2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bizde kocalarımıza verelim rüşvet adam öptürmüyor bile bırak fiki fikiyi. Kendimi bazen sapık gibi hissediyorum diyorum. Adama makale bile okuttum bak zararı yokmuş diye işve cilve o biçim ama yok
Oy bizimki kendi araştırmış çok sağlıklı diyo bana bilimsel kaynaklarla geliyor

Vicdan azabı çektim valla ne bileyim , sen biraz rahatlattın beni sağol, en çok korktuğum şey istemeden ona zarar vermek , normaldede çok duygusal biriyim ama hamilelikte iyice zırlak huysuz sinirli bişey oldum herşeyi çok takıyorum kafama

Canım biz zaten prezervatifle korunuyorduk hep benim eşim çok temkinlidir çocuk düşünmüyorken 2 tane bile taksakmı diye cümleler duydum ağzından Süt korumasına zaten inanmam ben hiç direk korunmaya başlarız. Artık mecbur bekleyecek durumlar düzelene kadar mecbur. Kendi zararlı çıkar

esmerhatun66 dualarımız sen ve yavrularınla, inşallah sağlıkla büyürler mutlu mesut bianda kalabalıklaşan ailenizle yaşarsınız

1 saat once esimin halasi geldi beni deli etti gitti ya surda doguma 1 ay kaldi hala bebegin erkekdir diyor deli ediyor beni..ne bu erkek duskunlugu ya bi tane oglum var zaten doymuyor kadin
Canim o da bisi mi esimin uzaktan hic alakam olmayan akrabasi da bana doktor randevun ne zaman seninki kizdi dimi insallah cinsiyeti donmustur dedi niye oglan kitliginda miyim dedim sanki 5 tane kiz dogurmusum da erkek diye ölüyomusum gibi tovbest. Allah hayirli evlat versin kiz da olsa erkek de olsa dedim hep hayirlisini istedim zaten. Bu insanlar bu hakki neden kendilerinde bulurlar anlamiyorm gül gec canm kafaya takilcak degerde olmuyolar genelde

Allah yardımcınız olsun canım, haberdar et bizi de.

Canim moralini yuksek tut allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin bizi habersiz birakma

Canım Allah şifa versin inşallah hayırlısıyla kucağına al bebisini, bence doguma alırlar, zaten haftan da gayet iyi hic bi sorun olmaz Allah'ın izniyle. Stres yapma, güzel düşün. Bizi de haberdar et
Allah sana da kuzuna da güç kuvvet versin

İnşalah sağlıkla kavuşursun bebişine canım

Sag salim bebegine kavusursun insallah canim kolay dogumun olsun insallah

dün gece aklımdan geçtin canım, nasıl acaba diye kendi kendime merak etmiştim,
Rabbim yardımcın olsun, en kısa zamanda kucağına alıp evinize dönersiniz inşallah

Allah yardımcın olsun canım, inşallah bir şey olmaz, merak etme, bu zaman kadar geldi senin yavrun

Allah yardımcınız olsun canım benim güzel haberlerini bekliyoruz..

kızlar gebelik okulunda ki hemşiremiz dedi ki, ilişkiye girmeden prezarvatif takmak gerekiyormuş, öncesinde olan kaygan sıvıda , hamile bırakabilecek 4 tane baba kuvvetli sperm oluyor dedi, prezarvatifi son dakika takmayın siz zararlı çıkarsınız , ben bilmiyordum daha öncesi iyi oldu öğrendiğim, başka çocuk istemiyoruz ikimizde

Onu benim eşim bir yerden okumuş canım spermler 72 saat yaşayabildikleri için biliyordu o konuyu. Korunurken yıkayıp durulayıp takıp öyle gelirdi yanıma Diyorum ya çok temkinlidir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…