- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.321
Ya işte böyle bi durumda var zaten bütün koltuk döşemeciler beyaz kalıp sabunla silerek temizlenmesini öneriyor. Temizlik firmasıyla da ilgili olabilir tabi ama nerden bilicez kiYa benim de öyle oldu kızlar içindeki sünger karardı sanırım. Bir de kumaşır gevşedi çok kötü oldu
Can'ım evde yıkayanlardan duymadım böyle bi şikayet. Annemlerde de yıkıyorduk önceden.benim halı yakama. makinem var, arada bir yıkarım hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. hatta yatağı falan da yıkıyoruz sıkıntı olmuyor.
Tetiklemiyormuş ben de tetikler diye korkuyordum hatta hiç cesaret edemem gibi geliyordu ama kendini kasmayla alakalı imiş sanırım :)Evet evet ya yaptiriyim gitsin çatı muayenesinden önce canım ben hem onda da rahat ederim, inşallah doğum tetiklemez de
Kızlar bu ağda işi için kuaföre kaçıncı haftada gideyim ya karar veremedim ya dogurursam gidemeden, bir de uzatması var bunun ne zaman bıraksam da uzasa Allah'ım cildircam bu kıl olayına.
Çatı muayenesini ne zaman yapacaklarsa ondan önce mı gitsem? Yoksa erken mı olur? E o zaman da cati muayenesi icin jilete basvurmam gerekecek sonra da agdalik olacak kadar uzamayacak? Kafamda deli sorular
Aynen canım koltuk yıkamacıların makinaları çok güçlü ve çekiştiriyor koltuğu içindeki süngeri kurutmak için. O da kumaşta esneme yaptı biz de hep. Asla tavsiye etmiyorum gitti benim koltuklar kaplatmam gerekiyorYa işte böyle bi durumda var zaten bütün koltuk döşemeciler beyaz kalıp sabunla silerek temizlenmesini öneriyor. Temizlik firmasıyla da ilgili olabilir tabi ama nerden bilicez ki
Can'ım evde yıkayanlardan duymadım böyle bi şikayet. Annemlerde de yıkıyorduk önceden.
Senin düzenli yıkandığı için belki üstte kir kalmıyordur. Ama tek seferde oluyormuş öyle. Tekrar tekrar da yıkamıyorlar malum. Bir de belki makineleri fabrika tipi daha güçlüyse ondan da olabilir.toist in de koltukları yıpranmış çünkü.
Evet yAAynen canım koltuk yıkamacıların makinaları çok güçlü ve çekiştiriyor koltuğu içindeki süngeri kurutmak için. O da kumaşta esneme yaptı biz de hep. Asla tavsiye etmiyorum gitti benim koltuklar kaplatmam gerekiyor
Can'ım kuş lokumu yada bonibon da olabilir. Ama renkli çikolata kaplı badem şekerleri var. Onlar da güzel. Ben mini kavanozlara öyle badem şekerleri koyucam. Çikolata da yaptırıcam ama o hastane için daha çok.
Allah herkese anlayisli sagduyulu halden anlayan doktor nasip etsinDeneyimli doktorsa demekannenin aklindaki sorulari tahmin edebiliyordur
2 hafta oldu daha cikmadi. 2 hafta sonraya cikmis olur bir kez daha yaparim. Heralde doguma kadar gorurur beni. Hamilelikten kaynakli olsa gerek tuylerim geç uzuyor. Daha hic bıyık almadim, bacaklarimi da almadim.
Aynen oraya girdim en fazla ürün oradaydı ama biberon bitmişti çikolata ucuzdu ama tazeliğinden emin olamadım onun için bende hacışeriften çikolata bide renkli bademli drajeli süslü bişey alıcam. Mevlüd içinde Yasin, kolonya düşünüyorumAyy kusura bakma yaa. Evde tadilat var, yorgunluktan Şarkhan yazmışım Havuzluhan dan aldım ben de. Üzerinde isim yazıyor diye Hacışerif ten alayım dedim. Aslında Elit in çikolatası 150 tanesi 60 liraydı yanlış hatırlamıyorsam Havuzluhan da. O da mantıklı da. Sanırım ben isim olsun diye Hacışerif ten alacağım
baya esnetmiş, demek ki ev tipi makinelerden güçlüler.Aynen canım koltuk yıkamacıların makinaları çok güçlü ve çekiştiriyor koltuğu içindeki süngeri kurutmak için. O da kumaşta esneme yaptı biz de hep. Asla tavsiye etmiyorum gitti benim koltuklar kaplatmam gerekiyor
Doktor mu söyledi canım çatı muayenesi yapacağını daha erken değil mi...Canım ben haftaya gidicem geçen gün arkadaşlar tavsiye etti, perşembe falan giderim doğuma kadar idare eder diye düşünüyorum, haftaya cunartesi çatı muayenem var, 36+4 oluyorum. Zaten eskisi gibi yoğun çıkmıyor ama bir iki hafta idare etmen gerekecek sanırım
Can'ım öylece koymak zorunda değilsin. Önce Minik poşetlere koyup sonra biberon içine koyabilirsin.Canım evet renkli şekerleri ben de düşündüm de pek hijyenik olacak gibi gelmiyor. Bu biberonlar kalın plastik sanki içi pek temiz gibi gelmedi bana. Yiyecek konusunda biraz takıntılıyım. Ya içini bir şekilde temizlemem lazım. Ya da içine yiyecek dışında bir şey koymam gerekiyor.
Benim hastaneye okuldan arkadaşlar ve eşimin iş arkadaşları gelir mevlite de akrabalar. O yüzden 75 tane aldım hem hastanede hem mevlitte bunları vereceğim. Aynı kişiler olmayacak birkaç kişi dışında.
toist Yıkatcam yaa dayanamıyorum iyice tiksindim artık 8 yıl oluyor...oğlan büyurken zaten bol bol kirlendi sil sil nereye kadar...daha ben bıktım da bu koltuklardan kıyamıyorum çok sağlam kaplatmal istiyorum modern kumaşlarla o da kiradayız ev alıcaz inşallah eve göre düzenlerim renk desen vs diye sabrediyorum bi takım daha var çünkü arka odalarda hangisi uygun olursa onu kullanırım diye...ayyy öyle işte...zaten o toy aklımla aldığım hicbir şeyi şimdi beğenmiyorum gerçi o zaman yoktu bunlar...hep koyu renkti mecbur aldık
Sorma burada Doğum tarihlerine bakıyorum herkes mayıs başı nasıl özeniyorum bilemezsin bir yandan da sağlıkla zamanın da gelsin diye dua ediyorum Ah ne karışık durumlarKızlar valizi hazırlayalı 10 gün oldu sanırım. Hala içine havlu terlik sabun koyacağım. Ay çok tembelim elim hiç gitmiyor ya. Sanki hiç geçmeyecek zaman gibi karamsarım da. Valla son ay iyice sıkıldım artık koca karnımdan da hantallığımdan da
Evet canım bugün kontrolüm vardı, haftaya pelvik muayeneyi yapalım, kafa zaten büyük ona göre karar verelim dedi.Doktor mu söyledi canım çatı muayenesi yapacağını daha erken değil mi...
Evet beyaz kalıp sabunla mis gibi olurdu artık bmyle yamuk yumuk hep. İnşallah canım ben iskeletinden memnunum da kaplatırımEvet yAyazık olmuş Can'ım koltuklarına. Ben de 1-2 sene şonra değiştirmeyi düşünüyorum ama yine de yıpransın istemem. Şimdi gerçekten vazgeçtim yıkatmaktan. Güzelce beyaz kalıp sabunla siler durularız yine.
Çok güçlüler tertemiz olmuştu ama kumaş esnedi iğrenç oldubaya esnetmiş, demek ki ev tipi makinelerden güçlüler.
Oyyy maşallah ya, senin oğlan seni baya rahat ettirmiş annesi :)) benim oğlum da öyle olsaydı keşke canıma okudu kaç aydır yaramaz bücürKizlar oğluma hamileyken 39.haftaya girdik
"çarşamba" ağda yaptırdım
"perşembe" çatı muayenesi (pzt için randevu verdi)
"cumartesi" sancıyla sezaryen...(39+3)
Bingooooyalnız bu kıza pek güvenim yok bunun ne zaman geleceği belli olmaz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?