- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.801
Ben hastanede fotoğraf çektirecem ama giymek için hiç özel bi şey almadım, almalı mıyımYoktuu internettede l var kısmet değilmiş bakalım sende mevlütte giyersin hastanede fotograf çektirirsen çekimde giyersin
Canım bende slmayacaktım arkadaşın elbisesini beğenmiştim dünde kotonda pat diye karşıma çıktı alayım dedim ama bulamadım bedeni o yüzden benimde gecelik takımlarıyla olcak fotograf çekimi özellikle almayacağım yani.Ben hastanede fotoğraf çektirecem ama giymek için hiç özel bi şey almadım, almalı mıyımartık bi şey almak istemiyorum ya, gecelik takımı aldık ya onlar olmaz kı bi şey almak içim gezmek denemek falan işkence gibi
Geçen yazdan siyah askılı bir elbisem var, onu çıkarayım bari olursa onu giyeyim olmazsa kot tişört artık :))Canım bende slmayacaktım arkadaşın elbisesini beğenmiştim dünde kotonda pat diye karşıma çıktı alayım dedim ama bulamadım bedeni o yüzden benimde gecelik takımlarıyla olcak fotograf çekimi özellikle almayacağım yani.
Ay tek olsan iyi . Üç kişilikmiş odalar :) arkadaşım nstde yer yok diye ilk nst tecrübessini orda atlatmış. Bi kız varmış duvarları yumrukluyomuş sancıdanO neymiş ya işkence odası gibi tek başına
Olur canım yaa nolacakki önemli olan bebeğin ve bizim sağlıklı olmamız yoksa diğerleri heves işteGeçen yazdan siyah askılı bir elbisem var, onu çıkarayım bari olursa onu giyeyim olmazsa kot tişört artık :))
Ben yaptiracam allah nasip ederse.Kizlar dogumdan hemen sonra bebege yapilan asilar için ne düşünüyorsunuz? Yaptirmayacak olan var mi?
Canim allah sabir versin sana. Gercekten cok zor bir durum.Beni evin kredi borcu cok zorlucak cok haklisin benimki kardesi tam ergenlik cagi vurdum duymaz eglence duskunu birsey. iki kardes arasi cok fark var. Aile bibirine girecek insallah girmezler daha bu olay bu ay bitmeden benim dogum da var onada izin felan derken cok zor benim kizimdaki dogumumda resmen cocuga izin vermediler. beni hastane kapisi birakip ise ciksin diye bagirdilar cok sinir olmustum. evlendik ertesi gun is zorladilar simdi kafasina gore 5 gun kullanmis oldu. dogumda neler olacak hic bilmiyorum kardesi yuzunden kontrolumede goturmucek. Haklisin arkadasim uzak olmak en iyiside uzak atliyo ucaga geliyo bu sefer babasida karisti isu birak ay sonuna kadar gel diyo. ben ameliyatli nasil yeni ev duzen kurup memeleket 2 cocukla yurutucem ustelik onlara daha yakin olucam icin cok cekicem
Canim bu ikinci el kiyafet satan uygulamalarda guzel elbiseler olabiliyor. Sobucta tek seferlik giyineceksin. Oyle bir sey alabilirsin hem uyguna gelir:)Ben hastanede fotoğraf çektirecem ama giymek için hiç özel bi şey almadım, almalı mıyımartık bi şey almak istemiyorum ya, gecelik takımı aldık ya onlar olmaz kı bi şey almak içim gezmek denemek falan işkence gibi
Bende evi süpürdüm şimdi çok fena hareket ediyor kesin kızıyordur bana otursaydın diye ama iş yaparken sakin oluyor birde bu haftalardan itibaren daha çok uyurlarmışKeske bu bebisler surekli hareketli olsa ya. Sabahtan beri cok az hissediyorum hareketlerini. Ama buzdolabini temizledim yoruldum da . Daha oturmadim yerime onun yuzunden de olabilir ama yine de tepinsin kuzucum.
Çok heyecanlıKızlar sancılarım var doktor durdurmaya gerek yok bebek 3 kilo üstü bırakalım istediği zaman gelsin dedi. Nst de yüzde 75 çıkıyor sancim ay çok heyecanliyim. Bir hafta on gün içinde olur dedikismet tabi Allah bilir.
Canım bnmki hareketten iş yaptırmadı dün . Çok yorulduğundandır . Hele yemk yerken hiç durmuyor :)Keske bu bebisler surekli hareketli olsa ya. Sabahtan beri cok az hissediyorum hareketlerini. Ama buzdolabini temizledim yoruldum da . Daha oturmadim yerime onun yuzunden de olabilir ama yine de tepinsin kuzucum.
Ve bunlar atılmaz satılmaz sürekli kullanılacak, bücürler evi istila ettiler resmen
Benim genetik olarak pihtilasmaya egilimim var ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Cocuklarimin da genetik olarak yatkinligi olacak. K vitamini pıhtılaşmaya yardimci ve bizim gibilerde tehlikeli. O yuzden doktorumla konusup vurdurmayabilirim. Hepatit asisini arastiracagim
Olsun canım kilosu çok iyi erken değil onun için zaten tam.gununde dogurursan 5 kilo falan olur heralde tosun paşa :)Ay tamam herseyi sadece temizlik yapılacak hemen birini bulcam yarına bir de dış çekim yapacaktık o kalabilir. Belimde sancim var ve karnım taş gibi oluyor bir de altta batma yapıyo. Bakalım neler olacak hala inanamıyorum aslında daha erken ama sağlıkli şükür.
Canım ben kaybimda öğlen hastaneye yattım suni sancı verdiler azar azar dozunu. Ertesi gün öğlen doğumhanenin sancı odasına aldılar tekerlekli sandalyeyle annem yanımdaydı bir bayan aliyolar oraya da. Sonra açılma olunca sedyeyle dogumhaneye götürdülerBenm hastanede sıkıntı sancını odada çekemiyorsun doğumhanede sancı odası var orda nst ye bağlı oluyosun yanında da kimse olmuyor ayy çok kötü ya on saat sancı çeksem orda mı durcamkein hastaneyi yıkarım bn eşimi görcem diye
Benim kaldığım tek kişilik sancı odasiydi içinde lavabosu wc si vardı.Ay tek olsan iyi . Üç kişilikmiş odalar :) arkadaşım nstde yer yok diye ilk nst tecrübessini orda atlatmış. Bi kız varmış duvarları yumrukluyomuş sancıdandüşünsene 3 kişi birden yıkıyor ortalığı
İadesi oluyor mu ki bedeni olmazsa? Benim kilom fazla ya, kalçam da büyük baya beden bulmam zor gibi gibiCanim bu ikinci el kiyafet satan uygulamalarda guzel elbiseler olabiliyor. Sobucta tek seferlik giyineceksin. Oyle bir sey alabilirsin hem uyguna gelir:)
Mutfak beni bitirdi inan. Fırını falan da temizledim telleri dolap içleri ardiye dolabı derkeeen saat kaç oldu. Kolonya şişlelerini akşam yapayım en iyisiAyy senin yapacağın iş zevkli ne güzel süslersin güzel güzel ama havuz işi bozmuş birazbaşlayalım bencede oturmayla bitmiyor malesef
Bana da hep onun etkisi olmaz 38 den sonra ileri de olsa geri de olsa gelebilir gününü de bekleyebilir diyor.Kizlar benim oglum da iki hafta ileri. Doktor bana erken dogar diyemem diyor. Sizin doktorlariniz bu durumu nasil yorumluyor?
Ben de anakucagi almak istiyorum ve kesinlikle kendi sallanan ve muzikli bir sey almak lazim. Yalniz fiyatlar bence de cok pahali. Henuz secemedim ben de.
Hadi göZünaydın canım :) hediyeliklerin çok güzel olmuş oraya bilerek mi utku kuzey yazdırdın acaba :) diğerleri hep kuzey utku da dikkatimi çektiEvet kuzum teşekkür ederim, bugün kargoya verecekti inşallah :)) yakından da öyle güzeldir inşallah :) sen de ordan sipariş vermiştin dimi?
Kuzum işte baştan Utku kuzey demiştik, sonra kuku lafı ortaya atılınca kuzey Utku yaptık :) bayana söyledim de o arada hediyelikler yapılmış değiştiremediMutfak beni bitirdi inan. Fırını falan da temizledim telleri dolap içleri ardiye dolabı derkeeen saat kaç oldu. Kolonya şişlelerini akşam yapayım en iyisi
Bana da hep onun etkisi olmaz 38 den sonra ileri de olsa geri de olsa gelebilir gününü de bekleyebilir diyor.
Hadi göZünaydın canım :) hediyeliklerin çok güzel olmuş oraya bilerek mi utku kuzey yazdırdın acaba :) diğerleri hep kuzey utku da dikkatimi çekti
sağlıkla gelsin inşallahKızlar sancılarım var doktor durdurmaya gerek yok bebek 3 kilo üstü bırakalım istediği zaman gelsin dedi. Nst de yüzde 75 çıkıyor sancim ay çok heyecanliyim. Bir hafta on gün içinde olur dedikismet tabi Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?