- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.681
Rabbim acılarını göstermesin canım ne olursa olsun yinede en iyi onlar anlıyor bizi...Huy değişiyordur belki..Canım benim eşim de değerimi kıymetini bilir. Hatta 3 kaynım var 2 siyle benim yüzünden kapismisligi vardır. Tabii ben bunları elimden öğrendim nedir dertleri bilmem. Işte bir görüştüğü tek abisi var oda kaptan. Ama bazen eşimin de ilk defa rastladigim huyları olabiliyor. O tek diye benim de tek olmamı istiyor. Mesela kuzenlerimle buluşayım yada arkadaşlarımla birlikte olayım 15 dk da bir arar bunaltır. Ama iyi adamdır kocam diye demiyorum
AminñnnnnnnHaklısın canım, bide yaşadıkça öğreniyor insan her şeyi kafaya takmamayi sanırım, ben hep uzaktm 22 saat yol mesafesindeler ama bana niye böyle insanlar denk geldi diye uzuluyodum saf gibi. Allahtan eşim bilir ne mal olduklarını da hep cahiller takma ben takmiyrm derdi. Evet önemli olan eşler. Allah hepimizin muhabbetini artırsın, bebislerle sağlıklı, huzur dolu yuvalar versin ins
Amin canım geçmiş gitmiştir inşallah , Allahım bebeginizle oglunla birlikte huzur, mutluluk versin yuvaniza, kimse aranıza giremesin ınş. Zaten çekeceğini cekmissin onlar hayattaki son cektiklerin olsun.Gözümüzün yaşına kurban olsunlar...oğluma hamileyken bile biz eşimle babası yüzünden ne kavgalar ettik halbuki adam 5 çocukla karısıni terk edip gideli 15 yıl olmuş başka kadınla evlenmiş başka hayatı var ondan mı öğreneceksin sen kadir kıymet bilmeyi aile yuva olmayı a benim akılsızım...biz oralardayken iyiydi...bi geldik 1 sene oluyor işte...hepsi birbirine düştüler 3 kardeş orda...bir sürü kepazelik...kocam ciddiye almasa ben hiçbirini duymazdım bile...ama 1 sözle 1 telefonla bizimki zıvanadan çıkıyordu...oyuncak ettirdi bizi...şimdi iyi gibi ama yine de korkuyorum aklını çelerler mi diye...Allah şeytana uydurmasın düzenimizi bozdurmasın
Weryew canım sen çok yoruyorsun kendini..işlerini günlere yaymaya çalışsan..çamaşır suyuna kullanmışınevi bolca havalandırsaydın bari...Dikkat et kendine şunun şurasında kaç günümüz kaldı
Oniye geliyolarsa hamile kadinin evine ya. Benim kayinlarda oyle. Esimi hep koye goturmek isterler. Beninki de gecen haftalardagitti sinir krizi gecirdim. Suan aklima geldi yine sinirlendim. Sinir oluyorum ya herkes otursun oturdugu yerde.
Birinden yardım alsan? Ya da gözünü karartıp ağdaya gidicen mecbur kuzum
Valla özel bölgeyi değil ama bacağımı tüy dökücüyke aldım üç hafta önce falan . Zaten çok tüğsüzüm bes altı ay almadım kışta olduğu için hiç rahatsız etmedi. Şimdi yine uzadı bir iki hftaya yine tüy dökücüyke alcam
Ben veet tüy dokucu krem kullaniyorm gebeligin başından beri canım çok kiymetlidir ağda hiç yapamam o bölgeye acıya dayanamam zaten. Jilet de sulandirici kullaniyorm keserim diye korkudan denemedm ki jilet temiz olmaz gibi geliyor bana alt taraflar . Ve kremin hiç bir zararını görmedim ben memnunum içine surmuyosun sonuçta bikac dk duruyor. Ve vajinanın girişi bebeğe enfeksiyon geçmesin diye mukoz yapıda bir şeyle kapalı yazıyor tüm gebelik kitaplarında. Doğumda nişan gelmesi dedikleri şey o mukoz yapıdaki şeyin kanlı ya da pembemsi şekilde atilmasiymis. Bence bebeğe enfeksiyon bişey geçemez sen bilirsin tabiki de
Allah yardımcın olsun ne diyim arkadaşım..destek kimse olmayınca zorKiz her gun mecbur yemek olacak cocuk bakilacak. camasir desen evde 4 kisiyiz bazen gunde 2 kez calisiyo yine bitmiyi mutfakda bulasigiydi felan inan hep kavga ediyorum yardim edin diye. bazen alinip kusuyorum ben disinda ymek yapan yok ac kaliyoz o zaman. Camasir tutanda yok ordu oluyor ne yapim yaptiklarima ragmen bitmiyor evi havalandirdim. Esimin kardesi aslinda dun ebigun gidecekti bnde baska oda yatacakdim ama o gitmedi mecbur odamda kaldim havalandirmaama rahmen saatlerce yine koku cikmadi malesef
Şu saat oldu yanımı okadar fena tekmeliyır ki ağlayacam nerdeyse çok deli vuruyor aşağı bölgeye bile sancı yapıyor uyumak istiyorum ilk defa böyle oldu gelmeye niyeti yoktur inş
Benim akintim cok fazla diye 20. Haftada alinmisti. Ve b sinifi streptekok cikti. Antibiyotik kullandim. Sonra gectimi tekrar bakcakmisiniz dedigimde yok dedi. Bazen enfeksiyon olarak degil normal vajinada bulunabiliyo demisti. Bunun varoldugunun bilincinde olup dogum normal olursa dogum aninda antibiyotik vericez demisti. Sezaryense zaten sikinti yok. Ama baska bi doktora daha gitmistim. O da 36 da fln vajinal kultur bakariz demisti.Eki Görüntüle 2131602 Kızlar 35-37 ci haftalarda vajinal örnek alınır diyo uygulamada , alınan varmı
Anlamazlar anlamazlar. Bosver sıkma canını. En azindan kiz kardesin falan var. İcin yine rahat eder.Kiz esimi goturdu bildin. esim bu kadar riske rahmen kardesi oyle istiyormus bende mesaj yazdim esime beni anlasin diye o mesajdan ben anlayissiz ciktim. neymis yola cikmis ben onu yureksiz birakmisim. Ben oksur geberiyorum agrilarima rahmen is yapiyorum gece agrilardan uyuyamayip sabahliyorum sen bile bile gidiyorsn. esimin kardesi memlekette dukkan aciyo buda ona destek gitmek istedi. Benim kizdim doguma daha varken herkez ona destekti bu gezdi eglendi dogumum geldi bu isi cikardi. kizimi dogurdumdada bi haftalik olmadan esim kardesi sinifta kalmasin diye gitmisti. Hayir cocuk gece arkadas geziyo eve 3de 4 te geliyor gunduz ise keyfine gore gidiyor o rahat hayat sursun biz boyle yipranalin. Ustelik sali gunu kontrolum var esim yanimda olamicak kizimda mecbur teyzesi gelicek oda universite okuyo bakiyorum devamsizlik yapmasin dogumda kizimi baksin ama bu isler yuzunden nerdeyse hakki kalmadi. Ama gelde bunu esime anlat tabi
Chicco aldıysan zaten gereksiz olur olur. Chicco çok güzel. Ama dediğin gibi pahalı. O yüzden tiny love düşündüm. Bi taraftan da A101 e 170 tl te beşik geliyor ahşap. Annemlere ondan mı alsam diyorum. Sürekli kalır orda. Ana kucağını da öyle ucuz bişey alırım diyorum. Ama bence sen bi bak letgoya. Ya da fisher price düşün. Uygun olanı. Senin şuan yatak olana değil bebeğin gündüz vakit geçirmesi için normal anakucağına ihtiyacın var.Olabilir aslında temiz az kullanılmış bisey olursa kullanılır. Tiny love güzel bence de ama ben zaten anne yani chicco next2me aldım . O baya pahallı bari ana kucağı uygun alayım diyorum
Bebeto mağazasına gitmiştim Can'ım ben. Orda anakucağı yoktu. Başka mağazaya da gitme fırsatı olmadı hiç. Doğru diyorsun aslında marka diye pahalıya satıyorlar. Ama yaşadığım yer hep site benim. Öyle bi mağazada Yok. Olsa bile pahalı olur burda. Yine internetten indirimleri takip edicem artık.Bebek eşyası satan dükkanlara baktınız mı canım hiç...bazı böyle internette falan satılmayan markalar oluyor ünlu markaların aynısını uygun fiyatlarla yapıp satan...geçen ben gezerken Beneto diye bi marka gördüm mesela her çeşit bebek arabası vardı ve fiyatı daha uygun diğer ünlü markalardan
Allah rahmet eylesin Can'ım. Öyle gelenek görenek ben de sinir oluyorum. Mevlüt yapmıcam ben de. Ama eve bebek görmeye illaki gelecekler. Davetle kimse gelmesin istiyorum Zaten. Yakın samimi olan çıkıp gelir görmeye.Pek adetlere geleneklere uyan bi insan değilim bildiğimi okurum. Annem de kime benzedi bu hiç bizim ailede yok böyle falan diye üzerime gelmek suretiyleee beni çıldırtıyo :) beni bi canım babam anlardı o da çok erken gitti
Ay herkes ne benzer şeyler yaşamış aynı beni anlattin eşimle 7 sene konuştuk gezdik 6 ay memleketine anasına babasına ozleyip gittiğini bilmem onlar da aramazdi evlendik eşim başka şehirde memur ben ıst.da ev tuttum badanaci buldum boyattm eşyaları duzdum kimse yardım etmedi gelip bide mal gibi avrupa yakasından sabiha gokcene gidip ana babasını uçaktan karsiladm arabamla akrabalarına biraktm. Dugunumde kavga çıkardı eşimle tartıştı babası takıları istemiş esimde kredi cektk borcumuz var eşime sorayım bi demis. Kayinpeder o kim oluyor deyince eşimin tepesi atmış karım demis onla borcun altına girdik herşeyle uğraştı kız demis. Kayinpeder tüm akrabalarına tembih etmişti takı takilmadi o taraftan bize hiç esimde sinirlenmisti tuttu elimden çıktık takinin ortasında 5000 gibi komik bi takı olmuştu benim komşu akrabadan 15 tane falan da çeyrek. Onları da kartlara yatirmistk iki sene de kredi ödedik . Bide o komik mebla için gelin arabasına bi kadın akrabayi oturttular evimize gidiyoruz siz nereye kimse gelmicekti öyle konuştuk eşimle dedim. Sana ne dedi karı bana. Evimize geldi takiyi getirin dedi. Yatak odasına koydum çantamı. Bana ne gelenek yaptılar da takı istiyorlar yok takı böyle bi gelinleri de yok dedim. Sabaha kadar agladik eşimle o ailesinden utandigindan ben dugunum mahvoldugundan balayına gitmicektik borcumuz var diye meğer kaynatam tüm akrabalariyla bana yemeğe gelecekmiş sormuyor ben yemek yapmayı biliyo muyum üniversitede hazır yedik hep. Apar topar balayia kactik onlar istanbul da on gün kaldı dönelim diye biz de balayını 4 günden uzattik da uzattk onlar gitmedikçe tlfonlari kapattık korkumuzdan. Ben ağla ağla bunlar niye böyle insanlar diye bel fıtığı oldum iki sene topalladm gitmedigim tedavi kalmadı on bin tl harcadım en son operasyon oldum gebelige kadar idare etti ne salakmisim ne agliyorsun uzuluyosun eşim baskı yapmadı hiç ,ben niye benimkiler böyle diye kafaya takiyodum cahillik ışte halbuki herkeste neler varmış
Ah canım sen de ne çekmişsin yaaa. Eşinin o zayıf hallerini benim eşime benzetiyorum. Sanki her an hazır gibi. İnş eşin de akıllanmıştır. Bir daha olmaz böyle seyler.Gözümüzün yaşına kurban olsunlar...oğluma hamileyken bile biz eşimle babası yüzünden ne kavgalar ettik halbuki adam 5 çocukla karısıni terk edip gideli 15 yıl olmuş başka kadınla evlenmiş başka hayatı var ondan mı öğreneceksin sen kadir kıymet bilmeyi aile yuva olmayı a benim akılsızım...biz oralardayken iyiydi...bi geldik 1 sene oluyor işte...hepsi birbirine düştüler 3 kardeş orda...bir sürü kepazelik...kocam ciddiye almasa ben hiçbirini duymazdım bile...ama 1 sözle 1 telefonla bizimki zıvanadan çıkıyordu...oyuncak ettirdi bizi...şimdi iyi gibi ama yine de korkuyorum aklını çelerler mi diye...Allah şeytana uydurmasın düzenimizi bozdurmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?