2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya evet 75 çok yüks.8ek canım sen panik yapma ama çikolatayı hallet bugün. Uyku setini eve as birgün de kurur. Yarına da temizlikçi teyzeye yalvar yarın gelsin :)))
aynen kesin gelmesi lazım yarın birinin temizlik için kayınvalidem de babasının başında hastaneye kaldırdılar dedeyi, o da torunu görüp öleyim diyor ben şokk baya değişik oldum. ailem uzakta zaten ha desen gelemezler ya bebiş gelmezse bir haftaya herkesin çocuğu var tutamam burada. anneciğim rahmetli oldu

Ayy bilmiyorum ki düzensiz bence arka arkaya olduğu da oluyor nst de on beş dk durduk 3 büyük sancı çıktı işte. Ama bu sancı yerde falan süründür meyecek mi beni ? bilen söylesin yaaa kızlar
Canım açılma başlayınca görürsün sen gününü şaka biryana evet bebeek aşağı indikçe açılman oldukça ağrın olacak. 4 cm e kadar iyiydim ben. Sonrası zordu.
Bu arada yerde süründürmez ya belli hreketler var geldiğinde onları yaprsan hafif geçiyor. ayaktayken sağo sola sallanma, eşinin beline eliyle masaj yapması, çömelme hareketi. Plasites topuna oturma. Bunlar hem süreci hızlandırıyor hem de ağrını azaltıyor ağrı yayılıyor rahatlıyorsun. Suni sancı çok zordu bencr normal sancı iyiydi. 7 den sonra herhalde çok zor olmaya başlar

Hiç üzülme canım deidğim gibi çikolatayı bugün çıkıp alın çikolatacıdan. Evde de uyku seti tamam. Temizlikçi teyze de yarın gelirse tamam işte bitti. Hastaneye gidince gelir millet en güzeli :) hiç stres yapma Allah kurtarsın rahatlayacaksın doğunca.

Canım senin normal dogum tecrüben var ya hani iki soru da sana sorayım, epizyo mu nedir ondan işte sana da yaptılar mı? Hemen iyileşti mi? Sonrasında şikayetin var mıydı?

Canım ben 10 lu seti verdim. Çorabı çıkardım içinden sadece
Atlet
Şapka
Eldiven
Alt
Battaniye 8 parça tamam zaten. Bir bez bir de minik ıslak mendil koydum
Çorap giydirilmiyor mu canım neden çıkardın ki ?
Teşekkür ederim canım. Bende bebeğe ayrı çanta hazirlamayi düşünmüyorum. Hepsi 1 çantaya sığar tahminen. Ebeye vereceklerimi hastane cikisindaki battaniyeye sarar oyle koyarım yada ayrı bi kese yaptiririm duruma göre artık.
Aynen canım bende karışıklık olmasın diye ilk giyeceklerini ayrı koymayı düşünüyorum. O zaman hastane cikisini komple koyayım ben. Bi önlüğünü çıkarırım.

Ya nesra ne güzel bir isim. Anlamı ne canım :)
İşte bu da işin değişik kısmı . Ben taa ilk okuldayken türkçe öğretmenimiz merak edip araştırmıştı ve aynı zamnda camide bayan hocaydı . O pembe renkli bi yaban çiçeği dedi . İnternette bulamıyorum bn anlamını . Normalde otelde çalışıyodum orda da bi arap misafir ismin arapça olduğunu ve kazanan anlamına geldiğini söyledi :) he bi de iranlılarda çok beğeniyor ismimi ve isim farsça diyor . Bense amann babam bi yerden bulmuş koymuş diyorum

Önlük hariç hemen hemen bütün hastane çıkışı isteniyor yani. Ona göre koyayım o zaman canım teşekkür ederim.

Ay beğenmemekte değil bizimki bulamamak Bende hep anlamı güzel olsun istiyorum tek isim istiyorum zaten iki ismi hiç bulamazdım heralde ben Artık bugün akşam neler çıkacak bakalım merakla bekliyorum

Bende evi süpürdüm şimdi çok fena hareket ediyor kesin kızıyordur bana otursaydın diye ama iş yaparken sakin oluyor birde bu haftalardan itibaren daha çok uyurlarmış
Doğunca uyusun kuzucuk yaa. Annesini merak ettirmesin simdi :)
Canım bnmki hareketten iş yaptırmadı dün . Çok yorulduğundandır . Hele yemk yerken hiç durmuyor :)
Benimki dunden beri sakin baya :/ arada bi ben burdayim diyor o kadar.
İadesi oluyor mu ki bedeni olmazsa? Benim kilom fazla ya, kalçam da büyük baya beden bulmam zor gibi gibi
Onu saticiyla konusuyorsun. Kabul ederse iade yapabilirsin ama etmeyebilir de.

Ayyy cok heyecanli resmen ben heyecanlandım dogum tarihimiz ayni. Lutfen artik benim de bebisim dönsün ve dogumum baslasim. Ama ben de tık yok. Nasil bi hamilelik gecirdin? Hareketli miydin? Sancilarin nasildi ? Ekstra bir seyler yaptin mi?

belki de yapmam ben en iyisi işlerime odaklanayım sonrası Allah kerim. ay ben ilk normal doğumlu mayıs annesi olabilirim galiba becerebilirsem tabi. eğitim almıştım ama hepsi uçtu gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…