- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.361
Eee hatta çocuğun odasında yatalım dimi bir süre burunları sürtsün :))Ahahahah yaa yine çoklu alıntı başaramadım bantlamak süpermiş :)))EvBoregi sana da ayrı güldüm :) bizde de durumlar farklı değil şu lohusalık falan bi bitsin ben öyle göstercem ona o zaman da ben coccuğum durmuyo dicem :))
Hahahhha bak bunu duydugum iyi oldu, moral oldu bana kuzumYok canım yok çatı agrisinin onunla alakası yok, denendi onaylandıçatı ağrısı o iş olunca olmayaydi ben şu an kuş gibi ağrısız hafif olurdum valla
Ondan sonra uykusunda sağımı solumu yokluyo, uyku açılınca aaa pardon hayatım diyoooof benimki de çift çizgiyi gördü, kardeş olduk. arada sırnaşıyorum dalga geçiyorum falan tık yok. birşey olur ya, diye diye beni de korkuttu.yıpranma payımdan bir yıl düşersin artık diyorum.
Hanimlar hastane yatisim yapildi gozlem altinda tutuyolar plesantada kanama olmus defarmasyon toplanmis doktorun odasinda direk dogumhane alindim eve gonderemiyor cunku heran plasenta bebekden ayrilabilir bebegim ölebirmis simdilik bekletiyolar en ufak birseyde ameliyat alincam
Sabırsızlanıyorum ama yinede vaktinde gelsin cnm ya..yarın kontrolüm var tarih belirler belki..malum benim cimcime dönmüyor inatla..sizinkiler maşallah bir aşağı bir yukarı benimki çok beğendi bulunduğu yeti yerinden kıpırdamıyorYa mayıs bebeleri aceleci ama annelerimiz de öyle :) çoğu 38 de doğurmak istior. 5 kg da olsa 40 diye dua eden bir ben varım herhalde
Bu gidişte öyle olacakYa dün beni sinir etti bulamıyorum diye seçtiklerimi de burun kıvırıyor. Kolaya kaçsa keşke beni daha çok dellendiriyor. Hüsamettin falan koycam en sonunda o olacak.
Bizde de tık yok 2 aydır kardeş kardeş yatıyoruz...öncekilerde de kızı önce uyusun diye tembihleyip öyle yapıyoduDoktor önerse de benimki yapmaz, bizim için o iş 3 aylığına bitti sanırım Benimki de bi alem
Ben dışarı çıkmak istemiyorum yeminle..dün işleyerine gittim..yine başladı müsteriler bu erkek karnı demeye1 saat once esimin halasi geldi beni deli etti gitti yasurda doguma 1 ay kaldi hala bebegin erkekdir diyor deli ediyor beni..ne bu erkek duskunlugu ya bi tane oglum var zaten doymuyor kadin
Benim ki öyle sanıyor kesin, geçen gün ped alıyorum ne yapacaksın diyor, dedim Doğumdan sonra kanamam olacak, adam şokBence birilerinin bu adamlara 40 gün lohusa sürecini anlatması lazım.
Onlar unutuyor bence onu. Doğumdan sonra hemen normale dönecek sanıyorlar herhalde.
Allah yardım etsin canım tam gününde gitmişsin ta kontrole bak Allah korumuş orda gözetim altında olucaksın ve İnş ikinizde sapasağlam çıkıcaksınız dualarım sizinle canım benimHanimlar hastane yatisim yapildi gozlem altinda tutuyolar plesantada kanama olmus defarmasyon toplanmis doktorun odasinda direk dogumhane alindim eve gonderemiyor cunku heran plasenta bebekden ayrilabilir bebegim ölebirmis simdilik bekletiyolar en ufak birseyde ameliyat alincam
enişte bayağı temkinliymişOnu benim eşim bir yerden okumuş canım spermler 72 saat yaşayabildikleri için biliyordu o konuyu. Korunurken yıkayıp durulayıp takıp öyle gelirdi yanımaDiyorum ya çok temkinlidir diye.
Bizim bu minnaklar bizi neden üzüyorki bizde onlara inat stres yapmayalım 1 gram 1 gramdır canım doğana kadar 2 yi geçicek İnşallah senin yaramazDR geldik zayıfız 1980 gr suyumuz iyiymiş masallah artmış ama cok zayıf 2 haftaya gun verdi kontrol için cok üzüldüm baya zayıf
Geçen gün bir dizide saçma sapan bir sevişme sahnesi vardı, benimki diyor ki ne biçim bakıyon.. ne yaptıklarını anlamaya çalışıyorum dedim eee sevişiyorlar işte dedi, hadi dedim unutmuşum dur az daha bakayım nasıl oluyorduEvet yaa mayıs anneleri olarak kuruduk kaldık resmen ya. İlişkimi oda neydi unuttum diye diye geziyorum evde
DR geldik zayıfız 1980 gr suyumuz iyiymiş masallah artmış ama cok zayıf 2 haftaya gun verdi kontrol için cok üzüldüm baya zayıf
Geçen gün bir dizide saçma sapan bir sevişme sahnesi vardı, benimki diyor ki ne biçim bakıyon.. ne yaptıklarını anlamaya çalışıyorum dedim eee sevişiyorlar işte dedi, hadi dedim unutmuşum dur az daha bakayım nasıl oluyordu
Ayy ben iki bacağımı birbirinden ayıramıyorum acıdan o ayrı ama Doğuma yardım olur diye söylüyorum, belki de en başından isteksiziz diye bırakmasaydık böyle çatı ağrısı olmayacaktı ama oldu artık, Doğumdan sonraki zamanlara bakalım ne olur ne biter
sagol canım insan üzülüyo işte cok zayıf olmazsa kac hafta geri rabbim hepimiz kucagına almayı nasip etsin inşallhBizim bu minnaklar bizi neden üzüyorki bizde onlara inat stres yapmayalım 1 gram 1 gramdır canım doğana kadar 2 yi geçicek İnşallah senin yaramaz
canım ınsan uzuluyo işte inşallah bi sıkıntı cıkmadan dogum yaparım suyumda az biraz fazlasmış cok sukur tahını olemi yiyeyimCanım üzülme niye üzülüyorsun, minyon olacaktır. Bol bol kaşar tahin ye burdan bir arkadaş makarna demişti ama kesin değildi galiba. Ama benim doktorum en çok kaşar ye dedi ben bildiğin ısıra ısıra yiyorum kaşarı. Eğer bir sıkıntı yoksa yapısaldır hiç canını sıkma. Daha 35 inci haftadasın alır o kilosunu annesi.
Canım benim çok geçmiş olsun, nedir bilmiyorum ama inşallah düzelir hemen evine gidersin, evde beklersin bebeğini.. ölüm falan düşünüp moralini bozma, bebegin ölecek olsa allah korusun doğuma alırlar hemen neden bekletsinlerHanimlar hastane yatisim yapildi gozlem altinda tutuyolar plesantada kanama olmus defarmasyon toplanmis doktorun odasinda direk dogumhane alindim eve gonderemiyor cunku heran plasenta bebekden ayrilabilir bebegim ölebirmis simdilik bekletiyolar en ufak birseyde ameliyat alincam
bundan önce kaçıncı haftada gitmiştin..büyür daha canım..Benim ablamın 3çocuğu var.biri tek sonraki ikiz..vaktinde doğum yaptı..ilki 2300 ikizler 2400 er gayet sağlıklilardiDR geldik zayıfız 1980 gr suyumuz iyiymiş masallah artmış ama cok zayıf 2 haftaya gun verdi kontrol için cok üzüldüm baya zayıf
Allahım sana çok çok kolaylık versin canım, sınav dünyasındayız, senin sınavın zor gerçekten ama olaylara bakış açın çok güzel, karşılığını kat kat versin Rabbim. sizde en kısa sürede 2yi geçersiniz inşallah.Ha şunu bileydin canım 2000 aşmış kilosu maşallah Çok şükür beterin beteri var benim yerimde olsan napcan 2 kilo hayal benim ve kaybım aynı dertten oldu... Sen inanki hiç üzülme doktorum geçen günde dedi 2000 olsa hiç düşünmem dedi rahat ol... Suyunda yeter İnş Allah büyük canım benim kimsenin garantisi yokkş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?