- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.381
Yok canim kastığım yok benim hakkımızda hangisi nasıl olacaksa öyle olsun.. yani ben çatı muayenesi yapmaz diye düşündüm gerek yok çünkü...ha olaki son zamanlarda döndü diyelim o zaman yapar..acaba yapar mı ki diye düşündüm sadece bir anKizlar zorlamayin kasmayin donmuyorsa bebek. Vardir onda da bir hayir. Boyle bakin. Normal oluo sıkıntılı olsa daha mi iyi
Canım normalde bacaklarıma roll sır ağda yapıyorum cafenin üstüne de roll u sürüyordum ama dudak taraflarına cesaret edemiyordum. Ki o zaman bu göbek yoktu yine cesaret edemem. Zaten en son yaptigimda ayna olmasaydı hicccc yapamazdım. Bakalım o zaman gelsin bi. Şimdiden düşünüp kendimi sikmayayimSir yapabilirsin aslinda ben sir le yapiyorum
Daha erken ama dönebilir...yine de galiba doktorlar öngörülerine dayanarak inisiyatif kullanıyorlar bu durumlarda...1 tane doğru ve kesin yöntem yok yani...benim de 37de falan dönmüştü ama kanala giremediğinden yine de sezaryen oldum ama olsun çok güzeldi inşallah yine öyle olur...Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin[/QUOTE]Canım benim minnoşum inatla dönmüyor ters duruyor..hatta terste değil yan gelmiş yatıyor resmendoktorum umudu kesti 300 hamileden 1 kişide görülen bir durulmuş yan durmasi ve dönmesi daha zormuş galiba araştırmalarına göre Allah nasip ederse ilk doğumun olacak..
furkan kayabaşoğlu var bilmiyorum denk geldiniz mi bayılıyorum adama. Harika doğumlar yaptırıyor
Naptin canım ya daha bir ayın yok mu senin dur daha nisana yeni girdik koca ay var önümüzde benden bir gün ondesin diye ben de panik oldum şimdi ay ay :)Ayy bu arada doktora 23 Nisa’nda 3 gün tatil varmış ya Doğum o zamana denk gelirse tatil falan düşünüyor musunuz dedim, yok çalışıyoruz dedi sonra da o vakte kalmayız zaten dediBugün çok karmaşık duygular içerisindeydim, bir iki haftam kaldı herhalde benim... bebiş aşagı da inmiş dedi.. nst de bişi çıkmadı sanırım, haftaya görüşürüz dediler, hatta hemşirenin bi tanesi hafta içi sürpriz yapmazsanız haftaya görüşürüz dedi
Yok canim kastığım yok benim hakkımızda hangisi nasıl olacaksa öyle olsun.. yani ben çatı muayenesi yapmaz diye düşündüm gerek yok çünkü...ha olaki son zamanlarda döndü diyelim o zaman yapar..acaba yapar mı ki diye düşündüm sadece bir an
Canım valla hiç sorma benim yanmanın yani sıra bir de bebek baskı yaptıkça ağrıyor. Uyuyamadim şu saat oldu delircem.Ay anneler nasilsiniz. Ben geberiyorum mide yanmasindan. Daha gecen gun diyodumki oh ne guzel cok fazla midem yanmasi ara sira cok az hissediyordum ama son 1 haftadir dehset yaniyo. Gaviscon muptelasi oldum evde annemde cantamda yedeklerim var resmen. Bogazim yaniyo midemle beraber. Bir dogursak da saglikla kurtulsaksizede oluyormu bilmiyorum ama ben sanki her an doguracakmisim gibi hissediyorum. En fazla 38 gorurum.gibi geliyor. :)
Ay anneler nasilsiniz. Ben geberiyorum mide yanmasindan. Daha gecen gun diyodumki oh ne guzel cok fazla midem yanmasi ara sira cok az hissediyordum ama son 1 haftadir dehset yaniyo. Gaviscon muptelasi oldum evde annemde cantamda yedeklerim var resmen. Bogazim yaniyo midemle beraber. Bir dogursak da saglikla kurtulsaksizede oluyormu bilmiyorum ama ben sanki her an doguracakmisim gibi hissediyorum. En fazla 38 gorurum.gibi geliyor. :)
Kızlar mide yanmasından ölüyorumCanım valla hiç sorma benim yanmanın yani sıra bir de bebek baskı yaptıkça ağrıyor. Uyuyamadim şu saat oldu delircem.
Bana da hiç dogmayacak gibi geliyor
Astımını hastalık etkilemiştir tabii, iki hafta önce ben de öyle geceleri bogulur gibi uyanıyordum bu hafta iyiyim şükür, kilo konusunu ne sen sor ne ben söyleyeyim.. bu kontrolde yarım kilo vermiş göründüm, neredeyse doktor beni öpecektisüper Harika falan diye sevinç çığlıkları attı, dedim ben her gece kusuyorum çünkü kilo vermem çok normal.. kaldı ki yarım kilo nedir allah askına.. yürüyüşü eskisi gibi ben de yapamıyorum ama çok yürüdüm bu bir kaç haftaya kadar.. normal dogum olsa güzel olur tabi ama olmazsa da napalım kuzum.. bizimkinin kafası da çok büyük, normal Doğum kesigi çok olacaksa, sezeryan kesigini tercih ederim doğrusu, hakkımızda hayırlısı diyelim ne diyelim
canim benimde sut geliyorBenim göğüslerden süt akmaya başladı kızlarresmen göğüs pediyle dolaşıyorum şuan.panikledim sütü görünce.benim minnoş doğmak mı istiyor artık nedir.
niye yordun canim yorulmamamiz gerekiyor biliyorsun ...kizlar mutis yordum kendimi sabaha kadar uyuyamadim resmen agrilar tavan yapti sizler nasilsiniz.
kizlar mutis yordum kendimi sabaha kadar uyuyamadim resmen agrilar tavan yapti sizler nasilsiniz.
Canm son haftalardayiz Allah korusun yavaş yavaş yapalım yapacağımız işleride yormadankizlar mutis yordum kendimi sabaha kadar uyuyamadim resmen agrilar tavan yapti sizler nasilsiniz.
Canim 3 yudum soğuk sütKızlar mide yanmasından ölüyorumuykumdan uyandırıyor resmen o dereceyim. Rennie yi al çöpe at o derece işe yaramıyor. Benim bebişin kafası yukarıdaydı en son. Ondan mi bu kadar yanıyor acaba. Bunun bir çaresi yok mudur
Canım benim minnoşum inatla dönmüyor ters duruyor..hatta terste değil yan gelmiş yatıyor resmenKesin sezaryen gözükunce nasıl oluyor??? 1.sezaryense 2.kesin sezaryen olur ya da bebeğin erken alınması gerekiyorsa gelişim sorunları varsa falan niye çatı muayenesi yapılsın yani...bi de benim bi arkadaşım gitmiş ağlamıs doktora ben asla doğum yapamam ya öldürün beni ya da kesin de alın bu çocuğu demiş...deli yaaa...doktor da çatı muayenesi falan yapmamış direk sezaryen randevusu vermiş sen bilirsin kızım zorla döve döve doğurtacak değiliz ya demiş
Cok guzel anlatmissin canim bi parka gidiyoz cocuklarin baslarinda anneler ole bi bakiyolarki cocuklar oynayamiyo bile yamyam gibi cocuklar yetistiriyolar oyuncaklari bile paylamiyolarAynen canım katılıyorum. Toplu tasima
araçlarında 5 yaşındaki çocuğu oturtup kendi ayakta kalırsa çocuğun sorumluluklarını kendi sorumluluğuymus gibi üstlenip cocugu herşeyin dişinda tutup kral kraliçe tarzında yetiştirirse o çocuktan ne bekleyebilirsin ki. Duyarsız sorumluluk duygusu olmayan dahası herkesin kendisine yardım etmek için yaşayan insanlar olduğunu düşünen ve kendisi dışında hiçkimseye değer vermeyen bir insan yetisir çünkü birtek kendisi değerlidir. Ben bu konuda biraz fazla doluyum sanırım. Tamam kimse 4x4luk yetistiremez mutlaka hatalari olur ama bu kadar bariz hatalar yapmam insallah.
Insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Ben kınamıyorum kızıyorum hatta bir kere söyledim yaşlı mı vardı neydi sanane parasını verdim ister ben otururum ister çocuğumu oturturum dedi.
Canım benim anlattığım mevzudaki çiftin çocuklarıdır. Anne baba herhangi bir olaya karşı duyarli olmazsa çocuklarından bekleyemezsin. Yazık bencil bir nesil gümbür gümbür geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?