- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.821
Valla bnde tam sormadım herşeyi o gün gelsin de doğurayım diye gözüm kimseyi görmez kesin :)Benim kaldığım tek kişilik sancı odasiydi içinde lavabosu wc si vardı.
Çok korkarımAy tek olsan iyi . Üç kişilikmiş odalar :) arkadaşım nstde yer yok diye ilk nst tecrübessini orda atlatmış. Bi kız varmış duvarları yumrukluyomuş sancıdandüşünsene 3 kişi birden yıkıyor ortalığı
Evet kuzum, burda daha kalabalığızEvBoregi burası da hareketliymiş baya canım. Merhabalar arkadaslar Allah hepimizi evlatlarımıza kavustursun inşallah
Kızlar sancılarım var doktor durdurmaya gerek yok bebek 3 kilo üstü bırakalım istediği zaman gelsin dedi. Nst de yüzde 75 çıkıyor sancim ay çok heyecanliyim. Bir hafta on gün içinde olur dedikismet tabi Allah bilir.
Dinlen canım sonra bize sğrı sancı olarak fönüyor bunlar akşamda rahat rahat süslemelerle uğraşırsın foto at görelimMutfak beni bitirdi inan. Fırını falan da temizledim telleri dolap içleri ardiye dolabı derkeeen saat kaç oldu. Kolonya şişlelerini akşam yapayım en iyisi
Bana da hep onun etkisi olmaz 38 den sonra ileri de olsa geri de olsa gelebilir gününü de bekleyebilir diyor.
Hadi göZünaydın canım :) hediyeliklerin çok güzel olmuş oraya bilerek mi utku kuzey yazdırdın acaba :) diğerleri hep kuzey utku da dikkatimi çekti
Evet canım benimki tam da tarif ettiğin gibi. Ama bazen çok sert kayiyor gibi, dün citirt diye ses duydum resmen karnımi çizdi gibi oldu. Bir de karnimin üstünde ellerimi birleştirip telefonla oynayınca falan ittiriyor. Onun harici aynen tarif ettiğin şekilde hissediyorum artikKızlar, bana perşembe günkü kontrolumde bebeğin hareketleri bundan sonra sert olmayabilir büyüdükçe yeri daraldı rahat vuramaz daha nazik kayma durtme gibi olabilir korkma dedi hareketsiz diye endiselendiginizde muhtemelen hareket ediyorlar ama sizin hissedeceğiniz kadar sert değil. Önemli olan az da yumuşak da olsa hareket hissetmekmis korkmayın hemen.
Teşekkürler duymuştum ama bebek uyutma konuları olduğunu sanıyordum sadece. Bakar incelerim çok sağolTRACY HOGG & MELİNDA BLAU BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZE ÇÖZÜMLER isimli kitabı okumanı tavsiye ederim. Bahsettiğin sorunların çözümlerine dair baya bilgi içeriyor. Dünyadaki her sorun gbi bu da bir başkasıyla yer değiştircek merak etme tek fark belki hamile olmadığın için daha kolay baş etceksın.
Evet ozamana düzelir inşallah. Benim de düşündüğüm stres yaptığım şeyler var kızım küçük malum bir gece bile ayrı kalmadık. Ama allah yardım eder birşekilde artıkYa bide o var .guvendigim kisiler sigara iciyolar o daha beter yapar .belki gelmezler bile sonucta sehir icinde ablam 4 _5ayda bi geliyor .insallah iyilesir kuzum ozamanaa
Ya bnde begenmem ama hic kimse yok ben hic kapi susu vs yapmayayim en iyisi.takacak kimse yok.
Amin canim basim agriyor sabahtan beri dusunmekten .en iyisi o zamana birakmak hem biraz sakinlemis olurum.
Ayyyyy çok heyecanlı ya inanmıyorum maşallah sana. 15 dk bir miKızlar sancılarım var doktor durdurmaya gerek yok bebek 3 kilo üstü bırakalım istediği zaman gelsin dedi. Nst de yüzde 75 çıkıyor sancim ay çok heyecanliyim. Bir hafta on gün içinde olur dedikismet tabi Allah bilir.
canim cok gecmis oksun nasil simdi oglun canim yaa.. rabbim sifa versin inssllh.Kizlar hayirli pazarlar herkese.
Hic moralim yok sifir enerjiyle ayaktayim.
Gece yarisi oglum astim krizi gecirdi.
Acile kaldirdik.simdi evdeyiz.
Cok bitkinim sabah 6da geldik eve perisan durumdayiz
Gece sancimda tuttu Allahtan gecti
Tamam kuzum haberin varsa sorun değil. Ya zaten okulda olurdu o anca ortaokul falan. Şimdi kimse öyle düşünmez :)) hepsini hayırla sağlıkla kullan dağıt çok güzel olmuş.Kuzum işte baştan Utku kuzey demiştik, sonra kuku lafı ortaya atılınca kuzey Utku yaptık :) bayana söyledim de o arada hediyelikler yapılmış değiştiremedi
Şunu yazdığın öyle iyi oldu ki anlatamamm.. dünden beri az hissediyorum nerdeyse panik yapcaktım. Hareket ediyo ama böyle bi cansız bi az gibi çok korkmuştum.. teşekkürlerrr..Kızlar, bana perşembe günkü kontrolumde bebeğin hareketleri bundan sonra sert olmayabilir büyüdükçe yeri daraldı rahat vuramaz daha nazik kayma durtme gibi olabilir korkma dedi hareketsiz diye endiselendiginizde muhtemelen hareket ediyorlar ama sizin hissedeceğiniz kadar sert değil. Önemli olan az da yumuşak da olsa hareket hissetmekmis korkmayın hemen.
Nere buraa bende bakayım kapı süsü vermedim daha sipariş..Tamam kuzum haberin varsa sorun değil. Ya zaten okulda olurdu o anca ortaokul falan. Şimdi kimse öyle düşünmez :)) hepsini hayırla sağlıkla kullan dağıt çok güzel olmuş.
Ben sipariş vermedim oradan canım sanırım hastane yatak fiyonklrını kendim yapacağım. Gözümü karattım. Senin gününe az kaldı ya senin için çok sevindim valla :)
Evet ya dimi. Sağolasın canım rahatladım valla bugün aynı tarif ettiğin gibi nazik ve az hareketli. Dün de ayKtaydım hep hissedemedim diye düşündüm. Demekki o uykulu ve az hareketli döneme girdik.Kızlar, bana perşembe günkü kontrolumde bebeğin hareketleri bundan sonra sert olmayabilir büyüdükçe yeri daraldı rahat vuramaz daha nazik kayma durtme gibi olabilir korkma dedi hareketsiz diye endiselendiginizde muhtemelen hareket ediyorlar ama sizin hissedeceğiniz kadar sert değil. Önemli olan az da yumuşak da olsa hareket hissetmekmis korkmayın hemen.
Haklısın canım sen de dinlen bol bol. Bence muz kaşara da iyi zamanda başladın. Artık her an doğurabiliriz 36 malum. Sen ye besle doyur bebeğini büyüsün kuzucuk bence :)Dinlen canım sonra bize sğrı sancı olarak fönüyor bunlar akşamda rahat rahat süslemelerle uğraşırsın foto at görelim
Çok teşekkür ederim canım, ortaokulu bekler miydi bilmem, bebegin adını emir mi koysam diye düşündüğüm zamanlarda bir arkadaşım aradı ne koyacaksınız adını diye, bilmem emir güzel geliyor kulağa dedim. Emir gel popomu kemir derler dedi 35 yasında kadınTamam kuzum haberin varsa sorun değil. Ya zaten okulda olurdu o anca ortaokul falan. Şimdi kimse öyle düşünmez :)) hepsini hayırla sağlıkla kullan dağıt çok güzel olmuş.
Ben sipariş vermedim oradan canım sanırım hastane yatak fiyonklrını kendim yapacağım. Gözümü karattım. Senin gününe az kaldı ya senin için çok sevindim valla :)
Eylülün renkli dünyası instagramda.Nere buraa bende bakayım kapı süsü vermedim daha sipariş..
Teşekkürler duymuştum ama bebek uyutma konuları olduğunu sanıyordum sadece. Bakar incelerim çok sağol
Evet ozamana düzelir inşallah. Benim de düşündüğüm stres yaptığım şeyler var kızım küçük malum bir gece bile ayrı kalmadık. Ama allah yardım eder birşekilde artık
Ayyyyy çok heyecanlı ya inanmıyorum maşallah sana. 15 dk bir miben şok :)
Eylülün renkli dünyası canım instagramda , kapı süsümüz bu.. 90 liraya yaptıNere buraa bende bakayım kapı süsü vermedim daha sipariş..
Yok yok gerçekten çok güzel olmuş. O haldeyken uğraşmadın en iyisi, bizim ikinci bebiş çok masraf yapamadık. İlkinde ben de herşeyi yaptırmıştım mis :))) mevlütte kendim yapmıştım heves.Çok teşekkür ederim canım, ortaokulu bekler miydi bilmem, bebegin adını emir mi koysam diye düşündüğüm zamanlarda bir arkadaşım aradı ne koyacaksınız adını diye, bilmem emir güzel geliyor kulağa dedim. Emir gel popomu kemir derler dedi 35 yasında kadınkanım dondu valla, sonra ekledi kerem de koymayın çok küfürlü dalgalar oluyor dedi, o an dedim ki sen ne koyarsan koy bu bebegin adını, insanlar dalga geçmek isterse geçecekler o yüzden buna bi şey bulmasalar bari
Hastane süslerini kendin yapıyorsan daha güzel, ben bilmiyorum Ankara’da malzeme nerden alınır nasıl gidilir, bir de malum sinir sıkışmasından ellerim müsait değil, o yüzden mecbur sipariş verdim. Yoksa çok daha güzelini yapardım valla.. yapanların ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?