- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.761
Ya doktorun dediğine göre normal dogumda en az on saat süremiz oluyormuşBende benimkine diyorum ben doğumdan çıkınca o kapı süsü takılı olmazsa ne ben ne çocuğumu o odaya sokmam diyorumama doğumhaneden çıkınca eşimi görmezsemde kesin sinirlenirim ay inşallah doğumdan önce vaktimiz olur onun için
Yoğunlar herhalde açmadılar ama dönerler mutlaka dönmeselerde haftasonu götürür bırakırız ben tek taşıyamam zaten yoksa şimdi götürüp kafalarına atasım var :)Bence ara canım actiklarinda söylersin canları istiyorsa gelip alirlar
Ooo çok şanslısın, biraz birini biraz birini kullan dermişimHiç o aklıma gelmemişti bakayım kartlara hemen çok sağol canım benim
Bu arabayla ilgili başıma bişey geleceği belliydi zaten :) yok kız hırsız gibi napayım onu ben cocuğumun kalçasında bebek arabası mı çıksın :))Ooo çok şanslısın, biraz birini biraz birini kullan dermişim
Ahahahha kız sesli güldüm, ensede bebek arabası izi çıkabilirBu arabayla ilgili başıma bişey geleceği belliydi zaten :) yok kız hırsız gibi napayım onu ben cocuğumun kalçasında bebek arabası mı çıksın :))
Yaa benim bu arabadan 3. Alışım artık kafam döndü mağazadan ödedim çıktım hatta geri döndüm sordum siz bana neden vermediniz diye adam da taşımayın diye direk eve gönderelim dedik dedi bende o an ayyy ne mükemmel insanlar diye düşünmüştüm :) tek gitmiştim çünkü.. ama 1 aya yakın gelmedi eşimde sürekli aradı hem mağazadan hem genel merkezden çıkmış demek ürün.. arar onlar beni mutlaka düşerler peşine az para değil çünküAhahahha kız sesli güldüm, ensede bebek arabası izi çıkabilirŞaka bir yana gelip alsınlar neden gidip ugrasacaksınız, bizimkini de sipariş vermişlerdi kargo istemedik gidip mağazadan aldık, keşke öyle yapsaydınız siz de
Kızlar dün sinir krizi geçirdim. İlk ke
z yaşadım doğuruyorum sandım. Tam 9 da başladı 10 a kadar hiç durmadan ağladım ilk yarım saati bağıra bağıra. Sinirlerim boşaldı galiba.
Dün avmye gittik kızımla ikimiz. Birşey değiştirip sonra oyun alanına götürecektim kızımı. Ben değiştiriken kaçtı gitti ve kayboldu. 20 dk bulamadım onu heryerde ağlayarak aradım. Güvenlik falan geldi. Bulduğumuzda hala kaçıyordu. Biri kaçırdı sandım. Bulunca elim ayağım boşaldı ama kızım kolundan tutmama rağmen ısrarla kalkmadı yattı yerlere. Kendince oyun oynuyordu ama çok sinirlendim ve çaresiz hissettim. Herkes Allah yardımcın olsum dedi. 9 aylık hamileyim 20 dk koşa koşa aradım. Belim ağrıdı kasılmam başladı. Bulunca da öyle yapınca kolunu tuttum sıkı sıkı ama gelmedi ne yaptıysam 14 kilo çocuk. O an okadar güçsüzdüm ki taşıyamadım da. Orda başladı sinirlerim boşalmaya. Dayanadım otoparka kadar güvenlik yardım etti eşimi aradım ağlaya ağlaya evin önüne gel dedim. O da doğuruyorum sandı. İki kişi kızımı arabaya sokamadık. Tutturdu ben parla gidicem defalarca vurdu güvenliğe bana tekmeler attı. Paldır küldür soktum arabaya başladım bağıra bağıra ağlamaya. O an o korkuyla sinirle niye araba kullandım bilmiyorum. Eve geldim eşimle 20 dk daha arabada durduk ama ağlamam devam etti. Çok korktu hastaneye gidelim dedi. Ama hiçbişey yapamadım sadece ağladım bağıra bağıra. Eve geldik evde de biraz devam etti. Kızım da evde sustu. Hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım. Korku çaresizlik isyan. Kuzuma çok kızdım beni okadar zorladı ki vurmamak için zor tuttum kendimi. Dünden beri çok üzgünüm yorgunum halsizim. Bu tavrını nasıl değiştireceğim.
Çevremde çok küçük üstüne gitme konuş anlat üsteleme geçecek diyen var
Şimdiden hallet istediklerini yapma, çok şımartmışsın seni dinlemiyor kullanıyot sevgini diyen de var. Kafam bi milyon. Birinin bana geçecek demesine okadar ihtiyacım var ki
Sağol canım 3 yıl oldu doğduğu günden beri sinirli huysuz ve inatçı. Ben birini yadırgadım başıma geldi sanırım. Ama inan hep sabırlı sevgiyle yaklaştım. Babası ters desen o da değil. O da gerektiğinde kurallıdır ama çok sevgi dolu. Neyi neden yaptığımı bilemiyorum artık inan. Yetemiyorum gibi ne kendime ne çocuğa ne bebeğe. Hep geçecek diyorum ama geçmiyor inadı siniri.
Hep böyleydi hep sinirli ve inatçıydı. Ben de hep ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştım. 3 yaşında sosyal olarak çok eksik yönleri var. Yaş özelliği desen bize karşı da öyle. Kimseye kendini sevdirmeyen oyun kuramayan oynayamayan hep ağlayarak kendini ifade eden. İstediği küçücük bişey olmasın olana kadar ağlayan bir çocuk. Dün onu bulduğumda parka gidemiyoruz dedim diye kriz geçirdi resmen
Ya bide o var .guvendigim kisiler sigara iciyolar o daha beter yapar .belki gelmezler bile sonucta sehir icinde ablam 4 _5ayda bi geliyor .insallah iyilesir kuzum ozamanaaÇok geçmiş olsun canım, babasıyla evde kalsalar? Ama babaya senin ihtiyacın olur.. birisiyle kendi evinde bırakman gerekecek, bence hastaneye götürme çünkü orda da türlü türlü mikroplar var. Bebek üşür diye odayı fazla ısıtırlar bu sefer oğlun terler.. en iyisi güvendiğin birisi ile evde kalması..
Ya bnde begenmem ama hic kimse yok ben hic kapi susu vs yapmayayim en iyisi.takacak kimse yok.Ben eşime sıkı sıkı tembihledim anlattım bir sürü, yüzüme baktıııı baktııııı başka biri taksın dedigörümceme söyledim sonra tamam ben hallederim dedi ama apar topar girmezsem doğuma ben kendim halledip giderim Ayy ben de bir uyuzum öyle her şeyi beğenmem falan boşuna yüzüm düşmesin bir de onlar için
Amin canim basim agriyor sabahtan beri dusunmekten .en iyisi o zamana birakmak hem biraz sakinlemis olurum.Allah yardımcın olsun canım bunları düşünmek de stres hep. En güzeli sanki seninle kalması ama inşallah ozaman hafifler her türlü sıkıntısı
Bu eslerin aileleri neden her seye burunlarini sokar anlamiyorum . Zamaninda kardeslik namina bir sey ogretmezler. Ama evlenince kiymete biner kardesin de kardesin. Seninki en azindan izin kullanabiliyor. Benimki kardesi ve kayinbabamin isleri yuzunden 2 sefer issiz kaldi. İsaiz kaldigi donemler de 2 ay geri is bulamadi ne cektik hem maddi hem psikolojik. Bi kere arayip ne yaptiniz demediler. Benimkinin daha bu ay icinde yine kardesi icin sehir disina cikmasi gerekecek gibi gorunuyor. Gerizekali iste yine issiz kalirsan ne olacak diyorum. Napiyim mecburum diyor. Mecbur falan degil. Kiyamiyor. Kardesi dedigime de bakma. Kendinden buyuk abisi bu bahsettigim. Ama bi gor kendinden buyuge de abilik yapan yine benim kocam. Bazen diyorum bu kadar iyilik sever olmak zorunda mi?
Benimki basili da noluyo ahhh arkamdan dagitiyo kuzu.Daha yeni kahvaltı yaptım yaa dünya kadar işim var yemeğim yok bu saate kadar tek yaptığım şey kızıma kahvaltı yaptırıp kreşe bırakmak oldu keşke bir start tuşum olsa bassam başlasam harekete
Maalesef canim kendi sallanan en son 600 e bulabildim daha dusuk bulamadimKizlar benim oglum da iki hafta ileri. Doktor bana erken dogar diyemem diyor. Sizin doktorlariniz bu durumu nasil yorumluyor?
Ben de anakucagi almak istiyorum ve kesinlikle kendi sallanan ve muzikli bir sey almak lazim. Yalniz fiyatlar bence de cok pahali. Henuz secemedim ben de.
Iyi fikirmisBen suslemelerin hepsini evde yapip fotosunu cekicem bastiricam ona gore yapsin kim yapacaksa diye dusundum.
Ben varim canim .Kizlar dogumdan hemen sonra bebege yapilan asilar için ne düşünüyorsunuz? Yaptirmayacak olan var mi?
Onlar düşsün peşine hiç uğraşma ay hamile halinle, nasılsa numaran falan vardırYaa benim bu arabadan 3. Alışım artık kafam döndü mağazadan ödedim çıktım hatta geri döndüm sordum siz bana neden vermediniz diye adam da taşımayın diye direk eve gönderelim dedik dedi bende o an ayyy ne mükemmel insanlar diye düşünmüştüm :) tek gitmiştim çünkü.. ama 1 aya yakın gelmedi eşimde sürekli aradı hem mağazadan hem genel merkezden çıkmış demek ürün.. arar onlar beni mutlaka düşerler peşine az para değil çünkü
Canım hastane kapılarında çengel oluyormuş zaten kapı süsleri için, kolay takılıyormuş. Eşin takar en kötü, hemşire bile takar söylersen.. yapmak istiyorsan yani istemiyorsan o ayrıYa bnde begenmem ama hic kimse yok ben hic kapi susu vs yapmayayim en iyisi.takacak kimse yok.
Hastane çıkış setinin tamamini koyup vermek olmaz heralde. Bebek dogunca ne giydirilir,ebeye ne vermek gerekir ? Çantayi hazirlayanlar siz nasil yaptiniz ?
Ay ben çok heyecanlandım şimdi ya napcazKızlar sancılarım var doktor durdurmaya gerek yok bebek 3 kilo üstü bırakalım istediği zaman gelsin dedi. Nst de yüzde 75 çıkıyor sancim ay çok heyecanliyim. Bir hafta on gün içinde olur dedikismet tabi Allah bilir.
Kizlar dogumdan hemen sonra bebege yapilan asilar için ne düşünüyorsunuz? Yaptirmayacak olan var mi?
Ayyyyy içim cız etti yine bak, nasıl sancılar ki.. bak ya dogurucam diye diye geliyor senin tosunKızlar sancılarım var doktor durdurmaya gerek yok bebek 3 kilo üstü bırakalım istediği zaman gelsin dedi. Nst de yüzde 75 çıkıyor sancim ay çok heyecanliyim. Bir hafta on gün içinde olur dedikismet tabi Allah bilir.
Ayy gözün aydın diyeyim çok heyecanlı walla sağsalim gelsin kuzucuk üçüncü bebek seninki olacak kısmetseKızlar sancılarım var doktor durdurmaya gerek yok bebek 3 kilo üstü bırakalım istediği zaman gelsin dedi. Nst de yüzde 75 çıkıyor sancim ay çok heyecanliyim. Bir hafta on gün içinde olur dedikismet tabi Allah bilir.
Ulaştım.. haberleri bile yok! Yarın eşim götürüp bırakcak.. nasıl iş yapıyolarsa artık üstüne çöksem çökerdim.. Allah korusun gerçi.. evde 3 araba var suan yürümeye yer kalmadı yarın gitsinde rahatlayalım :)Onlar düşsün peşine hiç uğraşma ay hamile halinle, nasılsa numaran falan vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?