2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

ay gözümde canlandırdım o anı ve güldüm çok karaya vurmuş fok balıkları gibiyiz şuanda yuvarlana yuvarlana geçiriyoruz günlerimizi

Aynen cok komik oluyo ama en rahati esinin arkada olmasi baska turlu biraz agir oluyor. Esimde surekli "eziyormuyum seni, biyerin aciyomu?" diye soruyor. Benden cok o rahatsiz oluyor gibi

2-3 hafta önce buna benzer bir deneyim yaşadık...öyle dönsem olmuyor böyle dönsem olmuyor tısıl tısıl...hevesini kaçırıcam diye de senlenmedim ama çileydi resmen...şimdi hiç cesaretim yok daha da ağırım o zamana gore...bişeyler birdenbire başlamasın diye yanlışlıkla bile dokunmuyoruz birbirimize

Evet yaa mayıs anneleri olarak kuruduk kaldık resmen ya. İlişkimi oda neydi unuttum diye diye geziyorum evde

Kızlar valla ben, ara verirsek bi daha doğuma kadar olmaz diye korkudan haftada bir tekrarlıyorum normal doğuma faydası da olur dedikleri için doğuma gitmeden önce özellikle yapmayı düşünüyorum inşallah herşey planladığımız gibi olur tabi

Ay seninki iyiymiş canım bizde tekrarlamak istiyoruz ama bizimkilerde tık yok. Hele geçen ne işveler cilveler yaptım bana mısın demedi. Valla helal olsun sana dedim alkışlayıp dalga geçtim dayanabildin ya bravo dedim Doktorumda o konuda kısıtlamadı ama bizim kocalar birşey olacak korkusuyla köşelerine çekildiler.

Heee 15-20 gün deseydin
40 gün değil mi yA lohusalık ben mi yanlış biliyorum yoksa biri eşini uyandırsın rüyadan

He sapıklık düşüneceksin o an Ayrıca düşünsen nolmuş yani hamileyiz diye hakkımız yok mu. Bantlayalım da bari doğumda açarız bantı. Normalde erkekler ister bunlarda bizi buldu bunuyorlar daha
Katılıyorum, milletin kocasına bakıyorum benimkinde iş bitmiş Doğum geçsin iyileşeyim sorcam ben ona

Bizimde oyle korkuyo. Bende o kdr isteksizimki sirf normal doguma yardimci olur diye denemeye çalışırım ama eminim hertarafima bicak saplani az hareket etsem yerimden kalkamiyorum.
Ayy ben iki bacağımı birbirinden ayıramıyorum acıdan o ayrı ama Doğuma yardım olur diye söylüyorum, belki de en başından isteksiziz diye bırakmasaydık böyle çatı ağrısı olmayacaktı ama oldu artık, Doğumdan sonraki zamanlara bakalım ne olur ne biter

Heee 15-20 gün deseydin
40 gün değil mi yA lohusalık ben mi yanlış biliyorum yoksa biri eşini uyandırsın rüyadan

Valla bende bilmiyorum kaç gün canım lohusalık onun hesap başka, kanama bitmesi ne zaman denk gelir diye hesaplıyor Akşam söylimde 40 gün diye yüreğine insin

Yok canım yok çatı agrisinin onunla alakası yok, denendi onaylandı çatı ağrısı o iş olunca olmayaydi ben şu an kuş gibi ağrısız hafif olurdum valla

Belirtisiznesne canım yalnız sonrasında bu işin yapilacağı yerlerde oluyor doğum onun farkında mıymış gene şimdi yapın da napıyorsanız...sonra öyle 15 günde falan olmaz...normalini birak sezaryende ben 40 tan sonra bile tedirgin oluyordum dikişlerden karnımdaki hassasiyetten...bi de dogum kontrolü olayı var ki...tekrar adet olmadan spiral taktıramıyorsun...hap vs zaten emzirirken kullanamiyorsun...SÜT KORUMAZ aman ha dikkat...bi süre de öyle gidiyor yani...3 ay sonra adet oldum da ben spirali taktırdım ondan sonra normal cinsel hayata döndük...sonra buralarda yeni topic açmayın 2 aylık bebeğim var hamileyim diye

Bizde kocalarımıza verelim rüşvet adam öptürmüyor bile bırak fiki fikiyi. Kendimi bazen sapık gibi hissediyorum diyorum. Adama makale bile okuttum bak zararı yokmuş diye işve cilve o biçim ama yok

1 saat once esimin halasi geldi beni deli etti gitti ya surda doguma 1 ay kaldi hala bebegin erkekdir diyor deli ediyor beni..ne bu erkek duskunlugu ya bi tane oglum var zaten doymuyor kadin
Ah ahh bilirim yavruşumun cinsiyetini öğrendiğimizde kız olcaktı ya erkek miymiş diye trip bile yediğim için şaşırmıyorum artık Sanki sipariş veriyoruz. Kız bebek isteyen kendisi doğursun demekte buldum çareyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…