- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.381
canım ınsan uzuluyo işte inşallah bi sıkıntı cıkmadan dogum yaparım suyumda az biraz fazlasmış cok sukur tahını olemi yiyeyim
4deydi canim randevum ama erken cagirdi doktor smdi ciktim. Cok sukur gerilik fln yok. Daha dogrusu 1 hafta geriden devam ediyoruz. Kasilmalarim olmustuya 30. Haftada. Simdi bebek gelmek isterse durdurmayiz artik dedi. 33+6yim bir hafta geri 32+6 yani. Sen cantani hazirla dedi. Sasirdim biraz. Sonraa kizlar mayisin ortasinda sanirim 9 10 11 mayis yada 11 13 14 flnda olabilir. Kadin dogum kongresi varmis. Doktor bulamazsin o zaman buralarda dedi. Bi tirstim. Sezeryan olursa 39. Haftada alirim dedi. Normal icinde plasenta sikinti yaratmaz gibi diyo o gibi aklimi kurcaliyo. Bende 38e sartlamistim hep kendimi ama bakalm bebek nasil gelmek isterse Allah en hayirlisi hangisini nasip ederse oyle olsun. Normal diye diretip bebege sikinti yasatmak istememS
Canım senin kontrol bugun değilmiydi naptın
AyyyAhahah çok güldüm yaay valla bende çok kendimden utanıyorum bazen işve cilve yapınca sanki sapık gibi adama bi yalvarmadığım kaldı
Canım üzülüp moralini bozma lütfen, abimin kızı 38+3 te 2400 falan doğdu, hep kafası küçük vs dedi perinatolog bakıyordu. Maşallah 4 yasına girdi, sağlığı da gayet iyi.. üzme kendini.. su fazlalığı için de hamurişi falan yeme, benim de öyleydi ama beslenmeme dikkat edince düzeldi. Arkadaşlar muz ve kaşarın bebeğe kilo aldırdığını söylüyorlardı, onlardan ye bol bolDR geldik zayıfız 1980 gr suyumuz iyiymiş masallah artmış ama cok zayıf 2 haftaya gun verdi kontrol için cok üzüldüm baya zayıf
haklısıın canım tüm gün masa basındayım. bugün vicdanımı çok rahatsız etti işe gelmek. izne ayrılıp evde yatmak çok daha mantıklı geliyor. bu rapor işini telefonla halledebiliyor muyuz bilgin var mı? çnkü ben bir ilçede yasıyorum, doktorum erzurumda. 2 saatlik mesafe var. keske dün gittiğimde alsaydım. yada baska doktordan alabiliyormuyuz?Senin kapı süsüne. BAyıldım annesiiiii :) harika olmuş güle güle kullan canım
Canım sen ayakta çok duruyormusun. Suyu az olan annelerin bence uzanması bebekte gelişimi arttırıyor. Benden sana tavsiye. Benim suyum azdı tansiyon ödem vardı. Herkes bebeğin az kilolu doğabilir diyordu ama ben kan akışını rahatlattığıö için bebek hep beslendi. Doktorun ne diyor bu konuda. Araştırsana bir yer çekimi sonuçta suyun azken bebek de az beslenebilir. İzne çıksan iyi gelmez mi
Hanimlar hastane yatisim yapildi gozlem altinda tutuyolar plesantada kanama olmus defarmasyon toplanmis doktorun odasinda direk dogumhane alindim eve gonderemiyor cunku heran plasenta bebekden ayrilabilir bebegim ölebirmis simdilik bekletiyolar en ufak birseyde ameliyat alincam
kızlar gebelik okulunda ki hemşiremiz dedi ki, ilişkiye girmeden prezarvatif takmak gerekiyormuş,öncesinde olan kaygan sıvıda , hamile bırakabilecek 4 tane baba kuvvetli sperm oluyor dedi, prezarvatifi son dakika takmayın siz zararlı çıkarsınız , ben bilmiyordum daha öncesi iyi oldu öğrendiğim, başka çocuk istemiyoruz ikimizde
Canım gözünaydın bebegin iyiymiş maşallah, bir sonraki kontrolün ne zaman? Beni her hafta çağırıyorlar artık4deydi canim randevum ama erken cagirdi doktor smdi ciktim. Cok sukur gerilik fln yok. Daha dogrusu 1 hafta geriden devam ediyoruz. Kasilmalarim olmustuya 30. Haftada. Simdi bebek gelmek isterse durdurmayiz artik dedi. 33+6yim bir hafta geri 32+6 yani. Sen cantani hazirla dedi. Sasirdim biraz. Sonraa kizlar mayisin ortasinda sanirim 9 10 11 mayis yada 11 13 14 flnda olabilir. Kadin dogum kongresi varmis. Doktor bulamazsin o zaman buralarda dedi. Bi tirstim. Sezeryan olursa 39. Haftada alirim dedi. Normal icinde plasenta sikinti yaratmaz gibi diyo o gibi aklimi kurcaliyo. Bende 38e sartlamistim hep kendimi ama bakalm bebek nasil gelmek isterse Allah en hayirlisi hangisini nasip ederse oyle olsun. Normal diye diretip bebege sikinti yasatmak istemem
Oksijen tüpüyle gül koklanmazmışEn sağlıklısı prezervatif aslındada adamları ikna edebilsek ... sanki onu takınca iktidarlarını ellerinden alıyoruz
Oksijen tüpüyle gül koklanmazmışbenimki de nefret eder.. 3 aylık koruyucu iğneler varmış, fikri olan var mı? Bana onlar mantıklı geldi Doğumdan sonra
Cok gecmis olsun canim bence gelir senin bebegin bugun. Dogum oncesi haberimiz olmadi kimseden hep dogdu dogdu denildi. Senin icin hepimiz bi ayet-el kürsi okuyalim insallah cabuk kolay olsun dogumun. Guzel dusun.Hanimlar hastane yatisim yapildi gozlem altinda tutuyolar plesantada kanama olmus defarmasyon toplanmis doktorun odasinda direk dogumhane alindim eve gonderemiyor cunku heran plasenta bebekden ayrilabilir bebegim ölebirmis simdilik bekletiyolar en ufak birseyde ameliyat alincam
Allah ta seni güldürsün valla hiç güleceğim yoktu. Kızlar farklı bir dr a gittim. Devletteki dr umda 2 hafta önce 1865 çıkan kilo bugün özelde başka dr da 1856 çıktı . Nasil yani dedim. 2 hafta da kilo almamış mi bu bebek .ağla ağla mahfoldumGeçen gün bir dizide saçma sapan bir sevişme sahnesi vardı, benimki diyor ki ne biçim bakıyon.. ne yaptıklarını anlamaya çalışıyorum dedim eee sevişiyorlar işte dedi, hadi dedim unutmuşum dur az daha bakayım nasıl oluyordu
İgneyle hamile kalan çok oluyor canım...biz de prezervatif beceremedik lastikli lastikli...ben spiralle rahat ettim...doğumdan 3 ay sonra taktırdım 5 yildır duruyordu geçen haziranda çıkarttırdım deneriz dedik o aralar denk gelmedi kaynımın dügün vs vardı ağustosta denedik hamile kaldım...rutin kontrollerde ultrasonla bakıyor doktor yerinde mi sağlam mi diye sorun olmuyor...ben yine doğumdan sonra spiral istiyorum kesin çozümOksijen tüpüyle gül koklanmazmışbenimki de nefret eder.. 3 aylık koruyucu iğneler varmış, fikri olan var mı? Bana onlar mantıklı geldi Doğumdan sonra
bizimkinin adı Güneş olacak ilk öğrendiğimiz günden beri belliydi bekarlık hayali bizimki :)Yeni bebişlerimizin adı ne kızlar merak ettim bian eşim tatil almış yaza rezervasyon da adını bulayım dedim yokk saklıyor adam süprizmiş
Geçen gün bir dizide saçma sapan bir sevişme sahnesi vardı, benimki diyor ki ne biçim bakıyon.. ne yaptıklarını anlamaya çalışıyorum dedim eee sevişiyorlar işte dedi, hadi dedim unutmuşum dur az daha bakayım nasıl oluyordu
Canım gözünaydın bebegin iyiymiş maşallah, bir sonraki kontrolün ne zaman? Beni her hafta çağırıyorlar artık
Amin kuzum allah hepimizi güldürsün :)Allah ta seni güldürsün valla hiç güleceğim yoktu. Kızlar farklı bir dr a gittim. Devletteki dr umda 2 hafta önce 1865 çıkan kilo bugün özelde başka dr da 1856 çıktı . Nasil yani dedim. 2 hafta da kilo almamış mi bu bebek .ağla ağla mahfoldumcihaz farkından olur mu acaba? Yarın dayanamayıp devletteki dr a gidicem inşallah cihaz farkıdır bebeğim kilo almıştır
alışıyor valla, markette çeşitlerine bakıyor, hangisini alsam diyeEn sağlıklısı prezervatif aslındada adamları ikna edebilsek ... sanki onu takınca iktidarlarını ellerinden alıyoruz
canım ben ilk evlendiğim zamanlarda yaptım o hatayı, 2 kere 3 aylık oldum , 1 seneden fazla düzgün adet olamadım, her adet dönemi balon balığı gibi şişiyordum, zaten ebe hemşire tavsiye etmiyor aslında en kötüsü 3 aylık korunma iğnesi , olabiliyorsan aylık ol, bu kadar kötü değil bildiğim kadarıyla, benim migren ve göğsümde kitle var o sebepten aylık olmamıştımOksijen tüpüyle gül koklanmazmışbenimki de nefret eder.. 3 aylık koruyucu iğneler varmış, fikri olan var mı? Bana onlar mantıklı geldi Doğumdan sonra
Ayy kuzum eltim de spiralle hamile kalmış iki defa, anlatırlar hep sülalenin kadınları toplanınca..İgneyle hamile kalan çok oluyor canım...biz de prezervatif beceremedik lastikli lastikli...ben spiralle rahat ettim...doğumdan 3 ay sonra taktırdım 5 yildır duruyordu geçen haziranda çıkarttırdım deneriz dedik o aralar denk gelmedi kaynımın dügün vs vardı ağustosta denedik hamile kaldım...rutin kontrollerde ultrasonla bakıyor doktor yerinde mi sağlam mi diye sorun olmuyor...ben yine doğumdan sonra spiral istiyorum kesin çozüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?