2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok eğleniyorum burada yazışırken yaa doğurduktan sonra da espiri yapmaya yazmaya gücümüz kalır inşallah :)

Çok teşekkür ederim, Canım işte bizimde öyleydi, sipariş vericem hadi hadi diye diye bi gecede karar verdik gitti. Ben çok mızıldadım, eşim hiç bi şey beğenmedi falan.. sipariş verme işi süreci hızlandırdı açıkcası

Ay inşallah canım, geçenlerde açtım telefondan yüksek sesle isim okudum hani dedim bir tekme atsa ne olursa koyacağım diye Benim çok istediğim bir isim var ama eşim hayatta istemem diyor o yüzden bulamadık isim :/ Bayılıyorum böyle şak diye isim koyanlara.

Çok teşekkür ederiz tuba teyzesi Benim adım başak, eğitim hayatım boyunca sen düşün neler çektim
Hepimizin ki adıyla bir yaşasın sağlıkla inşallah..
Hahah kerem demiştin ya ben oğlum olsa kerem koyacaktım sen deyince bir düşündüm aman allahım şimdi de başak ismi için çok güzel şeyler geldi aklıma. Lise tayfası çok yaratıcı zehraya neler bulurlar acaba :)) amin inşallah nasip olsun

Bende öyle bir baskı yapayım o zaman, yoksa herşeyim kalacak hoşgeldin bebekle dolacak her yer. Severken bile oğlum oğlum diye seviyorum çocuk ismini oğlum sanacak doğunca valla :)

Ben eşime demiştim 10 çocukta yapsak isimler bende sen soyismi belirliyosun boşuna gerilmeyelim tatlımm diye :)) o yüzden ben seçtim ama kendim bile zor seçtim yani

Biz de aynı EvBoregi gibi o mu bu mu hepsine burun kıvırıyordu eşim. Sipariş vericem artık yeter diye diye benim de tam içime sinmemişken verdim siparişleri. Bazen acaba mı diyorum sonra yok yok siparişler geldi değiştiremem diyorum. Bana kalsa doğurur yine karar veremezdim :)

Bende öyle bir baskı yapayım o zaman, yoksa herşeyim kalacak hoşgeldin bebekle dolacak her yer. Severken bile oğlum oğlum diye seviyorum çocuk ismini oğlum sanacak doğunca valla :)
Ee tabi sen bastır, erkekler biraz pasif kalıyor bu konuda, kimseye de sormayın herkes bir bahane buluyor.. kafanıza göre koyun geçin

Ay çok zormuş bu isim konusu gerçekten ya. Benim içime sinen 2 isim oldu ikisine de eşim kati bir şekilde tavır koydu. Hadi sen bul diyorum onun bir fikri bile yok :) Bugün akşam azcık zorlayım onu.

Ee tabi sen bastır, erkekler biraz pasif kalıyor bu konuda, kimseye de sormayın herkes bir bahane buluyor.. kafanıza göre koyun geçin

Hani diyorlar ya onu koymayın çok yaramaz onu koymayın çok suskun onu koymayın tanıdığım var çok fena. Ya her isim aynı olsa ne olurdu acaba. Benim ismimde normalde erkek ismi ama gayette kadınsı bir varlığım yani Bugün akşam fena şekilde bastırcam artık belli olsun bende hevesle sipariş vermek istiyorum heyecanlı heyecanlı

Hepinize teşekkür ederim kızlar evdeyim şimdi iyiyim bence normal böyle kasılma regl sancısı falan ama bakalım ne zaman gelicek bizim sıpa. Bu arada ebem aradı sabah kan idrar vermiştim biraz kansız çıkmışım ve su iç dedi ben de doktor randevumu anlattım sancıyı söyledim, kasılma ve aşağıda batma aynı anda oluyorsa gece başlayabilir dikkat et çünkü yüzde 75 sancıda yabana atılmaz dedi aklım başıma geldi ay sanırım doğurcam ben evi bile temizletmedim bebişin çikolataları hazır değil uyku seti bile ıslak hala

Ay çok zormuş bu isim konusu gerçekten ya. Benim içime sinen 2 isim oldu ikisine de eşim kati bir şekilde tavır koydu. Hadi sen bul diyorum onun bir fikri bile yok :) Bugün akşam azcık zorlayım onu.
Evet canım bu akşam bastır bize de söyle isimleri merK ettim :)

Ya evet 75 çok yüksek canım sen panik yapma ama çikolatayı hallet bugün. Uyku setini eve as birgün de kurur. Yarına da temizlikçi teyzeye yalvar yarın gelsin :)))

Ayy bilmiyorum ki düzensiz bence arka arkaya olduğu da oluyor nst de on beş dk durduk 3 büyük sancı çıktı işte. Ama bu sancı yerde falan süründür meyecek mi beni ? bilen söylesin yaaa kızlar

Hele o konu da çok karışık, ben öğretmenim bütün isimlere önyargılıyım neredeyse, hiç kuzey ya da uyku diye öğrencim olmadı o yüzden hoşuma gitti abimler kızlarına isim koyarken o kadar araştırdılar ki yok aurası yüksek olsun yok şöyle Yok böyle olsun diye.. ama gel gör ki bizim yeğen yemez içmez uyumaz sözde isim analisti önermişti bu ismi

Ben eşime demiştim 10 çocukta yapsak isimler bende sen soyismi belirliyosun boşuna gerilmeyelim tatlımm diye :)) o yüzden ben seçtim ama kendim bile zor seçtim yani

Ben o akıllılığı yapamadım erkek olursa sen kız olursa ben koyayım dedim, nasıl bir gaflete düştüysem artık çok pişman oldum ama söz verdin deyip duruyor. En azından ortak karar olsun dedik en son. Bir kaç seçenek olursa burda paylaşacağım sizlere zaten bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…