2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Geçmiş olsun canım birde bahar geldi daha zor olur allerjik bünyeye.

Saol canim

Saol canim

Ilaclari birakmistik.cok uzun suredir kullaniyordu korkuyorum ilerisi icin
Boylede acilde binkatini verdiler cocuguma
Kullan canım özellikle mevsim geçişlerinde kullan bizimde burun alerjimiz var sürekli hap kullaniyor ve dişlerini etkiliyor buda ama mecbur kullanıyoruz

Oniye geliyolarsa hamile kadinin evine ya. Benim kayinlarda oyle. Esimi hep koye goturmek isterler. Beninki de gecen haftalardagitti sinir krizi gecirdim. Suan aklima geldi yine sinirlendim. Sinir oluyorum ya herkes otursun oturdugu yerde.

Bebegin 4 makina camasirini utulemek, 2 tane nevresim takimini utulemekte. Daha kolaydı yaz 2 saattir iki takimi utuleyemedim. Ütüye 3 kere su doldurdum. Ne kırışığı açılmaz bi kumaşmış. Yine pertim çıktı daha ev süpürülecek. Buzdolabi temizligi var .

Bazen banada tuhaf ağrılar giriyor eşime çaktırmıyorum çaktırsam anında hastanedeyiz..aha diyorum kesin bu sefer doğuruyombiraz bekliyorum hafifliyor geçiyor...sonra bazı günlerde de tık yok yok ya ben doğurmam daha diyorum...böyle gelgitler günler geçiyorama 3_4 gündür acayip değişti vücudum çıktı çıkacak sankikarnımda indi iyice aşağı nerdeyse bacaklarımda hissediyorum ayaklarıni

Dinlen canim .yorma kendini yavas yavas yap.
Saol canim
Geçmiş olsun canım birde bahar geldi daha zor olur allerjik bünyeye.
Aynen hic sorma
Kullan canım özellikle mevsim geçişlerinde kullan bizimde burun alerjimiz var sürekli hap kullaniyor ve dişlerini etkiliyor buda ama mecbur kullanıyoruz
Mecbur napicaz .insallah atlatir kuzular

Seninki tersti dimi canım . Benimkide kafasını ittiriyor aşağıya bazen baya acıtıyor eyvah diyorum nasıl doğurcam ben bu çocuğu . Yatarken sağa sola dönerken iç organlarım agrıyor resmen. Ayy bide bugün bir nisan aklımdan çok pis şakalar geciyor kendimi zor tutuyorum

Benimde küçüklüğümden beri astımım var . Bitkisel hiçbir şey işe yaramıyor . Yazık annem kara turp içinde bal süzdürmeye kadar yaptı . Eğer havasına ilaçlarına polenine tozuna dikkat edilmezse ilerliyor hep . Ben ilk kez hamilelikte bu kadar rahat ettim . Belki çocuğununda belli bir dönemde rahatlaması olur .

peri masali Canım geçmiş olsun öncelikle. Seni çok iyi anlıyorum bende de çocukluğumdan beri alerjik rinit ve alerjik astım var. Banada bir çok şey yasak yıllardır hem hava hem hap kullanıyordum hamilelikte mecbur bıraktım. Muhtemelen mevsim geçişinden olmuştur kendini suçlama bende hep mevsim geçişlerinde çok krize girerdim. Birde bursada oturuyorum burdaki polenler beni mahvediyor. Kimseye inanma bitkisel bilmem ne. Alerjik yapılı bir insansan yapacak birşey yok. Bazen bana cif bile dokunur krize sokar. Hep maskeyle dolaşırım hemde bildiğin gaz maskesi. Bu havalarda sen eczaneden maske al o biraz daha önler en azından tozu akarı. Sürekli burnuna su ver ağzını suyla çalkalat beni p rahatlatıyor biraz olsun önlüyor.

Kizlar hayirli pazarlar herkese.
Hic moralim yok sifir enerjiyle ayaktayim.
Gece yarisi oglum astim krizi gecirdi.
Acile kaldirdik.simdi evdeyiz.
Cok bitkinim sabah 6da geldik eve perisan durumdayiz
Gece sancimda tuttu Allahtan gecti

Geçmiş olsun canım astım çok sıkıntılı hastalık Rabbim hepimize şifa versin , niye çocuklarda bu kadar fazla bu hastalık bilmiyorum sigara gördüğünde 5 metre kaçan beni nerden buldu onuda bilmiyorum

Evet canım ters...ayaklarını vajinamdan çıkacak sanıyorum bazenay o şakalar benimde geçtiyapıp yapmamak arasında gidip geldimcadılığım üstünde bugün eşim kalp krizinden gider bide göreve gitti bugün heyecandan yollara neyim atlarda Allah korusun...Kızımın dolabını yerleştirdim dün..keyfim yerinde tabi şimdide muzurluk peşine düstüm

Evet amin artik camlari acsak bi dert acmasak bi dert.
Piknikler parklar zehir zikkim olur bize..

Yolda sigara içen düşüncesizler yüzünden dışarı çıkmaya korkuyorum, arkadaşlarla bi cageye gidemiyorum çünkü sigara var, azıcık soğukta kalamıyorum, işyerinde çamaşırsuyu döküyorlar ben nefes alamıyorum velhasıl astımın zor yanı size bağlı değil başkalarına bağlı

Ayy valla doktor korkuttu işte anlattığım gibi, en basından beri 10 Nisa’ndan itibaren bekleriz diyip duruyor. Bakalım haftaya cumartesi dananın kuyrugu kopar muayeneden sonra
Canım zaten 10 nisandan sonra 20 günün kalmıyor mu yani doğal değil mi o zamandan sonra gelmesini beklemek ah bizde o haftaları Görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…