2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Başka doktor belki olabilir canım sonuçta haftanı son adetten belli. Ama doktorunu arayıp sorarsan en netini o söyler. Belki faksla o belgeyi gönderebilir sana. Ya da eşin gidip alabilir sen gidemiyorsan ondan eminim. Ya bencr iş çok etkiliyor. Benim de hep geriydi biliyorsun bacak boyu 10 gün geri çıkıyordu. Hergün sabah 6.30 da kalk yola git araba kullan işte ayaktaydım ben bir de. Yeme içme de çok dikkat edemiyorsun. İnan izne çıktım 8.30 da kalkıyorum büyük kızdan dolayı ama hemen ilerleme gördük bebekte. Bacak boyu 3 4 gün geri hala ama kilosu tam gününü yakaladı 2 haftada. Ben de vicdan yaptım demekki beslenemiyordu çocuk. Her vücut bir olmuyor benim damarlar müsait değilmiş. Gittiiğim doktorlar hep dinlen diyordu. Sen de izne çıkarsan illaki faydası olacaktır bebişe.

Bende bazen rüşvetle yapıyorum ama artık her hafta salı kontrole gdiyorum bebiş iyiyse salıları show gecesi
Ahahahaha oleyyy yalnız degilmisim rüşvet insanı daha bi motive ediyor dimi canım bizimkine kalsa her gün show ama bebeye kiyamiyor bugün de işe giderken rüşvet aldım, mecbur karsiligini ödeyeceğiz. Haram para sevmem

Sağol Allah razı olsun valla şuan o kadar ihtiyacım vardı ki böyle örnekler duymaya. Inşallah dediğin gibidir ama 1 hafta beklersem uyuyamam bile. Yarın gidicem inşallah
O zaman git icim rahat etsin. Ama doktordan doktora olcum degisiyo bu geceyi rahat gecir diye uzun uzun yazdim zaten. Bilirim kafaya biseyi takınca insan hic uyyamiyo. Ilk defa gittiysen o ozel doktora hele hic takma. Bi ölçümle iki doktoru kiyaslama sakin.

Bi ara baya bi niyetlendim ama sonra vazgectim canım arkadaslarımız var gelirler mutlaka normalde bi gözünaydın der cıkarlar ama ikram olunca oturmaları gerekicek e kapalıda olunca sıkıntıya sokmak istemedim kendimi masaya cikolata koycam hediyelikler olucak hastane serbet veriyo cam sebil aldım ona yanına bi lokum yada badem sekeride alabilirim henüz karar vermedim odayada beşikle benim yataga tülle kurdele baglıcam iki oğlanında bas harflerinden balon alayım dedim bide mavi gri normal balon alıcam bide masaya koymaya kartona afiş bastırayım dedim sonra eve kapıya koyarım yeter işte

Allah yardımcınız olsun .

Hapla mı kaldı, o da fenaymış.. hem spiral taktırıp hem prezervatif hem de geri çekilecek o zaman, temkinli olalım zira daha büyük bir travma yaşayamayız öyle bir durumda

Cidden süprizlerle karşılaşabiliriz. Bende başka yöntemler denemek istiyorum ama illaki bir eksiklik oluyor hepsinde kesin değil hiçbiri. Kuzenimin 2. çocuğu prezarvatif patladığı için oldu hemde ablasıyla arasında 11 ay var. 1 yıl bile değil. Daha çok örnekler var buna.

haklısın bende o sebeplerden dolayı, çok rahat bir işim olmasına rağmen, düzgün beslenemiyoruz vs, ayaklarımızı arada bir uzatmamız gerekiyor, vücut rahatlığı için, bende yarın alıcam raporumu, yeter gayrı.....

Sen soracaklarını not al şimdiden, yoksa ben de unutuyorum hep:) Nesrin hoca zaten hep bi koşmaca halinde insan unutur bence de

Kontrolden ancak geldim.doktor sezeryana girdi acil 2 kere protein eser miktarda olduğu için sıkıntı görmedi doktor tansiyonun da çok iyi 12.7 çıktı bebeğimin genel.durumuda çok iyi Allah'a şükür 2200gr olmuş nst de çok iyi çıktı doğum.icinde 30 Nisan kendi doğum günümü verdi enfeksiyona antibiyotik yazdı hepinizi alintilayamadim cok saolsun şekerim sınırda sadece yuruyus yap yediklerini dikkat et 3 hafta sonra görüşelim dedi

Haklisin cnm valla daha oglum dogdunda basladiyda ikincide erkek olur diye dedigi cikmadi zoruna gitti heralde

O zaman çözüm basit, sevişmeyeceğiz Hem hani adamların burnunu sürtecektik, şimdiden korunmayı düşünüyoruz, durun bakalım daha

Hadi gözün aydın canım çok sevindim demekki seninki döllenmeyle alakalı şükür artmadı.... Merak etme günü ne gelir bebiş o temkinli olmak için demiştir ayriyeten neden durdurmuyomuşki akrabamın 1.5 aydır durduruyor doktoru.. Tabi şuda var eğer nasibi karnında bittiyse kim tutabilir ki.... Kaç kilo olmuş minnak bende merak ediyorum İnş almıştır benim cimcime

Maşallah canım çok şükür. Hadi bakalım gün de belli artik, Ben bile heyecanlandım

Sen soracaklarını not al şimdiden, yoksa ben de unutuyorum hep:) Nesrin hoca zaten hep bi koşmaca halinde insan unutur bence de
Evett 2 hafta daha rahat gecsin insallah . Dogumdan sonra iliski flnda hic gundemimde degil. Oncelikle aldigim su 20 kilonun icabina bakmam lazim benim. Beyler biraz daha beklesin

Valla bende bilmiyorum kaç gün canım lohusalık onun hesap başka, kanama bitmesi ne zaman denk gelir diye hesaplıyor Akşam söylimde 40 gün diye yüreğine insin
Eee bi de bebek faktörü de var beraberinde. Uslu olcak mızmız mı olcak bilmiyoruz ki. Bunların hesaplar Çarşıya uymayacak :))
Benim ki öyle sanıyor kesin, geçen gün ped alıyorum ne yapacaksın diyor, dedim Doğumdan sonra kanamam olacak, adam şok 40 gün falan kanama oluyor diyorum, beni mi koparıyon diyo gülüyor saf saf
Ay seninki gerçekten bilmiyor o zaman
Büyük hayalkırıklığı yaşayacak

Yürüyeyim dedim ama altmış çok battı çok düzensiz ve uzun benim kasılmam yaa ne kadar gider böyle bilsem. Temizlikçi en erken yarın buldum artık olsun ne yapayim cnm. Amin inş hepimize kolaylık versin Allah. Çok tuhafim gerçek mi acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…