2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İcabım çok gecmiş oldun, insan üzülüyor ister istemez. Allah kolaylık versin tüm aynı durunda olanlara ki biz yine sanslıyız daha minik doğanlar var
Ha şunu bileydin canım 2000 aşmış kilosu maşallah Çok şükür beterin beteri var benim yerimde olsan napcan 2 kilo hayal benim ve kaybım aynı dertten oldu... Sen inanki hiç üzülme doktorum geçen günde dedi 2000 olsa hiç düşünmem dedi rahat ol... Suyunda yeter İnş Allah büyük canım benim kimsenin garantisi yokkş

Ahaha kocamın doğumla ilgili öğrendiği tek şey o zaten doğumu hızlandiriyomus bak diyor. Benim kuruluk yüzünden cnm acıyor bıraktım zaten o işi cnm artık hiç yapmam, çocuğun kafası aşağıda ne olur ne olmaz tövbe

Ay cnm gözün aydın gelmiş bebiş inş bir an önce çıkar yoğun bakımdan. Solunumda sıkıntı var mıydı neden kuvezde kilosu nasıl. Haftası gayet iyi çabuk kavuşun inş.

Canım benim de. Yle gelmedi kaç gün 3 gün sonunda öyle bir geldiki sapsarı. 2 yıl da emzirdim. Srn 2 saatte bir sağ humana still tea diye bir çay var omdan iç. Hoşaflar da çok işe yarıyor bence. Emin ol gelecek süt yetiştiremeyeceksin inşallah :)

Günaydın canım kesin döndü seninki ozaman. Bemimki de dönmüş yine yukard. Yukardayken daha ağırlaşmış hissediyorum kendimi.
Dün iki seçenek bulabildik canım. Ya Ediz ya Barlas olsun dedik. Bugün artık kesin seçebiliriz inşallah bakalım. Benim en başından beri istediğim var Bera olsun istiyorum ama eşim kesinlikle kabul etmedi.
Bera en güzeli canım katılıyorum sana :) olmazsa da ben Ediz diyorum

Kızlar sağlık ocağında kan ve idrar sonuçlarını aldım eser miktarda protein kaçağı ve bol bol lökosit var kendi doktoruna gidiyorum varmı böyle bişey yaşıyan
Şeker var mıydı sende onda idrarda protein çıkar diyorlar...ya da tansiyonun yükseliyor muydu...

2
2 normal doğumumdada yapıp gittim kız ben merak etme bişey olmaz birinde 5 birinde 7 cm diye yürüye yürüye gittim hemde 4 saatte dopum oldu .

esmerhatun66 Az önce okudum da bulamadım canım sen miydin vajinal iltihabım bebeğe geçmiş enfeksiyon olmuş falan diyen...normal doğumda olmuyor mu o...sezaryende bebek vajinadan gecmiyor ki nasıl enfeksiyon olmuş anlamadım...karnı dayken olduysa e 9 ay antibiyotik mi alcaz bebeğe enfeksiyon geçmesin diye...geçmemesi lazım yani normalde...hastane enfeksiyonu mu acaba

esmerhatun66 canım şimdi meleklerin emin ellerde sen neler yaşamışsın Allah evlatlarına bağışlamış seni çok şükür 3 bebeği doyurmak kolay olmayacak mutlaka mama takviyesi yaparsın zaten ondan rahat olmaya çalış biliyorum söylemesi kolay diyorsundur ama sütün gelmesinin en önemli şartı o gibi ayrıca bak 36 haftada ve tek doğan bebekte bile solunum sıkıntısı oluyor inşallah atlatacaksınız bu günleri rabbim yar ve yardımcınız olsun :)

Kızlar sağlık ocağında kan ve idrar sonuçlarını aldım eser miktarda protein kaçağı ve bol bol lökosit var kendi doktoruna gidiyorum varmı böyle bişey yaşıyan
Can'ım sen de yüksek tansiyon sıkıntısı yoktu bildiğim kadarıyla. Niye protein kaçağı oldu ki acaba? Enfeksiyon olmuş olabilir lökosit ondandır.
Haber ver çıkınca mutlakA

Aleykümselam canım. Okurken gözümden yaş aktı.. gözünaydın hayırla sağlıkla en kısa zamanda kucağına alıp bol bol emzirmeyi nasip etsin Rabbim Maşallah kuzucuklara, yaramazlık bile yapmaya başlamışlar

Z zeynepada33 hayırlı uğurlu olsun haftası da kilosu da fena değil annesi sende zor zamanlar atlatmışsın Allah’ın izniyle çok kalmadan gelecektir bebeğin yanına o yüzden moralini yüksek tutup bol bol dinlenmeye çalış sütün gelmesin en önemli şartı bu sanki

Canım meleklerin gelmiş, hoşgelmiş , hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsunlar, Allah analı babalı büyütsün inşallah , iyi olacaklar annesi sen de iyi ol, moralini yüksek tut ne olur, varsın bir süre küvezde kalsınlar sonunda sağlıkla kucağına almak olacak, varsın bir iki resim eksik olsun, kavuşunca telafi edersiniz, küçük olduklarına bakma göreceksin çok çabuk toparlanacaklar, hem baksana hortumlarını çekiştirdiklerine göre hayat dolular, enerjikler MAAŞALLAH onlara, sende öyle ol canım benim, güçlü olman gerekiyor üç bebek annesi oldun onlara yetmen gerekiyor, kendine iyi bak, bebişlerimize de iyi enerjini ilet, sütün de gelir inşallah ve kavuşma müjdenizi alırız buradan ,

Kandaki enfeksiyondu o galiba cnm tam hatırlamıyorum ama.

Senin kapı süsüne. BAyıldım annesiiiii :) harika olmuş güle güle kullan canım

Doğru diyorsun aslında canım, cok teşekkür ederim. Hani bukadar dikkat ederlen böyle birşeyle karsılasmak beni şok etti sanırım.

Canım sen ayakta çok duruyormusun. Suyu az olan annelerin bence uzanması bebekte gelişimi arttırıyor. Benden sana tavsiye. Benim suyum azdı tansiyon ödem vardı. Herkes bebeğin az kilolu doğabilir diyordu ama ben kan akışını rahatlattığıö için bebek hep beslendi. Doktorun ne diyor bu konuda. Araştırsana bir yer çekimi sonuçta suyun azken bebek de az beslenebilir. İzne çıksan iyi gelmez mi

Kandaki enfeksiyondu o galiba cnm tam hatırlamıyorum ama.
Sen naptın başladı mı temizlik...var mı sancın...oğlumda ben bi sancılandım direk 3cm açılmayla doğum başlamıştı suyum falan gelmedi ama...böyle de bi garip yani evde bekliyorsun artacak mı doğum başlayacak mı azalacak mı ne zaman olacak falan filan diye...Allah kolaylık versin canım...ama hızlandırmak istiyorsan bol bol yürü hareket et

Ya mayıs bebeleri aceleci ama annelerimiz de öyle :) çoğu 38 de doğurmak istior. 5 kg da olsa 40 diye dua eden bir ben varım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…