2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eee hatta çocuğun odasında yatalım dimi bir süre burunları sürtsün :))

ooof benimki de çift çizgiyi gördü, kardeş olduk. arada sırnaşıyorum dalga geçiyorum falan tık yok. birşey olur ya, diye diye beni de korkuttu. yıpranma payımdan bir yıl düşersin artık diyorum.
Ondan sonra uykusunda sağımı solumu yokluyo, uyku açılınca aaa pardon hayatım diyo

Cok geçmis olsun canim. Saglicakla kucagina al ins

Ya mayıs bebeleri aceleci ama annelerimiz de öyle :) çoğu 38 de doğurmak istior. 5 kg da olsa 40 diye dua eden bir ben varım herhalde
Sabırsızlanıyorum ama yinede vaktinde gelsin cnm ya..yarın kontrolüm var tarih belirler belki..malum benim cimcime dönmüyor inatla..sizinkiler maşallah bir aşağı bir yukarı benimki çok beğendi bulunduğu yeti yerinden kıpırdamıyor
Ya dün beni sinir etti bulamıyorum diye seçtiklerimi de burun kıvırıyor. Kolaya kaçsa keşke beni daha çok dellendiriyor. Hüsamettin falan koycam en sonunda o olacak.
Bu gidişte öyle olacak
Doktor önerse de benimki yapmaz, bizim için o iş 3 aylığına bitti sanırım Benimki de bi alem
Bizde de tık yok 2 aydır kardeş kardeş yatıyoruz...öncekilerde de kızı önce uyusun diye tembihleyip öyle yapıyodu
1 saat once esimin halasi geldi beni deli etti gitti ya surda doguma 1 ay kaldi hala bebegin erkekdir diyor deli ediyor beni..ne bu erkek duskunlugu ya bi tane oglum var zaten doymuyor kadin
Ben dışarı çıkmak istemiyorum yeminle..dün işleyerine gittim..yine başladı müsteriler bu erkek karnı demeyeçıkınca görcez dedim..pembe pembe giyer fln dedim..daha hala durmuyor çeneleri sarı yeşil renkler alsaydınız keşke..ayy sanane sanane[/QUOTE]

Bence birilerinin bu adamlara 40 gün lohusa sürecini anlatması lazım.
Onlar unutuyor bence onu. Doğumdan sonra hemen normale dönecek sanıyorlar herhalde.
Benim ki öyle sanıyor kesin, geçen gün ped alıyorum ne yapacaksın diyor, dedim Doğumdan sonra kanamam olacak, adam şok 40 gün falan kanama oluyor diyorum, beni mi koparıyon diyo gülüyor saf saf

Allah yardım etsin canım tam gününde gitmişsin ta kontrole bak Allah korumuş orda gözetim altında olucaksın ve İnş ikinizde sapasağlam çıkıcaksınız dualarım sizinle canım benim

DR geldik zayıfız 1980 gr suyumuz iyiymiş masallah artmış ama cok zayıf 2 haftaya gun verdi kontrol için cok üzüldüm baya zayıf
Bizim bu minnaklar bizi neden üzüyorki bizde onlara inat stres yapmayalım 1 gram 1 gramdır canım doğana kadar 2 yi geçicek İnşallah senin yaramaz

Evet yaa mayıs anneleri olarak kuruduk kaldık resmen ya. İlişkimi oda neydi unuttum diye diye geziyorum evde
Geçen gün bir dizide saçma sapan bir sevişme sahnesi vardı, benimki diyor ki ne biçim bakıyon.. ne yaptıklarını anlamaya çalışıyorum dedim eee sevişiyorlar işte dedi, hadi dedim unutmuşum dur az daha bakayım nasıl oluyordu

DR geldik zayıfız 1980 gr suyumuz iyiymiş masallah artmış ama cok zayıf 2 haftaya gun verdi kontrol için cok üzüldüm baya zayıf

Canım üzülme niye üzülüyorsun, minyon olacaktır. Bol bol kaşar tahin ye burdan bir arkadaş makarna demişti ama kesin değildi galiba. Ama benim doktorum en çok kaşar ye dedi ben bildiğin ısıra ısıra yiyorum kaşarı. Eğer bir sıkıntı yoksa yapısaldır hiç canını sıkma. Daha 35 inci haftadasın alır o kilosunu annesi.

Ahahah çok güldüm ya ay valla bende çok kendimden utanıyorum bazen işve cilve yapınca sanki sapık gibi adama bi yalvarmadığım kaldı

Ya her dogum kendine özgü diye dusunuyorum. Gercekten ne yasayacagimizi bilmiyoruz. Cok kolay da olabilir zor da bakalim. Tamamen muallak. Iliskiyle flnda cokk cokk alakasi oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Rahim agzi sanciyla acilan bisey. Ciglik cigliga sanci yasayip hic acilmasi olmayan insanlar oluyo. Her dakka iliski yasasa ne fayda :) Dua edelim bol bol

canım ınsan uzuluyo işte inşallah bi sıkıntı cıkmadan dogum yaparım suyumda az biraz fazlasmış cok sukur tahını olemi yiyeyim

Canım benim çok geçmiş olsun, nedir bilmiyorum ama inşallah düzelir hemen evine gidersin, evde beklersin bebeğini.. ölüm falan düşünüp moralini bozma, bebegin ölecek olsa allah korusun doğuma alırlar hemen neden bekletsinler

bundan önce kaçıncı haftada gitmiştin..büyür daha canım..Benim ablamın 3çocuğu var.biri tek sonraki ikiz..vaktinde doğum yaptı..ilki 2300 ikizler 2400 er gayet sağlıklilardi

Allahım sana çok çok kolaylık versin canım, sınav dünyasındayız, senin sınavın zor gerçekten ama olaylara bakış açın çok güzel, karşılığını kat kat versin Rabbim. sizde en kısa sürede 2yi geçersiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…