- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.401
Yanliz degilsiniz kizlar ilk dogunda ters buda ama benim rahim yapimdanmisBenim kide su anda o kadar enteresan duruyor ki ortaya toplandı karnım acayip bir şekil aldı ne yapmaya çalışıyor acaba
niye yordun canim yorulmamamiz gerekiyor biliyorsun ...
Hiç sorma canım aynı durumdayız 1 saat anca uyumusumdur. Şu an tuvalete kalktım şimdi yine uyuyamiyorum
Canm son haftalardayiz Allah korusun yavaş yavaş yapalım yapacağımız işleride yormadan
Dofumdan sonra duzelmezsek bittik zatenSagol canım benim, boş boş bakmışım anlamamışım hiç, beyin gitti iyice benim.. Doğumdan sonra düzelse bari
Takma bosver. aramizda, bebegi dönüp, kanala yerlesmesi gerekiyorken geri kafasini yukarı cikartanlar var.Canım benim minnoşum inatla dönmüyor ters duruyor..hatta terste değil yan gelmiş yatıyor resmendoktorum umudu kesti 300 hamileden 1 kişide görülen bir durulmuş yan durmasi ve dönmesi daha zormuş galiba araştırmalarına göre Allah nasip ederse ilk doğumun olacak..
Nedense bende oyle hissediyorum. Ama kesin 40 lari gecince dogururumAy anneler nasilsiniz. Ben geberiyorum mide yanmasindan. Daha gecen gun diyodumki oh ne guzel cok fazla midem yanmasi ara sira cok az hissediyordum ama son 1 haftadir dehset yaniyo. Gaviscon muptelasi oldum evde annemde cantamda yedeklerim var resmen. Bogazim yaniyo midemle beraber. Bir dogursak da saglikla kurtulsaksizede oluyormu bilmiyorum ama ben sanki her an doguracakmisim gibi hissediyorum. En fazla 38 gorurum.gibi geliyor. :)
Biter mi hic? Birmiyor ki? Ben de dun basladim mutfak dolaplarini falan sildim. Bebegimin son esyalarini attim makinaya. Yatak odasina biraz ceki duzen verdim ve bittim. Bugun de utu yapip supurup silecem. Esim birak ben gelince yaparim diyor ama gelince de duraun daha ev batmanis diyorcanim benim oyle bana yardim edecek kimse yok oyle birinide tutamam cam duvar el paspasi yemek kizim derken dus almak aksam 9 bucuk buldu sabaha kadar agri cektim bitirdim mi desem tabiki hayir bitmeyi sababa bacak attim ozel bolgemdeki agri beni bitirdi
Allah kolaylık versin canım sende haklısınben oturdummu kalkamiyorum kizimda gozlerime bakiyor biran once bitsn istedim temizlik yemek banyo felan canim cikti agri cok gazla oldu esimde ateslendi bu gece bu agriyla dogururum heralde dedim. suan uzanmak iyi ama aya kalkinca agrim fena ama oturmakda pek mumkun degil esimin kardesi geldi yemekdi felan kalkmam lazim
Ben de 3 aydır almıyorum canım normal, hiç bi sorun yok çok şükürKizlar bu arada ben yaklasik 10 gundur hic kilo almadim. Yemem de gayet iyi. Sizce normal mi? Bana pek normal gelmiyor.
Nedense bende oyle hissediyorum. Ama kesin 40 lari gecince dogururum
Biter mi hic? Birmiyor ki? Ben de dun basladim mutfak dolaplarini falan sildim. Bebegimin son esyalarini attim makinaya. Yatak odasina biraz ceki duzen verdim ve bittim. Bugun de utu yapip supurup silecem. Esim birak ben gelince yaparim diyor ama gelince de duraun daha ev batmanis diyornasil batmamissa yatak odasini bir aydir supurmuyorum nerdeyse. Yerde toz topaklari olustu. Daha bi de bana kiziuor cok temizlik yapiyormusum iyice temizlik hastasi olmusum eskiden boyle degilmisim diye. Allah askina yerdeki tozlari gormuyor musun diyorum ses etmiyor o zaman. Keske kirlenmeyen ev yapsalar
beraber takılırız bizdeKesin benimkide yanöyle hissediyorum hep 300 de 1 ihtimal gelir beni bulur bedevi olunca insan
bazen acayip hallere giriyor..bende şaşkınlıkla onu izliyorum...ileri geri gidiyordu dün çok kıpraşamıyor artık yeri daraldı iyice ama hızlı hızlı yapıyordu sanırsın deprem oluyor gibiydi...Sabaha kadar ne kendi uyudu fıkır fıkır nede beni uyuttu...Benim kide su anda o kadar enteresan duruyor ki ortaya toplandı karnım acayip bir şekil aldı ne yapmaya çalışıyor acaba
canı nasıl isterse artıkDofumdan sonra duzelmezsek bittik zaten
Takma bosver. aramizda, bebegi dönüp, kanala yerlesmesi gerekiyorken geri kafasini yukarı cikartanlar var.insallah döner hepimizinki de normal dogum yapariz.
Canım üç aydır bende almıyorum aynı kilomdayım bebeğin gelişimi güzel çok şükürKizlar bu arada ben yaklasik 10 gundur hic kilo almadim. Yemem de gayet iyi. Sizce normal mi? Bana pek normal gelmiyor.
Aynen bunları yapıyorum ben de ama malesef pek bir işe yaramıyor.Canim 3 yudum soğuk süt
Yüksek yastıkla yatma
Mide ilacı
Yatmadan uzun süre önce yemeği kesme
Benim bildiğim çareler bunlar ama malesef çok da çare olmuyor
Benimkinin de gelisimi guzel ama son ay cok kilo aliniyor deniyor ya tereddut ediyorum yine de.Canım üç aydır bende almıyorum aynı kilomdayım bebeğin gelişimi güzel çok şükür
Benimki de oyle ya. Bazen oyle hareketler yapiyor ki! Ziplamaya mi calisiyor kendince napjyorsa resmen karnimi titretiyorx ben denkorkuyorum. Biran once saglikla doguralim insallah.Kızlar yarın sabah kontrolum var çok heyecanlıyım. Bebiş çok güçlü yeri dar ama bildiğiniz takla atıyor bir aşağı bir yukarı ne yapmaya çalışıyor acaba ya. Koca totolum nasıl beceriyor o hareketleri hiç anlamadım ama haşad oldum. Sabah hıçkırık asagidaydi bir döndü çığlık attım şimdi göbek deliğimin solunda hıçkırıyodün de yaptı aynısını. 3 kiloyu ne kadar geçti çok merak ediyorum. Bir an önce sağlıkla doğurmak istiyorum ona birşey olmasından korkuyorum çünkü kordon falan diyorlar yaa insanı telaş içinde bırakıyorlar.
Canım benimde hareketler çok canımı yakıyor vajinama çok baskı yapıyor adım atsam düşecek sanki alt tarafımda çok ağrı hissediyorum korkuyorum ayakta durmak çok zorluyor yatınca biraz daha rahatımKızlar yarın sabah kontrolum var çok heyecanlıyım. Bebiş çok güçlü yeri dar ama bildiğiniz takla atıyor bir aşağı bir yukarı ne yapmaya çalışıyor acaba ya. Koca totolum nasıl beceriyor o hareketleri hiç anlamadım ama haşad oldum. Sabah hıçkırık asagidaydi bir döndü çığlık attım şimdi göbek deliğimin solunda hıçkırıyodün de yaptı aynısını. 3 kiloyu ne kadar geçti çok merak ediyorum. Bir an önce sağlıkla doğurmak istiyorum ona birşey olmasından korkuyorum çünkü kordon falan diyorlar yaa insanı telaş içinde bırakıyorlar.
Canım ilk hamileliğimdede böyleydim ben son iki buçuk üç ay kilo alımım durmuştu kızımda 12 kilo almıştım şimdide 8 kilo aldım belki bnyeyle alakalıdır ama ne kızımdaki drum nede şimdiki drum hiç sorun etmediler kilo almayışımıBenimkinin de gelisimi guzel ama son ay cok kilo aliniyor deniyor ya tereddut ediyorum yine de.
Benimki de oyle ya. Bazen oyle hareketler yapiyor ki! Ziplamaya mi calisiyor kendince napjyorsa resmen karnimi titretiyorx ben denkorkuyorum. Biran once saglikla doguralim insallah.
Canım ilk hamileliğimdede böyleydim ben son iki buçuk üç ay kilo alımım durmuştu kızımda 12 kilo almıştım şimdide 8 kilo aldım belki bnyeyle alakalıdır ama ne kızımdaki drum nede şimdiki drum hiç sorun etmediler kilo almayışımı
Evet canım ben işk aylar doymak bilmiyorum tesmen saldırıyorum ama 6. Aydan sonra tüm gün yemesem aıkmıyorum sırf aralarda yemiş olmak için kuruyemiş meyve yoğurt ayran falan tüketiyorumAy ne güzel ya keşke bende almasam , iştahınmı kapanıyo , bende hamilelikten önce sağlıksız şeyler yememeye dikkat ederdim halimelikte bişey oldu ne kadar işlenmiş gıda varsa canım istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?