2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

İnşallah canım , hakkımızda hayırlısı neyse o olsun erken diye düşünüp üzülme erken değil bence hele bide seninkide benimki gibi iki hafta önden gidiyordu sanırım

Amin kuzum hepimiz için hayırlısını versin, dünyanın en güzel duygusuymuş Allah’a şükür, allah isteyen herkese nasip etsin...

Aman bosver onlar alisiktir
Bilmiyorum ya baska bir yolu olmali insallah benimki yapmaz. Dogum esnasinda yapsinlar ne var sanki. O an acidan sancidan gozum gormez onu.
Sir yapabilirsin aslinda ben sir le yapiyorum. Hem elle isitilandan var hem normal rolon seklinde olan. Rolon olan daha acisiz ve kolay oluyor. Agda bantlari biraz acitiyor. Cam sakizini da ben kullanamam hic :) gobekten dolayi alt gorunmuyor ama sirtini yaslayacak bir sey bul. Yatak odanda illaki boy aynasi vardir. Sirtini yasla, gec boy aynasinin karaisina rahatlikla alirsin.

İnşallah canım , hakkımızda hayırlısı neyse o olsun erken diye düşünüp üzülme erken değil bence hele bide seninkide benimki gibi iki hafta önden gidiyordu sanırım
Evet canım bizim tombak önden önden koşturuyor, bakalım senin doktorun ne diyecek, günler aynı.. ayyy çok heyecanlı

Onlarda var mı çok ben bu ara bakamadım da :)) daha da 35+ lardasın biraz daha beklesin tombişin ya :) şöyle 38 falan olsun en azından diyprum eyzesi olarak suyun gelirse hiç korkma 18 saat bişicik olmadı bana

Ya alle tıp merkezi furkan kayabaşoğlu var bilmiyorum denk geldiniz mi bayılıyorum adama. Harika doğumlar yaptırıyor. Senin hangi hastaneydi acaba :)

Evet canım bizim tombak önden önden koşturuyor, bakalım senin doktorun ne diyecek, günler aynı.. ayyy çok heyecanlı

Ben hiç nefes alamıyorum EvBoregi acaba hastalıktanmı astımdanmı kilodanmı hastayım diye yürüyüş yapamıyorum daha çok kilo alıyorum ne olcak böyle bilmiyorum , normal doğum falan hayal oldu gibi geliyo

Biİm nst kagidinda iki bolge var. Biri kalp atisi zaten anliyorsun. Digeri sanci. Grafigin basinda 20-40-60-80 diye gidiyor sanci degerleri. Sancin yoksa hemen hemen duz bir cizgi halinde ilerliyor, sancin kasilman oldu mu cizgi pik yapiyor yukari cikiyor mesela40 a 60 a. Kasilma suresi boyunca yukardan devam ediyor kasilma gecince geri iniyor asagi.

Onlarda var mı çok ben bu ara bakamadım da :)) daha da 35+ lardasın biraz daha beklesin tombişin ya :) şöyle 38 falan olsun en azından diyprum eyzesi olarak suyun gelirse hiç korkma 18 saat bişicik olmadı bana
Ayy iyi bari o süre uzunmuş hani dizilerde filmlerde su gelince acil bağıra bağıra hastaneye gidiyorlar ya biz hep öyle olacak sanıyorduk beklesin canım bari iki hafta daha dursun, hiç hazır hissetmiyorum. Yaa Nisan anneleri bebek emiyor emmiyor muhabbetine çevirmişler konuyu resmen, insan çok heyecanlanıyor okuyunca
Ya alle tıp merkezi furkan kayabaşoğlu var bilmiyorum denk geldiniz mi bayılıyorum adama. Harika doğumlar yaptırıyor. Senin hangi hastaneydi acaba :)
Ben ankaradayım kuzum, Memoriale gidiyorum. Ama buradakiler de normal Doğum delisi, ben de isterim normali tabiki ama bebek sağlıkla doğsun da çok da önemli değil aslında

Astımını hastalık etkilemiştir tabii, iki hafta önce ben de öyle geceleri bogulur gibi uyanıyordum bu hafta iyiyim şükür, kilo konusunu ne sen sor ne ben söyleyeyim.. bu kontrolde yarım kilo vermiş göründüm, neredeyse doktor beni öpecekti süper Harika falan diye sevinç çığlıkları attı, dedim ben her gece kusuyorum çünkü kilo vermem çok normal.. kaldı ki yarım kilo nedir allah askına.. yürüyüşü eskisi gibi ben de yapamıyorum ama çok yürüdüm bu bir kaç haftaya kadar.. normal dogum olsa güzel olur tabi ama olmazsa da napalım kuzum.. bizimkinin kafası da çok büyük, normal Doğum kesigi çok olacaksa, sezeryan kesigini tercih ederim doğrusu, hakkımızda hayırlısı diyelim ne diyelim

Haftaya bakayım biraz daha inceleyeyim canım, o zaman ekranda 20 li bir değer yükseliyor bazen o sancı, 140 dan yükselen inen de kalp atışı demek ki

Kızlar kesin sezeryan gözükünce doğum yinede yapıyorlar mı çatı muayenesi..tırstım şuan da bi..Benim tüylerde tam çıkmadı çünkü..eğer yapmıyorlarsa doğuma yakın yaptırırım çünķü

QUOTE="UykucuSirine, post: 55491936, member: 111736"]Kızlar kesin sezeryan gözükünce doğum yinede yapıyorlar mı çatı muayenesi..tırstım şuan da bi..Benim tüylerde tam çıkmadı çünkü..eğer yapmıyorlarsa doğuma yakın yaptırırım çünķü[/QUOTE]
Kesin sezaryen gözükunce nasıl oluyor??? 1.sezaryense 2.kesin sezaryen olur ya da bebeğin erken alınması gerekiyorsa gelişim sorunları varsa falan niye çatı muayenesi yapılsın yani...bi de benim bi arkadaşım gitmiş ağlamıs doktora ben asla doğum yapamam ya öldürün beni ya da kesin de alın bu çocuğu demiş...deli yaaa...doktor da çatı muayenesi falan yapmamış direk sezaryen randevusu vermiş sen bilirsin kızım zorla döve döve doğurtacak değiliz ya demiş

Kesin sezaryen gözükunce nasıl oluyor??? 1.sezaryense 2.kesin sezaryen olur ya da bebeğin erken alınması gerekiyorsa gelişim sorunları varsa falan niye çatı muayenesi yapılsın yani...bi de benim bi arkadaşım gitmiş ağlamıs doktora ben asla doğum yapamam ya öldürün beni ya da kesin de alın bu çocuğu demiş...deli yaaa...doktor da çatı muayenesi falan yapmamış direk sezaryen randevusu vermiş sen bilirsin kızım zorla döve döve doğurtacak değiliz ya demiş[/QUOTE]
Canım benim minnoşum inatla dönmüyor ters duruyor..hatta terste değil yan gelmiş yatıyor resmendoktorum umudu kesti 300 hamileden 1 kişide görülen bir durulmuş yan durmasi ve dönmesi daha zormuş galiba araştırmalarına göre Allah nasip ederse ilk doğumun olacak..

Canım benim minnoşum inatla dönmüyor ters duruyor..hatta terste değil yan gelmiş yatıyor resmendoktorum umudu kesti 300 hamileden 1 kişide görülen bir durulmuş yan durmasi ve dönmesi daha zormuş galiba araştırmalarına göre Allah nasip ederse ilk doğumun olacak..[/QUOTE]
Daha erken ama dönebilir...yine de galiba doktorlar öngörülerine dayanarak inisiyatif kullanıyorlar bu durumlarda...1 tane doğru ve kesin yöntem yok yani...benim de 37de falan dönmüştü ama kanala giremediğinden yine de sezaryen oldum ama olsun çok güzeldi inşallah yine öyle olur...Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…