- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.341
Ya ben de o gözü karalıkla yıkattım. Çünkü kumaşlarını hiç sevmiyorum su dökülse leke oluyor. Dedim tipi kayarsa kocam değiştirir belki ama taşındık masraf araba vs paralar suyunu çekti. Böyle iğrenç iğrenç kullanmak zorundayım şimdi. Niye böyleyiz ya ben de hangi akla hizmet bu rengi seçmiş bu kumaşı seçmişim acaba. Zevklerimiz değişiyor yaşlanıyoruz galibatoist Yıkatcam yaa dayanamıyorum iyice tiksindim artık 8 yıl oluyor...oğlan büyurken zaten bol bol kirlendi sil sil nereye kadar...daha ben bıktım da bu koltuklardan kıyamıyorum çok sağlam kaplatmal istiyorum modern kumaşlarla o da kiradayız ev alıcaz inşallah eve göre düzenlerim renk desen vs diye sabrediyorum bi takım daha var çünkü arka odalarda hangisi uygun olursa onu kullanırım diye...ayyy öyle işte...zaten o toy aklımla aldığım hicbir şeyi şimdi beğenmiyorum gerçi o zaman yoktu bunlar...hep koyu renkti mecbur aldık
Biliyor musun ağda da çatı muayenesi de doğumu tetikliyormuş ben inanıyorum bunaKizlar oğluma hamileyken 39.haftaya girdik
"çarşamba" ağda yaptırdım
"perşembe" çatı muayenesi (pzt için randevu verdi)
"cumartesi" sancıyla sezaryen...(39+3)
Bingooooyalnız bu kıza pek güvenim yok bunun ne zaman geleceği belli olmaz gibi
Ayy bu arada doktora 23 Nisa’nda 3 gün tatil varmış ya Doğum o zamana denk gelirse tatil falan düşünüyor musunuz dedim, yok çalışıyoruz dedi sonra da o vakte kalmayız zaten dediBiliyor musun ağda da çatı muayenesi de doğumu tetikliyormuş ben inanıyorum buna
Çok haklısın mayıs başı olanlara da ben özeniyorum 1 mayıs falan. Oh diyorum az kalmış ne şanslılarSorma burada Doğum tarihlerine bakıyorum herkes mayıs başı nasıl özeniyorum bilemezsin bir yandan da sağlıkla zamanın da gelsin diye dua ediyorum Ah ne karışık durumlar
Ağdaya sık gidiyordum ondan değil de bence çatı muayenesi evet tetikledi benim doğumu...ve doktor da bu yüzden geç vakte bıraktı bence kadın o zaman 33 yıllık doktordu şimdi 39.yılı ve hala çalışıyormuş gözümden anlıyordu zaten...sende doğuracak göz yok kız bu ne karnın ağrı dağı gibi hiç mi aşağıya inmez falan dedi işte çatı darlığından inemiyormuş...agdaya inanmıyorum da...çatı muayenesinde o 2 parmağı sokup açar gibi yapıyor ya o bence kesin açılmaya sebep oluyorBiliyor musun ağda da çatı muayenesi de doğumu tetikliyormuş ben inanıyorum buna
Anammm geliyor mu dersin kuzum :))) ay çok heyecan yaptım doktorun vardır bir bildiği. Ben sordum yok daha aşağıda değil dedi. Haftaya çatı muayenesi yaparken bazı doktorlar dudaklarda yumuşama var mı diye bakıyormuş. Son zamanlarda baskıdan dolayı yumuşama oluyormuş. Bakalım ne dicek doktorun. Koş yaptır sen ağdanı şekerimAyy bu arada doktora 23 Nisa’nda 3 gün tatil varmış ya Doğum o zamana denk gelirse tatil falan düşünüyor musunuz dedim, yok çalışıyoruz dedi sonra da o vakte kalmayız zaten dediBugün çok karmaşık duygular içerisindeydim, bir iki haftam kaldı herhalde benim... bebiş aşagı da inmiş dedi.. nst de bişi çıkmadı sanırım, haftaya görüşürüz dediler, hatta hemşirenin bi tanesi hafta içi sürpriz yapmazsanız haftaya görüşürüz dedi
Bebiş kaç kiloydu canım seninBenim göğüslerden süt akmaya başladı kızlarresmen göğüs pediyle dolaşıyorum şuan.panikledim sütü görünce.benim minnoş doğmak mı istiyor artık nedir.
Doğrudur beni de etkilemedi ama benimki kordonluymuş inememiş aşağıya. Ağrı dağı mı ay çok güzelAğdaya sık gidiyordum ondan değil de bence çatı muayenesi evet tetikledi benim doğumu...ve doktor da bu yüzden geç vakte bıraktı bence kadın o zaman 33 yıllık dokyordu şimdi 39.yılı ve hala çalışıyormuş gözümden anlıyordu zaten...sende doğuracak göz yok kız bu ne karnın ağrı dağı gibi hiç mi aşağıya inmez falan dedi işte çatı darlığından inemiyormuş...agdaya inanmıyorum da...çatı muayenesinde o 2 parmağı sokup açar gibi yapıyor ya o bence kesin açılmaya sebep oluyor
Nst de falan bişey yoksa sancı vs niye öyle diyorlar ki...bunlar da bi garip...Ayy bu arada doktora 23 Nisa’nda 3 gün tatil varmış ya Doğum o zamana denk gelirse tatil falan düşünüyor musunuz dedim, yok çalışıyoruz dedi sonra da o vakte kalmayız zaten dediBugün çok karmaşık duygular içerisindeydim, bir iki haftam kaldı herhalde benim... bebiş aşagı da inmiş dedi.. nst de bişi çıkmadı sanırım, haftaya görüşürüz dediler, hatta hemşirenin bi tanesi hafta içi sürpriz yapmazsanız haftaya görüşürüz dedi
Yaa haftasonuna kadar durayım teyzesiAnammm geliyor mu dersin kuzum :))) ay çok heyecan yaptım doktorun vardır bir bildiği. Ben sordum yok daha aşağıda değil dedi. Haftaya çatı muayenesi yaparken bazı doktorlar dudaklarda yumuşama var mı diye bakıyormuş. Son zamanlarda baskıdan dolayı yumuşama oluyormuş. Bakalım ne dicek doktorun. Koş yaptır sen ağdanı şekerim
ay benim bile içim kıpır kıpır olduAyy bu arada doktora 23 Nisa’nda 3 gün tatil varmış ya Doğum o zamana denk gelirse tatil falan düşünüyor musunuz dedim, yok çalışıyoruz dedi sonra da o vakte kalmayız zaten dediBugün çok karmaşık duygular içerisindeydim, bir iki haftam kaldı herhalde benim... bebiş aşagı da inmiş dedi.. nst de bişi çıkmadı sanırım, haftaya görüşürüz dediler, hatta hemşirenin bi tanesi hafta içi sürpriz yapmazsanız haftaya görüşürüz dedi
Yaa haftasonuna kadar durayım teyzesiYaa düşündükçe içim cız ediyor vallahi, eve gelince kalan çamaşırları attım yarın ütülerim, pazartesi salı da temizlik bitsin, artık bana müsade bi köşede beklerim.. yalnız yola çıkma, fazla hareketli olma vs dedi. Suyun falan gelirse korkma on saatimiz olur en az panikleme dedi, daha ne desin eve gelince bir de Nisan annelerinin topiğini okudum, ağlarken uyuyakalmışım yeni yeni kendime geliyorum
Ben nstden anlamıyorum, incelemeye çalıştım ama yine anlamadım, hemşire alıp doktora götürüyor o da iyi ya da kötü diyor sanırım, çıkarken görmüyoruz doktoru canım ama sancı çıksa söylerdi sanıyorum, senin 39 haftadaydı demek muayenen. Bizimki en basından beri 37 de bakarız diyordu. Her bir doktor da ayrı ayrı davranıyor.. bazı hastanelerde sezeryan daha pahalıymış öyle olsa hani ona yönlendiriyorlar diye düşünürdüm ama bizim hastanede normal dogum daha pahalı ve doktorlar normal Doğum için yarışıyorlar. Bakalım yaşayıp göreceğiz, en son ben doğururmuşum şansımaNst de falan bişey yoksa sancı vs niye öyle diyorlar ki...bunlar da bi garip...
canım eşim nane yağı almış bana tıkanıyorum diye. peçeteye damlatıp yastığımın yanına kayuyorum azcık da burnuma sürüyorum daha rahatım, dene istersen.Hastalıktanmıdır nedir bu saat oldu uyuyamıyorum uykusuzluktan ölüyorum ama yatağa her yatışımda boğulacak gibi oluyorum, gündüz bu kadar değil gece basıyolar burnumda burun bandı var onunla bile nefes alamıyorum
Heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum ki kuzum, ayy kimsem de yok.. annem bari gelseydiCanım ağlama üzülme gelişimini tamamladı nerdeyse bebişlerimiz, hayırlısıyla doğsun inşallah hepsi , bizlerde sağsalim doğuralım inşallah, normal mi dedi sezeryanmı çatı muayenesinde , bende pazartesi gidicem bakalım ne diyecek şuan çok rahatsızım düzeldiğimde gelsin inşallah yavrum
Bebek indiyse belki ondan erkenden bakmak istiyordur çünkü sezaryen olacaksa bebek doğum kanalına girmeden yapılması gerekiyor girdikten sonra yapılamıyor galiba o yüzden normal doğuma müsait olup olmadığına bakacak ki riske atmasın...ben mesela o kadar sancıdan sonra sezaryen oldum ama zaten inmiyordu bebek 3cm açılmayla öylece kalakaldık...Allah hayırlısını versin canım...çok güzel duygularBen nstden anlamıyorum, incelemeye çalıştım ama yine anlamadım, hemşire alıp doktora götürüyor o da iyi ya da kötü diyor sanırım, çıkarken görmüyoruz doktoru canım ama sancı çıksa söylerdi sanıyorum, senin 39 haftadaydı demek muayenen. Bizimki en basından beri 37 de bakarız diyordu. Her bir doktor da ayrı ayrı davranıyor.. bazı hastanelerde sezeryan daha pahalıymış öyle olsa hani ona yönlendiriyorlar diye düşünürdüm ama bizim hastanede normal dogum daha pahalı ve doktorlar normal Doğum için yarışıyorlar. Bakalım yaşayıp göreceğiz, en son ben doğururmuşum şansıma
32.haftada 2600 dü canım tosun olacak benimki :) cuma gideceğiz kontrole kaç oldu çok merak ediyorumBebiş kaç kiloydu canım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?