geceligin markasindan bende bir 3 lu takim var. O kadar rahat ki. Sanki uzerimde hicbir sey yokmus gibi hissediyorum giyinince.
Amin allah baska dert vermesin. Ama ben de nefret ediyorum temizlik yapmaktan. Daginik ve pis evden de nefret ediyorum. Benim durumum cok zor
Hayırlı olsun canım güle güle kullan her şeyini, kaç haftaliksin? Erken değildir merak etme bizim her şey 25 haftalıkken hazırdıIyi aksamlar bende bugun alisverisi yapip bitirdim
Yarinda esimle temizlik yapicaz daha erken ama haziriz sanki :)
Sagolasin :)34 haftadayiz ) ben hic bisey almamistim besigi eksik sadece suan bide emzik ve bez alicamHayırlı olsun canım güle güle kullan her şeyini, kaç haftaliksin? Erken değildir merak etme bizim her şey 25 haftalıkken hazırdı
Erken değil canım artik zaten yavaş yavaş agirlascaz hiç bisey gelmiyor insanın içinden. Hayırlı olsun güle güle kullan her şeyi inşallahSagolasin :)34 haftadayiz ) ben hic bisey almamistim besigi eksik sadece suan bide emzik ve bez alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?