2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yoktuu internettede l var kısmet değilmiş bakalım sende mevlütte giyersin hastanede fotograf çektirirsen çekimde giyersin
Ben hastanede fotoğraf çektirecem ama giymek için hiç özel bi şey almadım, almalı mıyım artık bi şey almak istemiyorum ya, gecelik takımı aldık ya onlar olmaz kı bi şey almak içim gezmek denemek falan işkence gibi

Canım bende slmayacaktım arkadaşın elbisesini beğenmiştim dünde kotonda pat diye karşıma çıktı alayım dedim ama bulamadım bedeni o yüzden benimde gecelik takımlarıyla olcak fotograf çekimi özellikle almayacağım yani.

Geçen yazdan siyah askılı bir elbisem var, onu çıkarayım bari olursa onu giyeyim olmazsa kot tişört artık :))

O neymiş ya işkence odası gibi tek başına
Ay tek olsan iyi . Üç kişilikmiş odalar :) arkadaşım nstde yer yok diye ilk nst tecrübessini orda atlatmış. Bi kız varmış duvarları yumrukluyomuş sancıdan düşünsene 3 kişi birden yıkıyor ortalığı

Kizlar dogumdan hemen sonra bebege yapilan asilar için ne düşünüyorsunuz? Yaptirmayacak olan var mi?
Ben yaptiracam allah nasip ederse.
Canim allah sabir versin sana. Gercekten cok zor bir durum.

Keske bu bebisler surekli hareketli olsa ya. Sabahtan beri cok az hissediyorum hareketlerini. Ama buzdolabini temizledim yoruldum da . Daha oturmadim yerime onun yuzunden de olabilir ama yine de tepinsin kuzucum.

Canim bu ikinci el kiyafet satan uygulamalarda guzel elbiseler olabiliyor. Sobucta tek seferlik giyineceksin. Oyle bir sey alabilirsin hem uyguna gelir:)

Keske bu bebisler surekli hareketli olsa ya. Sabahtan beri cok az hissediyorum hareketlerini. Ama buzdolabini temizledim yoruldum da . Daha oturmadim yerime onun yuzunden de olabilir ama yine de tepinsin kuzucum.
Bende evi süpürdüm şimdi çok fena hareket ediyor kesin kızıyordur bana otursaydın diye ama iş yaparken sakin oluyor birde bu haftalardan itibaren daha çok uyurlarmış

Çok heyecanlı Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...Ayet-el Kursi oku bol bol

Canım bnmki hareketten iş yaptırmadı dün . Çok yorulduğundandır . Hele yemk yerken hiç durmuyor :)

Ve bunlar atılmaz satılmaz sürekli kullanılacak, bücürler evi istila ettiler resmen

Aynen ya sorma gitsin. Salona yıgmıstım bende herseyi. çocuklu ev danıgık derlerdi de biz daha gelmeden dagıldık

ben de kan suandırıcı kullanıyorum Arastırıyım bu konuyu.

Olsun canım kilosu çok iyi erken değil onun için zaten tam.gununde dogurursan 5 kilo falan olur heralde tosun paşa :)

Kızlar ben 34+6da gittiğimde 2600gr demişti drum tabi +- yanılma payı vardır ben şimdi kontrolden sonra günlük muz ve kaşar peyniri yemeye başladım bebeğin kilodunu çok artırmaz değilmi erkenmi yemeye başladım acaba 38+3 yada 4te alırız dedi yani yaklaşık 23-24günüm var

Canım ben kaybimda öğlen hastaneye yattım suni sancı verdiler azar azar dozunu. Ertesi gün öğlen doğumhanenin sancı odasına aldılar tekerlekli sandalyeyle annem yanımdaydı bir bayan aliyolar oraya da. Sonra açılma olunca sedyeyle dogumhaneye götürdüler

Benim kaldığım tek kişilik sancı odasiydi içinde lavabosu wc si vardı.

Canim bu ikinci el kiyafet satan uygulamalarda guzel elbiseler olabiliyor. Sobucta tek seferlik giyineceksin. Oyle bir sey alabilirsin hem uyguna gelir:)
İadesi oluyor mu ki bedeni olmazsa? Benim kilom fazla ya, kalçam da büyük baya beden bulmam zor gibi gibi

Ayy senin yapacağın iş zevkli ne güzel süslersin güzel güzel ama havuz işi bozmuş birazbaşlayalım bencede oturmayla bitmiyor malesef
Mutfak beni bitirdi inan. Fırını falan da temizledim telleri dolap içleri ardiye dolabı derkeeen saat kaç oldu. Kolonya şişlelerini akşam yapayım en iyisi

Bana da hep onun etkisi olmaz 38 den sonra ileri de olsa geri de olsa gelebilir gününü de bekleyebilir diyor.

Evet kuzum teşekkür ederim, bugün kargoya verecekti inşallah :)) yakından da öyle güzeldir inşallah :) sen de ordan sipariş vermiştin dimi?
Hadi göZünaydın canım :) hediyeliklerin çok güzel olmuş oraya bilerek mi utku kuzey yazdırdın acaba :) diğerleri hep kuzey utku da dikkatimi çekti

Kuzum işte baştan Utku kuzey demiştik, sonra kuku lafı ortaya atılınca kuzey Utku yaptık :) bayana söyledim de o arada hediyelikler yapılmış değiştiremedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…