- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.221
Canım bu mart annelerinden okuduğum iki kişi eşiyle birlikte olduğu gece sancıları sıklaştı ve doğuma gitti bunu da bi deneyin bnce ama içine boşalması gerekiyor galiba soermler hızlandırıyomuş doğumuDoktor ultrason ile baktı rahim ağzına ama çatı muayenesini doğum başlayınca yapacağım bir hafta on gün bulabilir çünkü dedi bende anlamadim neden bakmadı. Şu anda bebeğin başı sorun teşkil etmez dedi belki ondan ama zaten geçen haftalarda 37-38 geçerse büyük baş ve kilo yüzünden sezeryani düşünüruz demişti. Ben de aslında akışına bırakıyorum istediği zaman gelsin. Çok oturmayayim o zaman dolaşalım biraz saol cnm.
Al benden de o kadar valla . Kaç defa kalktığımı hatırlamıyorum bile . Hele sabah beste gözler bi açıldı nasıl uykuya dalmışım bi daha bilmiyorumKızlar Allah gerçekten uykusuzluğa alistiriyor ya buna artik eminim ben. Gece 8 defa falan uyandım, sabah da 7de açtım gözlerimi hala uyuyamadim. Uykusuzluk tam 1 haftadır imanimi gevretti. Hiç bi sorun yokken uyku girmiyor gözüme
Boğazım yanıyor kızlar evde kendi kendime geçirmeye mi çalışayim yoksa sağlık ocağına gitsem mi. Doğum da yaklaştı tam zamanını buldu. Hastalanma dan geçirdim derken nazar ettim kendime
Bal zencefil limon yaptım iyi geldi birde uyumuşum terledim inşallah ilerlemez.İhlamur falan ic canim. Pekmez ic yunusatir biraz. Ben bir de bogazim yandiginda poli sekerlerden emiyorum nedense bogaz pastilinden daha iyi geliyor. Cok gecmis olsun.
Masallah kuzuya. 6. Bebegimiz gelmis bile. Bakalim siradaki kim. İnsallah biran once toparlar. Kucagina alirsin.
Cok biliyor bu doktorlarda. Allah askina erken dogum yapmis anneye soylenecek laf mi bu? Oyle bir durum varsa da kendine sakla yani. Ne demek o keske bir kilo dogsaydi da cigerleri gelismis olsaydi. Bazi doktorlar gercekten ne konusmasi gerektigini bilmiyor.
Bence hala fildir fildir dönüyor bunlar. Ben de bi asagida bi yukarda hissediuorum.
Bende sabahın 5 inde kahvaltı yaptım açık CAy arkasina zencefil bal limon arkasına meyve suyu. Rahatladım epey amaCanım geçmiş olsun bende dün akşam biraz mryvaya saldırdım havalar pek bi garo heran herşey olabilir diye. Doktora gitsen daha iyi hem enfenkiyon değilse ilaç vermez. Içinde rahat etmiş olur.
Merhaba arkadaşlar, bende 2 Nisan öğleden sonra doğum yaptım, normal tarih 5 - 6 mayıstı. Pazartesi sabah 05.00 te acil kanamayla geldik hastaneye. Plesanta previa arks önü kapattığı için bu ikinci büyük kanamaydı. 15 gün önce yine gece olmuştu. Öğlen 12 gibi çıkmıştık. Bu defa öyle olmado, kanama aralıklarla devam etti, kasılma başladı, ilaç verildi ama içimden büyük kan parçaları düşmeye başladı. Saat 12 gibi dr um riske atmayalım alalım dedi. Dpğum 16.00 gibi gerçekleşti. Epidural sezeryan, bebeğim yoğun bakımda, oksijen desteği alıyor, herşey o kadar ani oldu ki, rüya içindeymişim gibi. Operasyon sırasında kanamam çok olmuş, kan takviyesi falan yapıldı. 35+1 de doğum gerçekleşti, minik kuşumun yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor, inşallah ek kısa sürede erken doğum yapan arkadaşların hepsi minik kuşlarını sağlıkla kucağına alır..
Öncelikle hiç kafama takmadım canım hatta bazı kişilere yakında doğururum ben bile dedim . Yanımda bu sporcuların kullandığı su şişelerinden var dört bardak su alıyor tam . Ondan en az dört tane içtim günlük . Havuç suyunuda genelde akşam bi su bardağı içtim o anda sıktım taze . Bu hafta da bir gün arayla içmeye devam ettim . Ama suyu çok içemedim bu hafta kesin doktorum kızıcak yineCanm kontrolden sonra yaz bize. Havuç suyunu sende içmiştin 4gün diyordun. Nasıl tükettin? Günde 1bardak mı? Su bardagımı? Bide günlükmü sıktun sıyunu? Bide senin yaptığın gibi yapayım bu hafta.
canım ben lansınoh elektrikli aldım.Ablamın avent manuel var keske avent alsaydın dedi. Sonra benim aldığımı denedi baya begendi acıtmıyor dedi.
Rabbim yardimcin olsun ins en kisa zamanda minigini kucagina alir evine gidersin bendimde erken dogm riskm var serklajliyim acaba kac kila dogduMerhaba arkadaşlar, bende 2 Nisan öğleden sonra doğum yaptım, normal tarih 5 - 6 mayıstı. Pazartesi sabah 05.00 te acil kanamayla geldik hastaneye. Plesanta previa arks önü kapattığı için bu ikinci büyük kanamaydı. 15 gün önce yine gece olmuştu. Öğlen 12 gibi çıkmıştık. Bu defa öyle olmado, kanama aralıklarla devam etti, kasılma başladı, ilaç verildi ama içimden büyük kan parçaları düşmeye başladı. Saat 12 gibi dr um riske atmayalım alalım dedi. Dpğum 16.00 gibi gerçekleşti. Epidural sezeryan, bebeğim yoğun bakımda, oksijen desteği alıyor, herşey o kadar ani oldu ki, rüya içindeymişim gibi. Operasyon sırasında kanamam çok olmuş, kan takviyesi falan yapıldı. 35+1 de doğum gerçekleşti, minik kuşumun yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor, inşallah ek kısa sürede erken doğum yapan arkadaşların hepsi minik kuşlarını sağlıkla kucağına alır..
Canım öncelikle çok geçmiş olsun , zor günler geçirmişsin . Ve tabiki gözün aydın.Allah razi olsun kuzum insallah toparlicaklar.biz biraz skntili bebeklerdik zaten cok zor geldik buralara. E tabi doguncada skntilar hemen gecmiyomus anladim.esimle uyusmazligimiz, benim hepatit b pozitifligim, hamilelikte yasadigim vajinal iltihabin bebeklere gecmesi hepsini duyduk doktordan.. ki en buyugu benim.az kalsin ameliyat masasinda kalmam var tabi.. bebekler alindaktan sonra rahmim kendini toparlamadigi aksine buyudugu icin surekli kanamam olmus.acil kan bulundu rahmim disarda dikildi.yerine konamadi tekrar baglanip dikildi. Kanamam hic durmumadi.ben bu arada genel anestezi ile uyudum ama duyduklarim rahmi zor kuratdik acil kan takilmasi lazim falan.. 4 unite kan ile ancak kendime geldim iste.. ben bia an dusundum ogullarimi kime emanet edecektim ki heleki okadar kucuklerken.. rabbime sukurler olsun..
Ben de 2 gecedir çok sıkıntıdayım.geçen akşam saat başı uyandım.akşam da yatakta saatlerce döndüm uykuya dalamadım.sabahın köründe de uyandım.eskiden olsa öğlenlere kadar uyurdumKızlar Allah gerçekten uykusuzluğa alistiriyor ya buna artik eminim ben. Gece 8 defa falan uyandım, sabah da 7de açtım gözlerimi hala uyuyamadim. Uykusuzluk tam 1 haftadır imanimi gevretti. Hiç bi sorun yokken uyku girmiyor gözüme
gecmis olsun insallah tez zamanda kucagina alirsin yavrularini rabbim yardimcin olsunInsallah teyzesi tek dilegimiz sag salim evimize getirmek iste.allah razi olsun insallah sende yavruna tez zamanda saglicakla kavusursun
Bi bilgim yok inşallah bi sıkıntı yoktur iyi haberlerle gelirsinKızlar sağlık ocağında kan ve idrar sonuçlarını aldım eser miktarda protein kaçağı ve bol bol lökosit var kendi doktoruna gidiyorum varmı böyle bişey yaşıyan
Canım sağlıkla evinize döndüğnüzün günleri de gör inşallah. Çok erken doğmamış daha çabuk toparlar Allahın izniyle. Rabbim yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar, bende 2 Nisan öğleden sonra doğum yaptım, normal tarih 5 - 6 mayıstı. Pazartesi sabah 05.00 te acil kanamayla geldik hastaneye. Plesanta previa arks önü kapattığı için bu ikinci büyük kanamaydı. 15 gün önce yine gece olmuştu. Öğlen 12 gibi çıkmıştık. Bu defa öyle olmado, kanama aralıklarla devam etti, kasılma başladı, ilaç verildi ama içimden büyük kan parçaları düşmeye başladı. Saat 12 gibi dr um riske atmayalım alalım dedi. Dpğum 16.00 gibi gerçekleşti. Epidural sezeryan, bebeğim yoğun bakımda, oksijen desteği alıyor, herşey o kadar ani oldu ki, rüya içindeymişim gibi. Operasyon sırasında kanamam çok olmuş, kan takviyesi falan yapıldı. 35+1 de doğum gerçekleşti, minik kuşumun yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor, inşallah ek kısa sürede erken doğum yapan arkadaşların hepsi minik kuşlarını sağlıkla kucağına alır..
Canım idrarda protein kaçağı gebelik zehirlenmesi demek olabiliyor. İnşallah birdaha yaparlar tahlili tansiyonun vad mıydı seninKızlar sağlık ocağında kan ve idrar sonuçlarını aldım eser miktarda protein kaçağı ve bol bol lökosit var kendi doktoruna gidiyorum varmı böyle bişey yaşıyan
Teşekkür edeim canm bnde taze sıkıp içeyim bu hafta, ben 4-5günlük sıkıp öyle tüketiyordum. İnşallah normaldir suyun iyi düşünelim biz.Öncelikle hiç kafama takmadım canım hatta bazı kişilere yakında doğururum ben bile dedim . Yanımda bu sporcuların kullandığı su şişelerinden var dört bardak su alıyor tam . Ondan en az dört tane içtim günlük . Havuç suyunuda genelde akşam bi su bardağı içtim o anda sıktım taze . Bu hafta da bir gün arayla içmeye devam ettim . Ama suyu çok içemedim bu hafta kesin doktorum kızıcak yine
Canım o nabız yüksekliği ve çarpıntı bendede var daha öncedende vardı hamilelikte iyice arttı bende kardiyoloğa gittim bi sıkıntı yok dedi ama çarpıntılarım devam ediyo napcaz bilmiyom Allah yardımcımız olsunSağol canım cevabın için. Doktor istersen bi dahiliyeye görün dedi. Bakındım bende. Ekg çektirdim. Ve kan verdim. Bişi yok. Bir de eko çekip bakalım dedi doktor ama istemedim. Kurcalamak istemedim. İnsallah dediğin gibidir. Gebelikten kaynaklı muhtemelen ama. Artık çok zorluyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?