- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.401
Haha gelmesin tabi bence de. Ya ben de sabırsızlnıyorum son ay okadar zor ki. Hele 38 sonrası iyice zor bence. Ama yine de ödüm kopuyor ameliyat öncesi gelecek diye :)))
Valla zamanında olsun diye dua ediyorum ben de ama bi taraftan da öyle sabırsızlanıyorum ki... bir an önce gelse diyorum
gelmesin tabi benim daha çok işim var. Ev taşıcaz gelirse çok fena olur
Evet kuzum ağırlaşma felakrt bende de. Acaba hep evdeyiz o mu ağırlŞtırıyor. Bilmiyorum ki hergün yürüsem daha iyi olur belki. Ben kolonya şişemi yapacağım hala inşallahBende varım canım valla 40 a kadar dururum bana kalsa 13 mayıs adete göre benimde ama bastan beri 1 hf geriydi 20 mayıs cıkıyodu ultrasonda ama iki keredir yakaladı gibi görünüyo doktorumda 39 da alırız dedi ben beklemek isterim dedim bi yandanda ramazanı düşünüyorum baslayana kdr gelsek eve toparlansam diye yemek 1 öğün tabi ama anneler oruclu ne bileyim ya kafam karısık madem seciyosak 8 mayıs olsun diyorum uyumlu 8.5.2018 diye sonra gene dursun diyorumson haftalarda insan iyice sabırsız oluyo agırlasma desen hepten bi haftadır yürüyüşüm filan değişti sanki rahattım hızlı hızlı yürür giderdim şimdi bi yoruluyorum ay Rabbim hayırlısını nasip etsin kafalar corba temizlik var daha cikolata yok hediyeler oluyo cantam tam değil ohooo
Canım önceki kontrole göre kaç gr almış. Hiç ilerleme kaydetmiyor mu yoksa az az mı alıyor. Az az da olsa alıyorsa üzülme benceDR geldik zayıfız 1980 gr suyumuz iyiymiş masallah artmış ama cok zayıf 2 haftaya gun verdi kontrol için cok üzüldüm baya zayıf
Canım ağrın ya da kanaman mı oldu nasıl gittin doktora? Gözetim altında olman iyi olmuş canım. Güzel haberlerle gel inşallah canım haftan baya ilerlemiş gercekten, çok şükür.Hanimlar hastane yatisim yapildi gozlem altinda tutuyolar plesantada kanama olmus defarmasyon toplanmis doktorun odasinda direk dogumhane alindim eve gonderemiyor cunku heran plasenta bebekden ayrilabilir bebegim ölebirmis simdilik bekletiyolar en ufak birseyde ameliyat alincam
Aaa ben tam tersi yol izledim yanlış mı yaptım acaba kiz jel falan mı denesemAslında uzun süre yapmayınca öyle kapanıyomuş gbi oluyor ben ayda bi ancak yapıyodum haftada bire düşürdüm yakında çoğaltırım :)
Geçen gün bir dizide saçma sapan bir sevişme sahnesi vardı, benimki diyor ki ne biçim bakıyon.. ne yaptıklarını anlamaya çalışıyorum dedim eee sevişiyorlar işte dedi, hadi dedim unutmuşum dur az daha bakayım nasıl oluyordu
Canım tam gününde gitmişsin ya ne güzel koruyor mevlam. Merak etme amliyst olsa bile dışrda daha iyi beslenir artık. Eşin gitmemişti dimi daha memlekete. Çantanı getirsinler gelecek yakında paşan :)Hanimlar hastane yatisim yapildi gozlem altinda tutuyolar plesantada kanama olmus defarmasyon toplanmis doktorun odasinda direk dogumhane alindim eve gonderemiyor cunku heran plasenta bebekden ayrilabilir bebegim ölebirmis simdilik bekletiyolar en ufak birseyde ameliyat alincam
Valla canım anlamadim bişey. Bir de normalde kafası 2 hafta büyük giden bebeğin bu dr da haftasinda çıktı. Hiçbişey anlamadım. 33+0 ım boy, karin çevresi hepsi gününde kafa 33+4. Devlette kafamız hep büyük gidiyordu. Inşallah cihaz farkıdırAmin kuzum allah hepimizi güldürsün :)
O nasıl iş, iki haftada kilo almaz mı hiç.. sen yarın devletteki doktoruna git canım, kilo almadıysa da bir problem vardır, inşallah cihaz farkındandır.
Oluyo rahat ol. Basima gelen bisey anlatiyim. Bi gun kanli akintim olmustu 24. Haftada kendi doktorum izinliydi ayni hastane ayni aletlerle bakan yan odasindaki doktor bakti. Bana bebegin 800 gr dedi rahim agzin 5.cm dedi. Bebegin tam haftasiyla uyumlu dedi. Esime dedimki bu adam biraz fazla olcuyo. Niye dedi. Hep bir hafta geriydi bu haftami tam oldu dedim. Ayrica detayli ultrasonda rahim agzim 4.2 olculmustu bu 5 olctu uzadimi yani ne sacma bence elinin ayari fazla dedim. Kendi doktoruma 1 hafta sonra gittik bir hafta sonra 700 kusur cikti kilosu dusun. Bacak olcumunude baya fazla soylemisti kendi doktorum 1 hafta sonra bile o kdr uzun olmemisti. Rahat ol. Bence duzenli gittigin doktorun olcumunu baz al. Ona gore kiyas yap hemende gitme bir hafta bekleAllah ta seni güldürsün valla hiç güleceğim yoktu. Kızlar farklı bir dr a gittim. Devletteki dr umda 2 hafta önce 1865 çıkan kilo bugün özelde başka dr da 1856 çıktı . Nasil yani dedim. 2 hafta da kilo almamış mi bu bebek .ağla ağla mahfoldumcihaz farkından olur mu acaba? Yarın dayanamayıp devletteki dr a gidicem inşallah cihaz farkıdır bebeğim kilo almıştır
Ayy kuzum eltim de spiralle hamile kalmış iki defa, anlatırlar hep sülalenin kadınları toplanınca..
Benimkileri de bu hafta bakarlar o zaman, kültür falan.. Cumartesi çatı muayenesi yapıcam dedi çünkü.. heyecandan ölüyorum, belli olacak normal mi sezeryan mı.. bu arada görüştün mü Doğum paketi işini?Ya aslinda son ay haftada bir cagiririm ben ama 10 gunde birde gelebilirsin dedi. Simdi 2 hafta sonra gel dedi. Kan tahlilleri ve vajinal kültür bakilacak. Normal doguma ya da sezeryanda kanla ilgili herhangi bir sıkıntım var mi ona bakilacak. Vajinadan kapilan enfeksiyonlar varmis anneye zarari olmasada bebegi cok etkiliyomus. B sinifi streptokok diye bisey. Ki o bende 20. Haftada cikmisti
Gelir o bizzat kendi gormek icin suratini gormek daha iyi olacak yakindanDoğar doğmaz ilk işin onu aramak olsun. Seni üzeceğim ama kız oldu dersin. Erkek kız ne farkeder anlamıyorum ya. Kadın zorla erkek doğurtturacak seni. Hatta görüntülü arayacaksın diyeceksin anlatmaya gerek yok görüyorsunuzTÖbee yaaaa
Sağol Allah razı olsun valla şuan o kadar ihtiyacım vardı ki böyle örnekler duymaya. Inşallah dediğin gibidir ama 1 hafta beklersem uyuyamam bile. Yarın gidicem inşallahOluyo rahat ol. Basima gelen bisey anlatiyim. Bi gun kanli akintim olmustu 24. Haftada kendi doktorum izinliydi ayni hastane ayni aletlerle bakan yan odasindaki doktor bakti. Bana bebegin 800 gr dedi rahim agzin 5.cm dedi. Bebegin tam haftasiyla uyumlu dedi. Esime dedimki bu adam biraz fazla olcuyo. Niye dedi. Hep bir hafta geriydi bu haftami tam oldu dedim. Ayrica detayli ultrasonda rahim agzim 4.2 olculmustu bu 5 olctu uzadimi yani ne sacma bence elinin ayari fazla dedim. Kendi doktoruma 1 hafta sonra gittik bir hafta sonra 700 kusur cikti kilosu dusun. Bacak olcumunude baya fazla soylemisti kendi doktorum 1 hafta sonra bile o kdr uzun olmemisti. Rahat ol. Bence duzenli gittigin doktorun olcumunu baz al. Ona gore kiyas yap hemende gitme bir hafta bekle
Yaaa çok kötüymüş o zaman, benim pek bilgim yok o yizden soruyorum, olmayalım o zaman tabiikicanım ben ilk evlendiğim zamanlarda yaptım o hatayı, 2 kere 3 aylık oldum , 1 seneden fazla düzgün adet olamadım, her adet dönemi balon balığı gibi şişiyordum, zaten ebe hemşire tavsiye etmiyor aslında en kötüsü 3 aylık korunma iğnesi , olabiliyorsan aylık ol, bu kadar kötü değil bildiğim kadarıyla, benim migren ve göğsümde kitle var o sebepten aylık olmamıştım
Valla canım anlamadim bişey. Bir de normalde kafası 2 hafta büyük giden bebeğin bu dr da haftasinda çıktı. Hiçbişey anlamadım. 33+0 ım boy, karin çevresi hepsi gününde kafa 33+4. Devlette kafamız hep büyük gidiyordu. Inşallah cihaz farkıdır
Allahım hakkınızda hayırlı ve sağlıklı olanı kolaylıkla nasip etsinHanimlar hastane yatisim yapildi gozlem altinda tutuyolar plesantada kanama olmus defarmasyon toplanmis doktorun odasinda direk dogumhane alindim eve gonderemiyor cunku heran plasenta bebekden ayrilabilir bebegim ölebirmis simdilik bekletiyolar en ufak birseyde ameliyat alincam
Bende bazen rüşvetle yapıyorumKızlar benim herifim çok korkusuz vallaama ben bi kaç gündür bahanelerle unutturuyorum da bu gece kaçış yok sabah ise giderken "akşama goruscez senle" dedi bi de rüşvet veriyor napayim ben de mecbur kabul ediyorum ödemeyi önceden alınca
Evet yarın gidicem inşallah. Yoksa bu stresle zaman geçmezCanım inşallah cihaz farkıdır bazı cihazlar eski olabiliyormuş benim onu burda biri yazmıştı da okumuştum. Zaten cihazlar hep ortalama alıyor aşağı yukarı bir ölçüm yapıyor belki cihazların ortalaması farklıdır. Sen içini rahatlatmak için devletteki doktoruna da git en azından ne olduğunu anlarsın.
Hapla mı kaldı, o da fenaymış.. hem spiral taktırıp hem prezervatif hem de geri çekilecek o zaman, temkinli olalım zira daha büyük bir travma yaşayamayız öyle bir durumdaDemek ki hiçbir doğum kontrol yöntemi kesin değil. Bizim bir tanıdığımız hapla hamile kaldı hamile kalmadığını bilmediği için sürekli içmeye devam ettiği için bebekte sıkıntı oldu aldırdı bebeği. Ben yine torbaya devam galiba ben istemiyorum ama benimki çok garantici
Gelir o bizzat kendi gormek icin suratini gormek daha iyi olacak yakindan
Oksijen tüpüyle gül koklanmazmışbenimki de nefret eder.. 3 aylık koruyucu iğneler varmış, fikri olan var mı? Bana onlar mantıklı geldi Doğumdan sonra
Benimkileri de bu hafta bakarlar o zaman, kültür falan.. Cumartesi çatı muayenesi yapıcam dedi çünkü.. heyecandan ölüyorum, belli olacak normal mi sezeryan mı.. bu arada görüştün mü Doğum paketi işini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?