- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.261
Gebelerde sık oluyor cnm korkma ama doktor ne derse yap erken doğum sebebi çünkü. Antibiyotik ile geçiyor genelde bir de kızılcık suyu ile buradan bir arkadaş yapmıştı.Kızlar sağlık ocağında kan ve idrar sonuçlarını aldım eser miktarda protein kaçağı ve bol bol lökosit var kendi doktoruna gidiyorum varmı böyle bişey yaşıyan
Ben de varım canım...ilk sezaryen diye doktor 7sinde falan alırız diyor, annem de Ramazan başlamadan olsa bitse biraz iyileşsen iyi olur ben oruç oruç hangi birinize yetişcem diyor...ben de ne bu acele rahat bırakın gene sancı baslayınca olsun sezaryense de nolur yani diyorum ama doktordan çekiniyorum anneme de kıyamıyorum...henüz hicbir hazırlığım yok...nisan ın 15inden sonra hepsi inşallah...böyle de okudukça korkuyorum daha çok erken bizim için sanki...Allah hayırlısını versin ama 1 gün bile fazla kalsa iyi benim için...sezaryene bi tek bu yüzden uyuz oluyorum çocuk ne zaman isterse o zaman gelmeli...randevuyla değilYa mayıs bebeleri aceleci ama annelerimiz de öyle :) çoğu 38 de doğurmak istior. 5 kg da olsa 40 diye dua eden bir ben varım herhalde
Sevindim yalnız değilmişim. Senin 7 si benim de 4 ü. Normalde bana tam 39 da alalım dedi de 39+2 olsun diye ısrar ettik. Benim çantam hazır ama ev temizlik halılar çikolata hepsi duruyor. Ya ben de suyum gelince sezeryana alsanız dedim kanala girip ilerlerse sıkıntı dediBen de varım canım...ilk sezaryen diye doktor 7sinde falan alırız diyor, annem de Ramazan başlamadan olsa bitse biraz iyileşsen iyi olur ben oruç oruç hangi birinize yetişcem diyor...ben de ne bu acele rahat bırakın gene sancı baslayınca olsun sezaryense de nolur yani diyorum ama doktordan çekiniyorum anneme de kıyamıyorum...henüz hicbir hazırlığım yok...nisan ın 15inden sonra hepsi inşallah...böyle de okudukça korkuyorum daha çok erken bizim için sanki...Allah hayırlısını versin ama 1 gün bile fazla kalsa iyi benim için
Aslında uzun süre yapmayınca öyle kapanıyomuş gbi oluyor ben ayda bi ancak yapıyodum haftada bire düşürdüm yakında çoğaltırım :)Ay acıyor ama kapandı sanki girisler
Geçmiş olsun canım proteini bilmiyorumda bol lokosit bendede çıkmıştı antibiyotik vermişti drum daha sonra aradan zaman geçince yaptırdığım tahlilde biraz vardı yine lokosit ama dr ilaç vermedi gebelikte bu kadar normal bol su iç dediKızlar sağlık ocağında kan ve idrar sonuçlarını aldım eser miktarda protein kaçağı ve bol bol lökosit var kendi doktoruna gidiyorum varmı böyle bişey yaşıyan
Senin kapı süsüne. BAyıldım annesiiiii :) harika olmuş güle güle kullan canım
Teşekkür ederimmBende az önce gördüm paylaşmış sayfa, ben de beğendim
Canım benim cok tesekkür ederim Allah razı olsunÇok sevindim canım benim bi an önce kucağına al da evinize gidin inşallah cuk cuk emsin annesinidualarimiz sizinle
Bencede döndü canımCanım benim de. Yle gelmedi kaç gün 3 gün sonunda öyle bir geldiki sapsarı. 2 yıl da emzirdim. Srn 2 saatte bir sağ humana still tea diye bir çay var omdan iç. Hoşaflar da çok işe yarıyor bence. Emin ol gelecek süt yetiştiremeyeceksin inşallah :)
Günaydın canım kesin döndü seninki ozaman. Bemimki de dönmüş yine yukard. Yukardayken daha ağırlaşmış hissediyorum kendimi.
Bera en güzeli canım katılıyorum sana :) olmazsa da ben Ediz diyorum
Bende de sağlık ocağındaki testlerde aynı şeylerle karşılaştım canım heöen doktoruma gidip yenilettim hiç bişey çıkmadı. İdrar tahlilini içine çubuk sokup cıkan renge göre değerlendirmişlerdi ve yanlış sonuç çıkmıştı. Bunu 2-3 defa yaşadım inşallah senin de bişeyin yokturKızlar sağlık ocağında kan ve idrar sonuçlarını aldım eser miktarda protein kaçağı ve bol bol lökosit var kendi doktoruna gidiyorum varmı böyle bişey yaşıyan
İki isim de çok güzel kesinleştirin bir an önce bu bebişlerin ne zaman geleceği hiç belli olmaz :)Ah Bera'yı keşke kabul etse ya naptıysam kabul ettiremedim onu. İnşallah Ediz de karar kılarız benim içimde rahat olur.
hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla evine götüreceğin günleri de göstersin.Teşekkürler canım 2,580 canım, ama sütüm gelmiyor. Mama da vermiyorlarmış, nasıl olacak bilmiyorum
Ya mayıs bebeleri aceleci ama annelerimiz de öyle :) çoğu 38 de doğurmak istior. 5 kg da olsa 40 diye dua eden bir ben varım herhalde
Tüp bebek yapıp eşi şüpheye düşen senmiydin? Biri vardı ama hatırlayamadım kim
Valla zamanında olsun diye dua ediyorum ben de ama bi taraftan da öyle sabırsızlanıyorum ki... bir an önce gelse diyorum
gelmesin tabi benim daha çok işim var. Ev taşıcaz gelirse çok fena olur
Evet malesef benim canımTüp bebek yapıp eşi şüpheye düşen senmiydin? Biri vardı ama hatırlayamadım kim
İki isim de çok güzel kesinleştirin bir an önce bu bebişlerin ne zaman geleceği hiç belli olmaz :)
Üçü de çok güzel isimmiş kuzum, eşin bulsun madem sen seç :) kolaya kaçıyor seninki de:)Dün iki seçenek bulabildik canım. Ya Ediz ya Barlas olsun dedik. Bugün artık kesin seçebiliriz inşallah bakalım. Benim en başından beri istediğim var Bera olsun istiyorum ama eşim kesinlikle kabul etmedi.
Bişey dicem eşine söyle hakkını helal etsin ilk okuduğumda ayy deli mi ne bu paranoyayla yaşanır mı diye düşünmüştüm ama adam haklıymış bugün bi haber okudum binde bir bile olsa oluyomuş böyle şeyler sen sakın üzme kendini eşin öyle düşünüyo diye kızmada Allah’a emanet evladın sadece bi suçluluk hissettim hemen büyük büyük düşündüm..Evet malesef benim canım
Üçü de çok güzel isimmiş kuzum, eşin bulsun madem sen seç :) kolaya kaçıyor seninki de:)
Ayyy benimkinin başına silah dayasam yapmaz sanırım, bebeğe zarar gelir diyor başka bir şey demiyor.. Doğum kolaylaşıyor diyorum uydurma diyor :)) en son iki ay olmuştur, kafasını başka yöne çevirip gözlerini sımsıkı kapatmıştı resmen beni görmemek için sonra benim de canım acıdı bıraktık. Başka bir yol bulmak lazım ilişkiye girmek benim için imkansızCanım bu mart annelerinden okuduğum iki kişi eşiyle birlikte olduğu gece sancıları sıklaştı ve doğuma gitti bunu da bi deneyin bnce ama içine boşalması gerekiyor galiba soermler hızlandırıyomuş doğumuşahsen bn son haftalara doğru denicem . Ama seninki yola çıkmış ztn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?