2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya dün beni sinir etti bulamıyorum diye seçtiklerimi de burun kıvırıyor. Kolaya kaçsa keşke beni daha çok dellendiriyor. Hüsamettin falan koycam en sonunda o olacak.
Benimki Barbaros diye çok ısrar etmişti neyse ki unuttu ediz Çok güzel bence, ısrarcı ol taviz verme

Ya mayıs bebeleri aceleci ama annelerimiz de öyle :) çoğu 38 de doğurmak istior. 5 kg da olsa 40 diye dua eden bir ben varım herhalde

Bende varım canım valla 40 a kadar dururum bana kalsa 13 mayıs adete göre benimde ama bastan beri 1 hf geriydi 20 mayıs cıkıyodu ultrasonda ama iki keredir yakaladı gibi görünüyo doktorumda 39 da alırız dedi ben beklemek isterim dedim bi yandanda ramazanı düşünüyorum baslayana kdr gelsek eve toparlansam diye yemek 1 öğün tabi ama anneler oruclu ne bileyim ya kafam karısık madem seciyosak 8 mayıs olsun diyorum uyumlu 8.5.2018 diye sonra gene dursun diyorum son haftalarda insan iyice sabırsız oluyo agırlasma desen hepten bi haftadır yürüyüşüm filan değişti sanki rahattım hızlı hızlı yürür giderdim şimdi bi yoruluyorum ay Rabbim hayırlısını nasip etsin kafalar corba temizlik var daha cikolata yok hediyeler oluyo cantam tam değil ohooo

Yani ilk basta zor oluyor ama bişey olsa doktorlar önermez ztn . Bnmki tam kobay oldu :) gel diyosun geliyor git diyosun gidiyor

Yok Can'ım. İnsan en başta bir an tepki verir gibi oluyor Zaten. Ama eşim cahil bir insan değil okumuş kendini geliştirmiş biri. Bu duygulara kapılmasına neden de okuduğu haberler karşısına çıkan bu gibi durumlar ve insanoğlunun çiğ süt emmişliği
Bilerek yapılma ihtimalini ben düşünmüyorum sadece. Ama çalışanların hepsinin de çok dikkatli olmadığını 5 yıllık tedavi sürecinde gördüm. Kafaları dalgın olabiliyor. O da bi şekilde bir ihtimal çıkarıyor işte ortaya.
Aman hepimizinkini Allah korusun. Hastanede de karışabilir sonuçta.

Yok şimdi bile yazdım whatsapptan sanırım Ediz in yanına onun istediği bir isim koyacağız İki isim istemiyordum ama iki isim olsun napim
Bizimki de öyle oldu yanına onun istediği ismi koyunca rahat ettik, sen de olur de, sonra kendi istediğini söylersin çocuk ona alışır ben de çok sahtekarım dimi

Ay canım aynı ben, benimki de hiç yanaşmıyor diyorum bak doğum için doktor tavsiye ediyormuş gel diyorum gelmiyor. Kurudum kaldım valla az kaldı dayan diyor. Benim ona demem lazım asıl az kaldı dayan diye tam tersi bizde. Bazen ne yalan söylim gözüm kesmiyor ama bazende canım istiyor. Ama benimkinde tık yok :/

Bizimki de öyle oldu yanına onun istediği ismi koyunca rahat ettik, sen de olur de, sonra kendi istediğini söylersin çocuk ona alışır ben de çok sahtekarım dimi

Valla bende öyle dedim herkesin gönlü olsun dedim. Sende rahat et bende rahat edeyim kim ne istiyorsa onu söyler
Napalım doğuruyoruz o kadar ismini de koyalım ama değilmi

Çatım agrıyor masaj yap dedim geçen gün gayet masumane, pislik yapma çocuğun kafası var diye bir bozdu beni sanki ben sapığım tövbe tövbe

ooof benimki de çift çizgiyi gördü, kardeş olduk. arada sırnaşıyorum dalga geçiyorum falan tık yok. birşey olur ya, diye diye beni de korkuttu. yıpranma payımdan bir yıl düşersin artık diyorum.

Bence birilerinin bu adamlara 40 gün lohusa sürecini anlatması lazım.
Onlar unutuyor bence onu. Doğumdan sonra hemen normale dönecek sanıyorlar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…