- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.421
Başka doktor belki olabilir canım sonuçta haftanı son adetten belli. Ama doktorunu arayıp sorarsan en netini o söyler. Belki faksla o belgeyi gönderebilir sana. Ya da eşin gidip alabilir sen gidemiyorsan ondan eminim. Ya bencr iş çok etkiliyor. Benim de hep geriydi biliyorsun bacak boyu 10 gün geri çıkıyordu. Hergün sabah 6.30 da kalk yola git araba kullan işte ayaktaydım ben bir de. Yeme içme de çok dikkat edemiyorsun. İnan izne çıktım 8.30 da kalkıyorum büyük kızdan dolayı ama hemen ilerleme gördük bebekte. Bacak boyu 3 4 gün geri hala ama kilosu tam gününü yakaladı 2 haftada. Ben de vicdan yaptım demekki beslenemiyordu çocuk. Her vücut bir olmuyor benim damarlar müsait değilmiş. Gittiiğim doktorlar hep dinlen diyordu. Sen de izne çıkarsan illaki faydası olacaktır bebişe.haklısıın canım tüm gün masa basındayım. bugün vicdanımı çok rahatsız etti işe gelmek. izne ayrılıp evde yatmak çok daha mantıklı geliyor. bu rapor işini telefonla halledebiliyor muyuz bilgin var mı? çnkü ben bir ilçede yasıyorum, doktorum erzurumda. 2 saatlik mesafe var. keske dün gittiğimde alsaydım. yada baska doktordan alabiliyormuyuz?
Ahahahaha oleyyy yalnız degilmisimBende bazen rüşvetle yapıyorumama artık her hafta salı kontrole gdiyorum bebiş iyiyse salıları show gecesi
Kaç hafta dedi doktor 3 müsagol canım insan üzülüyo işte cok zayıf olmazsa kac hafta geri rabbim hepimiz kucagına almayı nasip etsin inşallh
Bizi kısırlaştırcaksınız diye hayatta yaptırmazlarO iğneler bize kilo yapmasın sonra, keşke erkeklere iğne yapılsa
O zaman git icim rahat etsin. Ama doktordan doktora olcum degisiyo bu geceyi rahat gecir diye uzun uzun yazdim zaten. Bilirim kafaya biseyi takınca insan hic uyyamiyo. Ilk defa gittiysen o ozel doktora hele hic takma. Bi ölçümle iki doktoru kiyaslama sakin.Sağol Allah razı olsun valla şuan o kadar ihtiyacım vardı ki böyle örnekler duymaya. Inşallah dediğin gibidir ama 1 hafta beklersem uyuyamam bile. Yarın gidicem inşallah
Haha gelmesin tabi bence de. Ya ben de sabırsızlnıyorum son ay okadar zor ki. Hele 38 sonrası iyice zor bence. Ama yine de ödüm kopuyor ameliyat öncesi gelecek diye :)))
Evet kuzum ağırlaşma felakrt bende de. Acaba hep evdeyiz o mu ağırlŞtırıyor. Bilmiyorum ki hergün yürüsem daha iyi olur belki. Ben kolonya şişemi yapacağım hala inşallahsen neler hazırlayacaksın. Hastane odasına masa süsleyecek misin canım
Canım önceki kontrole göre kaç gr almış. Hiç ilerleme kaydetmiyor mu yoksa az az mı alıyor. Az az da olsa alıyorsa üzülme bence
Allah yardımcınız olsun .Hanimlar hastane yatisim yapildi gozlem altinda tutuyolar plesantada kanama olmus defarmasyon toplanmis doktorun odasinda direk dogumhane alindim eve gonderemiyor cunku heran plasenta bebekden ayrilabilir bebegim ölebirmis simdilik bekletiyolar en ufak birseyde ameliyat alincam
Hapla mı kaldı, o da fenaymış.. hem spiral taktırıp hem prezervatif hem de geri çekilecek o zaman, temkinli olalım zira daha büyük bir travma yaşayamayız öyle bir durumda
haklısın bende o sebeplerden dolayı, çok rahat bir işim olmasına rağmen, düzgün beslenemiyoruz vs, ayaklarımızı arada bir uzatmamız gerekiyor, vücut rahatlığı için, bende yarın alıcam raporumu, yeter gayrı.....Başka doktor belki olabilir canım sonuçta haftanı son adetten belli. Ama doktorunu arayıp sorarsan en netini o söyler. Belki faksla o belgeyi gönderebilir sana. Ya da eşin gidip alabilir sen gidemiyorsan ondan eminim. Ya bencr iş çok etkiliyor. Benim de hep geriydi biliyorsun bacak boyu 10 gün geri çıkıyordu. Hergün sabah 6.30 da kalk yola git araba kullan işte ayaktaydım ben bir de. Yeme içme de çok dikkat edemiyorsun. İnan izne çıktım 8.30 da kalkıyorum büyük kızdan dolayı ama hemen ilerleme gördük bebekte. Bacak boyu 3 4 gün geri hala ama kilosu tam gününü yakaladı 2 haftada. Ben de vicdan yaptım demekki beslenemiyordu çocuk. Her vücut bir olmuyor benim damarlar müsait değilmiş. Gittiiğim doktorlar hep dinlen diyordu. Sen de izne çıkarsan illaki faydası olacaktır bebişe.
Sen soracaklarını not al şimdiden, yoksa ben de unutuyorum hep:) Nesrin hoca zaten hep bi koşmaca halinde insan unutur bence deYok canim ya dr ameliyata gircekti esimin acil ise donmesi gerekiyodu diyemedim konuscaklarim var kuafor isini fln konusmam gerekiyo diyemedim. Zaten dun cantaya biseyler koyarken ne kdr erkencisin diyodu. Doktor cantani hazirla diyince bugun kapak oldu . Insallah 36. Haftafa gidince yaziyim herseyi o zmn sorarim unuttum. Bi de normal sezeryan karirini versin doktor ona gore netlessin hersey kafamda dedim.
Bende sabahın 5 inde kahvaltı yaptım açık CAy arkasina zencefil bal limon arkasına meyve suyu. Rahatladım epey ama
Haklisin cnm valla daha oglum dogdunda basladiyda ikincide erkek olur diye dedigi cikmadi zoruna gitti heraldeCanim o da bisi mi esimin uzaktan hic alakam olmayan akrabasi da bana doktor randevun ne zaman seninki kizdi dimi insallah cinsiyeti donmustur dediniye oglan kitliginda miyim dedim sanki 5 tane kiz dogurmusum da erkek diye ölüyomusum gibi tovbest. Allah hayirli evlat versin kiz da olsa erkek de olsa dedim hep hayirlisini istedim zaten. Bu insanlar bu hakki neden kendilerinde bulurlar anlamiyorm gül gec canm kafaya takilcak degerde olmuyolar genelde
O zaman çözüm basit, sevişmeyeceğizCidden süprizlerle karşılaşabiliriz. Bende başka yöntemler denemek istiyorum ama illaki bir eksiklik oluyor hepsinde kesin değil hiçbiri. Kuzenimin 2. çocuğu prezarvatif patladığı için oldu hemde ablasıyla arasında 11 ay var. 1 yıl bile değil. Daha çok örnekler var buna.
O zaman çözüm basit, sevişmeyeceğizHem hani adamların burnunu sürtecektik, şimdiden korunmayı düşünüyoruz, durun bakalım daha
Hadi gözün aydın canım çok sevindim demekki seninki döllenmeyle alakalı şükür artmadı.... Merak etme günü ne gelir bebiş o temkinli olmak için demiştir ayriyeten neden durdurmuyomuşki akrabamın 1.5 aydır durduruyor doktoru.. Tabi şuda var eğer nasibi karnında bittiyse kim tutabilir ki.... Kaç kilo olmuş minnak bende merak ediyorum İnş almıştır benim cimcime4deydi canim randevum ama erken cagirdi doktor smdi ciktim. Cok sukur gerilik fln yok. Daha dogrusu 1 hafta geriden devam ediyoruz. Kasilmalarim olmustuya 30. Haftada. Simdi bebek gelmek isterse durdurmayiz artik dedi. 33+6yim bir hafta geri 32+6 yani. Sen cantani hazirla dedi. Sasirdim biraz. Sonraa kizlar mayisin ortasinda sanirim 9 10 11 mayis yada 11 13 14 flnda olabilir. Kadin dogum kongresi varmis. Doktor bulamazsin o zaman buralarda dedi. Bi tirstim. Sezeryan olursa 39. Haftada alirim dedi. Normal icinde plasenta sikinti yaratmaz gibi diyo o gibi aklimi kurcaliyo. Bende 38e sartlamistim hep kendimi ama bakalm bebek nasil gelmek isterse Allah en hayirlisi hangisini nasip ederse oyle olsun. Normal diye diretip bebege sikinti yasatmak istemem
Maşallah canım çok şükür. Hadi bakalım gün de belli artik, Ben bile heyecanlandımKontrolden ancak geldim.doktor sezeryana girdi acil 2 kere protein eser miktarda olduğu için sıkıntı görmedi doktor tansiyonun da çok iyi 12.7 çıktı bebeğimin genel.durumuda çok iyi Allah'a şükür 2200gr olmuş nst de çok iyi çıktı doğum.icinde 30 Nisan kendi doğum günümü verdi enfeksiyona antibiyotik yazdı hepinizi alintilayamadim cok saolsun şekerim sınırda sadece yuruyus yap yediklerini dikkat et 3 hafta sonra görüşelim dedi
Evett 2 hafta daha rahat gecsin insallahSen soracaklarını not al şimdiden, yoksa ben de unutuyorum hep:) Nesrin hoca zaten hep bi koşmaca halinde insan unutur bence de
Valla bende bilmiyorum kaç gün canım lohusalık onun hesap başka, kanama bitmesi ne zaman denk gelir diye hesaplıyorAkşam söylimde 40 gün diye yüreğine insin
Benim ki öyle sanıyor kesin, geçen gün ped alıyorum ne yapacaksın diyor, dedim Doğumdan sonra kanamam olacak, adam şok40 gün falan kanama oluyor diyorum, beni mi koparıyon diyo gülüyor saf saf
Yürüyeyim dedim ama altmış çok battı çok düzensiz ve uzun benim kasılmam yaa ne kadar gider böyle bilsem. Temizlikçi en erken yarın buldum artık olsun ne yapayim cnm. Amin inş hepimize kolaylık versin Allah. Çok tuhafim gerçek mi acaba diyorumSen naptın başladı mı temizlik...var mı sancın...oğlumda ben bi sancılandım direk 3cm açılmayla doğum başlamıştı suyum falan gelmedi ama...böyle de bi garip yani evde bekliyorsun artacak mı doğum başlayacak mı azalacak mı ne zaman olacak falan filan diye...Allah kolaylık versin canım...ama hızlandırmak istiyorsan bol bol yürü hareket et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?