- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.321
Kızlar o işi yapsak dert yapmasak dert yol dün denedim ulan keşke başlamasaydım dedim içimden... Dönüyorum olmuyo yatıyorum olmuyo kalkıyorum olmuyo ben budefa çok hantallaşmışım yaa... Yapmaya çırpındık desem yeri var Allahtan karanlıktı iyice komik duruma düşecektim valla
azıcık da onlar beklesin, hak ettiler artık. forumca sürünüyoruz
Kızlar o işi yapsak dert yapmasak dert yol dün denedim ulan keşke başlamasaydım dedim içimden... Dönüyorum olmuyo yatıyorum olmuyo kalkıyorum olmuyo ben budefa çok hantallaşmışım yaa... Yapmaya çırpındık desem yeri var Allahtan karanlıktı iyice komik duruma düşecektim valla
ben de çiş tahliye borun nasıl diyorum, iyi diyo, selamlar diyorum. gülüyoruz, deliliğe vurduk iyiceEvet yaa mayıs anneleri olarak kuruduk kaldık resmen ya. İlişkimi oda neydi unuttum diye diye geziyorum evde
ben de çiş tahliye borun nasıl diyorum, iyi diyo, selamlar diyorum. gülüyoruz, deliliğe vurduk iyice
2-3 hafta önce buna benzer bir deneyim yaşadık...öyle dönsem olmuyor böyle dönsem olmuyor tısıl tısıl...hevesini kaçırıcam diye de senlenmedim ama çileydi resmen...şimdi hiç cesaretim yok daha da ağırım o zamana gore...bişeyler birdenbire başlamasın diye yanlışlıkla bile dokunmuyoruz birbirimizeKızlar o işi yapsak dert yapmasak dert yol dün denedim ulan keşke başlamasaydım dedim içimden... Dönüyorum olmuyo yatıyorum olmuyo kalkıyorum olmuyo ben budefa çok hantallaşmışım yaa... Yapmaya çırpındık desem yeri var Allahtan karanlıktı iyice komik duruma düşecektim valla
Evet yaa mayıs anneleri olarak kuruduk kaldık resmen ya. İlişkimi oda neydi unuttum diye diye geziyorum evde
öyle oldu resmen, salı sallandı, çarşamba çarşafa dolandı derken bitiricez.Ahahahahhani derler ya çenesine vurdu. İşte tam olarak onu yaşıyoruz resmen
Kızlar valla ben, ara verirsek bi daha doğuma kadar olmaz diye korkudan haftada bir tekrarlıyorumnormal doğuma faydası da olur dedikleri için doğuma gitmeden önce özellikle yapmayı düşünüyorum inşallah herşey planladığımız gibi olur tabi
Heee 15-20 gün deseydinYok benimki onuda hesaplıyordu hatta elle hesap yapıyordu geçenlerde. 1 ay kaldı diyelim birde lohusan 15 hadi bilemedin 20 gün sürse diyordu kendi kendineyazık onlarda duramıyorda içleri gidiyor birşey olacak diye galiba
Kramp sıkıntısı oluyo budefa da olmuyor bacım olmuyorAynen cok komik oluyo ama en rahati esinin arkada olmasi baska turlu biraz agir oluyor. Esimde surekli "eziyormuyum seni, biyerin aciyomu?" diye soruyor. Benden cok o rahatsiz oluyor gibi
Katılıyorum, milletin kocasına bakıyorum benimkinde iş bitmişHe sapıklık düşüneceksin o anAyrıca düşünsen nolmuş yani hamileyiz diye hakkımız yok mu. Bantlayalım da bari doğumda açarız bantı. Normalde erkekler ister bunlarda bizi buldu bunuyorlar daha
Ayy ben iki bacağımı birbirinden ayıramıyorum acıdan o ayrı ama Doğuma yardım olur diye söylüyorum, belki de en başından isteksiziz diye bırakmasaydık böyle çatı ağrısı olmayacaktı ama oldu artık, Doğumdan sonraki zamanlara bakalım ne olur ne biterBizimde oyle korkuyo. Bende o kdr isteksizimki sirf normal doguma yardimci olur diye denemeye çalışırım ama eminim hertarafima bicak saplani az hareket etsem yerimden kalkamiyorum.
Heee 15-20 gün deseydin
40 gün değil mi yA lohusalıkben mi yanlış biliyorum yoksa biri eşini uyandırsın rüyadan
Yok canım yok çatı agrisinin onunla alakası yok, denendi onaylandıAyy ben iki bacağımı birbirinden ayıramıyorum acıdan o ayrı ama Doğuma yardım olur diye söylüyorum, belki de en başından isteksiziz diye bırakmasaydık böyle çatı ağrısı olmayacaktı ama oldu artık, Doğumdan sonraki zamanlara bakalım ne olur ne biter
Kızlar benim herifim çok korkusuz vallaama ben bi kaç gündür bahanelerle unutturuyorum da bu gece kaçış yok sabah ise giderken "akşama goruscez senle" dedi bi de rüşvet veriyor napayim ben de mecbur kabul ediyorum ödemeyi önceden alınca
Ah ahh bilirim yavruşumun cinsiyetini öğrendiğimizde kız olcaktı ya erkek miymiş diye trip bile yediğim için şaşırmıyorum artık1 saat once esimin halasi geldi beni deli etti gitti yasurda doguma 1 ay kaldi hala bebegin erkekdir diyor deli ediyor beni..ne bu erkek duskunlugu ya bi tane oglum var zaten doymuyor kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?