- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.741
Güle güle otur tertemiz evinde ben oğlumun kıyafetlerini ufak hurca koydum ameliyathaneye vereceklerimide poşete koydum ama burada bir arkadaş güzel tül kese almıştı bulursam ondan alıp ona koymayı düşünüyorum bebeğe ayrı valiz yapmadım hurcunu benim valizin içine koydum ameliyathaneye vereceğim kıyafette 10lu hastane çıkışı olacak içinden sadece önlüğünü ve yeleğini çıkardım birde extra çorap koydum bir tane.Merhaba kızlar nasılsınız ? Herkes iyidir insallah bebeklerinde keyfi yerindedir.
Kaç gündür temizlikle ugrasmaktan canım çıktı. Duvarlar,kapılar,camlar,halılar derken çok şükür mis gibi oldu evim. Eşimle annem cogu seyi halletti,sagolsunlar. Şimdi sıra geldi bebegimin temizligine.. Yavaş yavaş yikayip utulemeye baslasam iyi olacak. Cantayida hazirliycam ama kafama bir şey takildi. Bebeğin kıyafetleri için cokkk tatlı bi kese yaptirdim. Hepsini ona koyarim. Doğum sonrasında ebeye verilecek şeyleri battaniyeye sarıp vermeyi düşünüyorum. Hastane çıkış setinin tamamini koyup vermek olmaz heralde. Bebek dogunca ne giydirilir,ebeye ne vermek gerekir ? Çantayi hazirlayanlar siz nasil yaptiniz ?
Ben eve ye verilecekleri tül den bi kese yaptım onun içine koydum üzerini kurdeleledim bebek için hazirladigim çantanın en üstüne koydum içinde hastane çıkışı bezi vs var ilk giyecekleri yoksa karışık olsa diğerleri ile karışır bence o anMerhaba kızlar nasılsınız ? Herkes iyidir insallah bebeklerinde keyfi yerindedir.
Kaç gündür temizlikle ugrasmaktan canım çıktı. Duvarlar,kapılar,camlar,halılar derken çok şükür mis gibi oldu evim. Eşimle annem cogu seyi halletti,sagolsunlar. Şimdi sıra geldi bebegimin temizligine.. Yavaş yavaş yikayip utulemeye baslasam iyi olacak. Cantayida hazirliycam ama kafama bir şey takildi. Bebeğin kıyafetleri için cokkk tatlı bi kese yaptirdim. Hepsini ona koyarim. Doğum sonrasında ebeye verilecek şeyleri battaniyeye sarıp vermeyi düşünüyorum. Hastane çıkış setinin tamamini koyup vermek olmaz heralde. Bebek dogunca ne giydirilir,ebeye ne vermek gerekir ? Çantayi hazirlayanlar siz nasil yaptiniz ?
Ayy senin yapacağın iş zevkli ne güzel süslersin güzel güzel ama havuz işi bozmuş birazbaşlayalım bencede oturmayla bitmiyor malesefBen hala çay içiyorum bugün kolonya şişelerimi yapacağım ben de :) ama önce ev mutfak toplanacak. Benim kız sütten havuz yapmış sütünğ halısına dökmüş onu silmem gerek :)
Hadi başlayalım son yudumu alıyorum
Makinede çok korkunç geldi gözüme :)Ben hamilelikte önce makineyle alıyordum ama bebek olunca canım çok yanmaya başladı bende mecbur tüy dokucuye döndüm canım
Bende benimkine diyorum ben doğumdan çıkınca o kapı süsü takılı olmazsa ne ben ne çocuğumu o odaya sokmam diyorumBen eşime sıkı sıkı tembihledim anlattım bir sürü, yüzüme baktıııı baktııııı başka biri taksın dedigörümceme söyledim sonra tamam ben hallederim dedi ama apar topar girmezsem doğuma ben kendim halledip giderim Ayy ben de bir uyuzum öyle her şeyi beğenmem falan boşuna yüzüm düşmesin bir de onlar için
Bende benimkine diyorum ben doğumdan çıkınca o kapı süsü takılı olmazsa ne ben ne çocuğumu o odaya sokmam diyorumama doğumhaneden çıkınca eşimi görmezsemde kesin sinirlenirim ay inşallah doğumdan önce vaktimiz olur onun için
Ben süsleme yapmicam da kapı süsünü diyorum bizim kapı süsü biraz garip olucak ağaçtan falan ağır olur tül tutmaz o yüzden eşim anca halleder bu işiBen suslemelerin hepsini evde yapip fotosunu cekicem bastiricam ona gore yapsin kim yapacaksa diye dusundum.
Yaptırırım canım benKizlar dogumdan hemen sonra bebege yapilan asilar için ne düşünüyorsunuz? Yaptirmayacak olan var mi?
Yaptırım benKizlar dogumdan hemen sonra bebege yapilan asilar için ne düşünüyorsunuz? Yaptirmayacak olan var mi?
Ben yaptırırım heralde canım. Aşıya karşı değilim sonradan hasta olmasındansaKizlar dogumdan hemen sonra bebege yapilan asilar için ne düşünüyorsunuz? Yaptirmayacak olan var mi?
Bu eslerin aileleri neden her seye burunlarini sokar anlamiyorum . Zamaninda kardeslik namina bir sey ogretmezler. Ama evlenince kiymete biner kardesin de kardesin. Seninki en azindan izin kullanabiliyor. Benimki kardesi ve kayinbabamin isleri yuzunden 2 sefer issiz kaldi. İsaiz kaldigi donemler de 2 ay geri is bulamadi ne cektik hem maddi hem psikolojik. Bi kere arayip ne yaptiniz demediler. Benimkinin daha bu ay icinde yine kardesi icin sehir disina cikmasi gerekecek gibi gorunuyor. Gerizekali iste yine issiz kalirsan ne olacak diyorum. Napiyim mecburum diyor. Mecbur falan degil. Kiyamiyor. Kardesi dedigime de bakma. Kendinden buyuk abisi bu bahsettigim. Ama bi gor kendinden buyuge de abilik yapan yine benim kocam. Bazen diyorum bu kadar iyilik sever olmak zorunda mi?Tam tersi korkuyorum ya is yerinden 5 gun izin kullaniyor ben mecbur sezeryan olucam icin bu ay dogumum olucak kaldiki bankaya ev norcumuzda var kardesi icin isyeri artislik yapip maasimi kesin dedi salak bi cocuk. Bide doktorlar o kadar bebekde sorun diyor benim icinde izin kullanacak mecbur kafa calismiyo ne edim ben ya bide zit dustu aile is yeri bu babasida posta felan koydu yok ay sonuna kadar cik memeleket tasin felan ula ben ameliyat olucam nasil tasinim ta memeleket esya felan yani zor ve endiselim ben
Problem cikmaz bence. Siz kartlari fAlan kontrol edin iki kere para cekmis olmasinlar.Şimdi size bişey sorcam.. benim bebek arabası hikayemi az çok bilirsiniz yazmıştım. En son aldığım arabayı direk gidip mağazadan almıştım ama oradaki çalışan internetten sipariş vermiş bilgim olmadan ve yaklaşık 1 aydır gelmemişti eşimde mağazayı arayıp sıkıştırınca geçtiğimiz hafta gönderdik dediler gerçektende 3 gün önce bana araba geldi bende kargodan aldım kurdum.. buraya kadar sıkıntı yok.. amaa bu sabah bana aynı arabadan bi tane daha geldi! Ben geçen sefer gelen arabanın kutusuna bakmamıştım o genel merkezden gelmiş bu da aldığım mağazadan gönderilmiş.. kargodan almak istemedim ama adam onlar düşsün peşinize bu onların hatası dedi bıraktı gitti.. mağazayı arıyorum açan yok şimdi oraya gitmeyede üşendim eşim haftasonu izinliyken götürüp bıraksa bi problem olur mu?
Hiç o aklıma gelmemişti bakayım kartlara hemen çok sağol canım benimProblem cikmaz bence. Siz kartlari fAlan kontrol edin iki kere para cekmis olmasinlar.
Canım ben yaptırıcam özel olan asilarida yaptırıcam rota virüsü gibi çünkü oğlumda yaşadım rabbim tekrar yaşarmasın çok zordurKizlar dogumdan hemen sonra bebege yapilan asilar için ne düşünüyorsunuz? Yaptirmayacak olan var mi?
Bence ara canım actiklarinda söylersin canları istiyorsa gelip alirlarŞimdi size bişey sorcam.. benim bebek arabası hikayemi az çok bilirsiniz yazmıştım. En son aldığım arabayı direk gidip mağazadan almıştım ama oradaki çalışan internetten sipariş vermiş bilgim olmadan ve yaklaşık 1 aydır gelmemişti eşimde mağazayı arayıp sıkıştırınca geçtiğimiz hafta gönderdik dediler gerçektende 3 gün önce bana araba geldi bende kargodan aldım kurdum.. buraya kadar sıkıntı yok.. amaa bu sabah bana aynı arabadan bi tane daha geldi! Ben geçen sefer gelen arabanın kutusuna bakmamıştım o genel merkezden gelmiş bu da aldığım mağazadan gönderilmiş.. kargodan almak istemedim ama adam onlar düşsün peşinize bu onların hatası dedi bıraktı gitti.. mağazayı arıyorum açan yok şimdi oraya gitmeyede üşendim eşim haftasonu izinliyken götürüp bıraksa bi problem olur mu?
Evet kuzum teşekkür ederim, bugün kargoya verecekti inşallah :)) yakından da öyle güzeldir inşallah :) sen de ordan sipariş vermiştin dimi?Canım gözünaydın senin hediyeler bitmiş galiba instagramda gördüm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?