- 31 Ağustos 2017
- 621
- 625
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.421
Ben hiç krem sürmedim göğüs uçlarını uyarmayayım diye.bir de sürsem ne olacakmış acaba :)canim benimde sut geliyorama hep gogus ucuna vazelin sürmekten son3 aydir banyolardan sonra hep surdum yara olmasin diye .. gecen baktim karnıma damliyor süt hemen sildim azcikta sutyenime gecmisti korktum cunki ilk sut cok faydali bosuna akmasin... sonra akmadi daha korkumdan artik krem zor sürüyom..
Geçmiş olsun canım...var mıydı önceden astım...gece yarısı neden oldu ki...genelde psikolojik oluyor önceden hasta falan değildiyse...kardeş krizi mi acaba...Kizlar hayirli pazarlar herkese.
Hic moralim yok sifir enerjiyle ayaktayim.
Gece yarisi oglum astim krizi gecirdi.
Acile kaldirdik.simdi evdeyiz.
Cok bitkinim sabah 6da geldik eve perisan durumdayiz
Gece sancimda tuttu Allahtan gecti
Canım Allah şifa versin çok geçmiş olsun üzülme geçmiş çok şükür strese girme bak, son zamanlardayız hayırlısıyla kazasız belasız atlatalimKizlar hayirli pazarlar herkese.
Nedense bende oyle hissediyorum. Ama kesin 40 lari gecince dogururum
Biter mi hic? Birmiyor ki? Ben de dun basladim mutfak dolaplarini falan sildim. Bebegimin son esyalarini attim makinaya. Yatak odasina biraz ceki duzen verdim ve bittim. Bugun de utu yapip supurup silecem. Esim birak ben gelince yaparim diyor ama gelince de duraun daha ev batmanis diyornasil batmamissa yatak odasini bir aydir supurmuyorum nerdeyse. Yerde toz topaklari olustu. Daha bi de bana kiziuor cok temizlik yapiyormusum iyice temizlik hastasi olmusum eskiden boyle degilmisim diye. Allah askina yerdeki tozlari gormuyor musun diyorum ses etmiyor o zaman. Keske kirlenmeyen ev yapsalar
İnş iyi geçer canım kontrolün..Kızlar yarın sabah kontrolum var çok heyecanlıyım. Bebiş çok güçlü yeri dar ama bildiğiniz takla atıyor bir aşağı bir yukarı ne yapmaya çalışıyor acaba ya. Koca totolum nasıl beceriyor o hareketleri hiç anlamadım ama haşad oldum. Sabah hıçkırık asagidaydi bir döndü çığlık attım şimdi göbek deliğimin solunda hıçkırıyodün de yaptı aynısını. 3 kiloyu ne kadar geçti çok merak ediyorum. Bir an önce sağlıkla doğurmak istiyorum ona birşey olmasından korkuyorum çünkü kordon falan diyorlar yaa insanı telaş içinde bırakıyorlar.
çok geçmiş olsun canım yaKizlar hayirli pazarlar herkese.
Çok geçmiş olsun canım yaaKizlar hayirli pazarlar herkese.
Weryew canım sen çok yoruyorsun kendini..işlerini günlere yaymaya çalışsan..çamaşır suyuna kullanmışınvalla oyle ya evin inci boncu bitmiyo. bu hamilelikdede gozum hic birsey gormek istemiyor. bana kalsa ev cok bos olmali resmen bide kayinbrader gelince bana daha zor oldu. ustelik esimi bi kac gunluge memleket goturmek istiyor bende suanda riskdeyim ama esimde gitmem gerek diyor. bu gun gidebilirde hersey ustume ustume geliyor. benimde mutfagin aalt dolaplari kaldi. odami bende dun cam duvar el paspasi besik icin yer degisme yaptim. yemek 3 cesit mecbur kayinbrader kizimdi camasirdi derken perte ciktim hepden biran once bi bitse bitse ne olur mutlak temizlik yok eve kimse girmese bile toz oluyor temizlik delisi degilim ama evde biraz kalabalik yasiyoruz o yuzden yaptinda durmuyor yani. oksur oksur bi hal kaldim dunden beri sanki bogazimda tozlar var ama camasir suyundan oldunu dusunuyorum.
Canım inş kilo almıştır diyelim..birden büyüdüğü günlerde hemen farkediyorum çünkü vücudumda..3_4 gündür çok değişti yine vücudum..Bende cuma yaptım temizlik şimdi annem geldi üstünden yine yapıyor... 2 gün önce ayağıma kramp girdi hala yürüyemiyorum şok feci ayağım .. Yattığım yerden dönemez oldum bi anda çok ağırlaştım şanki anlamıyorum bebek kiloda almamış bu neyin ağırlığı acaba karnındaki yırtıklat çok hassaslaştı sanki yanık gibi eee can gelicek dünyaya kolaymı günahlarımızı döke döke Bitiricez inş bu dönemi ... Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi
Ah canım geçmiş olsun çok tam polen zamani alerji ilacı falan kullaniyomusunuzKizlar hayirli pazarlar herkese.
Vardi ilaclari kesmistik.bazen pskolojikte oluyor .ama bu kez ondan degil sanirim.Geçmiş olsun canım...var mıydı önceden astım...gece yarısı neden oldu ki...genelde psikolojik oluyor önceden hasta falan değildiyse...kardeş krizi mi acaba...
8yasinda .genetik .bide agir geciriyor.oyuncaklarin bicogu yasak hali yasak oyasak bu yasak napcaz nasil olcak bilmiyorumCanım Allah şifa versin çok geçmiş olsun üzülme geçmiş çok şükür strese girme bak, son zamanlardayız hayırlısıyla kazasız belasız atlatalimkuzu nasıl şimdi? kaç yaşındaydı ya astımı mı var bu yaşta kiyamam minik kuzuya
Kiyamam ya minicik daha yavrum benim, bahar da geldi çok zor Allah yardimciniz olsun canımVardi ilaclari kesmistik.bazen pskolojikte oluyor .ama bu kez ondan degil sanirim.
Bebegin kiyafetlerini evde kuruttum.balkona karsi daireden siyah komurler geliyor diye.
Halilari da serdim normalde yasak.
Hep benim yuzumden oldu.
8yasinda .genetik .bide agir geciriyor.oyuncaklarin bicogu yasak hali yasak oyasak bu yasak napcaz nasil olcak bilmiyorum
Saol canimİnş iyi geçer canım kontrolün..
çok geçmiş olsun canım ya
Saol canimÇok geçmiş olsun canım yaa
Ilaclari birakmistik.cok uzun suredir kullaniyordu korkuyorum ilerisi icinAh canım geçmiş olsun çok tam polen zamani alerji ilacı falan kullaniyomusunuz
Evet amin artik camlari acsak bi dert acmasak bi dert.Kiyamam ya minicik daha yavrum benim, bahar da geldi çok zor Allah yardimciniz olsun canım
Ayy valla doktor korkuttu işte anlattığım gibi, en basından beri 10 Nisa’ndan itibaren bekleriz diyip duruyor. Bakalım haftaya cumartesi dananın kuyrugu kopar muayeneden sonraNaptin canım ya daha bir ayın yok mu senin dur daha nisana yeni girdik koca ay var önümüzde benden bir gün ondesin diye ben de panik oldum şimdi ay ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?