2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Keske bu bebisler surekli hareketli olsa ya. Sabahtan beri cok az hissediyorum hareketlerini. Ama buzdolabini temizledim yoruldum da . Daha oturmadim yerime onun yuzunden de olabilir ama yine de tepinsin kuzucum.
Canım sen bu hareket konusunda hep sıkıntı cekiyorsun ya. Doktorum bana 12 saatte 10 defa hareket hissetmem gerektiğini söyledi. Yani saatte 1 tekme yeterliymis gibi düşün. Eğer uzun zamandır hissetmiyorsan sessiz sakin bi yere uzan ve bekle.Yine hareket etmezse ellerinle hafif hafif vurup uyandır dedi. Gün boyu hareket etmezse bi sorun var demektir hemen hastaneye gel dedi. Sen hareket halindeyken yada yorgunken hissedilmemesi normal. Kendi doktorunda söylemiştir mutlaka ama soylemediyse benim dediklerim aklında olsun. Artık kocaman oldular,yerleri daraldi. Hareket etmiyor diye kendini strese sokma lütfen.

ay cnm ben tembelin önde gideniyim sadece doğru beslenndim bana bakma 2 ablamdan 3 yiğenim 35. haftada normal doğdular 2.5-3 kilo arasında bence genetik.

Canım 10 lu hastane çıkışından önlük ve ağız mendili hariç hepsini koydum..ek olarak çorap ve bir tane bez koydum
İyiymiş bir beklerken 2 arabanız olmuş..değiştir değiştir kullanonlar peşine düşerler merak etme..gelsin alsınlat
Aaaa hayırlısı olsun canım ya sağlıcakla gelsin kuzucuk
çılgın ev

Eylülün renkli dünyası canım instagramda , kapı süsümüz bu.. 90 liraya yaptı
Güle güle kullan tatlım çok güzel olmuş

Çılgın bir evde yaşayan çılgın bir hamileyim şekerim, delirmiş gibiyim ev de öyle.. muhabbet kuşumuz var o bile bağırıyor çılgınsın çılgın diye

Suan uzandim. Sabah 9 da uyanmistim. Uyandigimdan beri daha yenice dinlenmeye firsatim oldu. Ve basladi hareketleri cok şükür biraz. Yorgunluktan hareketten heralde hissetmedim. Bir de benim plasenta gobegimin ön tarafinda. Boyle oldugunda bebek hareketleri daha az hissediliyormus cocuk genelde sirt tarafina vurdugundan. Ben de hep yan yattigimda yan taraf karin boslugundan hissediyorum hafif hafif. Takmayin diyorum hareketini hissetmedigimde, normaldir diyorum, artik icin de kendince yasama duzeni olan bir canli var belki uyuyordur diyorum ama yok :) hareketi baslayana kadar icim hic rahat etmiyor.

ay cnm ben tembelin önde gideniyim sadece doğru beslenndim bana bakma 2 ablamdan 3 yiğenim 35. haftada normal doğdular 2.5-3 kilo arasında bence genetik.
A a oyleyse olabilir dedigin gibi. Ben de uyusugum. Sabahtan beri ayaktayim yeni oturdum. Yaptigim sadece buzdolabini temizlemekti . Nerdeyse 8 saatte anca temizledim o da daha dışını silmedim acelesi yok dışı kolay diye. Saglikli beslenmeye calistim ama şu son iki üç haftadir abarttim hep ivir zivir yiyorum

Haklısın canım sana diyorum ama bi süre hissetmeyince bende hemen panik yapıyorum. Ama pimpirikli biri gibi olmakta istemiyorum açıkçası. Verilen bi ömrü varsa Allahın izniyle illaki yaşayacak çünkü. Az zamanımız kaldı artık. Doğsunlar gozumuzun önünde olsunlar diycem ama o zamanda panikleyecek başka şeyler buluruz kesin. Ne zormuş şu annelik..

Ayy resmen sesli güldüm gercekten ayni durumdayiz. Oda yapmadik biz. O yuzden yatağıda açık kuzumun bizim yatak odasında. Arabasi yatagi küveti anakucagi her yerde bir parçası var gercekten ev bir tuhaf. Ama her hali çok tatli küvet tası bile ordan oraya geziyor ya bi de kocaman sapli bir sey almışız deli gibi

Ben hallettim siparişler vs ile çok şükür sadece kolonya kaldı.. çikolata vs boşver de hastanen falan belli olsaymış

Giitğim doktor hastanelerle anlaşmalı. Ben ya Liv ya da medicana dşye düşündüm ama blmiyorum da. sen nerde yapacaksın. Ankaradaymışşın

Bebekler belli bir karakterle doğarmş. Ama biz üstüne ekleyebilir karakterini geliştirebilirmişiz. ismin etkisi bir mikttra belkide vardır ama sen öğretmendin kesinlikle koymam dediğin isim var mı

Benim de plesenta önde hatta bu yüzden hanımefendinin yüzünü bir kere gördük sadece. Dediğin gbi kaburgalarda yanlarda batma itme şeklinde oluyor daha çok

Dogduktan sonra iki dk ya bir nedes aliyor mu diye kontrol etme potansiyeli görüyorum kendime dedigin gibi her sey allahtan. Ama evham yapmadan da duramiyoruz ki. Ben de suan biran önce doğsun da gözümün önünde olsun diye düşünüyorum.

Neydi canım önerdiği kız ismi

Bence çok güzel orijinal bu kuzu da adıyla bin yaşasın
Aminnnn hepsi bin yaşasın sağlıklı yaşasın.. babamın ismini pek kullanmıcam sanırım çünkü her söylediğimde bi garip oluyorum şuan hormonlardan mı yoksa genel mi böyle olcak bilemiyorum.. diğerini kullanırım herhalde sadece..

Benim de plesenta önde hatta bu yüzden hanımefendinin yüzünü bir kere gördük sadece. Dediğin gbi kaburgalarda yanlarda batma itme şeklinde oluyor daha çok
Benim de oyle. Kuzumun duzgun fotografi sadece bir tane var. O da erken haftakardan ve olasenta o donem baska birbyerdeydi. Sonradan öne yerlesti. En son kontrolumde esim eve fotografsiz sakin gelme eve almam seni dedi doktora dedim. Yuzunu goremiyorum ki fotograf vereyim dedi. Ben de esim inansin diye videoya cektim. Gercekten hicbir yeri bizim anlayacagimiz cinsten olmuyor gorunmeyince.

Ben bir kere suni sancı yaşadım ama şiddetli adet agrısı gibi bel agrısıyla birlikte, katlanılmaz bi şey değildi. Hepimiz için hayırlısı inşallah, rahat doğumlar olsun

Canım suni sanci çekmedim ama çekenler çok ağır oluyor diyo. Gerçi arkadaşım çok sanci çekti kendi sancisiyla açılma olmayınca doktora yalvarmış suni sanci verin birşey yapın dayanamıyorum diye. Suni sancıyı aldıktan 2-3 saat sonra doğurmuştu.

EvBoregi Benim evde seninkinden farksız dolap almıyacaktım normalde..bir baktım dünya kadar eşya oldu..uygun olsun dedim seneye evi değiştirme düşüncemiz var..o zaman tam takım oda yaparım diye...internetten aldım amanınn töve bir daha internetten mobilya almam..uyduruk bi vida sistemi yapmışlar..dolabı bi kurduk ayağa dikmemizle bütün vida yerleri doğru düzgün tutmamış ayrıldı kırıldı..ha bide eşimin başına uçtu adamda yaralandı...aradım mağduriyeti bildirdim..kırılanları geri bekledik her yer heryerde..neyse geldi kendimizce başka vidalarla kurduk sonunda rezil rüsva olduk..idare eder durumda şimdilik..halılar verildi yıkamaya,ev temizlenecek,ufak tefek eksiklerimizi var alınacak..Hiç dolaşmaya halim yok...Ben ise şuan kuaförde Fink atıyom..bir dokun bin ah işit dedikleri bu olsa gerek...Benim ev bırak çıldırmayı tımarhaneye yatırcam böyle giderse

Son düzenleme:
Bence suni sanci cok agri yapiyor diyenler, normal sancinin farkinda olmadiklarindan. Yani şöyle soyleyim. Sana vucudunun dogal yoldan salgilayamadigi hormonu yukluyorlar aslinda sanciyi yine vucudun yaratiyor. Bence normal sanci ile suni sanci aynidir. Her iki durumda da yeteri miktarfa hormon sanciya sebep oluyor. Sadece her dogum birbirinden farkli. Bu sebeple birinde daha cok agri cekmis, bu fazla olan agri da sunu sancili doguma denk gelmis olabilir. Ben verdikleri acının ayni oldugunu düşünüyorum. Hatta doğum anini hizlandiracaksa bence vermeliler. Sonucta dogum uzadikca hem daha cok agri sanci cekecez, hem bebek icin riskli durumlar olusacak.

EvBoregi güle güle kullanın hepsi çok güzel olmuş
tgb34 hayırlısıyla, sağlıkla gelsin kuzucuk hiç stres yapma, yarın ev temizlendi mi gerisi kolay. Çikolata da alınır uyku seti de kurur. Her yerde var çikolata, isimli falan istiyorsan Hacışerif ten alanlar hep ertesi gün geldiğini falan yazmışlar. Bugün sipariş versen yarın ya da ertesi gün elinde olur herhalde.

İsim konusunda kararsız olanlardan biri de biziz. Değişmezseee Duru olacak sanırım
Duru, Derin, Derin Vera olarak belirlemiştim ben. Eşim de bana bırakıyor, çook kararsız biri olduğum için seçmekte çok zorlanıyorum. En son Duru dedik nüfusa gidene kadar değişmezse
Kapı süsünü aldım isim net değil diye pleksi harfleri hem Duru hem Derin olarak aldım. Karar verince ben yapıştıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…