- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.166
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.441
geçmiş olsunKizlar hayirli pazarlar herkese.
Hic moralim yok sifir enerjiyle ayaktayim.
Gece yarisi oglum astim krizi gecirdi.
Acile kaldirdik.simdi evdeyiz.
Cok bitkinim sabah 6da geldik eve perisan durumdayiz
Gece sancimda tuttu Allahtan gecti
Vardi ilaclari kesmistik.bazen pskolojikte oluyor .ama bu kez ondan degil sanirim.
Bebegin kiyafetlerini evde kuruttum.balkona karsi daireden siyah komurler geliyor diye.
Halilari da serdim normalde yasak.
Hep benim yuzumden oldu.
8yasinda .genetik .bide agir geciriyor.oyuncaklarin bicogu yasak hali yasak oyasak bu yasak napcaz nasil olcak bilmiyorum
Kullan canım özellikle mevsim geçişlerinde kullan bizimde burun alerjimiz var sürekli hap kullaniyor ve dişlerini etkiliyor buda ama mecbur kullanıyoruzSaol canim
Saol canim
Ilaclari birakmistik.cok uzun suredir kullaniyordu korkuyorum ilerisi icin
Boylede acilde binkatini verdiler cocuguma
Oniye geliyolarsa hamile kadinin evine ya. Benim kayinlarda oyle. Esimi hep koye goturmek isterler. Beninki de gecen haftalardagitti sinir krizi gecirdim. Suan aklima geldi yine sinirlendim. Sinir oluyorum ya herkes otursun oturdugu yerde.valla oyle ya evin inci boncu bitmiyo. bu hamilelikdede gozum hic birsey gormek istemiyor. bana kalsa ev cok bos olmali resmen bide kayinbrader gelince bana daha zor oldu. ustelik esimi bi kac gunluge memleket goturmek istiyor bende suanda riskdeyim ama esimde gitmem gerek diyor. bu gun gidebilirde hersey ustume ustume geliyor. benimde mutfagin aalt dolaplari kaldi. odami bende dun cam duvar el paspasi besik icin yer degisme yaptim. yemek 3 cesit mecbur kayinbrader kizimdi camasirdi derken perte ciktim hepden biran once bi bitse bitse ne olur mutlak temizlik yok eve kimse girmese bile toz oluyor temizlik delisi degilim ama evde biraz kalabalik yasiyoruz o yuzden yaptinda durmuyor yani. oksur oksur bi hal kaldim dunden beri sanki bogazimda tozlar var ama camasir suyundan oldunu dusunuyorum.
Bazen banada tuhaf ağrılar giriyor eşime çaktırmıyorum çaktırsam anında hastanedeyiz..aha diyorum kesin bu sefer doğuruyomKızlar kızlar bnde fenalardayım heran doğurcakmışım gibi geliyor . Tam göbek deliğiyle vajinanın arası ağrıyor . Oturup kalkarken bişey batıyor sanki ama çatı ağrısı değil bu . Tuvalette çişimi yaparken bile ağrıyor çocuğu tuvalete doğurcam diye korkuyorumayaklarım davul gibi oldu . Cuma eminönünde baya dolaştım . Cmtsi kardesimle evi temzledik tülleri yıkamaya basladım . Bugünde annem geldi mutfak dolapları camlar tüller .. Ayy fenalık bastı daha banyonun fayansları temizlencek aa kapıları söylemeyi unuttum . Heran doğurabilirim yani
Dinlen canim .yorma kendini yavas yavas yap.Kızlar kızlar bnde fenalardayım heran doğurcakmışım gibi geliyor . Tam göbek deliğiyle vajinanın arası ağrıyor . Oturup kalkarken bişey batıyor sanki ama çatı ağrısı değil bu . Tuvalette çişimi yaparken bile ağrıyor çocuğu tuvalete doğurcam diye korkuyorumayaklarım davul gibi oldu . Cuma eminönünde baya dolaştım . Cmtsi kardesimle evi temzledik tülleri yıkamaya basladım . Bugünde annem geldi mutfak dolapları camlar tüller .. Ayy fenalık bastı daha banyonun fayansları temizlencek aa kapıları söylemeyi unuttum . Heran doğurabilirim yani
Saol canimgeçmiş olsun
Aynen hic sormaGeçmiş olsun canım birde bahar geldi daha zor olur allerjik bünyeye.
Mecbur napicaz .insallah atlatir kuzularKullan canım özellikle mevsim geçişlerinde kullan bizimde burun alerjimiz var sürekli hap kullaniyor ve dişlerini etkiliyor buda ama mecbur kullanıyoruz
Seninki tersti dimi canım . Benimkide kafasını ittiriyor aşağıya bazen baya acıtıyorBazen banada tuhaf ağrılar giriyor eşime çaktırmıyorum çaktırsam anında hastanedeyiz..aha diyorum kesin bu sefer doğuruyombiraz bekliyorum hafifliyor geçiyor...sonra bazı günlerde de tık yok yok ya ben doğurmam daha diyorum...böyle gelgitler günler geçiyor ama 3_4 gündür acayip değişti vücudum çıktı çıkacak sanki karnımda indi iyice aşağı nerdeyse bacaklarımda hissediyorum ayaklarıni
Benimde küçüklüğümden beri astımım var . Bitkisel hiçbir şey işe yaramıyor . Yazık annem kara turp içinde bal süzdürmeye kadar yaptı . Eğer havasına ilaçlarına polenine tozuna dikkat edilmezse ilerliyor hep . Ben ilk kez hamilelikte bu kadar rahat ettim . Belki çocuğununda belli bir dönemde rahatlaması olur .Bide bitki kullan ilac verme diyenler skstriyo agizlarina kurekle vurasim var
Doktor tavsiye edenler bitkisel ilac satmaya calisanlar hepsi batiyo bana .
8yildir okadar cok sey denedikki
Kimisi yanetki yapti kimisine birsuru para gitti.
Ay bi aglayip bi guluyorum en komigi basiti keci boynuzu ve pekmeziydi.
Cocuk duvarlara tirmaniuordu
Sonra ogrendikki akdeniz anemisi varmis verdigimiz zarar veriyormus ...
Kizlar hayirli pazarlar herkese.
Hic moralim yok sifir enerjiyle ayaktayim.
Gece yarisi oglum astim krizi gecirdi.
Acile kaldirdik.simdi evdeyiz.
Cok bitkinim sabah 6da geldik eve perisan durumdayiz
Gece sancimda tuttu Allahtan gecti
Ay hayırlısıyla olsun inşallah , Allah hepimizin yardımcısı olsun canimAyy valla doktor korkuttu işte anlattığım gibi, en basından beri 10 Nisa’ndan itibaren bekleriz diyip duruyor. Bakalım haftaya cumartesi dananın kuyrugu kopar muayeneden sonra
Kızlar bu yirtiklar çok moralimi bozuyor ya sizde de var mıkarnım harita gibi oldu oysaki sürmediğim bi çişim kalmıştı yani
Evet canım ters...ayaklarını vajinamdan çıkacak sanıyorum bazenSeninki tersti dimi canım . Benimkide kafasını ittiriyor aşağıya bazen baya acıtıyoreyvah diyorum nasıl doğurcam ben bu çocuğu . Yatarken sağa sola dönerken iç organlarım agrıyor resmen. Ayy bide bugün bir nisan aklımdan çok pis şakalar geciyor kendimi zor tutuyorum
Evet amin artik camlari acsak bi dert acmasak bi dert.
Piknikler parklar zehir zikkim olur bize..
Canım zaten 10 nisandan sonra 20 günün kalmıyor mu yani doğal değil mi o zamandan sonra gelmesini beklemek ah bizde o haftaları Görürüz inşallahAyy valla doktor korkuttu işte anlattığım gibi, en basından beri 10 Nisa’ndan itibaren bekleriz diyip duruyor. Bakalım haftaya cumartesi dananın kuyrugu kopar muayeneden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?