- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.781
Annaaaam senin sipada acele ediyor demekki kökünü duymak için ay heyecanlandım hazır dimi kuzum herşeyin kuaför isinide halletmistin oh mis gelsin bakalım.tosuncukKızlar sancılarım var doktor durdurmaya gerek yok bebek 3 kilo üstü bırakalım istediği zaman gelsin dedi. Nst de yüzde 75 çıkıyor sancim ay çok heyecanliyim. Bir hafta on gün içinde olur dedikismet tabi Allah bilir.
Ayy darısı zamanı geldiğinde hepimizin başınaa.. Allah kolay doğum nasip etsin inşallahhhKızlar sancılarım var doktor durdurmaya gerek yok bebek 3 kilo üstü bırakalım istediği zaman gelsin dedi. Nst de yüzde 75 çıkıyor sancim ay çok heyecanliyim. Bir hafta on gün içinde olur dedikismet tabi Allah bilir.
İyi bari üstünden yük gitsin, bizimki de illa kuralım arabayı diye deliriyordu ne zamandır, dün gece kurdu, bugün de temizliğe gelen abla odadan odaya gezdiriyor onuUlaştım.. haberleri bile yok! Yarın eşim götürüp bırakcak.. nasıl iş yapıyolarsa artık üstüne çöksem çökerdim.. Allah korusun gerçi.. evde 3 araba var suan yürümeye yer kalmadı yarın gitsinde rahatlayalım :)
Ya doktorun dediğine göre normal dogumda en az on saat süremiz oluyormuşAma soruyorum çevreme hemen doğuran da var, inşallah bir kaç saat vaktimiz olur işlerimizi hallederiz
Bende en son karar verip aldığımı kurdum hemen evin içinde sürüp tur atıyorum eşim dalga geçiyo :) ve evet bizim evde hiç toplanmıyo herşey ortada sanki ne yapcaz bilmem..İyi bari üstünden yük gitsin, bizimki de illa kuralım arabayı diye deliriyordu ne zamandır, dün gece kurdu, bugün de temizliğe gelen abla odadan odaya gezdiriyor onune olacak öyle insan gibi evin içinde bilmem, bebegin küveti, bebegin arabası, ana kucağı, yok bilmem nesi derken ev çok çılgın bir hal aldı
Ben bir kere suni sancı yaşadım ama şiddetli adet agrısı gibi bel agrısıyla birlikte, katlanılmaz bi şey değildi. Hepimiz için hayırlısı inşallah, rahat doğumlar olsunEvet canım 10 saat sanci çekermişiz ama bunun ilk 5 saati çok ağrılı olmazmış son 5 saati ağrılı olurmuş. Ben suyum geldikten sonra 2.5 saat çok ağrılı sanci çektim. Mutlaka anlaşılıyor canım. Ve acı eşiğine bağlı bence ne kadar çok hissedeceğin. 1 kuzenim gece 12 gibi sancısı baslamisti dayanamayıp gece 2 de hastaneye gitti 9.5 gibi doğum yaptı. Diğer kuzenim ağrısı başlamış ama oda benim gibi suyunun gelmesini ve sancıların çoğalmasını beklemiş hastanede nst ye başladıklarında doğum gerçekleşmiş. Kişinin acı eşiğine bu işte çok önemli yanı
Kızlar sancılarım var doktor durdurmaya gerek yok bebek 3 kilo üstü bırakalım istediği zaman gelsin dedi. Nst de yüzde 75 çıkıyor sancim ay çok heyecanliyim. Bir hafta on gün içinde olur dedikismet tabi Allah bilir.
Banyoya delik açtık duvara astık küvetiBende en son karar verip aldığımı kurdum hemen evin içinde sürüp tur atıyorum eşim dalga geçiyo :) ve evet bizim evde hiç toplanmıyo herşey ortada sanki ne yapcaz bilmem..
Banyoya delik açtık duvara astık küvetiköy evi gibi oldu, içine de kovasını falan sıkıştırdık. Her yerde bi kutu, şimdi şimdi iyice fena oldu, 6 oda bi salon lazım sanırım bebekli eve
Ay tamam herseyi sadece temizlik yapılacak hemen birini bulcam yarına bir de dış çekim yapacaktık o kalabilir. Belimde sancim var ve karnım taş gibi oluyor bir de altta batma yapıyo. Bakalım neler olacak hala inanamıyorum aslında daha erken ama sağlıkli şükür.Annaaaam senin sipada acele ediyor demekki kökünü duymak için ay heyecanlandım hazır dimi kuzum herşeyin kuaför isinide halletmistin oh mis gelsin bakalım.tosuncuk
3 kilo 400 Gr yanilma payi da olsa 3 üstü iyi dedi. Böyle karnım taş oluyo ağrıyor etim sonra belimde regl sancısı bir de altta batma ve on beş dk 3 kez oluyor. 2 dk bir olursa açılma başlıyormuş cnm o zaman alttan bakcam simdi gerek yok dedi.Ayyyyy içim cız etti yine bak, nasıl sancılar ki.. bak ya dogurucam diye diye geliyor senin tosundün gece kasıklarımda sancıdan ağladım ben, öyle bi şey mi ki? Nasıl bi şey bu sancı bana bi anlatıverin kızlar :)) normal dogum o halde? Kaç kilo olmuş? Ayy ne çok soru sordum meraklı komşular gibi
Canım ben yaptiracagim asiya karşı değilim. Hatta asiya karşı olanlara karşıyım.
Ilk doğduğu zaman k vitamini yapılıyor kan pıhtılaşması için ve hepatit yapılıyor diye biliyorum.
Esim pek mutlu ben çok rahatım ahaha bir haftayı bulabilir dedi ya ama sancim sık oluyor şiddeti artarsa gerçek olduğunu anlayabilirim.Ay ben çok heyecanlandım şimdi ya napcazayyyy valla eşinin yerinde olsam delirirdim hadi inşallah sağlıkla gelsin canım sık sık haber ver bak meraktan catlariz biz
Xl aldım ben ya olsaydi keşke giyemiyebilirm gerçi mevlüte giyerim artıkGünaydın kızlar dün çok giremedim dertleşmişsiniz epey allah kötü niyetlilerden uzak etsin hepimizi kıymet bilenlerle karşılaştırsıntgb34 canım sen elbiseni kotondan almıştın dimi dün baktım ben alacaktım l bedene kadardı o da olmadı bana fermuarı kapanmadı internetten baktım en son l bedene kadar var üzüldüm fiyatıda uygundu hastanenin fotoğraf çekiminde giyerim diyordum
Benm hastanede sıkıntı sancını odada çekemiyorsun doğumhanede sancı odası var orda nst ye bağlı oluyosun yanında da kimse olmuyor ayy çok kötü ya on saat sancı çeksem orda mı durcamYa doktorun dediğine göre normal dogumda en az on saat süremiz oluyormuşAma soruyorum çevreme hemen doğuran da var, inşallah bir kaç saat vaktimiz olur işlerimizi hallederiz
Yoktuu internettede l var kısmet değilmiş bakalım sende mevlütte giyersin hastanede fotograf çektirirsen çekimde giyersinXl aldım ben ya olsaydi keşke giyemiyebilirm gerçi mevlüte giyerim artık
Ve bunlar atılmaz satılmaz sürekli kullanılacak, bücürler evi istila ettiler resmenBiz de dolap üstlerini doldurduk iyi mi
Benm hastanede sıkıntı sancını odada çekemiyorsun doğumhanede sancı odası var orda nst ye bağlı oluyosun yanında da kimse olmuyor ayy çok kötü ya on saat sancı çeksem orda mı durcamkein hastaneyi yıkarım bn eşimi görcem diye
Ayy inanmıyorummKızlar sancılarım var doktor durdurmaya gerek yok bebek 3 kilo üstü bırakalım istediği zaman gelsin dedi. Nst de yüzde 75 çıkıyor sancim ay çok heyecanliyim. Bir hafta on gün içinde olur dedikismet tabi Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?