2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok korkarım inşallah canım sen fazla sancı çekmeden fırt diye doğurursun da çok kalmazsın orada

Ayy bende çok heyecanlandım elim ayağıma dolaştı 1 ay var daha gününe. Ben hiç birşeyi yıkamadım etmesin o yüzden sanırım daha bir panik oldum sen boyle söyleyince

Dinlen canım sonra bize sğrı sancı olarak fönüyor bunlar akşamda rahat rahat süslemelerle uğraşırsın foto at görelim

Kızlar, bana perşembe günkü kontrolumde bebeğin hareketleri bundan sonra sert olmayabilir büyüdükçe yeri daraldı rahat vuramaz daha nazik kayma durtme gibi olabilir korkma dedi hareketsiz diye endiselendiginizde muhtemelen hareket ediyorlar ama sizin hissedeceğiniz kadar sert değil. Önemli olan az da yumuşak da olsa hareket hissetmekmis korkmayın hemen.

Evet canım benimki tam da tarif ettiğin gibi. Ama bazen çok sert kayiyor gibi, dün citirt diye ses duydum resmen karnımi çizdi gibi oldu. Bir de karnimin üstünde ellerimi birleştirip telefonla oynayınca falan ittiriyor. Onun harici aynen tarif ettiğin şekilde hissediyorum artik

Teşekkürler duymuştum ama bebek uyutma konuları olduğunu sanıyordum sadece. Bakar incelerim çok sağol

Evet ozamana düzelir inşallah. Benim de düşündüğüm stres yaptığım şeyler var kızım küçük malum bir gece bile ayrı kalmadık. Ama allah yardım eder birşekilde artık
Ayyyyy çok heyecanlı ya inanmıyorum maşallah sana. 15 dk bir mi ben şok :)

Kizlar hayirli pazarlar herkese.
Hic moralim yok sifir enerjiyle ayaktayim.
Gece yarisi oglum astim krizi gecirdi.
Acile kaldirdik.simdi evdeyiz.
Cok bitkinim sabah 6da geldik eve perisan durumdayiz
Gece sancimda tuttu Allahtan gecti
canim cok gecmis oksun nasil simdi oglun canim yaa.. rabbim sifa versin inssllh.

Kuzum işte baştan Utku kuzey demiştik, sonra kuku lafı ortaya atılınca kuzey Utku yaptık :) bayana söyledim de o arada hediyelikler yapılmış değiştiremedi
Tamam kuzum haberin varsa sorun değil. Ya zaten okulda olurdu o anca ortaokul falan. Şimdi kimse öyle düşünmez :)) hepsini hayırla sağlıkla kullan dağıt çok güzel olmuş.
Ben sipariş vermedim oradan canım sanırım hastane yatak fiyonklrını kendim yapacağım. Gözümü karattım. Senin gününe az kaldı ya senin için çok sevindim valla :)

Şunu yazdığın öyle iyi oldu ki anlatamamm.. dünden beri az hissediyorum nerdeyse panik yapcaktım. Hareket ediyo ama böyle bi cansız bi az gibi çok korkmuştum.. teşekkürlerrr..

Nere buraa bende bakayım kapı süsü vermedim daha sipariş..

Evet ya dimi. Sağolasın canım rahatladım valla bugün aynı tarif ettiğin gibi nazik ve az hareketli. Dün de ayKtaydım hep hissedemedim diye düşündüm. Demekki o uykulu ve az hareketli döneme girdik.
Dinlen canım sonra bize sğrı sancı olarak fönüyor bunlar akşamda rahat rahat süslemelerle uğraşırsın foto at görelim
Haklısın canım sen de dinlen bol bol. Bence muz kaşara da iyi zamanda başladın. Artık her an doğurabiliriz 36 malum. Sen ye besle doyur bebeğini büyüsün kuzucuk bence :)

Çok teşekkür ederim canım, ortaokulu bekler miydi bilmem, bebegin adını emir mi koysam diye düşündüğüm zamanlarda bir arkadaşım aradı ne koyacaksınız adını diye, bilmem emir güzel geliyor kulağa dedim. Emir gel popomu kemir derler dedi 35 yasında kadın kanım dondu valla, sonra ekledi kerem de koymayın çok küfürlü dalgalar oluyor dedi, o an dedim ki sen ne koyarsan koy bu bebegin adını, insanlar dalga geçmek isterse geçecekler o yüzden buna bi şey bulmasalar bari
Hastane süslerini kendin yapıyorsan daha güzel, ben bilmiyorum Ankara’da malzeme nerden alınır nasıl gidilir, bir de malum sinir sıkışmasından ellerim müsait değil, o yüzden mecbur sipariş verdim. Yoksa çok daha güzelini yapardım valla.. yapanların ellerine sağlık

bebeklerin doğumdan itibaren duygusal duumlarını ve b unlara nasıl müdehalelelerde buluncagımızı falan ada anlatmıs uyku sorunları da var kendi adıma begendim henuz bir cocugum yok beklediğim bebeğim dişinda ama yinede bence faydalı .

Yok yok gerçekten çok güzel olmuş. O haldeyken uğraşmadın en iyisi, bizim ikinci bebiş çok masraf yapamadık. İlkinde ben de herşeyi yaptırmıştım mis :))) mevlütte kendim yapmıştım heves.
Dimi ya benim de adım tuba bana da duba derlerdi. Ki çok zayıftım. Zalımın oğulları.
Kuzey utku daha uyumlu ama adıyla yaşasın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…