2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Insallah teyzesi tek dilegimiz sag salim evimize getirmek iste.allah razi olsun insallah sende yavruna tez zamanda saglicakla kavusursun

Allah seni yavrularına bağışlamış onlarında sana bağışlasın inşallah büyük sıkıntı atlatmissin bunların mükafatı da büyük olur Allah'ın izniyle

Canım gerilik hiç yoktu, 2 hafta önce suyun sınırda demişti, kilosu 1800dü, dünde suyunda azalma olmuş kilosu 2300 dedi. Karın cevresnde gerilik var dedi. Ne güzel masallah oğlunu sag salim almışsın kucagına darısı bu sefer kızına annesi, bende sag salim alayım kızımı kucagıma inşallah. Teşekkür ederim canım.

Allah seni yavrularına bağışlamış onlarında sana bağışlasın inşallah büyük sıkıntı atlatmissin bunların mükafatı da büyük olur Allah'ın izniyle
Insallah kuzum valla kendimi hic dusunmedim bi dakika ya onlara bisey olsaydi ya o masadan kalkamazda süt veremeseydim hic goremeseydim dokunamasaydim .. cunku ameliyat halinde hic goremedim bile co zordu cok..

Canm kontrolden sonra yaz bize. Havuç suyunu sende içmiştin 4gün diyordun. Nasıl tükettin? Günde 1bardak mı? Su bardagımı? Bide günlükmü sıktun sıyunu? Bide senin yaptığın gibi yapayım bu hafta.

Canım.benim hiç stres yapma kilosu suanlik iyi benim yigenimde suyu azdı günde 5 litre su içerdi yengem evet biraz.erken dogdu ama.cok sağlıklı şuanda 8 yaşında doğum kilosu 2200 boyuda 43 cmdi
Cok teşekkür ederim canm. Dün kötü hissettim de bugun daha iyim stres yok dediğin gibi. Olmamalı

Dün iki seçenek bulabildik canım. Ya Ediz ya Barlas olsun dedik. Bugün artık kesin seçebiliriz inşallah bakalım. Benim en başından beri istediğim var Bera olsun istiyorum ama eşim kesinlikle kabul etmedi.
Ben Ediz çok istedim ama benim eşim ve annem s ve z leri basarak söylüyo onlar ediz demeye çabaladıkca ben üstümü başımı parçalarım diye vazgeçtim :)

Canım aynı durumu bende kızımda yaşamıştım rahim toparlanmadı iki ünite kan takviye edildi şimdi en büyük korkum bu doğumdada aynı şeyle karşılaşmak bu sefer kızım var ardımda bekleyen

ah canım ya epey ciddi durumlar yaşamışsın ama maşallah sağlıkla doğurdun evlatlarını, inşallah bundan sonrası çok daha hızlı düzelecek. sen şimdi dinlen güç topla, sütlerini biriktir, bundan sonrası çok hızlı ve güzel bir maraton olacak inşallah

Ben Ediz çok istedim ama benim eşim ve annem s ve z leri basarak söylüyo onlar ediz demeye çabaladıkca ben üstümü başımı parçalarım diye vazgeçtim :)

Ay sesli güldüm valla Ay bende en çok Ediz i istiyorum şuanda. Dün iki tanede olsa seçenek olabildi en azından. Eşime de dedim başka seçenek yok ikisinden birini seçeceğiz

Boğazım yanıyor kızlar evde kendi kendime geçirmeye mi çalışayim yoksa sağlık ocağına gitsem mi. Doğum da yaklaştı tam zamanını buldu. Hastalanma dan geçirdim derken nazar ettim kendime
İhlamur falan ic canim. Pekmez ic yunusatir biraz. Ben bir de bogazim yandiginda poli sekerlerden emiyorum nedense bogaz pastilinden daha iyi geliyor. Cok gecmis olsun.
Masallah kuzuya. 6. Bebegimiz gelmis bile. Bakalim siradaki kim. İnsallah biran once toparlar. Kucagina alirsin.
Cok biliyor bu doktorlarda. Allah askina erken dogum yapmis anneye soylenecek laf mi bu? Oyle bir durum varsa da kendine sakla yani. Ne demek o keske bir kilo dogsaydi da cigerleri gelismis olsaydi. Bazi doktorlar gercekten ne konusmasi gerektigini bilmiyor.
Bence hala fildir fildir dönüyor bunlar. Ben de bi asagida bi yukarda hissediuorum.

Ay sesli güldüm valla Ay bende en çok Ediz i istiyorum şuanda. Dün iki tanede olsa seçenek olabildi en azından. Eşime de dedim başka seçenek yok ikisinden birini seçeceğiz
Bi de ben küçükken Ediz Hun’a cok aşıktım hala daha çok severim koca kazık oldum filmine denk geleyim işi gücü bırakır oturur izlerim amaa annem ve eşimin fösüklüğü beni bitirdi işte :) sen koyda bi edizciğim olsun hayatımda :)

bütün mesajları bitireyim doğum yapanları öyle tebrik ederim dedim ama şimdi mesajları bulamadım.. öğrencem inşallah bu forum işlerini! Arkadaşlar çok tebrik ediyorum sağlıkla evinize götürün inşallah bebişleri..

Bende çok severim Ediz Hun'u ordan zaten dedim Ediz olsun diye. Eşimi ikna edersem Ediz koyacağım inşallah. Edemezsem de artık isyanları oynarım bugün. Daha birsürü şey yaptırcam ne ara yetişecek

Walla canım bugün aşağıda baskı yok göğsümn altında baskı ve zor nefes alıyorum benim zaten sezeryan olavağı için pozisyona çok tskılmıyorum ama o dönüşlerde çok sıkıntı yaşıyorum

Canım Allah sana bağışlasın yavrunu . inşallah en kısa zamnda toparlar .

canım ben lansınoh elektrikli aldım.Ablamın avent manuel var keske avent alsaydın dedi. Sonra benim aldığımı denedi baya begendi acıtmıyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…