- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.201
Insallah teyzesi tek dilegimiz sag salim evimize getirmek iste.allah razi olsun insallah sende yavruna tez zamanda saglicakla kavusursunMasallah 3uz annemize bebeklerinde sana kavusacak biraz sabir gerekiyor. Uyu dinlen yemene dikkat et guclu ol hersey iyi olucak yavrularinla guzel zamanlarin olacak annesi. Hem onlar bibeve gelsin sen onlari tosuncuk ediceksin. Duam hepimize hepimiz sagsalim sonunda kavusalim insallah
Allah seni yavrularına bağışlamış onlarında sana bağışlasın inşallah büyük sıkıntı atlatmissin bunların mükafatı da büyük olur Allah'ın izniyleAllah razi olsun kuzum insallah toparlicaklar.biz biraz skntili bebeklerdik zaten cok zor geldik buralara. E tabi doguncada skntilar hemen gecmiyomus anladim.esimle uyusmazligimiz, benim hepatit b pozitifligim, hamilelikte yasadigim vajinal iltihabin bebeklere gecmesi hepsini duyduk doktordan.. ki en buyugu benim.az kalsin ameliyat masasinda kalmam var tabi.. bebekler alindaktan sonra rahmim kendini toparlamadigi aksine buyudugu icin surekli kanamam olmus.acil kan bulundu rahmim disarda dikildi.yerine konamadi tekrar baglanip dikildi. Kanamam hic durmumadi.ben bu arada genel anestezi ile uyudum ama duyduklarim rahmi zor kuratdik acil kan takilmasi lazim falan.. 4 unite kan ile ancak kendime geldim iste.. ben bia an dusundum ogullarimi kime emanet edecektim ki heleki okadar kucuklerken.. rabbime sukurler olsun..
Insallah teyzesi insallah.. rabbim dualarimizi kabul ederde meleklerimizi bize bagislar ..Ay maşallah kuzucuklar hoş gelmişler. Allah'ım korusun meleklerini, dayan anneleri onlar inş kocaman olacaklar.
Canım gerilik hiç yoktu, 2 hafta önce suyun sınırda demişti, kilosu 1800dü, dünde suyunda azalma olmuş kilosu 2300 dedi. Karın cevresnde gerilik var dedi. Ne güzel masallah oğlunu sag salim almışsın kucagına darısı bu sefer kızına annesi, bende sag salim alayım kızımı kucagıma inşallah. Teşekkür ederim canım.Erken doğumlar genelde sezeryan oluyor canım ama belki senin bıdık erken gelmek ister sancıların başlar hiç belli olmaz.
Kilosuda çok geri değil. Hep böyle geriden mı geliyordu. Mesela benim kızım genelde 1 hafta geriden geliyor bazen bu 3 güne iniyor bazen 9 güne çıkıyor ama genelde geri. Bende bu geri durumlarını gelişim zamanlarında ultrason girmememe bağlıyorum. Bu arada oğlumda 1 hafta geriydi ve zamanında 2915 kg ile normal doğurdum.
Inşallah bu hafta suyun biraz daha çoğalırsa zamanında doğum yaparsin
Insallah kuzum valla kendimi hic dusunmedim bi dakika ya onlara bisey olsaydi ya o masadan kalkamazda süt veremeseydim hic goremeseydim dokunamasaydim .. cunku ameliyat halinde hic goremedim bile co zordu cok..Allah seni yavrularına bağışlamış onlarında sana bağışlasın inşallah büyük sıkıntı atlatmissin bunların mükafatı da büyük olur Allah'ın izniyle
Canm kontrolden sonra yaz bize. Havuç suyunu sende içmiştin 4gün diyordun. Nasıl tükettin? Günde 1bardak mı? Su bardagımı? Bide günlükmü sıktun sıyunu? Bide senin yaptığın gibi yapayım bu hafta.Canım hiç üzülme ya keske suyu biraz artsaydı bnmki gibi . 34+0 ken bnm 2350 gramdı . Bi hafta sonra 3000 gr gzüktü . Ne kadar doğru bilemedim ama yarın kontrolüm var o zamn anlarım. Eğer kilosu doğruyda bn o hafta çok makarna tüketmiştim kesin ondan kilo almıştır diyorum .
Cok teşekkür ederim canm. Dün kötü hissettim de bugun daha iyim stres yok dediğin gibi. OlmamalıCanım.benim hiç stres yapma kilosu suanlik iyi benim yigenimde suyu azdı günde 5 litre su içerdi yengem evet biraz.erken dogdu ama.cok sağlıklı şuanda 8 yaşında doğum kilosu 2200 boyuda 43 cmdi
Amin canmm inşallah çok teşekkür ederimkilosu iyi canım, daha küçük doğanlar bile yaşıyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben Ediz çok istedim ama benim eşim ve annem s ve z leri basarak söylüyo onlar ediz demeye çabaladıkca ben üstümü başımı parçalarım diye vazgeçtim :)Dün iki seçenek bulabildik canım. Ya Ediz ya Barlas olsun dedik. Bugün artık kesin seçebiliriz inşallah bakalım. Benim en başından beri istediğim var Bera olsun istiyorum ama eşim kesinlikle kabul etmedi.
Canım aynı durumu bende kızımda yaşamıştım rahim toparlanmadı iki ünite kan takviye edildi şimdi en büyük korkum bu doğumdada aynı şeyle karşılaşmak bu sefer kızım var ardımda bekleyenAllah razi olsun kuzum insallah toparlicaklar.biz biraz skntili bebeklerdik zaten cok zor geldik buralara. E tabi doguncada skntilar hemen gecmiyomus anladim.esimle uyusmazligimiz, benim hepatit b pozitifligim, hamilelikte yasadigim vajinal iltihabin bebeklere gecmesi hepsini duyduk doktordan.. ki en buyugu benim.az kalsin ameliyat masasinda kalmam var tabi.. bebekler alindaktan sonra rahmim kendini toparlamadigi aksine buyudugu icin surekli kanamam olmus.acil kan bulundu rahmim disarda dikildi.yerine konamadi tekrar baglanip dikildi. Kanamam hic durmumadi.ben bu arada genel anestezi ile uyudum ama duyduklarim rahmi zor kuratdik acil kan takilmasi lazim falan.. 4 unite kan ile ancak kendime geldim iste.. ben bia an dusundum ogullarimi kime emanet edecektim ki heleki okadar kucuklerken.. rabbime sukurler olsun..
ah canım ya epey ciddi durumlar yaşamışsın ama maşallah sağlıkla doğurdun evlatlarını, inşallah bundan sonrası çok daha hızlı düzelecek. sen şimdi dinlen güç topla, sütlerini biriktir, bundan sonrası çok hızlı ve güzel bir maraton olacak inşallahAllah razi olsun kuzum insallah toparlicaklar.biz biraz skntili bebeklerdik zaten cok zor geldik buralara. E tabi doguncada skntilar hemen gecmiyomus anladim.esimle uyusmazligimiz, benim hepatit b pozitifligim, hamilelikte yasadigim vajinal iltihabin bebeklere gecmesi hepsini duyduk doktordan.. ki en buyugu benim.az kalsin ameliyat masasinda kalmam var tabi.. bebekler alindaktan sonra rahmim kendini toparlamadigi aksine buyudugu icin surekli kanamam olmus.acil kan bulundu rahmim disarda dikildi.yerine konamadi tekrar baglanip dikildi. Kanamam hic durmumadi.ben bu arada genel anestezi ile uyudum ama duyduklarim rahmi zor kuratdik acil kan takilmasi lazim falan.. 4 unite kan ile ancak kendime geldim iste.. ben bia an dusundum ogullarimi kime emanet edecektim ki heleki okadar kucuklerken.. rabbime sukurler olsun..
Ben Ediz çok istedim ama benim eşim ve annem s ve z leri basarak söylüyo onlar ediz demeye çabaladıkca ben üstümü başımı parçalarım diye vazgeçtim :)
İhlamur falan ic canim. Pekmez ic yunusatir biraz. Ben bir de bogazim yandiginda poli sekerlerden emiyorum nedense bogaz pastilinden daha iyi geliyor. Cok gecmis olsun.Boğazım yanıyor kızlar evde kendi kendime geçirmeye mi çalışayim yoksa sağlık ocağına gitsem mi. Doğum da yaklaştı tam zamanını buldu. Hastalanma dan geçirdim derken nazar ettim kendime
Masallah kuzuya. 6. Bebegimiz gelmis bile. Bakalim siradaki kim. İnsallah biran once toparlar. Kucagina alirsin.Merhaba arkadaşlar, bende 2 Nisan öğleden sonra doğum yaptım, normal tarih 5 - 6 mayıstı. Pazartesi sabah 05.00 te acil kanamayla geldik hastaneye. Plesanta previa arks önü kapattığı için bu ikinci büyük kanamaydı. 15 gün önce yine gece olmuştu. Öğlen 12 gibi çıkmıştık. Bu defa öyle olmado, kanama aralıklarla devam etti, kasılma başladı, ilaç verildi ama içimden büyük kan parçaları düşmeye başladı. Saat 12 gibi dr um riske atmayalım alalım dedi. Dpğum 16.00 gibi gerçekleşti. Epidural sezeryan, bebeğim yoğun bakımda, oksijen desteği alıyor, herşey o kadar ani oldu ki, rüya içindeymişim gibi. Operasyon sırasında kanamam çok olmuş, kan takviyesi falan yapıldı. 35+1 de doğum gerçekleşti, minik kuşumun yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor, inşallah ek kısa sürede erken doğum yapan arkadaşların hepsi minik kuşlarını sağlıkla kucağına alır..
Cok biliyor bu doktorlarda. Allah askina erken dogum yapmis anneye soylenecek laf mi bu? Oyle bir durum varsa da kendine sakla yani. Ne demek o keske bir kilo dogsaydi da cigerleri gelismis olsaydi. Bazi doktorlar gercekten ne konusmasi gerektigini bilmiyor.Ay evet canm ya inan ole yipranmis durumdayim ki ne yazdigimi goremiyorum.gece gunduz süt sagma derdindeyim canm cok skliyo malesef.evet en buyuk.olann kilosu 1 hafta once 1900 falan geldi.tabi biz diyoruz oh tamm 2 kilo.olmus.ama suanki kilosu 1650 hic almamis ve cigeri gelmismemis hic.doktorum keske 1 kilo olsaydi da cigerleri gelismis olsaydi cok skntili bi durum deyince ben bittim tabi.bakalim rabbim neylerse guzel eyler.onlar beni hic birakmadi hep direndiler insallah bunda sonrasida allahin izni ile geleck biliuorum iyi olacaklar :)
Bence hala fildir fildir dönüyor bunlar. Ben de bi asagida bi yukarda hissediuorum.Günaydın kızlar dün burayada yazmıştım bebek aşağıya çok bastırıyor resmen çıkacak gibi hissediyorum yolda zor yürüdüm diye canımda acıyordu baya akşam ne olduysa hıçkırıklarını göbek hizamda hissettim ve nefes almakta yine zorlandım bebeğin başı aşağıda dediğinde drum gerçekten hıçkırıklarını aşağıda hissediyordum dün böyle olunca döndümü yine acaba dedim
Bi de ben küçükken Ediz Hun’a cok aşıktım hala daha çok severim koca kazık oldum filmine denk geleyim işi gücü bırakır oturur izlerim amaa annem ve eşimin fösüklüğü beni bitirdi işte :) sen koyda bi edizciğim olsun hayatımda :)Ay sesli güldüm vallaAy bende en çok Ediz i istiyorum şuanda. Dün iki tanede olsa seçenek olabildi en azından. Eşime de dedim başka seçenek yok ikisinden birini seçeceğiz
Bi de ben küçükken Ediz Hun’a cok aşıktım hala daha çok severim koca kazık oldum filmine denk geleyim işi gücü bırakır oturur izlerim amaa annem ve eşimin fösüklüğü beni bitirdi işte :) sen koyda bi edizciğim olsun hayatımda :)
Walla canım bugün aşağıda baskı yok göğsümn altında baskı ve zor nefes alıyorum benim zaten sezeryan olavağı için pozisyona çok tskılmıyorum ama o dönüşlerde çok sıkıntı yaşıyorumİhlamur falan ic canim. Pekmez ic yunusatir biraz. Ben bir de bogazim yandiginda poli sekerlerden emiyorum nedense bogaz pastilinden daha iyi geliyor. Cok gecmis olsun.
Masallah kuzuya. 6. Bebegimiz gelmis bile. Bakalim siradaki kim. İnsallah biran once toparlar. Kucagina alirsin.
Cok biliyor bu doktorlarda. Allah askina erken dogum yapmis anneye soylenecek laf mi bu? Oyle bir durum varsa da kendine sakla yani. Ne demek o keske bir kilo dogsaydi da cigerleri gelismis olsaydi. Bazi doktorlar gercekten ne konusmasi gerektigini bilmiyor.
Bence hala fildir fildir dönüyor bunlar. Ben de bi asagida bi yukarda hissediuorum.
Canım Allah sana bağışlasın yavrunu . inşallah en kısa zamnda toparlar .Merhaba arkadaşlar, bende 2 Nisan öğleden sonra doğum yaptım, normal tarih 5 - 6 mayıstı. Pazartesi sabah 05.00 te acil kanamayla geldik hastaneye. Plesanta previa arks önü kapattığı için bu ikinci büyük kanamaydı. 15 gün önce yine gece olmuştu. Öğlen 12 gibi çıkmıştık. Bu defa öyle olmado, kanama aralıklarla devam etti, kasılma başladı, ilaç verildi ama içimden büyük kan parçaları düşmeye başladı. Saat 12 gibi dr um riske atmayalım alalım dedi. Dpğum 16.00 gibi gerçekleşti. Epidural sezeryan, bebeğim yoğun bakımda, oksijen desteği alıyor, herşey o kadar ani oldu ki, rüya içindeymişim gibi. Operasyon sırasında kanamam çok olmuş, kan takviyesi falan yapıldı. 35+1 de doğum gerçekleşti, minik kuşumun yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor, inşallah ek kısa sürede erken doğum yapan arkadaşların hepsi minik kuşlarını sağlıkla kucağına alır..
canım ben lansınoh elektrikli aldım.Ablamın avent manuel var keske avent alsaydın dedi. Sonra benim aldığımı denedi baya begendi acıtmıyor dedi.Ben de henüz almadım ama Braun thermoscan 7 almayı düşünüyorum. Daha doğrusu hediye aldırmayı düşünüyorum.Kullanıp memnun olan arkadaşlarım vardı. İyi bir ürüne benziyor gerçekten. Temazsızların doğruluğundan emin olamıyorum nedense.
Bir de süt pompası almak istiyorum ama karar veremiyorum. Avent mi Lansinoh mu sizce ? Alan var mı aranızda arkadaşlar? İkisi için de birçok yorum okudum memnun olan da olmayan da var. Acaba tamamen kişiye göre değişen bi durum mu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?