- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.881
aynen kesin gelmesi lazım yarın birinin temizlik için kayınvalidem de babasının başında hastaneye kaldırdılar dedeyi, o da torunu görüp öleyim diyor ben şokk baya değişik oldum. ailem uzakta zaten ha desen gelemezler ya bebiş gelmezse bir haftaya herkesin çocuğu var tutamam burada. anneciğim rahmetli olduYa evet 75 çok yüks.8ek canım sen panik yapma ama çikolatayı hallet bugün. Uyku setini eve as birgün de kurur. Yarına da temizlikçi teyzeye yalvar yarın gelsin :)))
Canım açılma başlayınca görürsün sen gününüAyy bilmiyorum ki düzensiz bence arka arkaya olduğu da oluyor nst de on beş dk durduk 3 büyük sancı çıktı işte. Ama bu sancı yerde falan süründür meyecek mi beni ? bilen söylesin yaaa kızlar
Bende Nesra ... okul hayatımda nayırr nolamaz ‘N’esraÇok teşekkür ederiz tuba teyzesiBenim adım başak, eğitim hayatım boyunca sen düşün neler çektim
Hepimizin ki adıyla bir yaşasın sağlıkla inşallah..
Hiç üzülme canım deidğim gibi çikolatayı bugün çıkıp alın çikolatacıdan. Evde de uyku seti tamam. Temizlikçi teyze de yarın gelirse tamam işte bitti. Hastaneye gidince gelir millet en güzeli :) hiç stres yapma Allah kurtarsın rahatlayacaksın doğunca.aynen kesin gelmesi lazım yarın birinin temizlik için kayınvalidem de babasının başında hastaneye kaldırdılar dedeyi, o da torunu görüp öleyim diyor ben şokk baya değişik oldum. ailem uzakta zaten ha desen gelemezler ya bebiş gelmezse bir haftaya herkesin çocuğu var tutamam burada. anneciğim rahmetli oldu
Bende Nesra ... okul hayatımda nayırr nolamaz ‘N’esra
Ya nesra ne güzel bir isim. Anlamı ne canım :)Bende Nesra ... okul hayatımda nayırr nolamaz ‘N’esra
Benim de o minik topuklarini tutasim geliyor ya Allah'ım çok şükür bu duyguları yaşadık, yasayamayanlara da nasip etsin inşallahya o ittirme hissi çok tatlı, yiyesim geliyo onu o an
Canım senin normal dogum tecrüben var ya hani iki soru da sana sorayım, epizyo mu nedir ondan işte sana da yaptılar mı? Hemen iyileşti mi? Sonrasında şikayetin var mıydı?Canım açılma başlayınca görürsün sen gününüşaka biryana evet bebeek aşağı indikçe açılman oldukça ağrın olacak. 4 cm e kadar iyiydim ben. Sonrası zordu.
Bu arada yerde süründürmez ya belli hreketler var geldiğinde onları yaprsan hafif geçiyor. ayaktayken sağo sola sallanma, eşinin beline eliyle masaj yapması, çömelme hareketi. Plasites topuna oturma. Bunlar hem süreci hızlandırıyor hem de ağrını azaltıyor ağrı yayılıyor rahatlıyorsun. Suni sancı çok zordu bencr normal sancı iyiydi. 7 den sonra herhalde çok zor olmaya başlar
Çorap giydirilmiyor mu canım neden çıkardın ki ?Canım ben 10 lu seti verdim. Çorabı çıkardım içinden sadece
Atlet
Şapka
Eldiven
Alt
Battaniye 8 parça tamam zaten. Bir bez bir de minik ıslak mendil koydum
Teşekkür ederim canım. Bende bebeğe ayrı çanta hazirlamayi düşünmüyorum. Hepsi 1 çantaya sığar tahminen. Ebeye vereceklerimi hastane cikisindaki battaniyeye sarar oyle koyarım yada ayrı bi kese yaptiririm duruma göre artık.Güle güle otur tertemiz evinde ben oğlumun kıyafetlerini ufak hurca koydum ameliyathaneye vereceklerimide poşete koydum ama burada bir arkadaş güzel tül kese almıştı bulursam ondan alıp ona koymayı düşünüyorum bebeğe ayrı valiz yapmadım hurcunu benim valizin içine koydum ameliyathaneye vereceğim kıyafette 10lu hastane çıkışı olacak içinden sadece önlüğünü ve yeleğini çıkardım birde extra çorap koydum bir tane.
Aynen canım bende karışıklık olmasın diye ilk giyeceklerini ayrı koymayı düşünüyorum. O zaman hastane cikisini komple koyayım ben. Bi önlüğünü çıkarırım.Ben eve ye verilecekleri tül den bi kese yaptım onun içine koydum üzerini kurdeleledim bebek için hazirladigim çantanın en üstüne koydum içinde hastane çıkışı bezi vs var ilk giyecekleri yoksa karışık olsa diğerleri ile karışır bence o an
Çok sagol canım benim, teşekkür ederimEvBoregi hayırlı olsun canım güle güle kullan hepsi de çok güzel olmuş
İşte bu da işin değişik kısmı . Ben taa ilk okuldayken türkçe öğretmenimiz merak edip araştırmıştı ve aynı zamnda camide bayan hocaydı . O pembe renkli bi yaban çiçeği dedi . İnternette bulamıyorum bn anlamını . Normalde otelde çalışıyodum orda da bi arap misafir ismin arapça olduğunu ve kazanan anlamına geldiğini söyledi :) he bi de iranlılarda çok beğeniyor ismimi ve isim farsça diyor . Bense amann babam bi yerden bulmuş koymuş diyorumYa nesra ne güzel bir isim. Anlamı ne canım :)
Çok teşekkür ederiz tuba teyzesiBenim adım başak, eğitim hayatım boyunca sen düşün neler çektim
Hepimizin ki adıyla bir yaşasın sağlıkla inşallah..
Canım bana da ebe alt üst takimi hzibin şapka çorap eldiven battaniye ve bebek bezi ni bir cantaya koyun ve yanınızda olanlara tembihleyin sizden istenince o çantayı bize versinler tüm çantanızı veriyorlar bizim elimizde eldiven hep çantanızı mahvediyoruz hemde aradığınızı bulamıyoruz bizim için gerekli olanlar bunlar başka birseye gerek yok demişti.
Hele o konu da çok karışık, ben öğretmenim bütün isimlere önyargılıyım neredeyse, hiç kuzey ya da uyku diye öğrencim olmadı o yüzden hoşuma gittiabimler kızlarına isim koyarken o kadar araştırdılar ki yok aurası yüksek olsun yok şöyle Yok böyle olsun diye.. ama gel gör ki bizim yeğen yemez içmez uyumaz sözde isim analisti önermişti bu ismi
Hiiiç sorma, bir de yetişkinler var başşşaaak diye hala mal gibi davrananAaa seninle adaşmışız, ben de Başakilkokul ve ortaokulda ne çektiğimi bir ben bilirim bir de adaşlarım heralde çok zor günlerdi
Doğunca uyusun kuzucuk yaa. Annesini merak ettirmesin simdi :)Bende evi süpürdüm şimdi çok fena hareket ediyor kesin kızıyordur bana otursaydın diye ama iş yaparken sakin oluyor birde bu haftalardan itibaren daha çok uyurlarmış
Benimki dunden beri sakin baya :/ arada bi ben burdayim diyor o kadar.Canım bnmki hareketten iş yaptırmadı dün . Çok yorulduğundandır . Hele yemk yerken hiç durmuyor :)
Onu saticiyla konusuyorsun. Kabul ederse iade yapabilirsin ama etmeyebilir de.İadesi oluyor mu ki bedeni olmazsa? Benim kilom fazla ya, kalçam da büyük baya beden bulmam zor gibi gibi
Ayyy cok heyecanli resmen ben heyecanlandımKızlar sancılarım var doktor durdurmaya gerek yok bebek 3 kilo üstü bırakalım istediği zaman gelsin dedi. Nst de yüzde 75 çıkıyor sancim ay çok heyecanliyim. Bir hafta on gün içinde olur dedikismet tabi Allah bilir.
belki de yapmamCanım açılma başlayınca görürsün sen gününüşaka biryana evet bebeek aşağı indikçe açılman oldukça ağrın olacak. 4 cm e kadar iyiydim ben. Sonrası zordu.
Bu arada yerde süründürmez ya belli hreketler var geldiğinde onları yaprsan hafif geçiyor. ayaktayken sağo sola sallanma, eşinin beline eliyle masaj yapması, çömelme hareketi. Plasites topuna oturma. Bunlar hem süreci hızlandırıyor hem de ağrını azaltıyor ağrı yayılıyor rahatlıyorsun. Suni sancı çok zordu bencr normal sancı iyiydi. 7 den sonra herhalde çok zor olmaya başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?