2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım bu mart annelerinden okuduğum iki kişi eşiyle birlikte olduğu gece sancıları sıklaştı ve doğuma gitti bunu da bi deneyin bnce ama içine boşalması gerekiyor galiba soermler hızlandırıyomuş doğumu şahsen bn son haftalara doğru denicem . Ama seninki yola çıkmış ztn :)

Al benden de o kadar valla . Kaç defa kalktığımı hatırlamıyorum bile . Hele sabah beste gözler bi açıldı nasıl uykuya dalmışım bi daha bilmiyorum

Boğazım yanıyor kızlar evde kendi kendime geçirmeye mi çalışayim yoksa sağlık ocağına gitsem mi. Doğum da yaklaştı tam zamanını buldu. Hastalanma dan geçirdim derken nazar ettim kendime

Canım geçmiş olsun bende dün akşam biraz mryvaya saldırdım havalar pek bi garo heran herşey olabilir diye. Doktora gitsen daha iyi hem enfenkiyon değilse ilaç vermez. Içinde rahat etmiş olur.

Bal zencefil limon yaptım iyi geldi birde uyumuşum terledim inşallah ilerlemez.

Canım geçmiş olsun bende dün akşam biraz mryvaya saldırdım havalar pek bi garo heran herşey olabilir diye. Doktora gitsen daha iyi hem enfenkiyon değilse ilaç vermez. Içinde rahat etmiş olur.
Bende sabahın 5 inde kahvaltı yaptım açık CAy arkasina zencefil bal limon arkasına meyve suyu. Rahatladım epey ama

Gözüm aydın ve geçmiş olsun canım. Inşallah en kısa zamanda toparlanır bebeğin saglikla kucağına alırsın.

Öncelikle hiç kafama takmadım canım hatta bazı kişilere yakında doğururum ben bile dedim . Yanımda bu sporcuların kullandığı su şişelerinden var dört bardak su alıyor tam . Ondan en az dört tane içtim günlük . Havuç suyunuda genelde akşam bi su bardağı içtim o anda sıktım taze . Bu hafta da bir gün arayla içmeye devam ettim . Ama suyu çok içemedim bu hafta kesin doktorum kızıcak yine

canım ben lansınoh elektrikli aldım.Ablamın avent manuel var keske avent alsaydın dedi. Sonra benim aldığımı denedi baya begendi acıtmıyor dedi.

Ben doğumdan sonra çalışmaya başlayacağım için elektrikli düşünüyorum her şekilde zaten ama ikisini de elektrikli olarak kıyasladığımızda karar veremedim. Aventin ve lansinohun da gördüğüm kadarıyla memnun olan ve olmayanları hemen hemen aynı. Ama böyle yakın çevremde kullanan kimse olmadığı için emin olamıyorum

Rabbim yardimcin olsun ins en kisa zamanda minigini kucagina alir evine gidersin bendimde erken dogm riskm var serklajliyim acaba kac kila dogdu

Canım öncelikle çok geçmiş olsun , zor günler geçirmişsin . Ve tabiki gözün aydın.Bebekler günden güne iyiye gidecek Allah’ın izniyle dualarımız onlarla. Allah yardımcınız olsun güçlü ol.

Kızlar sağlık ocağında kan ve idrar sonuçlarını aldım eser miktarda protein kaçağı ve bol bol lökosit var kendi doktoruna gidiyorum varmı böyle bişey yaşıyan

Ben de 2 gecedir çok sıkıntıdayım.geçen akşam saat başı uyandım.akşam da yatakta saatlerce döndüm uykuya dalamadım.sabahın köründe de uyandım.eskiden olsa öğlenlere kadar uyurdum

Kızlar sağlık ocağında kan ve idrar sonuçlarını aldım eser miktarda protein kaçağı ve bol bol lökosit var kendi doktoruna gidiyorum varmı böyle bişey yaşıyan
Bi bilgim yok inşallah bi sıkıntı yoktur iyi haberlerle gelirsin

Canım sağlıkla evinize döndüğnüzün günleri de gör inşallah. Çok erken doğmamış daha çabuk toparlar Allahın izniyle. Rabbim yardımcınız olsun

Canım idrarda protein kaçağı gebelik zehirlenmesi demek olabiliyor. İnşallah birdaha yaparlar tahlili tansiyonun vad mıydı senin

Teşekkür edeim canm bnde taze sıkıp içeyim bu hafta, ben 4-5günlük sıkıp öyle tüketiyordum. İnşallah normaldir suyun iyi düşünelim biz.

Canım o nabız yüksekliği ve çarpıntı bendede var daha öncedende vardı hamilelikte iyice arttı bende kardiyoloğa gittim bi sıkıntı yok dedi ama çarpıntılarım devam ediyo napcaz bilmiyom Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…