2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Valla zamanında olsun diye dua ediyorum ben de ama bi taraftan da öyle sabırsızlanıyorum ki... bir an önce gelse diyorum
gelmesin tabi benim daha çok işim var. Ev taşıcaz gelirse çok fena olur
Haha gelmesin tabi bence de. Ya ben de sabırsızlnıyorum son ay okadar zor ki. Hele 38 sonrası iyice zor bence. Ama yine de ödüm kopuyor ameliyat öncesi gelecek diye :)))

Evet kuzum ağırlaşma felakrt bende de. Acaba hep evdeyiz o mu ağırlŞtırıyor. Bilmiyorum ki hergün yürüsem daha iyi olur belki. Ben kolonya şişemi yapacağım hala inşallah sen neler hazırlayacaksın. Hastane odasına masa süsleyecek misin canım

DR geldik zayıfız 1980 gr suyumuz iyiymiş masallah artmış ama cok zayıf 2 haftaya gun verdi kontrol için cok üzüldüm baya zayıf
Canım önceki kontrole göre kaç gr almış. Hiç ilerleme kaydetmiyor mu yoksa az az mı alıyor. Az az da olsa alıyorsa üzülme bence

Canım ağrın ya da kanaman mı oldu nasıl gittin doktora? Gözetim altında olman iyi olmuş canım. Güzel haberlerle gel inşallah canım haftan baya ilerlemiş gercekten, çok şükür.

Ne güldüm ya Allahta seni güldürsün

ANNONA canım haberdar et bizide

weryew canım insallah sıkıntız saglıkla kucagına alırsın yavrunu

Canım tam gününde gitmişsin ya ne güzel koruyor mevlam. Merak etme amliyst olsa bile dışrda daha iyi beslenir artık. Eşin gitmemişti dimi daha memlekete. Çantanı getirsinler gelecek yakında paşan :)

Amin kuzum allah hepimizi güldürsün :)
O nasıl iş, iki haftada kilo almaz mı hiç.. sen yarın devletteki doktoruna git canım, kilo almadıysa da bir problem vardır, inşallah cihaz farkındandır.
Valla canım anlamadim bişey. Bir de normalde kafası 2 hafta büyük giden bebeğin bu dr da haftasinda çıktı. Hiçbişey anlamadım. 33+0 ım boy, karin çevresi hepsi gününde kafa 33+4. Devlette kafamız hep büyük gidiyordu. Inşallah cihaz farkıdır

Oluyo rahat ol. Basima gelen bisey anlatiyim. Bi gun kanli akintim olmustu 24. Haftada kendi doktorum izinliydi ayni hastane ayni aletlerle bakan yan odasindaki doktor bakti. Bana bebegin 800 gr dedi rahim agzin 5.cm dedi. Bebegin tam haftasiyla uyumlu dedi. Esime dedimki bu adam biraz fazla olcuyo. Niye dedi. Hep bir hafta geriydi bu haftami tam oldu dedim. Ayrica detayli ultrasonda rahim agzim 4.2 olculmustu bu 5 olctu uzadimi yani ne sacma bence elinin ayari fazla dedim. Kendi doktoruma 1 hafta sonra gittik bir hafta sonra 700 kusur cikti kilosu dusun. Bacak olcumunude baya fazla soylemisti kendi doktorum 1 hafta sonra bile o kdr uzun olmemisti. Rahat ol. Bence duzenli gittigin doktorun olcumunu baz al. Ona gore kiyas yap hemende gitme bir hafta bekle

Ayy kuzum eltim de spiralle hamile kalmış iki defa, anlatırlar hep sülalenin kadınları toplanınca..

Demek ki hiçbir doğum kontrol yöntemi kesin değil. Bizim bir tanıdığımız hapla hamile kaldı hamile kalmadığını bilmediği için sürekli içmeye devam ettiği için bebekte sıkıntı oldu aldırdı bebeği. Ben yine torbaya devam galiba ben istemiyorum ama benimki çok garantici

Benimkileri de bu hafta bakarlar o zaman, kültür falan.. Cumartesi çatı muayenesi yapıcam dedi çünkü.. heyecandan ölüyorum, belli olacak normal mi sezeryan mı.. bu arada görüştün mü Doğum paketi işini?

Gelir o bizzat kendi gormek icin suratini gormek daha iyi olacak yakindan

Sağol Allah razı olsun valla şuan o kadar ihtiyacım vardı ki böyle örnekler duymaya. Inşallah dediğin gibidir ama 1 hafta beklersem uyuyamam bile. Yarın gidicem inşallah

Yaaa çok kötüymüş o zaman, benim pek bilgim yok o yizden soruyorum, olmayalım o zaman tabiiki

Canım inşallah cihaz farkıdır bazı cihazlar eski olabiliyormuş benim onu burda biri yazmıştı da okumuştum. Zaten cihazlar hep ortalama alıyor aşağı yukarı bir ölçüm yapıyor belki cihazların ortalaması farklıdır. Sen içini rahatlatmak için devletteki doktoruna da git en azından ne olduğunu anlarsın.

Allahım hakkınızda hayırlı ve sağlıklı olanı kolaylıkla nasip etsin

Bende bazen rüşvetle yapıyorum ama artık her hafta salı kontrole gdiyorum bebiş iyiyse salıları show gecesi

Evet yarın gidicem inşallah. Yoksa bu stresle zaman geçmez

Hapla mı kaldı, o da fenaymış.. hem spiral taktırıp hem prezervatif hem de geri çekilecek o zaman, temkinli olalım zira daha büyük bir travma yaşayamayız öyle bir durumda

Yok canim ya dr ameliyata gircekti esimin acil ise donmesi gerekiyodu diyemedim konuscaklarim var kuafor isini fln konusmam gerekiyo diyemedim . Zaten dun cantaya biseyler koyarken ne kdr erkencisin diyodu. Doktor cantani hazirla diyince bugun kapak oldu . Insallah 36. Haftafa gidince yaziyim herseyi o zmn sorarim unuttum. Bi de normal sezeryan karirini versin doktor ona gore netlessin hersey kafamda dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…