2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Eve gitmek yok diyo hic birsekilde plasenta kanamam yapmis toplanmis en ufak birseyde direk sezeryan alcaz dedi simdilik bekliyolar

Geçen hafta bende de vardı canım b12 düşüklüğü ve hamilelkil birleşince normal olur dedi. B12 iğnesi yazdı 5 doz. Senin kanda bakıldı mı hepsine
Geçmiş olsın canım. Evet bakıldı kanım düşük 9 çıktı. Sabah aksam içiyorım hapı. O da yapar dedi tabi ama baya zorluyor..

Gözün aydın canım .3 hafta sonra mı çağırdı direk doğuma gideydin bari

Canım ben de 28. haftada falan doktorumu değiştirdim. 2 haftada sadece 50 gram almış görünüyordu. Yeni doktorum eski doktorumu tanıdığı için ''O biraz büyük ölçer, ben de biraz küçük ölçerim'' demişti. Yani canını sıkma makine ile de alakalı değil tamamen doktorun ölçüm şekliyle alakalı. Sürekli gittiğin doktoruna göründüğünde aradaki fark kapanacaktır.

Ay aciyooo diye kaçıyordum o zaman adamıma yalakalik edeyim. Gerçi anlar o çıkarım olmasa yanasmayacagimi
Birde bende içeriden bisiler cikiyo o yüzden korkuyordum sende de var mi
Normal canım tabiki uzun süre durunca dahada belli oluyo bugun temizlemeyi düşündüm biraz çömelince görüntü adeta şokkk

Madame cocoda begendim ama dediğin gibi cok pahalıydı 100 liraydı gitti gidiyordan aldım canım 45 liraydı sanırım bende aynı dediğin gibi yaptım ilkte bundada yapayım diyorum ama millete değil kendimize ramazanda sahurda filan elime gelir diye düşündüm normalde eşim yemek aramaz kır yumurta yer ama tkayınvalideyede bişeyler söyledim sipariş yapıversin valla zaten ramazanda cok gelen olmaz aksam gelenede koyarım bi dondurma yeter

Eklentiler

• EADF0831-0238-43A3-ABE1-4B8DE4793C82.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 45
Cok gecmis olsun canim bence gelir senin bebegin bugun. Dogum oncesi haberimiz olmadi kimseden hep dogdu dogdu denildi. Senin icin hepimiz bi ayet-el kürsi okuyalim insallah cabuk kolay olsun dogumun. Guzel dusun.

Cok saol arkadsim benimkide aceleci cikti plasenta heran ayrilabilir ic kanamam varmis toplanmis gozetim altindayim. Kziin hep evde aklimda onda cok hazirliksiz yakalandim

Allah yardımcın olsun canım,
Bal zencefil limon muhteşem 3lu benim icinde
sen nasılsın canım, valla her tatlı yediğimde vicdan azabı çekiyorum, aklıma sen ve diğer arkadaşlarım geliyorsunuz,
az kaldı sizlerinde bu kadar sabrettiniz, inşallah mükafatınızı alırsınız

Yaaa öyle mi. Geçmiş olsın sana da canım. Eko çektirdin mi peki sen :/

Ah keşke benimki de 15 inde gelebilse annem çalışıyor benim doğurduğum gün gelecek bir nevi. Ben çok ağırlaştım mutfağımı falan hayatta yapamam geçen sadece fayansını üstünden aldım öldüm bittim. Ah dolaplarımın içi çok fenalarda. Çalışınca insan zaten yapamıyor. Kayınvalideme çok kızdım zaten kendi beni gazladı ay ben yaparım gün gün bir yeri bitiririm aman paraya gerek yok dedi dedi durdu kaç kere şimdide temizlikçi bulamıyorum ben dedi yapamıcam sen hallet temizlikçiyi o gün sinirimden uyuyamadım resmen. Artık olduğu kadar kendim bir şekilde yapacağım olmadı dinlene dinlene.

Cok saol arkadsim benimkide aceleci cikti plasenta heran ayrilabilir ic kanamam varmis toplanmis gozetim altindayim. Kziin hep evde aklimda onda cok hazirliksiz yakalandim
bende onu sorucaktım, kızınla ilgilenecek bir yakının var mı, bildiğim kadarıyla senin hem anne hemde koca tarafı sıkıntılı,

Cihaz ölçümleri farkediyor cnm..zaten farkedersen verdikleri ultrasyon kağıtlarında artı eksi kilo diye yazıyor..inş almıştır cnm ..kendi doktoruna görüneceksin sanırım o önemli inş iyi çıkar ondada endişelenme
iyi canım ya sevindim önemli bişey olmamasına sabah yazınca aklım sende kalmıstı

Canım ağrın ya da kanaman mı oldu nasıl gittin doktora? Gözetim altında olman iyi olmuş canım. Güzel haberlerle gel inşallah canım haftan baya ilerlemiş gercekten, çok şükür.

Benim bu gun muhane gunumdu doktor muhanede farketti. Ve risk alamayiz dedi direk yatis yapti hemsirele doktorun odasundan goturdu bebegin ölebilir gidemezsn dedi

Canım tam gününde gitmişsin ya ne güzel koruyor mevlam. Merak etme amliyst olsa bile dışrda daha iyi beslenir artık. Eşin gitmemişti dimi daha memlekete. Çantanı getirsinler gelecek yakında paşan :)

Esim memelekette cantalarim evde ben yanliz esim ucakla gelecek kardesimde cantami getircek insallah

Temizlik şirketine falan bak canım, kendini hiç yorma artik

Kızlar iki gündür vajinam acıyor, iç kısmı yani hani ilk evlendiğinde acır ya öyle gibi.. açılma mı oluyor acaba? Mantar mı oldum ki? Öyle kaşıntı akıntı vs yok ama için için sızlıyor resmen.. tecrübeli arkadaşların fikir var mı acaba ? Ya da benden başka yaşayan var mı

ANNONA cok sevindim cnm sıkıntı yok şükür ay sende tarih belli olanlar kervanına katıldın ben daha 19 unda gidicem dr a 3 hf sonra gel dedi ama ben sıkıntım olmazsa bi ay sonra gelirim dedim o zaman benimde belli olur heralde bazende o kdr istiyorum ki normal dogurabilsem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…