2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Güzel haberlerle gel inşallah

canım kilosu iyi inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın, çok geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun

Doktor ultrason ile baktı rahim ağzına ama çatı muayenesini doğum başlayınca yapacağım bir hafta on gün bulabilir çünkü dedi bende anlamadim neden bakmadı. Şu anda bebeğin başı sorun teşkil etmez dedi belki ondan ama zaten geçen haftalarda 37-38 geçerse büyük baş ve kilo yüzünden sezeryani düşünüruz demişti. Ben de aslında akışına bırakıyorum istediği zaman gelsin. Çok oturmayayim o zaman dolaşalım biraz saol cnm.

Dün iki seçenek bulabildik canım. Ya Ediz ya Barlas olsun dedik. Bugün artık kesin seçebiliriz inşallah bakalım. Benim en başından beri istediğim var Bera olsun istiyorum ama eşim kesinlikle kabul etmedi.
oglum olsa kesinlikla ediz ismini dusunurdum, cok temiz bir isim. eger ediz ile barlas arasinda kaldiysa soyadi uyumunu dusun derim ikisi de cok guzel. soyismine hangisi daha cok uyuyorsa onu sec :))

canım hayırlı uğurlu olsun, ciğer geliştirici vurulduğu için kısa zamanda toparlar ciğerleri diye düşünüyorum. inşallah sağlıkla kısa zamanda çıkarlar hastaneden. sen iyisindir umarım, sezaryen sonrası da dikkat etmek gerekiyor.

oglum olsa kesinlikla ediz ismini dusunurdum, cok temiz bir isim. eger ediz ile barlas arasinda kaldiysa soyadi uyumunu dusun derim ikisi de cok guzel. soyismine hangisi daha cok uyuyorsa onu sec :))

Özkan soyad Ediz Özkan bence gayet güzel oluyor değil mi. Bu akşam netleştireceğiz inşallah ya. Olmadı kura çekeriz hangisi çıkarsa :)

esmerhatun66 Allah analı babalı büyütsün inşallah kucağına alıp emzirdiğini zamanların olsun. Üçünün elinden tutup parka götürdüğün günleri gorursun inşallah. Allah'ım canlarina can versin tez zamanda toparlasinlar inşallah.

Aceleci bebislerimiz gelmis, hos gelmislerrr Allah'im biran once toparlanip evlerine cikmayi nasip etsin. Hayirli ugurlu olsun Allah'im anali babali buyutsun insallah

Allah razi olsun teyzesi insallah rabbim hepimizin yavrusuna nasip.eder insallah

Arkadasim hic uzulme insallah hersey iyi olacak hem doktor kontrolu altindasin bebegine saglikli sihatli kavusacaksin insallah kucukopo doganlar anne kucana kavustumu cabuk toparliyor hersey iyi olacak Allahin izniyle
Teşekkür ederim arkadaşım cok sagol

Kızlar ateş ölçer ne aldınız ya bnm bi o eksiğim kaldı yarın alıcam ama karar veremedim bi türlü

Ben de henüz almadım ama Braun thermoscan 7 almayı düşünüyorum. Daha doğrusu hediye aldırmayı düşünüyorum. Kullanıp memnun olan arkadaşlarım vardı. İyi bir ürüne benziyor gerçekten. Temazsızların doğruluğundan emin olamıyorum nedense.

Bir de süt pompası almak istiyorum ama karar veremiyorum. Avent mi Lansinoh mu sizce ? Alan var mı aranızda arkadaşlar? İkisi için de birçok yorum okudum memnun olan da olmayan da var. Acaba tamamen kişiye göre değişen bi durum mu bu

İcabım çok gecmiş oldun, insan üzülüyor ister istemez. Allah kolaylık versin tüm aynı durunda olanlara ki biz yine sanslıyız daha minik doğanlar var

Canım çok teşekkür ederim. İnşallah sag salim kavusalım da artık tek isteğim bu.

Doğru diyorsun aslında canım, cok teşekkür ederim. Hani bukadar dikkat ederlen böyle birşeyle karsılasmak beni şok etti sanırım.

Allah razi olsun kuzum insallah toparlicaklar.biz biraz skntili bebeklerdik zaten cok zor geldik buralara. E tabi doguncada skntilar hemen gecmiyomus anladim.esimle uyusmazligimiz, benim hepatit b pozitifligim, hamilelikte yasadigim vajinal iltihabin bebeklere gecmesi hepsini duyduk doktordan.. ki en buyugu benim.az kalsin ameliyat masasinda kalmam var tabi.. bebekler alindaktan sonra rahmim kendini toparlamadigi aksine buyudugu icin surekli kanamam olmus.acil kan bulundu rahmim disarda dikildi.yerine konamadi tekrar baglanip dikildi. Kanamam hic durmumadi.ben bu arada genel anestezi ile uyudum ama duyduklarim rahmi zor kuratdik acil kan takilmasi lazim falan.. 4 unite kan ile ancak kendime geldim iste.. ben bia an dusundum ogullarimi kime emanet edecektim ki heleki okadar kucuklerken.. rabbime sukurler olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…