2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ay benim her şeyim bi yerde, anneanne ve babanne biz de birşeyler alalım dediler, görümcem park yatak puset bebek arabasını alma bizimkiler yeni kullan sonra oda yaparsın o paraya dedi, kardeşim eczanede çalışıyor, biberon vs ben hallederim dedi. her şey var ama ayrı ayrı şehirdeler doğurmadan getirirler herhalde, yani getirseler iyi olur

O biberon şişesinin pembesini ben 1.5 liraya aldım. Şarkhan da Süslü Bebek mağazasından. Onu beğendiyseniz ordan alabilirsiniz.

Benim hiç aklımda böyle bir şey yoktu. Hatta bu tarz şeyler almam diyordum ama aldığım gün çok yorulunca mecbur bir şey alayım da çıkayım diye baktım. Fiyat da uygun olunca aldım. Ama şimdi içine ne koysam bilemiyorum. Veee kızlar sizden fikir istiyorum. Hacışerif ten çikolata yaptıracağım, şimdi bunun içine de badem şekeri falan güzel olur ama ikisi de çikolata iyi olmaz diye düşündüm. Içine ne koyabilirim? Renkli taşlar falan geldi aklıma ama o da içime tam sinmedi. Fikirlerinize açığım
Benimki de bu pembe.

Eklentiler

• Screenshot_20180331-210023.webp
    35 KB · Görüntüleme: 51
Off kızlar bende eşime koltukları sildirdim adamın canı çıktı bende bir yemek yapıp mutfağı topladım sadece bir ara çok sancım oldu yatağa uzandım sola yatınca geçti çok şükür ayaktayken çok zorlanıyorım hafta içi halılarımı yıkamaya vercem banyoyu temizleyince camlar silinip tüller yıkanınca işim bitcek allahın izniyle cuma günüde kreşte kızımın doğum gününü yapmam lazım donra birde kuaföre gidip saç kestirip kaş falan olayına girip çikolatalarımızı sipariş edersem benden rahatı olmaz

artık halledilmeli gerçekten, hal kalmamış bende onu fark ettim bugün.

Canım badem şekeri en güzeli. Çikolatayla da güzel olur bence. Lokum olabilir. Bamyo tuzu koyuyorlar renkli. Tohum bombası siye bişey var ondan birer tane koyabilirsin.

Bu arada drum alsilik olmazsa 38+3 yada 38+4te alırız dedi yani 23-24 nisan olcak sanırım net gün vermedi ama 23-24 günüm kaldı sanırım
Ay ben de bitiğim daha temizliği duruyor ben kadın alacağım evim büyük şimdi yapsam kirlenir zaten halim mecalim de yok.
Kızının 23 nisan gösterisi olmayacak mı. 24 ünde yapsın bari :)

İçlerinde en aklıma yatanı o oldu sadece şişe yokmu dedim üstünü süslesem öyle geliyormuş şarkhan da 2.5 dediler tanesine havuzlu han daha uygundu içine renkli draje çikolata yada badem şekeri koyabilirsin
İsim yazan çikolatalar çok minik geldi gelen misafire tutmak için alsam o paraya daha güzel çikolatalar var bilemedim başka yerlere bakıcam

Yaaa...biz de cuma kreşte oğlumun doğumgününü kutlıycaz cmt de evde kendimiz ve ona moral olsun diye evi falan süsliycem güzelce hazırlık yapıcam...ben kendim bişey yapmayı düşünmüyorum...4+1 ev 190 m2 hiç güç yetmez kadın çağırcam 140a falan gelir heralde ayakkabılığın vestiyerin bile içini siliyor perdeleri ben söküp makinaya atıyorum çıkınca kendisi takıyor...halıları yıkamaya vericem koltukları da yıkatırım belki kadın onları da siliyor ama yıllardır yıkanmadı yıkatabilirim...Annemle bi mutfak dolaplarını indiririz makinaya atarım siler yerlestiririz misafir yemek takımlarını falan da...ve ben bunları son hafta falan yaparız diye düşünüyorum...çünkü camlar falan silinince biraz dursun temizce şimdi silinse geri berbat olacak...

Can'ım kuş lokumu yada bonibon da olabilir. Ama renkli çikolata kaplı badem şekerleri var. Onlar da güzel. Ben mini kavanozlara öyle badem şekerleri koyucam. Çikolata da yaptırıcam ama o hastane için daha çok.

Ayy onu hiç bilmiyorum canım hemüz bişey demedi öğretmen

Koltuklarımı ben de yıkatmayı düşündüm Can'ım. Ama yıkatanlar memnun kalmamış. Beni de vazgeçirdiler. Tabi hala kararsızım o ayrı. İçindeki kiri daha çok yukarı çekiyor dediler. Kaç defa daha üstten kalıp sabunla silmek zorunda kalmışlar.

Canım badem şekeri en güzeli. Çikolatayla da güzel olur bence. Lokum olabilir. Bamyo tuzu koyuyorlar renkli. Tohum bombası siye bişey var ondan birer tane koyabilirsin.
Canım aslına bakarsan hem ikisi de çikolata olacak ve sonra içi boşalınca hoş olur mu diye düşündüm. Hem de plastik bu ve içini temizlemeden yiyecek koysam içime de sinmiyor. Nasıl temizlesem de bilemedim. Silsem mi yıkasam yıkanır mı? Tohum bombasını biliyorum onu da bir araştırayım canım. Sağ ol

Ayy kusura bakma yaa. Evde tadilat var, yorgunluktan Şarkhan yazmışım Havuzluhan dan aldım ben de. Üzerinde isim yazıyor diye Hacışerif ten alayım dedim. Aslında Elit in çikolatası 150 tanesi 60 liraydı yanlış hatırlamıyorsam Havuzluhan da. O da mantıklı da. Sanırım ben isim olsun diye Hacışerif ten alacağım

Ya benim de öyle oldu kızlar içindeki sünger karardı sanırım. Bir de kumaşır gevşedi çok kötü oldu

Kızlar valizi hazırlayalı 10 gün oldu sanırım. Hala içine havlu terlik sabun koyacağım. Ay çok tembelim elim hiç gitmiyor ya. Sanki hiç geçmeyecek zaman gibi karamsarım da. Valla son ay iyice sıkıldım artık koca karnımdan da hantallığımdan da

ben de yardımcı alıp tüm bu dediklerini yaptırıcam ama erken halletmek istiyorum, haber bekliyorum kadından. iki gün alıcam cam, mutfak ne varsa yapsın diyorum. annem babam bir iki haftaya geliriz diyorlar, onlar varken zor olur diye erken halledicem. bir de korku var içimde nolur olmaz diye.

benim halı yakama. makinem var, arada bir yıkarım hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. hatta yatağı falan da yıkıyoruz sıkıntı olmuyor.

Temizlik bitmez arkadaşlar hiç paralamayın kendinizi madalya mı takıyolar sanki.. dedi ve çarpıldı :)) bana her hafta bi ablacığım geliyo yardıma ona rağmen temiz tutamıyorum mümkün değil... bakalım cocuktan sonra ne yapcam..
bir de hastane cantasına konacakların liste hali var mı elinizde bi kontrol yapayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…