2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar zorlamayin kasmayin donmuyorsa bebek. Vardir onda da bir hayir. Boyle bakin. Normal oluo sıkıntılı olsa daha mi iyi
Yok canim kastığım yok benim hakkımızda hangisi nasıl olacaksa öyle olsun.. yani ben çatı muayenesi yapmaz diye düşündüm gerek yok çünkü...ha olaki son zamanlarda döndü diyelim o zaman yapar..acaba yapar mı ki diye düşündüm sadece bir an

Sir yapabilirsin aslinda ben sir le yapiyorum
Canım normalde bacaklarıma roll sır ağda yapıyorum cafenin üstüne de roll u sürüyordum ama dudak taraflarına cesaret edemiyordum. Ki o zaman bu göbek yoktu yine cesaret edemem. Zaten en son yaptigimda ayna olmasaydı hicccc yapamazdım. Bakalım o zaman gelsin bi. Şimdiden düşünüp kendimi sikmayayim

Birde ben ağdaya cam sakızı ile başladım ee bundan 23 25 sene önce sır ağda mı vardı. Hatta annem limon ve şekerle ağda hazırladığını hatirlarim ama onu hiç kullanmadim

Daha erken ama dönebilir...yine de galiba doktorlar öngörülerine dayanarak inisiyatif kullanıyorlar bu durumlarda...1 tane doğru ve kesin yöntem yok yani...benim de 37de falan dönmüştü ama kanala giremediğinden yine de sezaryen oldum ama olsun çok güzeldi inşallah yine öyle olur...Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin[/QUOTE]
Öyle canım hayırlısı nasılsa öyle olsun..Önemli olan sağlıklı sıhhatli almak kucaklarımıza

Sevgili annisler hayirli geceleriniz olsun ben fena usuttum oksuruk basladi cok aiddetli mecbur antibiyotik kullaniyorum insalh kisa surede atlatirim yoksa sezeryanla naparim bilmiyorum (( sizler de kendinize dikkat edin bu havalar insani yaniltiyor malesef.

furkan kayabaşoğlu var bilmiyorum denk geldiniz mi bayılıyorum adama. Harika doğumlar yaptırıyor

Bende o beyefendiyi instagramdan takip ediyorum açıklamalardaki hikayeleri ne bayılıyorum. Işini severek yapiyo yada öyle bir izlenim veriyor

Naptin canım ya daha bir ayın yok mu senin dur daha nisana yeni girdik koca ay var önümüzde benden bir gün ondesin diye ben de panik oldum şimdi ay ay :)

Ya cati muayenesinide soyle soyliyim hani erken dogum riskiyle yattim ya 30. Haftada o zmn pat diye acikligi kontrol etmemiz lazim dediler ve nobetci dr cok zor bisey cok zorlanicaksin diye basladi beni bi gerdi. Sonra yapmadan once benim ellerim kucuk dedi. Ben sandimki elini sokucak aglamaktan yaptiramadim adam gibi bakamadi. Cigris bagris gecti. Sonra ertesi gun kendi doktorum gayet devasa iri bi adam sadece 2 parmak soktu ve bakti bumuymus dedim. 5 sn surdu ya. Kendimi kasmasam onu bile anlamazdim. Rahat olun kizlar cati konusunda. Ilkinde agladim ciglik attim diyorum simdi rahat olun bisey yok diyorum düşünün iste ne kolaymis.

Ay anneler nasilsiniz. Ben geberiyorum mide yanmasindan. Daha gecen gun diyodumki oh ne guzel cok fazla midem yanmasi ara sira cok az hissediyordum ama son 1 haftadir dehset yaniyo. Gaviscon muptelasi oldum evde annemde cantamda yedeklerim var resmen. Bogazim yaniyo midemle beraber. Bir dogursak da saglikla kurtulsak sizede oluyormu bilmiyorum ama ben sanki her an doguracakmisim gibi hissediyorum. En fazla 38 gorurum.gibi geliyor. :)

Canım valla hiç sorma benim yanmanın yani sıra bir de bebek baskı yaptıkça ağrıyor. Uyuyamadim şu saat oldu delircem.
Bana da hiç dogmayacak gibi geliyor

Canım valla hiç sorma benim yanmanın yani sıra bir de bebek baskı yaptıkça ağrıyor. Uyuyamadim şu saat oldu delircem.
Bana da hiç dogmayacak gibi geliyor
Kızlar mide yanmasından ölüyorum uykumdan uyandırıyor resmen o dereceyim. Rennie yi al çöpe at o derece işe yaramıyor. Benim bebişin kafası yukarıdaydı en son. Ondan mi bu kadar yanıyor acaba. Bunun bir çaresi yok mudur

Evet canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

kizlar mutis yordum kendimi sabaha kadar uyuyamadim resmen agrilar tavan yapti sizler nasilsiniz.

Benim göğüslerden süt akmaya başladı kızlarresmen göğüs pediyle dolaşıyorum şuan.panikledim sütü görünce.benim minnoş doğmak mı istiyor artık nedir.
canim benimde sut geliyor ama hep gogus ucuna vazelin sürmekten son3 aydir banyolardan sonra hep surdum yara olmasin diye .. gecen baktim karnıma damliyor süt hemen sildim azcikta sutyenime gecmisti korktum cunki ilk sut cok faydali bosuna akmasin... sonra akmadi daha korkumdan artik krem zor sürüyom..

Canim 3 yudum soğuk süt
Yüksek yastıkla yatma
Mide ilacı
Yatmadan uzun süre önce yemeği kesme
Benim bildiğim çareler bunlar ama malesef çok da çare olmuyor

Canım benim minnoşum inatla dönmüyor ters duruyor..hatta terste değil yan gelmiş yatıyor resmendoktorum umudu kesti 300 hamileden 1 kişide görülen bir durulmuş yan durmasi ve dönmesi daha zormuş galiba araştırmalarına göre Allah nasip ederse ilk doğumun olacak..[/QUOTE]

Kesin benimkide yan öyle hissediyorum hep 300 de 1 ihtimal gelir beni bulur bedevi olunca insan

Benim kide su anda o kadar enteresan duruyor ki ortaya toplandı karnım acayip bir şekil aldı ne yapmaya çalışıyor acaba

Cok guzel anlatmissin canim bi parka gidiyoz cocuklarin baslarinda anneler ole bi bakiyolarki cocuklar oynayamiyo bile yamyam gibi cocuklar yetistiriyolar oyuncaklari bile paylamiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…