2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım 26 haftalık doğum yaptım maşallah sütüm çeşme gibi geldi şimdi den bunları düşünme hemde sezeryanlıydım düşün o acının içinde bile geldi Rabbim rızkını veriyor çok şükür yeterki nasip olsun

2ye yakin dedi canim. Ya bana daha 1.5 kiloykende dogsada dogar yasar yani yasatiriz takma kafana gibi konusmustu. 2 kiloyu dogurtup kucaga verip gonderir bu doktor. Sende rahat ol. Canim senin icinde dua ediyorum. Bence seninde ilerlicek biliyomusun icime oyle doguyo. 2 kilo fln olucak bu gitiiginde. Ayy hadi insallah

Bende de durum aynen böyle :) ev için hiçbişi yapmıcam ay ilkindr buzluğa atayım bişeyler diye yırtındım. Eve gelmesin kimse gelen de kendi getirsin. Ama hastaneyi süslücem dediğin gibi. Sebili nerden aldın ya çok pahalı heryerde

G
Geçen burda dedi bi arkadaş 250 gram aynı gün fark etmişti düşün yani muhakkak yanlış ölçümdür canım

Ayy kuzum eltim de spiralle hamile kalmış iki defa, anlatırlar hep sülalenin kadınları toplanınca..
Ama 6 ayda bir falan bakılacak...oyle taktırdin 10 yıl doktor yüzü görmedin o sekilde olmaz...ultrasonla bakılıyor zaten alttan muayeneye gerek yok...duzenli kontrol edildi mi oyle bir şey olmaz

Maşallah canım çok şükür. Hadi bakalım gün de belli artik, Ben bile heyecanlandım
27 dedi ben dedim.30 olmazmi diye olur dedi hem.benim.dogum günüm hemde berat kandili 2 hafta sonra temisligimizi yaparız badanamizi sonra bekleriz kizimizi yüzünde çok tatliydiii aynı babası :)

Zaten 1900 değilmiydi seninki canım yalnış mı hatırlıyorum ki acep

27 dedi ben dedim.30 olmazmi diye olur dedi hem.benim.dogum günüm hemde berat kandili 2 hafta sonra temisligimizi yaparız badanamizi sonra bekleriz kizimizi yüzünde çok tatliydiii aynı babası :)
Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bal kuzu yaaa Allah'ım ben ne zaman dogurcam ne zaman agdaya gitcem ev desen zaten daha temizlikten eser yok ayyy

Hadi gözünaydın canım ilerleme devam ediyorsa maşallah kuzuya. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz :)

Kesin cihaz farkıdır canım sorun olsa doktor derdi geri beslenemiyor vs. Benim kendi doktorum hep az ölçer mesela. Ki aynı dediği kiloda doğdu kızım. Kordon nedeniyle son hafta başka doktora da gitmiştik adam 4.200 ölçmüştü doktorum 3700 demişti. İllaki ikisinden biri yanlıştır seninkinde de.

Alın alın canım ohh yatıi yapım evde. Ev çok güzel valla akşamları eşinle yürüyüşlere başlarsın havalar düzeldi oh mis.
Gözünaydın canım benim. Bebişin iyimolmasına çok sevindim. Tansiyonun yoksa hiç korkma zaten daha da iyi olur zamanla inşallah

Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bal kuzu yaaa Allah'ım ben ne zaman dogurcam ne zaman agdaya gitcem ev desen zaten daha temizlikten eser yok ayyy

Aynı şeyleri bende düşünüyorum canım, kayınvalidem temizliğimi yapmaktan vazgeçti temizlikçi bulamıyorum şimdide. Evde boya badana oldu halılar yıkamada evi yerleştirdik kaldı öyle temizliğim yapılacak halılarım gelecek perdelerim var daha. Ah kendi annem yanımda olsa koşa koşa gelirdi. Ağdaya bende gitcem ama kararsızım nasıl olur diye. Daha önce çok gidiyordum ama hamileliğimde korkuma gidemedim hiç. Daha bebek için süs çikolata şeker alacağım. Yetişmeyecek gibi geliyor

Canım kongre ne zamanmış benim drumda gidecek

Benim annem de 15ine doğru gelecek canım ama o gelmeden bi temizleyeyim diyorum, çünkü gerçekten 10 gündür evi supuremedim toz içinde. Perdeleri falan yikadim Allah'tan mutfak dolaplarini fırını buzdolabını mikrodalgayi vs.temizledim. Ama evi mok götürüyor ağda desen uzun zamandır yaptirmiyorum hep jiletle alıyorum çekeceğim acıyı tahmin bile edemiyorum ama mecbur yaptircam altta dikiş olursa killa ugrasamam

Senin kv de bari önceden soyleyeydi ya insanı zor duruma düşürüyor

Senin ablan ve annendi dimi erken doğuruyorlardı sen de benimki de öyle mi olur diyeee diye oldurdun kendini

Aynen aynen haram para gecmesin boğazından

canım geçmiş olsun, öyle kötü seyleri düşünmek yok, inşallah sagsalim kavusacaksınız bebeğinle. Allahım kolaylık versin. ne güzel hastanedesin, emin ellerdesin. hiçbisrseycik olmaz inşallah.

Aynen canım.tansiyon yoksa sorun yok bu arada kolona bakmadı :))

Hava bişey daha hickiriklari hep göğüs altında hissediyorum ama kafası asadayiz :)

2 normal doğumumdada yapıp gittim kız ben merak etme bişey olmaz birinde 5 birinde 7 cm diye yürüye yürüye gittim hemde 4 saatte dopum oldu .

1 aydır bizdede tık yoktu dün deneyeyim dedim aynı dediğin gibi gayet normal lohusa dönemindede öyle oluyo ara verince 1 sefer sonra eski hale geçiyor merak etme

Ay aciyooo diye kaçıyordum o zaman adamıma yalakalik edeyim. Gerçi anlar o çıkarım olmasa yanasmayacagimi
Birde bende içeriden bisiler cikiyo o yüzden korkuyordum sende de var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…