2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çatım agrıyor masaj yap dedim geçen gün gayet masumane, pislik yapma çocuğun kafası var diye bir bozdu beni sanki ben sapığım tövbe tövbe

He sapıklık düşüneceksin o an Ayrıca düşünsen nolmuş yani hamileyiz diye hakkımız yok mu. Bantlayalım da bari doğumda açarız bantı. Normalde erkekler ister bunlarda bizi buldu bunuyorlar daha

Bence birilerinin bu adamlara 40 gün lohusa sürecini anlatması lazım.
Onlar unutuyor bence onu. Doğumdan sonra hemen normale dönecek sanıyorlar herhalde.

Yok benimki onuda hesaplıyordu hatta elle hesap yapıyordu geçenlerde. 1 ay kaldı diyelim birde lohusan 15 hadi bilemedin 20 gün sürse diyordu kendi kendine yazık onlarda duramıyorda içleri gidiyor birşey olacak diye galiba

1 saat once esimin halasi geldi beni deli etti gitti ya surda doguma 1 ay kaldi hala bebegin erkekdir diyor deli ediyor beni..ne bu erkek duskunlugu ya bi tane oglum var zaten doymuyor kadin

Doğar doğmaz ilk işin onu aramak olsun. Seni üzeceğim ama kız oldu dersin. Erkek kız ne farkeder anlamıyorum ya. Kadın zorla erkek doğurtturacak seni. Hatta görüntülü arayacaksın diyeceksin anlatmaya gerek yok görüyorsunuz TÖbee yaaaa

güldüm yaaa

He sapıklık düşüneceksin o an Ayrıca düşünsen nolmuş yani hamileyiz diye hakkımız yok mu. Bantlayalım da bari doğumda açarız bantı. Normalde erkekler ister bunlarda bizi buldu bunuyorlar daha
Ahahahah yaa yine çoklu alıntı başaramadım bantlamak süpermiş :))) EvBoregi sana da ayrı güldüm :) bizde de durumlar farklı değil şu lohusalık falan bi bitsin ben öyle göstercem ona o zaman da ben coccuğum durmuyo dicem :))

Kızlar o işi yapsak dert yapmasak dert yol dün denedim ulan keşke başlamasaydım dedim içimden... Dönüyorum olmuyo yatıyorum olmuyo kalkıyorum olmuyo ben budefa çok hantallaşmışım yaa... Yapmaya çırpındık desem yeri var Allahtan karanlıktı iyice komik duruma düşecektim valla

Yeni bebişlerimizin adı ne kızlar merak ettim bian eşim tatil almış yaza rezervasyon da adını bulayım dedim yokk saklıyor adam süprizmiş
benim oğlumun adı Alptürk olacak nasipse teyzesi, 12. haftada erkek olduğunu öğrendik bir iki hafta sonrasında ismiyle sevmeye başladık.

Valla zaten çocuklar durmayacak sürekli ağlayacaklar bahane değil gerçek 5 dk da oldu bitti artık işine gelirse bugünleri çok ararlar bebekli hayatla bebeksiz hayat arasında eminim dağlar vardır.

1 saat once esimin halasi geldi beni deli etti gitti ya surda doguma 1 ay kaldi hala bebegin erkekdir diyor deli ediyor beni..ne bu erkek duskunlugu ya bi tane oglum var zaten doymuyor kadin
Erkekse sünnet ettirip etli pilav yedircem sana diyeydin canim bosver sinirini bozma herkes bi tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…