2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bu ağda işi için kuaföre kaçıncı haftada gideyim ya karar veremedim ya dogurursam gidemeden, bir de uzatması var bunun ne zaman bıraksam da uzasa Allah'ım cildircam bu kıl olayına.

Çatı muayenesini ne zaman yapacaklarsa ondan önce mı gitsem? Yoksa erken mı olur? E o zaman da cati muayenesi icin jilete basvurmam gerekecek sonra da agdalik olacak kadar uzamayacak? Kafamda deli sorular

Kızlar bugün herkes temizlik yapmış. Bende aynı şekilde öyle boyacılar işlerini bitirdi bir giriştik eşim kv ben şuan çok belim ağrıyor. Ben muftagın taşını masasını falan temizledim eşim ve kv eşyaları yerleştirip silip temizlediler kadın almaktan vazgeçtim o yüzden çoğu bitti zaten. Kayınvalidemde mutfak dolapları ve banyoları ben yaparım dedi. Halılarımıda verdim zaten. Perdelerimide haftaiçi hallederim bu hafta biter işim çok şükür. Ama bittim bugün cidden normalde hepsini kendim yapsam banamısın demezdi. Bi tezgah bir masa mahvetti beni Son ayımız cidden çok ağırlaşmışım çok çabuk yoruluyorum.

Ya ben de o konuda napcam bilmiyorum.jiletle alsak ben normal doğum istyrm doğumdan sonra doktor kontrol edince o böğleye ne jilet ne ağda olabilecek.en mantıklısı ağda yine

Ben de var o kararsızlık ama şimdi yapsak doğuma kesin çıkar. Çatı muayenesi öncesi yapsak yine öıkar doğuma son hafta olursa doğum

Ya ben de o konuda napcam bilmiyorum.jiletle alsak ben normal doğum istyrm doğumdan sonra doktor kontrol edince o böğleye ne jilet ne ağda olabilecek.en mantıklısı ağda yine

Ben de var o kararsızlık ama şimdi yapsak doğuma kesin çıkar. Çatı muayenesi öncesi yapsak yine öıkar doğuma son hafta olursa doğum

Içime anca ağda siner ama zamanını bilmiyorum ya kizlar son hafta dogacagini düşünsek 38de en erken yaptırmak lazım ama ya 38den önce olursa 15 günde çıkar mı sizce?

Anim benim dogum 1 mayis gorunuyor. 15-20 nisan arasi giderim heralde agdaya. Gitmesem de kendim yaparim. Kesin gitmem kendim yaparim o ayri bence sen de 20-25 nisan arasi yaptirabilirsin. Son gunleri beklemek biraz riske atmak olur ne zaman gelecegini bilmiyoruz. Ben en son agdami kendim yapmistim 2 hafta oldu daha cikmadi. 2 hafta sonraya cikmis olur bir kez daha yaparim. Heralde doguma kadar gorurur beni. Hamilelikten kaynakli olsa gerek tuylerim geç uzuyor. Daha hic bıyık almadim, bacaklarimi da almadim.

benim de hiç tarzım değildir başkasına temizletmek, taşınırken aldım sadece yardımcı, onda da kendim çalıştım ama şimdi çok bitkinim ve üç kez bebiş kaybedince eşim yaptırmıyor. hamileliğin başından beri doğru dürüst temizlenmedi ev, bebiş doğunca da düzen oturtana kadar kalır. en iyisi büyük temizlik yapılsın da sonrasına bir daha bakarız.

Aynen canım doğru diyorsun bir de geç çıkıyor dimi benim de bacaklar tek tük çıktı 1aydan fazla oldu alalı. Haklısın ya 20-25 gibi yaptiriyim ama çatı muayenesi dert işte onu napcam hiç bilmiyorum jiletle alsam agdaya kadar uzar mı agdalik Olur mu? Bu hafta kontrol var cuma günü sorayım doktora çatı muayenesi ne zaman diye en iyisi

Içime anca ağda siner ama zamanını bilmiyorum ya kizlar son hafta dogacagini düşünsek 38de en erken yaptırmak lazım ama ya 38den önce olursa 15 günde çıkar mı sizce?
Canim tuy uzama hizin nasil? 15 gunde cikar mi en iyisini sen bilirsin. Ama 38-39 arasi yaptirmak bence en mantiklisi. Eger dogum geldiginde çıkmış olursa tuy dokucu krem kullanilabilir. Zararli deniyor ama dogumun basladigini sanci sıklığından anlarsak eger dus yaparken kullanabiliriz bence. En azindan jiletten daha yumusak, kasintisiz ve bir iki gun daha gec cikartiyor.

Canım ben haftaya gidicem geçen gün arkadaşlar tavsiye etti, perşembe falan giderim doğuma kadar idare eder diye düşünüyorum, haftaya cunartesi çatı muayenem var, 36+4 oluyorum. Zaten eskisi gibi yoğun çıkmıyor ama bir iki hafta idare etmen gerekecek sanırım

Aynen sor, ona gore yap. Agda icin kuafore gideveksen eger cati muayenesi oncesi bir hafta kala jiletle. Jilet sonrasi kuafor agda yapacak kadar uzar. Bu arada benim doktorum hic bahsetmedi çatı muayenesinden insallah yapmaz. Bana zaten cok gereksiz bir uygulama gibi geliyor. Bence her kadin anatomik olarak normal doguma uygun yaratiliyor.

Normalde çok çabuk uzar ama hamilelikte hem seyrek oldu hem biraz daha geç çıkıyor, napalim öyle yapmaz agdadan sonra tekrar çıkarsa bi şekilde hallederiz, dikis falan olursa doğumdan sonra kontrolde de yumcam gözümü öyle gitcem kontrole yapacak bisey yok dikişli dikişli temizleyemem en çok ondan korkuyorum

Herkes temizlik olayına girmiş galiba...anacığımı bekliyorum ben ablamla iki koldan girişecekler..şimdi İstanbul bul a düğüne gitti gelmesini bekliyorum... Ama ön hazırlık yaptık bugün bizde mutfağının tavanı boyanması lazımdı o halloldu..kızımın dolabı geldi o kuruldu..yarında halılarımı yıkamaya verecem..kızımın dolabını silip yerleştirmem lazım ama ayakta bir oraya bir buraya dolaşmaktan yorulmuşum..biri beni dürtsün dolabı sildirmem lazım eşime bende yerleştirebilirsem

Ya benim de öyle oldu kızlar içindeki sünger karardı sanırım. Bir de kumaşır gevşedi çok kötü oldu

benim halı yakama. makinem var, arada bir yıkarım hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. hatta yatağı falan da yıkıyoruz sıkıntı olmuyor.

Can'ım ben bu hafta aldırdım. Olur da erken gelirse Bebiş 38 gibi rahatsız edecek kadar uzamış olmaz diye düşündüm. Yani çok uzamaz öyle de idare edebilir acil durumda. Oldu da gelmedi 38 de 2. Kez yaptırmayı düşünüyorum son kez. O da idare eder bence Doğuma kadar zaten. Sen de öyle yapabilirsin şuan uzadıysa.

Çatı muayenesi 37de oluyor demekki o zaman ondan önce yaptiriyim gözümü karartıp, sonra çıkarsa artik Allah kerim napayim ya

Hiç sorma bi korkuyorum o muayeneden de. Kil tuy isleri cati muayenesi temizlik abooo ne streslendim bugun

Keşke öyle olsa Ama değil maalesef. Gerçekten çatısı müsait olmayıp önceden doğum yapan ve sakat doğuran ya da doğumda kolu bacağı çıkan annenin canından can giden çok doğum var. Kemik yapısı sonuçta. Orada bebeğe takılacak bir kemik var mı ona bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…