2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

ya o ittirme hissi çok tatlı, yiyesim geliyo onu o an

Aynı dertlerdeyim bende. Gidecek yerleri öğrendiğimde de kasılmalarm başladı gidip gelemedim zaten. Kapı süsüm yok. kolonyam yok. Çikolatam yok. hastanem belli değil. Sadece doktorum ve biz

Gerçekten çok güzel olmuş bende bi bakayım hepsine söylemek lazım onu da artık az kaldı..
Çok teşekkür ederim. Fiyonkların tülleri de var, bebek yatağına ve anne ayak ucuna.. 50 tane magnet var, nazar duası yazıyor üstünde,hepsi 610 tuttu canım ama söyle yetişir mi diye

Eklentiler

• D7605865-5063-496D-9016-4CF1DCF95A81.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 75
  • 986BDC7F-7D87-40BE-BEFC-B8C371350348.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 81
  • B7A33155-E2AE-43D7-BFA2-ACAA31C63EE9.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 87
  • AEC2BA2D-DEC0-4C05-96C3-13A83358B11C.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 88
Aynı dertlerdeyim bende. Gidecek yerleri öğrendiğimde de kasılmalarm başladı gidip gelemedim zaten. Kapı süsüm yok. kolonyam yok. Çikolatam yok. hastanem belli değil. Sadece doktorum ve biz
Ben hallettim siparişler vs ile çok şükür sadece kolonya kaldı.. çikolata vs boşver de hastanen falan belli olsaymış

Çok teşekkür ederim. Fiyonkların tülleri de var, bebek yatağına ve anne ayak ucuna.. 50 tane magnet var, nazar duası yazıyor üstünde,hepsi 610 tuttu canım ama söyle yetişir mi diye
Hepsine like’mı bastım :) sorcam bakalım ona göre veririm bende sipariş gerçi ben hastane için sadece kapıya bişey istiyorum gerisi mevlüt için olcak

Çok teşekkür ederiz tuba teyzesi Benim adım başak, eğitim hayatım boyunca sen düşün neler çektim
Hepimizin ki adıyla bir yaşasın sağlıkla inşallah..

Hem de uyguna yapıyor, bi ara korkuttu beni ama yetiştirdi sagolsun :))

Ben de aynı sayfadan kapı süsü siparişi vermiştim. Hafta sonu siparişimi sordum.
Arada bahsediyorum kadınlar kulübünden baya sipariş verdik sana falan diye
Bugün döndü bana da, hafta sonu yüklü siparişim vardı kadınlar kulübünden onları tamamlamaya çalışıyorum dönemedim diye

Hepsine like’mı bastım :) sorcam bakalım ona göre veririm bende sipariş gerçi ben hastane için sadece kapıya bişey istiyorum gerisi mevlüt için olcak
Ben Mevlüt yaparsam kayınvalidemin kankişleri dolar gelir, annemin kankişleri başka memlekette zaten :)) o yüzden hastanede olsun bitsin bizim işler

Hııı bana da gruba söyle ürünlerim yetişti diye diyor geçen hafta korkuttu ya bizi ondan sanırım

Ben Mevlüt yaparsam kayınvalidemin kankişleri dolar gelir, annemin kankişleri başka memlekette zaten :)) o yüzden hastanede olsun bitsin bizim işler
Bana benim kankişler yeter zaten :) annemin kankişleriyle yazlıkta bi tur okururuz.. kaynanamla aramızda şiddetli geçimsizlik var malum kendisi kırmızı kartlı e tabi kankişleri de :) bi yer ayarlayıp oraya organizasyon gibi anlaşıp yaptırayım diyorum çok gözümde büyüyo tek tek uğraşmak inan ki..

Seninki daha iyi tabi, dışarıda hallet gitsin. Evin kalabalık olması fikri bile beni çok geriyor o yüzden gerek yok, anneme gittiğimizde halalarım teyzelerim toplanır okuruz inşallah.

Seninki daha iyi tabi, dışarıda hallet gitsin. Evin kalabalık olması fikri bile beni çok geriyor o yüzden gerek yok, anneme gittiğimizde halalarım teyzelerim toplanır okuruz inşallah.
Normalde bile kalabalık sevmem çok fazla.. avm’ler pazarlar böyle kalabalık yerler hasta ediyo beni.. hele evin içinde o kadar insan hiç düşünemiyorum.. ya hiç okutmam ya da böyle dışarda biyerde okururum diye düşündüm.. yapcaz bi şekil hele görelim o günleri hayırlısıyla.. bide kafamda huni elimde direksiyon evde okuturmuşum ahahah nanii naniii diye coluk cocuk toplarmışım arkama :)) lohusa kafası sağım solumda belli olmaz :)

Canım bayıldım çok güzel olmuş güle güle kullan hayırlısıyla inşallah. Benim daha bebişimin ismi bile belli değil. Hatta acaba şu mu olsa diyeceğimiz bir isim bile bulamadık Dün dedim daha artık bir isim koyalım hastane için şeker çikolata yaptıracağım diye inşallah doğurmadan önce bulabilirim. Kapı süsü yaptıracağım hoşgeldin bebekmi yazdırayım Sinirim bozuluyor valla.

Görümcem üç oda dolusu insana 30 çeşit ikramda bulunmuştu, plastik tabak bile kullanmadı, evde kasırga çıkmış gibiydi bizim evde bir oda dolsa ben balkona çıkar otururum sıkıntı gelir, olmayalım o lohusa kafasından lütfen

Ben daha ilk cinsiyetini öğrendiğim gün ilk ismini koydum.. rahmetli babacığımın adı diğeri için baya kafa patlattım kimseler beğenmedi yabancı isim diye ama ben cok seviyorum eşim de sevdi koyduk gitti :) birden gelcek aklınıza içinize sinen bi isim olcak merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…