- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.361
canım eşim nane yağı almış bana tıkanıyorum diye. peçeteye damlatıp yastığımın yanına kayuyorum azcık da burnuma sürüyorum daha rahatım, dene istersen.
Heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum ki kuzum, ayy kimsem de yok.. annem bari gelseydieşim ve ben hiç bi şeyden haberimiz de yok deneyim sıfır.. haftaya cumartesi bakıcak çatıya, bu hafta aşagı inmiş falan dedi işte, uyarılar yaptı şöyle olursa gelin böyle olursa arayın vs diye. Eninde sonunda doğacak bu yavrular korkunun ecele faydası yok, sağlıkla huzurla inşallah
Amin kuzum hepimiz için hayırlısını versin, dünyanın en güzel duygusuymuş Allah’a şükür, allah isteyen herkese nasip etsin...Bebek indiyse belki ondan erkenden bakmak istiyordur çünkü sezaryen olacaksa bebek doğum kanalına girmeden yapılması gerekiyor girdikten sonra yapılamıyor galiba o yüzden normal doğuma müsait olup olmadığına bakacak ki riske atmasın...ben mesela o kadar sancıdan sonra sezaryen oldum ama zaten inmiyordu bebek 3cm açılmayla öylece kalakaldık...Allah hayırlısını versin canım...çok güzel duygular
Aman bosver onlar alisiktirNormalde çok çabuk uzar ama hamilelikte hem seyrek oldu hem biraz daha geç çıkıyor, napalim öyle yapmaz agdadan sonra tekrar çıkarsa bi şekilde hallederiz, dikis falan olursa doğumdan sonra kontrolde de yumcam gözümü öyle gitcem kontrole yapacak bisey yok dikişli dikişli temizleyememen çok ondan korkuyorum
Bilmiyorum ya baska bir yolu olmaliKeşke öyle olsa Ama değil maalesef. Gerçekten çatısı müsait olmayıp önceden doğum yapan ve sakat doğuran ya da doğumda kolu bacağı çıkan annenin canından can giden çok doğum var. Kemik yapısı sonuçta. Orada bebeğe takılacak bir kemik var mı ona bakıyorlar
Sir yapabilirsin aslinda ben sir le yapiyorum. Hem elle isitilandan var hem normal rolon seklinde olan. Rolon olan daha acisiz ve kolay oluyor. Agda bantlari biraz acitiyor. Cam sakizini da ben kullanamam hic :) gobekten dolayi alt gorunmuyor ama sirtini yaslayacak bir sey bul. Yatak odanda illaki boy aynasi vardir. Sirtini yasla, gec boy aynasinin karaisina rahatlikla alirsin.Bende en son adamı 11 inde yaptım bi ayın bacakları kuaföre aldırdım. Daha hiç çıkmadı. Ama kasiklarimi kendim yaptım çamsakızı ve ameliyat eldiveni ile ve malesef çıkmaya başlamış. Ben agda yaparken farkettim sarkmayi o yuzden kuafore acamam. :) halbuki nisan 7 ve 8 veya mayısın 5 ve 6 si epilasyon için en uygun günler kendim de nasıl yaparım bilmem yapsam bile sır ağda kullanamıyorum gobegimden dolayı çamsakızı da çabuk çıkarıyor.
Bu inci ağdayı kullanan var mı aranizda çok reklamı çıkıyor karsima
Evet canım bizim tombak önden önden koşturuyor, bakalım senin doktorun ne diyecek, günler aynı.. ayyy çok heyecanlıİnşallah canım , hakkımızda hayırlısı neyse o olsun erken diye düşünüp üzülme erken değil bence hele bide seninkide benimki gibi iki hafta önden gidiyordu sanırım
Onlarda var mı çok ben bu ara bakamadım da :)) daha da 35+ lardasın biraz daha beklesin tombişin ya :) şöyle 38 falan olsun en azından diyprum eyzesi olarakYaa haftasonuna kadar durayım teyzesiYaa düşündükçe içim cız ediyor vallahi, eve gelince kalan çamaşırları attım yarın ütülerim, pazartesi salı da temizlik bitsin, artık bana müsade bi köşede beklerim.. yalnız yola çıkma, fazla hareketli olma vs dedi. Suyun falan gelirse korkma on saatimiz olur en az panikleme dedi, daha ne desin eve gelince bir de Nisan annelerinin topiğini okudum, ağlarken uyuyakalmışım yeni yeni kendime geliyorum
Ya alle tıp merkezi furkan kayabaşoğlu var bilmiyorum denk geldiniz mi bayılıyorum adama. Harika doğumlar yaptırıyor. Senin hangi hastaneydi acaba :)Ben nstden anlamıyorum, incelemeye çalıştım ama yine anlamadım, hemşire alıp doktora götürüyor o da iyi ya da kötü diyor sanırım, çıkarken görmüyoruz doktoru canım ama sancı çıksa söylerdi sanıyorum, senin 39 haftadaydı demek muayenen. Bizimki en basından beri 37 de bakarız diyordu. Her bir doktor da ayrı ayrı davranıyor.. bazı hastanelerde sezeryan daha pahalıymış öyle olsa hani ona yönlendiriyorlar diye düşünürdüm ama bizim hastanede normal dogum daha pahalı ve doktorlar normal Doğum için yarışıyorlar. Bakalım yaşayıp göreceğiz, en son ben doğururmuşum şansıma
Evet canım bizim tombak önden önden koşturuyor, bakalım senin doktorun ne diyecek, günler aynı.. ayyy çok heyecanlı
Biİm nst kagidinda iki bolge var. Biri kalp atisi zaten anliyorsun. Digeri sanci. Grafigin basinda 20-40-60-80 diye gidiyor sanci degerleri. Sancin yoksa hemen hemen duz bir cizgi halinde ilerliyor, sancin kasilman oldu mu cizgi pik yapiyor yukari cikiyor mesela40 a 60 a. Kasilma suresi boyunca yukardan devam ediyor kasilma gecince geri iniyor asagi.Ben nstden anlamıyorum, incelemeye çalıştım ama yine anlamadım, hemşire alıp doktora götürüyor o da iyi ya da kötü diyor sanırım, çıkarken görmüyoruz doktoru canım ama sancı çıksa söylerdi sanıyorum, senin 39 haftadaydı demek muayenen. Bizimki en basından beri 37 de bakarız diyordu. Her bir doktor da ayrı ayrı davranıyor.. bazı hastanelerde sezeryan daha pahalıymış öyle olsa hani ona yönlendiriyorlar diye düşünürdüm ama bizim hastanede normal dogum daha pahalı ve doktorlar normal Doğum için yarışıyorlar. Bakalım yaşayıp göreceğiz, en son ben doğururmuşum şansıma
Valla sütünü bile hazır etmiş şimdiden canım maşallah maşallah belli tosun olduğu32.haftada 2600 dü canım tosun olacak benimki :) cuma gideceğiz kontrole kaç oldu çok merak ediyorum
Ayy iyi bari o süre uzunmuş hani dizilerde filmlerde su gelince acil bağıra bağıra hastaneye gidiyorlar yaOnlarda var mı çok ben bu ara bakamadım da :)) daha da 35+ lardasın biraz daha beklesin tombişin ya :) şöyle 38 falan olsun en azından diyprum eyzesi olaraksuyun gelirse hiç korkma 18 saat bişicik olmadı bana
Ben ankaradayım kuzum, Memoriale gidiyorum. Ama buradakiler de normal Doğum delisi, ben de isterim normali tabiki ama bebek sağlıkla doğsun da çok da önemli değil aslındaYa alle tıp merkezi furkan kayabaşoğlu var bilmiyorum denk geldiniz mi bayılıyorum adama. Harika doğumlar yaptırıyor. Senin hangi hastaneydi acaba :)
Astımını hastalık etkilemiştir tabii, iki hafta önce ben de öyle geceleri bogulur gibi uyanıyordum bu hafta iyiyim şükür, kilo konusunu ne sen sor ne ben söyleyeyim.. bu kontrolde yarım kilo vermiş göründüm, neredeyse doktor beni öpecektiBen hiç nefes alamıyorumEvBoregi acaba hastalıktanmı astımdanmı kilodanmı hastayım diye yürüyüş yapamıyorum daha çok kilo alıyorum ne olcak böyle bilmiyorum , normal doğum falan hayal oldu gibi geliyo
Haftaya bakayım biraz daha inceleyeyim canım, o zaman ekranda 20 li bir değer yükseliyor bazen o sancı, 140 dan yükselen inen de kalp atışı demek kiBiİm nst kagidinda iki bolge var. Biri kalp atisi zaten anliyorsun. Digeri sanci. Grafigin basinda 20-40-60-80 diye gidiyor sanci degerleri. Sancin yoksa hemen hemen duz bir cizgi halinde ilerliyor, sancin kasilman oldu mu cizgi pik yapiyor yukari cikiyor mesela40 a 60 a. Kasilma suresi boyunca yukardan devam ediyor kasilma gecince geri iniyor asagi.
140 tan inip cikan evet kalp atisi. 20 li olan da dedigin gibi sanci degerin.Haftaya bakayım biraz daha inceleyeyim canım, o zaman ekranda 20 li bir değer yükseliyor bazen o sancı, 140 dan yükselen inen de kalp atışı demek ki
Sagol canım benim, boş boş bakmışım anlamamışım hiç, beyin gitti iyice benim.. Doğumdan sonra düzelse bari140 tan inip cikan evet kalp atisi. 20 li olan da dedigin gibi sanci degerin.
Kesin sezaryen gözükunce nasıl oluyor??? 1.sezaryense 2.kesin sezaryen olur ya da bebeğin erken alınması gerekiyorsa gelişim sorunları varsa falan niye çatı muayenesi yapılsın yani...bi de benim bi arkadaşım gitmiş ağlamıs doktora ben asla doğum yapamam ya öldürün beni ya da kesin de alın bu çocuğu demiş...deli yaaa...doktor da çatı muayenesi falan yapmamış direk sezaryen randevusu vermiş sen bilirsin kızım zorla döve döve doğurtacak değiliz ya demiş[/QUOTE]QUOTE="UykucuSirine, post: 55491936, member: 111736"]Kızlar kesin sezeryan gözükünce doğum yinede yapıyorlar mı çatı muayenesi..tırstımşuan da bi..Benim tüylerde tam çıkmadı çünkü..eğer yapmıyorlarsa doğuma yakın yaptırırım çünķü
Canım benim minnoşum inatla dönmüyor ters duruyor..hatta terste değil yan gelmiş yatıyor resmenKesin sezaryen gözükunce nasıl oluyor??? 1.sezaryense 2.kesin sezaryen olur ya da bebeğin erken alınması gerekiyorsa gelişim sorunları varsa falan niye çatı muayenesi yapılsın yani...bi de benim bi arkadaşım gitmiş ağlamıs doktora ben asla doğum yapamam ya öldürün beni ya da kesin de alın bu çocuğu demiş...deli yaaa...doktor da çatı muayenesi falan yapmamış direk sezaryen randevusu vermiş sen bilirsin kızım zorla döve döve doğurtacak değiliz ya demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?