- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.841
Evet canım benimki tam da tarif ettiğin gibi. Ama bazen çok sert kayiyor gibi, dün citirt diye ses duydum resmen karnımi çizdi gibi oldu. Bir de karnimin üstünde ellerimi birleştirip telefonla oynayınca falan ittiriyor. Onun harici aynen tarif ettiğin şekilde hissediyorum artik
Gerçekten çok güzel olmuş bende bi bakayım hepsine söylemek lazım onu da artık az kaldı..Eylülün renkli dünyası canım instagramda , kapı süsümüz bu.. 90 liraya yaptı
Hem de uyguna yapıyor, bi ara korkuttu beni ama yetiştirdi sagolsun :))Eylülün renkli dünyası instagramda.EvBoregi nin malzemeleri hrika olmuş valla bayana helal olsun çok beğendim
Çok teşekkür ederim canım, ortaokulu bekler miydi bilmem, bebegin adını emir mi koysam diye düşündüğüm zamanlarda bir arkadaşım aradı ne koyacaksınız adını diye, bilmem emir güzel geliyor kulağa dedim. Emir gel popomu kemir derler dedi 35 yasında kadınkanım dondu valla, sonra ekledi kerem de koymayın çok küfürlü dalgalar oluyor dedi, o an dedim ki sen ne koyarsan koy bu bebegin adını, insanlar dalga geçmek isterse geçecekler o yüzden buna bi şey bulmasalar bari
Hastane süslerini kendin yapıyorsan daha güzel, ben bilmiyorum Ankara’da malzeme nerden alınır nasıl gidilir, bir de malum sinir sıkışmasından ellerim müsait değil, o yüzden mecbur sipariş verdim. Yoksa çok daha güzelini yapardım valla.. yapanların ellerine sağlık
Çok teşekkür ederim. Fiyonkların tülleri de var, bebek yatağına ve anne ayak ucuna.. 50 tane magnet var, nazar duası yazıyor üstünde,hepsi 610 tuttu canım ama söyle yetişir mi diyeGerçekten çok güzel olmuş bende bi bakayım hepsine söylemek lazım onu da artık az kaldı..
Aynen ya sorma gitsin. Salona yıgmıstım bende herseyi. çocuklu ev danıgık derlerdi de biz daha gelmeden dagıldık
ben de kan suandırıcı kullanıyorum Arastırıyım bu konuyu.
Ben hallettim siparişler vs ile çok şükür sadece kolonya kaldı.. çikolata vs boşver de hastanen falan belli olsaymışAynı dertlerdeyim bende. Gidecek yerleri öğrendiğimde de kasılmalarm başladı gidip gelemedim zaten. Kapı süsüm yok. kolonyam yok. Çikolatam yok. hastanem belli değil. Sadece doktorum ve biz
Hepsine like’mı bastım :) sorcam bakalım ona göre veririm bende sipariş gerçi ben hastane için sadece kapıya bişey istiyorum gerisi mevlüt için olcakÇok teşekkür ederim. Fiyonkların tülleri de var, bebek yatağına ve anne ayak ucuna.. 50 tane magnet var, nazar duası yazıyor üstünde,hepsi 610 tuttu canım ama söyle yetişir mi diye
Çok teşekkür ederiz tuba teyzesiYok yok gerçekten çok güzel olmuş. O haldeyken uğraşmadın en iyisi, bizim ikinci bebiş çok masraf yapamadık. İlkinde ben de herşeyi yaptırmıştım mis :))) mevlütte kendim yapmıştım heves.
Dimi ya benim de adım tuba bana da duba derlerdi. Ki çok zayıftım. Zalımın oğulları.
Kuzey utku daha uyumlu ama adıyla yaşasın inşallah :)
Hem de uyguna yapıyor, bi ara korkuttu beni ama yetiştirdi sagolsun :))
Ben Mevlüt yaparsam kayınvalidemin kankişleri dolar gelir, annemin kankişleri başka memlekette zaten :)) o yüzden hastanede olsun bitsin bizim işlerHepsine like’mı bastım :) sorcam bakalım ona göre veririm bende sipariş gerçi ben hastane için sadece kapıya bişey istiyorum gerisi mevlüt için olcak
Hııı bana da gruba söyle ürünlerim yetişti diye diyorBen de aynı sayfadan kapı süsü siparişi vermiştim. Hafta sonu siparişimi sordum.
Arada bahsediyorum kadınlar kulübünden baya sipariş verdik sana falan diye
Bugün döndü bana da, hafta sonu yüklü siparişim vardı kadınlar kulübünden onları tamamlamaya çalışıyorum dönemedim diye
Bana benim kankişler yeter zaten :) annemin kankişleriyle yazlıkta bi tur okururuz.. kaynanamla aramızda şiddetli geçimsizlik var malum kendisi kırmızı kartlı e tabi kankişleri de :) bi yer ayarlayıp oraya organizasyon gibi anlaşıp yaptırayım diyorum çok gözümde büyüyo tek tek uğraşmak inan ki..Ben Mevlüt yaparsam kayınvalidemin kankişleri dolar gelir, annemin kankişleri başka memlekette zaten :)) o yüzden hastanede olsun bitsin bizim işler
Bana benim kankişler yeter zaten :) annemin kankişleriyle yazlıkta bi tur okururuz.. kaynanamla aramızda şiddetli geçimsizlik var malum kendisi kırmızı kartlı e tabi kankişleri de :) bi yer ayarlayıp oraya organizasyon gibi anlaşıp yaptırayım diyorum çok gözümde büyüyo tek tek uğraşmak inan ki..
Normalde bile kalabalık sevmem çok fazla.. avm’ler pazarlar böyle kalabalık yerler hasta ediyo beni.. hele evin içinde o kadar insan hiç düşünemiyorum.. ya hiç okutmam ya da böyle dışarda biyerde okururum diye düşündüm.. yapcaz bi şekil hele görelim o günleri hayırlısıyla.. bide kafamda huni elimde direksiyon evde okuturmuşum ahahah nanii naniii diye coluk cocuk toplarmışım arkama :)) lohusa kafası sağım solumda belli olmaz :)Seninki daha iyi tabi, dışarıda hallet gitsin. Evin kalabalık olması fikri bile beni çok geriyor o yüzden gerek yok, anneme gittiğimizde halalarım teyzelerim toplanır okuruz inşallah.
Çok teşekkür ederim. Fiyonkların tülleri de var, bebek yatağına ve anne ayak ucuna.. 50 tane magnet var, nazar duası yazıyor üstünde,hepsi 610 tuttu canım ama söyle yetişir mi diye
ayy cok heyancanlı sagsalim kucagına alırsın inşallahKızlar sancılarım var doktor durdurmaya gerek yok bebek 3 kilo üstü bırakalım istediği zaman gelsin dedi. Nst de yüzde 75 çıkıyor sancim ay çok heyecanliyim. Bir hafta on gün içinde olur dedikismet tabi Allah bilir.
Görümcem üç oda dolusu insana 30 çeşit ikramda bulunmuştu, plastik tabak bile kullanmadı, evde kasırga çıkmış gibiydiNormalde bile kalabalık sevmem çok fazla.. avm’ler pazarlar böyle kalabalık yerler hasta ediyo beni.. hele evin içinde o kadar insan hiç düşünemiyorum.. ya hiç okutmam ya da böyle dışarda biyerde okururum diye düşündüm.. yapcaz bi şekil hele görelim o günleri hayırlısıyla.. bide kafamda huni elimde direksiyon evde okuturmuşum ahahah nanii naniii diye coluk cocuk toplarmışım arkama :)) lohusa kafası sağım solumda belli olmaz :)
Ben daha ilk cinsiyetini öğrendiğim gün ilk ismini koydum.. rahmetli babacığımın adı diğeri için baya kafa patlattım kimseler beğenmedi yabancı isim diye ama ben cok seviyorum eşim de sevdi koyduk gitti :) birden gelcek aklınıza içinize sinen bi isim olcak merak etme..Canım bayıldım çok güzel olmuş güle güle kullan hayırlısıyla inşallah. Benim daha bebişimin ismi bile belli değil. Hatta acaba şu mu olsa diyeceğimiz bir isim bile bulamadıkDün dedim daha artık bir isim koyalım hastane için şeker çikolata yaptıracağım diye inşallah doğurmadan önce bulabilirim. Kapı süsü yaptıracağım hoşgeldin bebekmi yazdırayım Sinirim bozuluyor valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?