- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.861
Çok eğleniyorum burada yazışırken yaa doğurduktan sonra da espiri yapmaya yazmaya gücümüz kalır inşallah :)Görümcem üç oda dolusu insana 30 çeşit ikramda bulunmuştu, plastik tabak bile kullanmadı, evde kasırga çıkmış gibiydibizim evde bir oda dolsa ben balkona çıkar otururum sıkıntı gelir, olmayalım o lohusa kafasından lütfen
Çok teşekkür ederim, Canım işte bizimde öyleydi, sipariş vericem hadi hadi diye diye bi gecede karar verdik gitti. Ben çok mızıldadım, eşim hiç bi şey beğenmedi falan.. sipariş verme işi süreci hızlandırdı açıkcasıCanım bayıldım çok güzel olmuş güle güle kullan hayırlısıyla inşallah. Benim daha bebişimin ismi bile belli değil. Hatta acaba şu mu olsa diyeceğimiz bir isim bile bulamadıkDün dedim daha artık bir isim koyalım hastane için şeker çikolata yaptıracağım diye inşallah doğurmadan önce bulabilirim. Kapı süsü yaptıracağım hoşgeldin bebekmi yazdırayım Sinirim bozuluyor valla.
Ben daha ilk cinsiyetini öğrendiğim gün ilk ismini koydum.. rahmetli babacığımın adı diğeri için baya kafa patlattım kimseler beğenmedi yabancı isim diye ama ben cok seviyorum eşim de sevdi koyduk gitti :) birden gelcek aklınıza içinize sinen bi isim olcak merak etme..
Hahah kerem demiştin ya ben oğlum olsa kerem koyacaktım sen deyince bir düşündüm aman allahımÇok teşekkür ederiz tuba teyzesiBenim adım başak, eğitim hayatım boyunca sen düşün neler çektim
Hepimizin ki adıyla bir yaşasın sağlıkla inşallah..
Çok teşekkür ederim, Canım işte bizimde öyleydi, sipariş vericem hadi hadi diye diye bi gecede karar verdik gitti. Ben çok mızıldadım, eşim hiç bi şey beğenmedi falan.. sipariş verme işi süreci hızlandırdı açıkcası
Ben eşime demiştim 10 çocukta yapsak isimler bende sen soyismi belirliyosun boşuna gerilmeyelim tatlımm diye :)) o yüzden ben seçtim ama kendim bile zor seçtim yaniAy inşallah canım, geçenlerde açtım telefondan yüksek sesle isim okudum hani dedim bir tekme atsa ne olursa koyacağım diyeBenim çok istediğim bir isim var ama eşim hayatta istemem diyor o yüzden bulamadık isim :/ Bayılıyorum böyle şak diye isim koyanlara.
Biz de aynıAy inşallah canım, geçenlerde açtım telefondan yüksek sesle isim okudum hani dedim bir tekme atsa ne olursa koyacağım diyeBenim çok istediğim bir isim var ama eşim hayatta istemem diyor o yüzden bulamadık isim :/ Bayılıyorum böyle şak diye isim koyanlara.
Ee tabi sen bastır, erkekler biraz pasif kalıyor bu konuda, kimseye de sormayın herkes bir bahane buluyor.. kafanıza göre koyun geçinBende öyle bir baskı yapayım o zaman, yoksa herşeyim kalacak hoşgeldin bebekle dolacak her yer. Severken bile oğlum oğlum diye seviyorum çocuk ismini oğlum sanacak doğunca valla :)
Biz de aynıEvBoregi gibi o mu bu mu hepsine burun kıvırıyordu eşim. Sipariş vericem artık yeter diye diye benim de tam içime sinmemişken verdim siparişleri. Bazen acaba mı diyorum sonra yok yok siparişler geldi değiştiremem diyorum. Bana kalsa doğurur yine karar veremezdim :)
Ee tabi sen bastır, erkekler biraz pasif kalıyor bu konuda, kimseye de sormayın herkes bir bahane buluyor.. kafanıza göre koyun geçin
Biz Aras koyucaz nasip olursa zor da olsa onda karar kıldık
Evet canım bu akşam bastır bize de söyle isimleri merK ettim :)Ay çok zormuş bu isim konusu gerçekten ya. Benim içime sinen 2 isim oldu ikisine de eşim kati bir şekilde tavır koydu. Hadi sen bul diyorum onun bir fikri bile yok :) Bugün akşam azcık zorlayım onu.
Aras diye tanıdığım var çok yakışıklı bir çocuk. Adıyla yaşasın :))Biz Aras koyucaz nasip olursa zor da olsa onda karar kıldık
Ya evet 75 çok yüksek canım sen panik yapma ama çikolatayı hallet bugün. Uyku setini eve as birgün de kurur. Yarına da temizlikçi teyzeye yalvar yarın gelsin :)))Hepinize teşekkür ederim kızlar evdeyim şimdi iyiyim bence normal böyle kasılma regl sancısı falan ama bakalım ne zaman gelicek bizim sıpa. Bu arada ebem aradı sabah kan idrar vermiştim biraz kansız çıkmışım ve su iç dedi ben de doktor randevumu anlattım sancıyı söyledim, kasılma ve aşağıda batma aynı anda oluyorsa gece başlayabilir dikkat et çünkü yüzde 75 sancıda yabana atılmaz dedi aklım başıma geldi ay sanırım doğurcam benevi bile temizletmedim bebişin çikolataları hazır değil uyku seti bile ıslak hala
Evet canım bu akşam bastır bize de söyle isimleri merK ettim :)
Ayy bilmiyorum ki düzensiz bence arka arkaya olduğu da oluyor nst de on beş dk durduk 3 büyük sancı çıktı işte. Ama bu sancı yerde falan süründür meyecek mi beni ? bilen söylesin yaaa kızlarTeşekkürler duymuştum ama bebek uyutma konuları olduğunu sanıyordum sadece. Bakar incelerim çok sağol
Evet ozamana düzelir inşallah. Benim de düşündüğüm stres yaptığım şeyler var kızım küçük malum bir gece bile ayrı kalmadık. Ama allah yardım eder birşekilde artık
Ayyyyy çok heyecanlı ya inanmıyorum maşallah sana. 15 dk bir miben şok :)
Hele o konu da çok karışık, ben öğretmenim bütün isimlere önyargılıyım neredeyse, hiç kuzey ya da uyku diye öğrencim olmadı o yüzden hoşuma gittiHani diyorlar ya onu koymayın çok yaramaz onu koymayın çok suskun onu koymayın tanıdığım var çok fena. Ya her isim aynı olsa ne olurdu acaba. Benim ismimde normalde erkek ismi ama gayette kadınsı bir varlığım yaniBugün akşam fena şekilde bastırcam artık belli olsun bende hevesle sipariş vermek istiyorum heyecanlı heyecanlı
Ben eşime demiştim 10 çocukta yapsak isimler bende sen soyismi belirliyosun boşuna gerilmeyelim tatlımm diye :)) o yüzden ben seçtim ama kendim bile zor seçtim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?