2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Güle güle otur tertemiz evinde ben oğlumun kıyafetlerini ufak hurca koydum ameliyathaneye vereceklerimide poşete koydum ama burada bir arkadaş güzel tül kese almıştı bulursam ondan alıp ona koymayı düşünüyorum bebeğe ayrı valiz yapmadım hurcunu benim valizin içine koydum ameliyathaneye vereceğim kıyafette 10lu hastane çıkışı olacak içinden sadece önlüğünü ve yeleğini çıkardım birde extra çorap koydum bir tane.

Ben eve ye verilecekleri tül den bi kese yaptım onun içine koydum üzerini kurdeleledim bebek için hazirladigim çantanın en üstüne koydum içinde hastane çıkışı bezi vs var ilk giyecekleri yoksa karışık olsa diğerleri ile karışır bence o an

Ayy senin yapacağın iş zevkli ne güzel süslersin güzel güzel ama havuz işi bozmuş birazbaşlayalım bencede oturmayla bitmiyor malesef

Kizlar benim oglum da iki hafta ileri. Doktor bana erken dogar diyemem diyor. Sizin doktorlariniz bu durumu nasil yorumluyor?

Ben de anakucagi almak istiyorum ve kesinlikle kendi sallanan ve muzikli bir sey almak lazim. Yalniz fiyatlar bence de cok pahali. Henuz secemedim ben de.

Bende benimkine diyorum ben doğumdan çıkınca o kapı süsü takılı olmazsa ne ben ne çocuğumu o odaya sokmam diyorum ama doğumhaneden çıkınca eşimi görmezsemde kesin sinirlenirim ay inşallah doğumdan önce vaktimiz olur onun için

Ben suslemelerin hepsini evde yapip fotosunu cekicem bastiricam ona gore yapsin kim yapacaksa diye dusundum.

Ben suslemelerin hepsini evde yapip fotosunu cekicem bastiricam ona gore yapsin kim yapacaksa diye dusundum.
Ben süsleme yapmicam da kapı süsünü diyorum bizim kapı süsü biraz garip olucak ağaçtan falan ağır olur tül tutmaz o yüzden eşim anca halleder bu işi

Kizlar dogumdan hemen sonra bebege yapilan asilar için ne düşünüyorsunuz? Yaptirmayacak olan var mi?

Şimdi size bişey sorcam.. benim bebek arabası hikayemi az çok bilirsiniz yazmıştım. En son aldığım arabayı direk gidip mağazadan almıştım ama oradaki çalışan internetten sipariş vermiş bilgim olmadan ve yaklaşık 1 aydır gelmemişti eşimde mağazayı arayıp sıkıştırınca geçtiğimiz hafta gönderdik dediler gerçektende 3 gün önce bana araba geldi bende kargodan aldım kurdum.. buraya kadar sıkıntı yok.. amaa bu sabah bana aynı arabadan bi tane daha geldi! Ben geçen sefer gelen arabanın kutusuna bakmamıştım o genel merkezden gelmiş bu da aldığım mağazadan gönderilmiş.. kargodan almak istemedim ama adam onlar düşsün peşinize bu onların hatası dedi bıraktı gitti.. mağazayı arıyorum açan yok şimdi oraya gitmeyede üşendim eşim haftasonu izinliyken götürüp bıraksa bi problem olur mu?

Bu eslerin aileleri neden her seye burunlarini sokar anlamiyorum . Zamaninda kardeslik namina bir sey ogretmezler. Ama evlenince kiymete biner kardesin de kardesin. Seninki en azindan izin kullanabiliyor. Benimki kardesi ve kayinbabamin isleri yuzunden 2 sefer issiz kaldi. İsaiz kaldigi donemler de 2 ay geri is bulamadi ne cektik hem maddi hem psikolojik. Bi kere arayip ne yaptiniz demediler. Benimkinin daha bu ay icinde yine kardesi icin sehir disina cikmasi gerekecek gibi gorunuyor. Gerizekali iste yine issiz kalirsan ne olacak diyorum. Napiyim mecburum diyor. Mecbur falan degil. Kiyamiyor. Kardesi dedigime de bakma. Kendinden buyuk abisi bu bahsettigim. Ama bi gor kendinden buyuge de abilik yapan yine benim kocam. Bazen diyorum bu kadar iyilik sever olmak zorunda mi?

Problem cikmaz bence. Siz kartlari fAlan kontrol edin iki kere para cekmis olmasinlar.

Bence ara canım actiklarinda söylersin canları istiyorsa gelip alirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…