- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.181
Güzel haberlerle gel inşallahUyyy biz mayis annelerine noliii boyle tokili asa usaklar zyeni nesil ne aceleci ula butun guzel annelerimiz dualarimiz hepi birbirimiz icin kuvezdende cikacaklar insallah moral bozmayin benim haftam ileri olsada bebegimde sorun var ameliuat olabilir gelisim gerilide basladi bakalim bu hafta doktor ne dicek sizin yadiniz bu sureclerden bende gecicem gibi gozukuyor dogar dogmaz kalbinede bakilacak sorun gozukuyor. Ama biz guclu olucaz bunlarida atlaticaz insallah
canım kilosu iyi inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın, çok geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsunMerhaba arkadaşlar, bende 2 Nisan öğleden sonra doğum yaptım, normal tarih 5 - 6 mayıstı. Pazartesi sabah 05.00 te acil kanamayla geldik hastaneye. Plesanta previa arks önü kapattığı için bu ikinci büyük kanamaydı. 15 gün önce yine gece olmuştu. Öğlen 12 gibi çıkmıştık. Bu defa öyle olmado, kanama aralıklarla devam etti, kasılma başladı, ilaç verildi ama içimden büyük kan parçaları düşmeye başladı. Saat 12 gibi dr um riske atmayalım alalım dedi. Dpğum 16.00 gibi gerçekleşti. Epidural sezeryan, bebeğim yoğun bakımda, oksijen desteği alıyor, herşey o kadar ani oldu ki, rüya içindeymişim gibi. Operasyon sırasında kanamam çok olmuş, kan takviyesi falan yapıldı. 35+1 de doğum gerçekleşti, minik kuşumun yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor, inşallah ek kısa sürede erken doğum yapan arkadaşların hepsi minik kuşlarını sağlıkla kucağına alır..
Doktor ultrason ile baktı rahim ağzına ama çatı muayenesini doğum başlayınca yapacağım bir hafta on gün bulabilir çünkü dedi bende anlamadim neden bakmadı. Şu anda bebeğin başı sorun teşkil etmez dedi belki ondan ama zaten geçen haftalarda 37-38 geçerse büyük baş ve kilo yüzünden sezeryani düşünüruz demişti. Ben de aslında akışına bırakıyorum istediği zaman gelsin. Çok oturmayayim o zaman dolaşalım biraz saol cnm.Allah yardım etsin canım açılman varmıydı senin doktorunda demiştir heralde açılma oldukça hızlanır mesela 4 den sonra 5cm 5 den sonra 6 daha da hızlı açılır Oyüzden 10 demişti ama illa 10 gün değil seninle açılmanla ilgili durum Rabbim yardım edecektir biliyorum dayanılmaz bir ağrı değil 7 den sonra farkı anlarsın zaten canım şimdi sen fazla oturma poponun üstüne istirahat ederken uzan muhakkak çünkü başı yerleşti bebeğin Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ... Araya kaynayan olcak mı bakalım ben dahil....
oglum olsa kesinlikla ediz ismini dusunurdum, cok temiz bir isim. eger ediz ile barlas arasinda kaldiysa soyadi uyumunu dusun derim ikisi de cok guzel. soyismine hangisi daha cok uyuyorsa onu sec :))Dün iki seçenek bulabildik canım. Ya Ediz ya Barlas olsun dedik. Bugün artık kesin seçebiliriz inşallah bakalım. Benim en başından beri istediğim var Bera olsun istiyorum ama eşim kesinlikle kabul etmedi.
canım hayırlı uğurlu olsun, ciğer geliştirici vurulduğu için kısa zamanda toparlar ciğerleri diye düşünüyorum. inşallah sağlıkla kısa zamanda çıkarlar hastaneden. sen iyisindir umarım, sezaryen sonrası da dikkat etmek gerekiyor.Kizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
oglum olsa kesinlikla ediz ismini dusunurdum, cok temiz bir isim. eger ediz ile barlas arasinda kaldiysa soyadi uyumunu dusun derim ikisi de cok guzel. soyismine hangisi daha cok uyuyorsa onu sec :))
Allah razi olsun teyzesi insallah rabbim hepimizin yavrusuna nasip.eder insallahesmerhatun66 Allah analı babalı büyütsün inşallah kucağına alıp emzirdiğini zamanların olsun. Üçünün elinden tutup parka götürdüğün günleri gorursun inşallah. Allah'ım canlarina can versin tez zamanda toparlasinlar inşallah.
Teşekkür ederim arkadaşım cok sagolArkadasim hic uzulme insallah hersey iyi olacak hem doktor kontrolu altindasin bebegine saglikli sihatli kavusacaksin insallah kucukopo doganlar anne kucana kavustumu cabuk toparliyor hersey iyi olacak Allahin izniyle
Ay hadi insallahHayırlı sabahlar hanımlar.minikoglan rüyamda doğum yapıyordun. daha zamanı vardı hep kayınvalidem yüzünden diyorsun.
Boyu kilosu tahmin, inşallah saglıklıır canım . Teşekkür ederim imşallah bizde görürüz 38iCanım kilosu çok iyi bence benim 35+0 da kilosu 2400 du. Ki suyu 4 ay boyunca az az sızan 38 i gören tanıdıklarım var
Kızlar ateş ölçer ne aldınız ya bnm bi o eksiğim kaldı yarın alıcam ama karar veremedim bi türlü
İcabım çok gecmiş oldun, insan üzülüyor ister istemez. Allah kolaylık versin tüm aynı durunda olanlara ki biz yine sanslıyız daha minik doğanlar varBenim ulaşım açısından her ikisi de skıntılı ama benim 37. haftada planlı sezeryan gbi görüünor bebegin göbek çevresi küçük çıktı 2 hafta daha gerilerse o zaman alacak doktor bebeği. Oyüzden uzaklığın bi önemi kalmadı gbi bişey. Kardeş olunca indirim oluyo aslında. güvende yokmuymuş o.
he oda açısından falan iyi diye bende duydum asında. peki hangi hizmetleri alacagınızı konuştunuz mu kızlar. neleri içeriyormuş doğum bilirsek aslında gereksiz şeyler için de kendimizi yormmaış oluruz.
ben de aynı şeyleri işittim 34 te. ve serviks 2 cm e kadar kısaldı kasılmalarım olduğu için. Yatak istirahati verdi. ilaç başladı falan geçen hafta ilaçları kestik. bu persembe de diğerini kesicem. her gün düzenli beslendim. gayet kilo yapıcı şeyler yedim. kan sulandırıcı kullanıyorum üstelik bol su da içiyorum yapabileceğim herşeyi yaptım suyum sınırda normal çıktı fakat bebeğin gelişimi aynı kalırsa göbek çevresi bana nisanın ortasında sezeryan yolu gözüktü.37 haftalık olarak
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah sag salim kavusalım da artık tek isteğim bu.Canım gelişimin gayet iyi maşallah hiç stres yapma bence suyun azsa mecbur sezeryan olucaksın olsun sağlıcakla alda yavrunu nolcak sanki.. Herhafta kontrole gidip suyun sıkıntıya düştüğü an alırlar ama bence 37 dolar merak etme canım Allaha emanet .. Kilo iyse takmaya gerek yok 34 den sonra
Doğru diyorsun aslında canım, cok teşekkür ederim. Hani bukadar dikkat ederlen böyle birşeyle karsılasmak beni şok etti sanırım.Canım hiçbrlli olmaz ki sana her ihtimali söylemiş doktorun ben az su ile 40 a kadar idare ettim. Bakarsın azalma olmaz zemzem suyunu da dene. Bol bol dua et 37 de dr hepimizin doğurma riski var zaten üzme kendini. Doktorun sana her ihtimali söylemiş bence.
Yok canım normal sancı gelip gidiyor. Suni sancı sürekli veriliyor oyüzden çok daha berbat.
Allah razi olsun kuzum insallah toparlicaklar.biz biraz skntili bebeklerdik zaten cok zor geldik buralara. E tabi doguncada skntilar hemen gecmiyomus anladim.esimle uyusmazligimiz, benim hepatit b pozitifligim, hamilelikte yasadigim vajinal iltihabin bebeklere gecmesi hepsini duyduk doktordan.. ki en buyugu benim.az kalsin ameliyat masasinda kalmam var tabi.. bebekler alindaktan sonra rahmim kendini toparlamadigi aksine buyudugu icin surekli kanamam olmus.acil kan bulundu rahmim disarda dikildi.yerine konamadi tekrar baglanip dikildi. Kanamam hic durmumadi.ben bu arada genel anestezi ile uyudum ama duyduklarim rahmi zor kuratdik acil kan takilmasi lazim falan.. 4 unite kan ile ancak kendime geldim iste.. ben bia an dusundum ogullarimi kime emanet edecektim ki heleki okadar kucuklerken.. rabbime sukurler olsun..canım hayırlı uğurlu olsun, ciğer geliştirici vurulduğu için kısa zamanda toparlar ciğerleri diye düşünüyorum. inşallah sağlıkla kısa zamanda çıkarlar hastaneden. sen iyisindir umarım, sezaryen sonrası da dikkat etmek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?