- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.281
Benimki Barbaros diye çok ısrar etmişti neyse ki unuttuYa dün beni sinir etti bulamıyorum diye seçtiklerimi de burun kıvırıyor. Kolaya kaçsa keşke beni daha çok dellendiriyor. Hüsamettin falan koycam en sonunda o olacak.
Ya mayıs bebeleri aceleci ama annelerimiz de öyle :) çoğu 38 de doğurmak istior. 5 kg da olsa 40 diye dua eden bir ben varım herhalde
Yani ilk basta zor oluyor ama bişey olsa doktorlar önermez ztn . Bnmki tam kobay oldu :) gel diyosun geliyor git diyosun gidiyorAyyy benimkinin başına silah dayasam yapmaz sanırım, bebeğe zarar gelir diyor başka bir şey demiyor.. Doğum kolaylaşıyor diyorum uydurma diyor :)) en son iki ay olmuştur, kafasını başka yöne çevirip gözlerini sımsıkı kapatmıştı resmen beni görmemek için sonra benim de canım acıdı bıraktık. Başka bir yol bulmak lazım ilişkiye girmek benim için imkansız
Yok Can'ım. İnsan en başta bir an tepki verir gibi oluyor Zaten. Ama eşim cahil bir insan değil okumuş kendini geliştirmiş biri. Bu duygulara kapılmasına neden de okuduğu haberler karşısına çıkan bu gibi durumlar ve insanoğlunun çiğ süt emmişliğiBişey dicem eşine söyle hakkını helal etsin ilk okuduğumda ayy deli mi ne bu paranoyayla yaşanır mı diye düşünmüştüm ama adam haklıymış bugün bi haber okudum binde bir bile olsa oluyomuş böyle şeyler sen sakın üzme kendini eşin öyle düşünüyo diye kızmada Allah’a emanet evladın sadece bi suçluluk hissettim hemen büyük büyük düşündüm..
Yani ilk basta zor oluyor ama bişey olsa doktorlar önermez ztn . Bnmki tam kobay oldu :) gel diyosun geliyor git diyosun gidiyor
Benimki Barbaros diye çok ısrar etmişti neyse ki unuttuediz Çok güzel bence, ısrarcı ol taviz verme
Bizimki de öyle oldu yanına onun istediği ismi koyunca rahat ettik, sen de olur de, sonra kendi istediğini söylersin çocuk ona alışırYok şimdi bile yazdım whatsapptan sanırım Ediz in yanına onun istediği bir isim koyacağızİki isim istemiyordum ama iki isim olsun napim
Ayyy benimkinin başına silah dayasam yapmaz sanırım, bebeğe zarar gelir diyor başka bir şey demiyor.. Doğum kolaylaşıyor diyorum uydurma diyor :)) en son iki ay olmuştur, kafasını başka yöne çevirip gözlerini sımsıkı kapatmıştı resmen beni görmemek için sonra benim de canım acıdı bıraktık. Başka bir yol bulmak lazım ilişkiye girmek benim için imkansız
Bizimki de öyle oldu yanına onun istediği ismi koyunca rahat ettik, sen de olur de, sonra kendi istediğini söylersin çocuk ona alışırben de çok sahtekarım dimi
Barlas güçlü bir isim, çevremde bir kişide var sadece. ediz de hoşYa dün beni sinir etti bulamıyorum diye seçtiklerimi de burun kıvırıyor. Kolaya kaçsa keşke beni daha çok dellendiriyor. Hüsamettin falan koycam en sonunda o olacak.
Çatım agrıyor masaj yap dedim geçen gün gayet masumane, pislik yapma çocuğun kafası var diye bir bozdu beniAy canım aynı ben, benimki de hiç yanaşmıyor diyorum bak doğum için doktor tavsiye ediyormuş gel diyorum gelmiyor. Kurudum kaldım valla az kaldı dayan diyor. Benim ona demem lazım asıl az kaldı dayan diye tam tersi bizde. Bazen ne yalan söylim gözüm kesmiyor ama bazende canım istiyor. Ama benimkinde tık yok :/
Ben sordum olmuyorlarmış bizimkinde, sen de sor için rahat etsin canımKızlar 23 nisan tatil ya o gün özel hastanelerdeki çocuk drları anestezi uzmanları izinli oluyorlarmı
ooof benimki de çift çizgiyi gördü, kardeş olduk. arada sırnaşıyorum dalga geçiyorum falan tık yok. birşey olur ya, diye diye beni de korkuttu.Ayyy benimkinin başına silah dayasam yapmaz sanırım, bebeğe zarar gelir diyor başka bir şey demiyor.. Doğum kolaylaşıyor diyorum uydurma diyor :)) en son iki ay olmuştur, kafasını başka yöne çevirip gözlerini sımsıkı kapatmıştı resmen beni görmemek için sonra benim de canım acıdı bıraktık. Başka bir yol bulmak lazım ilişkiye girmek benim için imkansız
Bence birilerinin bu adamlara 40 gün lohusa sürecini anlatması lazım.Ay canım aynı ben, benimki de hiç yanaşmıyor diyorum bak doğum için doktor tavsiye ediyormuş gel diyorum gelmiyor. Kurudum kaldım valla az kaldı dayan diyor. Benim ona demem lazım asıl az kaldı dayan diye tam tersi bizde. Bazen ne yalan söylim gözüm kesmiyor ama bazende canım istiyor. Ama benimkinde tık yok :/
Çatım agrıyor masaj yap dedim geçen gün gayet masumane, pislik yapma çocuğun kafası var diye bir bozdu benisanki ben sapığım tövbe tövbe
Canım ben de gördüm çok beğendim, nilda bebek güle güle kullansın kapı süsünü :))babynilda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?