2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Belki internet sitesinde vardır canım bir de ordan bak istersen

Gunaydin canlar. Bugun saglik ocagina gidicem öf onlar da arayıp duruyorlar gel diye yaa sanki bi işe yariyorlar. Daha doktorun yüzünü bile görmedim hemşire kan alıyor birşeyler yapıp gonderiyo

Bn hamile kaldığım ay işten ayrılmıştım . İlk zamnlar çok zorlandım sabahın köründe kalktım ne temzlik yapasım geldi ne yemek hatta bes altı hün hava çok güzel olmasına rağmen dışarıya çıkmadım . Bir ay falan böyle gecti sonra alıştım

Gunaydin canlar. Bugun saglik ocagina gidicem öf onlar da arayıp duruyorlar gel diye yaa sanki bi işe yariyorlar. Daha doktorun yüzünü bile görmedim hemşire kan alıyor birşeyler yapıp gonderiyo
Benimkide habire arıyor çoğu zamanda açmıyorım bu sefer eşimi arıyor walla drum bu kadar sık boğaz etmiyor beni

Ben otomatik sallanan istiyordum vazgectim canim onlarinda fiyati cok yuksek oluyormus
Günaydın hanımlar. Bugün gebe okulu var ilk kez gidicem bakalım faydası olacak mı . Aramızda gidenler vardı sanirim
Bende katilmayi dusunuyorum ama tarihleri diguma yakin

Kizlar gunaydin dunden beri temizlik yapiyorum alerji yapacak nefesini tikayacak herseyi kaldiriyorum evden .ilac veriyorum kuzuya .tekrar olmasin diye moralinide iyi tutmaya calisiyorum.ama bitmis durumdayim.
Bebegin kiyafetlerinide utulemem lazim ama kiyafet odasinin kapisini acinca basliuo hapsurmaya Allahim guc ver sabir ver kafam bi dunya oldu
Ben simdi oglumu dogumdada biyere gonderemem hasta olur die.hastanede benimle mi kalir kuzum .

Oda müsaitse kalması daha iyi olur sanki canım gözünn önünde olur ama hastanede seni yatarken görünce falan etkilenirmi bilemedim

Benimkide habire arıyor çoğu zamanda açmıyorım bu sefer eşimi arıyor walla drum bu kadar sık boğaz etmiyor beni
Aynen canım valla bıktım, çok ilgiliyseniz bi defa dr un yüzünü görürdük heralde dimi hiç görmedim daha. Şikayet etcem zaten, 2 doktor var resmen dönüşümlü duruyorlar benim doktor hiç yok. 3 ay biri 3 ay biri duruyo bulmuslar yollarini valla. Havadan da maaş aliyorlar

Günaydın kızlar nasılsınız ?
Ben de aşırı nefes darlığı var nefes alamadıkça da heycanlanıp daha kötü oluyorum. Kalbim çok hızlı nabzım 125 normal midir böyle olan var mı

Aynen canım bide benimkinin kocasıda aile hekimi o da yan odada biri varsa diğeri yok bak konuşunca şimdi aklıma geldi inan kadının adını bilmiyorum

Günaydın kızlar nasılsınız ?
Ben de aşırı nefes darlığı var nefes alamadıkça da heycanlanıp daha kötü oluyorum. Kalbim çok hızlı nabzım 125 normal midir böyle olan var mı
Canım geçen hafta ben öyleydim burayada yazmıştım hatta nefes alamıyorum ciğerlerim yetmiyor diye dra söyledim yaşlılıktan o diye takıldı bu haftalarda normal dedi bu hafta olmadı allaha şükür belki bebeğin poxisyonundan kaynaklanmıştır

Bende bilemedim .
Hic birakacagim yer yok onu birakmam hastalanmasi demek .
O zaman götür yanında canım normal doğum olursa zaten odada bir sıkıntın olmuyor sanırım yani pijamanla geceliğinle çıkıyorsun fazlada tutmuyorlar zaten sezeryan olursa kanama kontrolünde sonda çıkarılırken falan eşin dışarıya çıkarır zaten yürüdükten sonra ondada çok sıkıntı olmaz

Günaydın canım.bende gittim az önce kan verdim doktor onaylamadan nasıl kan alıyorlardı ben önce doktora giriyorum öyle kan veriyorum

Günaydın hanımlar. Bugün gebe okulu var ilk kez gidicem bakalım faydası olacak mı . Aramızda gidenler vardı sanirim

Evet canım ben gidiyorum. Bildiğim şeylerde oluyor ilk doğumdan kalan bilmediğim de. Bence hiç kaçırma git. Mesela emzirme konusu konuşulurken hastane çantanıza mama koymayın çünkü bilinç altınız çantada mama olduğunu biliyor ve biz emzirin dediğimizde o yorgunluktan ve acıdan dolayı sutum gelmiyor diyorsunuz. Çantaya güveniyorsunuz çünkü bilinç altınız biliyor ac kalmayacak. Halbuki bebekler doğduğunda zeytin çekirdeği kadar bir mideleri vardır ve ilk süt çok yoğun kıvamlı içinde antikorları bulunduran kolostrum yada agiz sütü adı verilen bebek için çok önemli bir süttür. Bu sütten 2 çay kaşığı bile içse o mide doyacak aslında ama bazı anneler mama var sütüm gelmiyor diyip kestirip atıyor. Halbuki bebek gogusunuze yaklaşıp elini koyduğu anda vücudunuz hemen üretecektir sütü. Bazen tutması zor olabilir o yüzden gelmiyor gibi gözükebilir ama bebek içinde gogusunuz icinde yeni bir durum bunun için onlara zaman verin doğru pozisyonda içmeye başlayacaktır ve bebek kendi ağız yapısına göre gogusunuzu sekillendirecektir. Evet bazen büyük tramvalarda süt gelmeyebiliyor nadir olarak. Eğer çok gerekli olursa heryerde eczane var alırsınız ama çantanıza koymamızı tavsiye etmiyoruz demişti.

Benim oğlumda aklıma gelmemişti mama koymam çantaya biberon almıştım ama birde sutum gelmiyor emizereyecegim diye gunlerce agladigim halde. Doğumum kolay geçti ama doğumdan sonra ağrılarım çöktü yerimde duramıyordum ve ameliyata girdim. Başka hastaneye sevk falan edildik. Yanı çok yıpratıcı bir süreç geçirdim ama yinede ben emzirdim. O ağrı ve acıların arasında ben volta atarken kuzenim gogusume tutmaya çalışıyordu oğlumu. Abla 2 dk dur birazcık emsin lütfen diyordu boyle boyle emdi. Aklıma mama gelmedi eşim almış ama bebeğe vermemişler. Sonra iade etmiştik.

LastMadOnEarth canım bende ilk önce kan girişi için doktora uğruyorum bana eksik ilaçların olup olmadığını falanda soruyor doktorum. Hatta rutinin dışında istediğim bir tahlil varsa onuda söylüyorum girişini yapıyor. Sonra kan vermeye geçiyorum. Girişlerinizi kim yapıyor acaba sen doktora uğramıyorsan.
Birde tahlil çıktığında mutlaka gel depolarından eksilen varmı ona gore takviye yapalım diyor.
Şaştım kaldım sizin orada ki duruma

Anlamazlar anlamazlar. Bosver sıkma canını. En azindan kiz kardesin falan var. İcin yine rahat eder.

Tam tersi korkuyorum ya is yerinden 5 gun izin kullaniyor ben mecbur sezeryan olucam icin bu ay dogumum olucak kaldiki bankaya ev norcumuzda var kardesi icin isyeri artislik yapip maasimi kesin dedi salak bi cocuk. Bide doktorlar o kadar bebekde sorun diyor benim icinde izin kullanacak mecbur kafa calismiyo ne edim ben ya bide zit dustu aile is yeri bu babasida posta felan koydu yok ay sonuna kadar cik memeleket tasin felan ula ben ameliyat olucam nasil tasinim ta memeleket esya felan yani zor ve endiselim ben

Aynen canım bide benimkinin kocasıda aile hekimi o da yan odada biri varsa diğeri yok bak konuşunca şimdi aklıma geldi inan kadının adını bilmiyorum

Günaydın canım.bende gittim az önce kan verdim doktor onaylamadan nasıl kan alıyorlardı ben önce doktora giriyorum öyle kan veriyorum

Kızlar ben de hiç öyle birşey görmedim sastim kaldım zaten evlenince geldim buraya aldırdım saglikocagini, hiç görmedim inanın daha. Doktorun sistemine hemşire giriyor muhtemelen çünkü barkodu falan güzelce çıkarıyor benden anca kan idrar alıyor yarın çıkacak diyor. Ben hiç gitmiyorum ama sonuç için falan. Gitsem heralde benim doktor değil diğerine mi yonlendirecek ne yapacak. Çünkü benim doktoru hiç görmedim yerinde. Şimdi yine gittim kan falan verdim damarı yine bulamadilar enjektörle çektiler bilmem ne. Rezillik yani. Sırf prosedür yine gidiyorum. Bi vitamin vermişti ilk zamanlar hiç kullanmadan attim. Kimse işini yapmıyor kisacasi

Normal doğumlarda bencede bakılsın ama benim dr eminim bunuda yapmıyordur bebeğin silinmesini istiyorum yıkanmasın diyorum ben hiç bir çocuk dr dan o üzerindeki sıvının bağışıklığı güçlendirdiğini duymadım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…