- 24 Ekim 2017
- 395
- 618
- 23
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.701
Belki internet sitesinde vardır canım bir de ordan bak istersenGünaydın kızlar dün çok giremedim dertleşmişsiniz epey allah kötü niyetlilerden uzak etsin hepimizi kıymet bilenlerle karşılaştırsın @geminiwoman canım sen elbiseni kotondan almıştın dimi dün baktım ben alacaktım l bedene kadardı o da olmadı bana fermuarı kapanmadı internetten baktım en son l bedene kadar var üzüldüm fiyatıda uygundu hastanenin fotoğraf çekiminde giyerim diyordum
Bn hamile kaldığım ay işten ayrılmıştım . İlk zamnlar çok zorlandım sabahın köründe kalktım ne temzlik yapasım geldi ne yemek hatta bes altı hün hava çok güzel olmasına rağmen dışarıya çıkmadım . Bir ay falan böyle gecti sonra alıştımgünaydın kızlar
haftasonu perde halı işini hallettik sonunda, bi avizesi kaldı
pazar günü de tüm kıyafetlerini yıkadık ama henüz ütülemeye vakit olmadı
bizim aileler cidden abartmış dünya kadar kıyafeti var kuzucuğumun
yalnız iyice ağırlaşıyoruz cidden, ctesi pazar yoruldum bel ağrısından ölüyorum 2 gündür
perşembe 32. hafta doluyo çalışabilir raporu alıcam
mayıs başı da ayrılıcam kısmetse.. istifa edicem ben sonrasında, 1 yıl falan çalışmamayı planlıyorum
bu zamana kadar hep çalıştım bakalım nasıl olacak.. bazen boşluğa düşer miyim, eve katkım olmuyo diye ken dimi kötü hisseder miyim diyorum ama yaşayıp görücez
Kotonun kendi sitesinde de l bedene kafar var canım onada zaten zar zor girdim fermuar kapanmadıBelki internet sitesinde vardır canım bir de ordan bak istersen
Benimkide habire arıyor çoğu zamanda açmıyorım bu sefer eşimi arıyor walla drum bu kadar sık boğaz etmiyor beniGunaydin canlar. Bugun saglik ocagina gidicem öf onlar da arayıp duruyorlar gel diye yaa sanki bi işe yariyorlar. Daha doktorun yüzünü bile görmedim hemşire kan alıyor birşeyler yapıp gonderiyo
Ben otomatik sallanan istiyordum vazgectim canim onlarinda fiyati cok yuksek oluyormusKızlar Allah aşkına ev tipi ana kucağı alan varsa söylesin ne aldığını :) kafayı yicem yakında, bi karar veremedim. Hem kaliteli hem ucuz bisey istiyorum çok kullanılmadığı için. Biliyorum çok şey istiyorum ama belki indirimde falan denk gelir diye sürekli erteliyorum netten bakıyorum . Aklıma yatan var bi tane idare eder gibi duruyor ama 1 tane bile yorum yok nette. Hiç mi kullanan yok bunu acabaEki Görüntüle 2131574
Bende katilmayi dusunuyorum ama tarihleri diguma yakinGünaydın hanımlar. Bugün gebe okulu var ilk kez gidicem bakalım faydası olacak mı . Aramızda gidenler vardı sanirim
Oda müsaitse kalması daha iyi olur sanki canım gözünn önünde olur ama hastanede seni yatarken görünce falan etkilenirmi bilemedimKizlar gunaydin dunden beri temizlik yapiyorum alerji yapacak nefesini tikayacak herseyi kaldiriyorum evden .ilac veriyorum kuzuya .tekrar olmasin diye moralinide iyi tutmaya calisiyorum.ama bitmis durumdayim.
Bebegin kiyafetlerinide utulemem lazim ama kiyafet odasinin kapisini acinca basliuo hapsurmaya Allahim guc ver sabir ver kafam bi dunya oldu
Ben simdi oglumu dogumdada biyere gonderemem hasta olur die.hastanede benimle mi kalir kuzum .
Bende bilemedim .Oda müsaitse kalması daha iyi olur sanki canım gözünn önünde olur ama hastanede seni yatarken görünce falan etkilenirmi bilemedim
Aynen canım valla bıktım, çok ilgiliyseniz bi defa dr un yüzünü görürdük heralde dimi hiç görmedim daha. Şikayet etcem zaten, 2 doktor var resmen dönüşümlü duruyorlar benim doktor hiç yok. 3 ay biri 3 ay biri duruyo bulmuslar yollarini valla. Havadan da maaş aliyorlarBenimkide habire arıyor çoğu zamanda açmıyorım bu sefer eşimi arıyor walla drum bu kadar sık boğaz etmiyor beni
Aynen canım bide benimkinin kocasıda aile hekimi o da yan odada biri varsa diğeri yok bak konuşunca şimdi aklıma geldi inan kadının adını bilmiyorumAynen canım valla bıktım, çok ilgiliyseniz bi defa dr un yüzünü görürdük heralde dimi hiç görmedim daha. Şikayet etcem zaten, 2 doktor var resmen dönüşümlü duruyorlar benim doktor hiç yok. 3 ay biri 3 ay biri duruyo bulmuslar yollarini valla. Havadan da maaş aliyorlar
Canım geçen hafta ben öyleydim burayada yazmıştım hatta nefes alamıyorum ciğerlerim yetmiyor diye dra söyledim yaşlılıktan o diye takıldı bu haftalarda normal dedi bu hafta olmadı allaha şükür belki bebeğin poxisyonundan kaynaklanmıştırGünaydın kızlar nasılsınız ?
Ben de aşırı nefes darlığı var nefes alamadıkça da heycanlanıp daha kötü oluyorum. Kalbim çok hızlı nabzım 125normal midir böyle olan var mı
O zaman götür yanında canım normal doğum olursa zaten odada bir sıkıntın olmuyor sanırım yani pijamanla geceliğinle çıkıyorsun fazlada tutmuyorlar zaten sezeryan olursa kanama kontrolünde sonda çıkarılırken falan eşin dışarıya çıkarır zaten yürüdükten sonra ondada çok sıkıntı olmazBende bilemedim .
Hic birakacagim yer yok onu birakmam hastalanmasi demek .
Günaydın canım.bende gittim az önce kan verdim doktor onaylamadan nasıl kan alıyorlardı ben önce doktora giriyorum öyle kan veriyorumGunaydin canlar. Bugun saglik ocagina gidicem öf onlar da arayıp duruyorlar gel diye yaa sanki bi işe yariyorlar. Daha doktorun yüzünü bile görmedim hemşire kan alıyor birşeyler yapıp gonderiyo
Günaydın hanımlar. Bugün gebe okulu var ilk kez gidicem bakalım faydası olacak mı . Aramızda gidenler vardı sanirim
Anlamazlar anlamazlar. Bosver sıkma canını. En azindan kiz kardesin falan var. İcin yine rahat eder.
Aynen canım bide benimkinin kocasıda aile hekimi o da yan odada biri varsa diğeri yok bak konuşunca şimdi aklıma geldi inan kadının adını bilmiyorum
Günaydın canım.bende gittim az önce kan verdim doktor onaylamadan nasıl kan alıyorlardı ben önce doktora giriyorum öyle kan veriyorum
LastMadOnEarth canım bende ilk önce kan girişi için doktora uğruyorum bana eksik ilaçların olup olmadığını falanda soruyor doktorum. Hatta rutinin dışında istediğim bir tahlil varsa onuda söylüyorum girişini yapıyor. Sonra kan vermeye geçiyorum. Girişlerinizi kim yapıyor acaba sen doktora uğramıyorsan.
Birde tahlil çıktığında mutlaka gel depolarından eksilen varmı ona gore takviye yapalım diyor.
Şaştım kaldım sizin orada ki duruma
Benim akintim cok fazla diye 20. Haftada alinmisti. Ve b sinifi streptekok cikti. Antibiyotik kullandim. Sonra gectimi tekrar bakcakmisiniz dedigimde yok dedi. Bazen enfeksiyon olarak degil normal vajinada bulunabiliyo demisti. Bunun varoldugunun bilincinde olup dogum normal olursa dogum aninda antibiyotik vericez demisti. Sezaryense zaten sikinti yok. Ama baska bi doktora daha gitmistim. O da 36 da fln vajinal kultur bakariz demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?