2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya doktorun dediğine göre normal dogumda en az on saat süremiz oluyormuş Ama soruyorum çevreme hemen doğuran da var, inşallah bir kaç saat vaktimiz olur işlerimizi hallederiz

Bu arabayla ilgili başıma bişey geleceği belliydi zaten :) yok kız hırsız gibi napayım onu ben cocuğumun kalçasında bebek arabası mı çıksın :))
Ahahahha kız sesli güldüm, ensede bebek arabası izi çıkabilir Şaka bir yana gelip alsınlar neden gidip ugrasacaksınız, bizimkini de sipariş vermişlerdi kargo istemedik gidip mağazadan aldık, keşke öyle yapsaydınız siz de

Yaa benim bu arabadan 3. Alışım artık kafam döndü mağazadan ödedim çıktım hatta geri döndüm sordum siz bana neden vermediniz diye adam da taşımayın diye direk eve gönderelim dedik dedi bende o an ayyy ne mükemmel insanlar diye düşünmüştüm :) tek gitmiştim çünkü.. ama 1 aya yakın gelmedi eşimde sürekli aradı hem mağazadan hem genel merkezden çıkmış demek ürün.. arar onlar beni mutlaka düşerler peşine az para değil çünkü

TRACY HOGG & MELİNDA BLAU BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZE ÇÖZÜMLER isimli kitabı okumanı tavsiye ederim. Bahsettiğin sorunların çözümlerine dair baya bilgi içeriyor. Dünyadaki her sorun gbi bu da bir başkasıyla yer değiştircek merak etme tek fark belki hamile olmadığın için daha kolay baş etceksın.

Ya bide o var .guvendigim kisiler sigara iciyolar o daha beter yapar .belki gelmezler bile sonucta sehir icinde ablam 4 _5ayda bi geliyor .insallah iyilesir kuzum ozamanaa
Ya bnde begenmem ama hic kimse yok ben hic kapi susu vs yapmayayim en iyisi.takacak kimse yok.
Allah yardımcın olsun canım bunları düşünmek de stres hep. En güzeli sanki seninle kalması ama inşallah ozaman hafifler her türlü sıkıntısı
Amin canim basim agriyor sabahtan beri dusunmekten .en iyisi o zamana birakmak hem biraz sakinlemis olurum.

Beni evin kredi borcu cok zorlucak cok haklisin benimki kardesi tam ergenlik cagi vurdum duymaz eglence duskunu birsey. iki kardes arasi cok fark var. Aile bibirine girecek insallah girmezler daha bu olay bu ay bitmeden benim dogum da var onada izin felan derken cok zor benim kizimdaki dogumumda resmen cocuga izin vermediler. beni hastane kapisi birakip ise ciksin diye bagirdilar cok sinir olmustum. evlendik ertesi gun is zorladilar simdi kafasina gore 5 gun kullanmis oldu. dogumda neler olacak hic bilmiyorum kardesi yuzunden kontrolumede goturmucek. Haklisin arkadasim uzak olmak en iyiside uzak atliyo ucaga geliyo bu sefer babasida karisti isu birak ay sonuna kadar gel diyo. ben ameliyatli nasil yeni ev duzen kurup memeleket 2 cocukla yurutucem ustelik onlara daha yakin olucam icin cok cekicem

Daha yeni kahvaltı yaptım yaa dünya kadar işim var yemeğim yok bu saate kadar tek yaptığım şey kızıma kahvaltı yaptırıp kreşe bırakmak oldu keşke bir start tuşum olsa bassam başlasam harekete
Benimki basili da noluyo ahhh arkamdan dagitiyo kuzu.
Naptigimi sasiriyorum da
Maalesef canim kendi sallanan en son 600 e bulabildim daha dusuk bulamadim
Ben suslemelerin hepsini evde yapip fotosunu cekicem bastiricam ona gore yapsin kim yapacaksa diye dusundum.
Iyi fikirmis
Kizlar dogumdan hemen sonra bebege yapilan asilar için ne düşünüyorsunuz? Yaptirmayacak olan var mi?
Ben varim canim .
Ilk asilari hastane yapsada sonrakileri yaptirmayi dusunmuyorum.
Oglum asiliydi cok sorun gecirdik hicbizaman bilemicem belki ama neyin sebep oldugunu ....

Onlar düşsün peşine hiç uğraşma ay hamile halinle, nasılsa numaran falan vardır

Ya bnde begenmem ama hic kimse yok ben hic kapi susu vs yapmayayim en iyisi.takacak kimse yok.
Canım hastane kapılarında çengel oluyormuş zaten kapı süsleri için, kolay takılıyormuş. Eşin takar en kötü, hemşire bile takar söylersen.. yapmak istiyorsan yani istemiyorsan o ayrı

Hastane çıkış setinin tamamini koyup vermek olmaz heralde. Bebek dogunca ne giydirilir,ebeye ne vermek gerekir ? Çantayi hazirlayanlar siz nasil yaptiniz ?

Canım bana da ebe alt üst takimi hzibin şapka çorap eldiven battaniye ve bebek bezi ni bir cantaya koyun ve yanınızda olanlara tembihleyin sizden istenince o çantayı bize versinler tüm çantanızı veriyorlar bizim elimizde eldiven hep çantanızı mahvediyoruz hemde aradığınızı bulamıyoruz bizim için gerekli olanlar bunlar başka birseye gerek yok demişti.

Ay ben çok heyecanlandım şimdi ya napcaz ayyyy valla eşinin yerinde olsam delirirdim hadi inşallah sağlıkla gelsin canım sık sık haber ver bak meraktan catlariz biz

Kizlar dogumdan hemen sonra bebege yapilan asilar için ne düşünüyorsunuz? Yaptirmayacak olan var mi?

Canım ben yaptiracagim asiya karşı değilim. Hatta asiya karşı olanlara karşıyım.

Ilk doğduğu zaman k vitamini yapılıyor kan pıhtılaşması için ve hepatit yapılıyor diye biliyorum.

Ayyyyy içim cız etti yine bak, nasıl sancılar ki.. bak ya dogurucam diye diye geliyor senin tosun dün gece kasıklarımda sancıdan ağladım ben, öyle bi şey mi ki? Nasıl bi şey bu sancı bana bi anlatıverin kızlar :)) normal dogum o halde? Kaç kilo olmuş? Ayy ne çok soru sordum meraklı komşular gibi

Ayy gözün aydın diyeyim çok heyecanlı walla sağsalim gelsin kuzucuk üçüncü bebek seninki olacak kısmetse

Onlar düşsün peşine hiç uğraşma ay hamile halinle, nasılsa numaran falan vardır
Ulaştım.. haberleri bile yok! Yarın eşim götürüp bırakcak.. nasıl iş yapıyolarsa artık üstüne çöksem çökerdim.. Allah korusun gerçi.. evde 3 araba var suan yürümeye yer kalmadı yarın gitsinde rahatlayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…