2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Rabbim acılarını göstermesin canım ne olursa olsun yinede en iyi onlar anlıyor bizi...Huy değişiyordur belki..

Aminñnnnnnn

Amin canım geçmiş gitmiştir inşallah , Allahım bebeginizle oglunla birlikte huzur, mutluluk versin yuvaniza, kimse aranıza giremesin ınş. Zaten çekeceğini cekmissin onlar hayattaki son cektiklerin olsun.

Kiz her gun mecbur yemek olacak cocuk bakilacak. camasir desen evde 4 kisiyiz bazen gunde 2 kez calisiyo yine bitmiyi mutfakda bulasigiydi felan inan hep kavga ediyorum yardim edin diye. bazen alinip kusuyorum ben disinda ymek yapan yok ac kaliyoz o zaman. Camasir tutanda yok ordu oluyor ne yapim yaptiklarima ragmen bitmiyor evi havalandirdim. Esimin kardesi aslinda dun ebigun gidecekti bnde baska oda yatacakdim ama o gitmedi mecbur odamda kaldim havalandirmaama rahmen saatlerce yine koku cikmadi malesef

loveren e bebekte var bitane babyplus markası tam yatabilen falan çok güzel. Bende indirim bekliyorum düşer diye. Gözüm onda ama bakalım sende takip et istersen.
Baby&plus 6 fonksiyon bir arada
Diye yazıyor sitede

Oniye geliyolarsa hamile kadinin evine ya. Benim kayinlarda oyle. Esimi hep koye goturmek isterler. Beninki de gecen haftalardagitti sinir krizi gecirdim. Suan aklima geldi yine sinirlendim. Sinir oluyorum ya herkes otursun oturdugu yerde.

Kiz esimi goturdu bildin. esim bu kadar riske rahmen kardesi oyle istiyormus bende mesaj yazdim esime beni anlasin diye o mesajdan ben anlayissiz ciktim. neymis yola cikmis ben onu yureksiz birakmisim. Ben oksur geberiyorum agrilarima rahmen is yapiyorum gece agrilardan uyuyamayip sabahliyorum sen bile bile gidiyorsn. esimin kardesi memlekette dukkan aciyo buda ona destek gitmek istedi. Benim kizdim doguma daha varken herkez ona destekti bu gezdi eglendi dogumum geldi bu isi cikardi. kizimi dogurdumdada bi haftalik olmadan esim kardesi sinifta kalmasin diye gitmisti. Hayir cocuk gece arkadas geziyo eve 3de 4 te geliyor gunduz ise keyfine gore gidiyor o rahat hayat sursun biz boyle yipranalin. Ustelik sali gunu kontrolum var esim yanimda olamicak kizimda mecbur teyzesi gelicek oda universite okuyo bakiyorum devamsizlik yapmasin dogumda kizimi baksin ama bu isler yuzunden nerdeyse hakki kalmadi. Ama gelde bunu esime anlat tabi

Bu arada çok az kalmadı mı kızlar sizce de.
Bizim oğlan 2 hafta önden gidiyor hem boy kilo, hemde ölçümleri..
Doktor mayıs 15ten sonra her an bekleyin dedi.

Birinden yardım alsan? Ya da gözünü karartıp ağdaya gidicen mecbur kuzum

H Hafsa jiletini al kuaföre git onlar yaparlar canını yakmadan..

Gece felan sancı tutarsa kuaför bulamsm annem yapabilir ama o panikle nasıl olur bilmiyorum ağda kuafördede yaptıramıyorum tüy dökücü yapmak zorundayım fonetik inşallah nişan felan gelmiş olupta orası zararlı maddeye açılmaz

Şu saat oldu yanımı okadar fena tekmeliyır ki ağlayacam nerdeyse çok deli vuruyor aşağı bölgeye bile sancı yapıyor uyumak istiyorum ilk defa böyle oldu gelmeye niyeti yoktur inş

Allah yardımcın olsun ne diyim arkadaşım..destek kimse olmayınca zor

Şu saat oldu yanımı okadar fena tekmeliyır ki ağlayacam nerdeyse çok deli vuruyor aşağı bölgeye bile sancı yapıyor uyumak istiyorum ilk defa böyle oldu gelmeye niyeti yoktur inş

Bende oyleyim ya. Biraz dolas evin icinde sakinlessin. Benimkiler ne yatmami ne oturmami sevmiyor

Eki Görüntüle 2131602 Kızlar 35-37 ci haftalarda vajinal örnek alınır diyo uygulamada , alınan varmı
Benim akintim cok fazla diye 20. Haftada alinmisti. Ve b sinifi streptekok cikti. Antibiyotik kullandim. Sonra gectimi tekrar bakcakmisiniz dedigimde yok dedi. Bazen enfeksiyon olarak degil normal vajinada bulunabiliyo demisti. Bunun varoldugunun bilincinde olup dogum normal olursa dogum aninda antibiyotik vericez demisti. Sezaryense zaten sikinti yok. Ama baska bi doktora daha gitmistim. O da 36 da fln vajinal kultur bakariz demisti.

Doktor sola yatmamı söyledi gece ni kalktım sırt üstü yatıyorum ama karnında ki o inanılmaz ağrı ağlattı beni resmen yeni sezeryan olunca kalkamıyorsunya aynı öyle oluyor dikişlerim sanırım geriliyor ayağındaki kramp hala yerinde masaj falan işe yaramadı Allahım sen yardım et diyorum sürekli...

günaydın kızlar
haftasonu perde halı işini hallettik sonunda, bi avizesi kaldı
pazar günü de tüm kıyafetlerini yıkadık ama henüz ütülemeye vakit olmadı
bizim aileler cidden abartmış dünya kadar kıyafeti var kuzucuğumun
yalnız iyice ağırlaşıyoruz cidden, ctesi pazar yoruldum bel ağrısından ölüyorum 2 gündür

perşembe 32. hafta doluyo çalışabilir raporu alıcam
mayıs başı da ayrılıcam kısmetse.. istifa edicem ben sonrasında, 1 yıl falan çalışmamayı planlıyorum
bu zamana kadar hep çalıştım bakalım nasıl olacak.. bazen boşluğa düşer miyim, eve katkım olmuyo diye ken dimi kötü hisseder miyim diyorum ama yaşayıp görücez

Anlamazlar anlamazlar. Bosver sıkma canını. En azindan kiz kardesin falan var. İcin yine rahat eder.

Olabilir aslında temiz az kullanılmış bisey olursa kullanılır. Tiny love güzel bence de ama ben zaten anne yani chicco next2me aldım . O baya pahallı bari ana kucağı uygun alayım diyorum
Chicco aldıysan zaten gereksiz olur olur. Chicco çok güzel. Ama dediğin gibi pahalı. O yüzden tiny love düşündüm. Bi taraftan da A101 e 170 tl te beşik geliyor ahşap. Annemlere ondan mı alsam diyorum. Sürekli kalır orda. Ana kucağını da öyle ucuz bişey alırım diyorum. Ama bence sen bi bak letgoya. Ya da fisher price düşün. Uygun olanı. Senin şuan yatak olana değil bebeğin gündüz vakit geçirmesi için normal anakucağına ihtiyacın var.
Bebeto mağazasına gitmiştim Can'ım ben. Orda anakucağı yoktu. Başka mağazaya da gitme fırsatı olmadı hiç. Doğru diyorsun aslında marka diye pahalıya satıyorlar. Ama yaşadığım yer hep site benim. Öyle bi mağazada Yok. Olsa bile pahalı olur burda. Yine internetten indirimleri takip edicem artık.

Allah rahmet eylesin Can'ım. Öyle gelenek görenek ben de sinir oluyorum. Mevlüt yapmıcam ben de. Ama eve bebek görmeye illaki gelecekler. Davetle kimse gelmesin istiyorum Zaten. Yakın samimi olan çıkıp gelir görmeye.

Yaaa ne sinir bozucu bir durum yaa. Hem hiçbir şeye karışma hem de pehlivanlık yap sonunda. Zehir etmişler en güzel gününü.
Neyseki eşin yanındaymış Can'ım. Önemli olan da o.
Ah canım sen de ne çekmişsin yaaa. Eşinin o zayıf hallerini benim eşime benzetiyorum. Sanki her an hazır gibi. İnş eşin de akıllanmıştır. Bir daha olmaz böyle seyler.

Günaydın kızlar dün çok giremedim dertleşmişsiniz epey allah kötü niyetlilerden uzak etsin hepimizi kıymet bilenlerle karşılaştırsın @geminiwoman canım sen elbiseni kotondan almıştın dimi dün baktım ben alacaktım l bedene kadardı o da olmadı bana fermuarı kapanmadı internetten baktım en son l bedene kadar var üzüldüm fiyatıda uygundu hastanenin fotoğraf çekiminde giyerim diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…