2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Annaaaam senin sipada acele ediyor demekki kökünü duymak için ay heyecanlandım hazır dimi kuzum herşeyin kuaför isinide halletmistin oh mis gelsin bakalım.tosuncuk

Ayy darısı zamanı geldiğinde hepimizin başınaa.. Allah kolay doğum nasip etsin inşallahhh

İyi bari üstünden yük gitsin, bizimki de illa kuralım arabayı diye deliriyordu ne zamandır, dün gece kurdu, bugün de temizliğe gelen abla odadan odaya gezdiriyor onu ne olacak öyle insan gibi evin içinde bilmem, bebegin küveti, bebegin arabası, ana kucağı, yok bilmem nesi derken ev çok çılgın bir hal aldı

Ya doktorun dediğine göre normal dogumda en az on saat süremiz oluyormuş Ama soruyorum çevreme hemen doğuran da var, inşallah bir kaç saat vaktimiz olur işlerimizi hallederiz

Evet canım 10 saat sanci çekermişiz ama bunun ilk 5 saati çok ağrılı olmazmış son 5 saati ağrılı olurmuş. Ben suyum geldikten sonra 2.5 saat çok ağrılı sanci çektim. Mutlaka anlaşılıyor canım. Ve acı eşiğine bağlı bence ne kadar çok hissedeceğin. 1 kuzenim gece 12 gibi sancısı baslamisti dayanamayıp gece 2 de hastaneye gitti 9.5 gibi doğum yaptı. Diğer kuzenim ağrısı başlamış ama oda benim gibi suyunun gelmesini ve sancıların çoğalmasını beklemiş hastanede nst ye başladıklarında doğum gerçekleşmiş. Kişinin acı eşiğine bu işte çok önemli yanı

Bende en son karar verip aldığımı kurdum hemen evin içinde sürüp tur atıyorum eşim dalga geçiyo :) ve evet bizim evde hiç toplanmıyo herşey ortada sanki ne yapcaz bilmem..

Ben bir kere suni sancı yaşadım ama şiddetli adet agrısı gibi bel agrısıyla birlikte, katlanılmaz bi şey değildi. Hepimiz için hayırlısı inşallah, rahat doğumlar olsun

Hadi Allah kavustursun inşallah güzel haberlerle gel

Bende en son karar verip aldığımı kurdum hemen evin içinde sürüp tur atıyorum eşim dalga geçiyo :) ve evet bizim evde hiç toplanmıyo herşey ortada sanki ne yapcaz bilmem..
Banyoya delik açtık duvara astık küveti köy evi gibi oldu, içine de kovasını falan sıkıştırdık. Her yerde bi kutu, şimdi şimdi iyice fena oldu, 6 oda bi salon lazım sanırım bebekli eve

Annaaaam senin sipada acele ediyor demekki kökünü duymak için ay heyecanlandım hazır dimi kuzum herşeyin kuaför isinide halletmistin oh mis gelsin bakalım.tosuncuk
Ay tamam herseyi sadece temizlik yapılacak hemen birini bulcam yarına bir de dış çekim yapacaktık o kalabilir. Belimde sancim var ve karnım taş gibi oluyor bir de altta batma yapıyo. Bakalım neler olacak hala inanamıyorum aslında daha erken ama sağlıkli şükür.

3 kilo 400 Gr yanilma payi da olsa 3 üstü iyi dedi. Böyle karnım taş oluyo ağrıyor etim sonra belimde regl sancısı bir de altta batma ve on beş dk 3 kez oluyor. 2 dk bir olursa açılma başlıyormuş cnm o zaman alttan bakcam simdi gerek yok dedi.

Canım ben yaptiracagim asiya karşı değilim. Hatta asiya karşı olanlara karşıyım.

Ilk doğduğu zaman k vitamini yapılıyor kan pıhtılaşması için ve hepatit yapılıyor diye biliyorum.

Benim genetik olarak pihtilasmaya egilimim var ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Cocuklarimin da genetik olarak yatkinligi olacak. K vitamini pıhtılaşmaya yardimci ve bizim gibilerde tehlikeli. O yuzden doktorumla konusup vurdurmayabilirim. Hepatit asisini arastiracagim

Ay ben çok heyecanlandım şimdi ya napcaz ayyyy valla eşinin yerinde olsam delirirdim hadi inşallah sağlıkla gelsin canım sık sık haber ver bak meraktan catlariz biz
Esim pek mutlu ben çok rahatım ahaha bir haftayı bulabilir dedi ya ama sancim sık oluyor şiddeti artarsa gerçek olduğunu anlayabilirim. sonra yandım ben derim

Xl aldım ben ya olsaydi keşke giyemiyebilirm gerçi mevlüte giyerim artık

Ya doktorun dediğine göre normal dogumda en az on saat süremiz oluyormuş Ama soruyorum çevreme hemen doğuran da var, inşallah bir kaç saat vaktimiz olur işlerimizi hallederiz
Benm hastanede sıkıntı sancını odada çekemiyorsun doğumhanede sancı odası var orda nst ye bağlı oluyosun yanında da kimse olmuyor ayy çok kötü ya on saat sancı çeksem orda mı durcam kein hastaneyi yıkarım bn eşimi görcem diye

O neymiş ya işkence odası gibi tek başına

Ayy inanmıyorumm çok heyecanlı ya bebişler dökülmeye başlıcak mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…