- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.461
Canım benim çok geçmiş olsun, nedir bilmiyorum ama inşallah düzelir hemen evine gidersin, evde beklersin bebeğini.. ölüm falan düşünüp moralini bozma, bebegin ölecek olsa allah korusun doğuma alırlar hemen neden bekletsinler
Geçmiş olsın canım. Evet bakıldı kanım düşük 9 çıktı. Sabah aksam içiyorım hapı. O da yapar dedi tabi ama baya zorluyor..Geçen hafta bende de vardı canım b12 düşüklüğü ve hamilelkil birleşince normal olur dedi. B12 iğnesi yazdı 5 doz. Senin kanda bakıldı mı hepsine
Gözün aydın canım .3 hafta sonra mı çağırdıKontrolden ancak geldim.doktor sezeryana girdi acil 2 kere protein eser miktarda olduğu için sıkıntı görmedi doktor tansiyonun da çok iyi 12.7 çıktı bebeğimin genel.durumuda çok iyi Allah'a şükür 2200gr olmuş nst de çok iyi çıktı doğum.icinde 30 Nisan kendi doğum günümü verdi enfeksiyona antibiyotik yazdı hepinizi alintilayamadim cok saolsun şekerim sınırda sadece yuruyus yap yediklerini dikkat et 3 hafta sonra görüşelim dedi
Allah ta seni güldürsün valla hiç güleceğim yoktu. Kızlar farklı bir dr a gittim. Devletteki dr umda 2 hafta önce 1865 çıkan kilo bugün özelde başka dr da 1856 çıktı . Nasil yani dedim. 2 hafta da kilo almamış mi bu bebek .ağla ağla mahfoldumcihaz farkından olur mu acaba? Yarın dayanamayıp devletteki dr a gidicem inşallah cihaz farkıdır bebeğim kilo almıştır
Normal canım tabiki uzun süre durunca dahada belli oluyo bugun temizlemeyi düşündüm biraz çömelince görüntü adeta şokkkAy aciyooo diye kaçıyordum o zaman adamıma yalakalik edeyim. Gerçi anlar o çıkarım olmasa yanasmayacagimi
Birde bende içeriden bisiler cikiyo o yüzden korkuyordum sende de var mi
Madame cocoda begendim ama dediğin gibi cok pahalıydı 100 liraydı gitti gidiyordan aldım canım 45 liraydı sanırım bende aynı dediğin gibi yaptım ilkte bundada yapayım diyorum ama millete değil kendimize ramazanda sahurda filan elime gelir diye düşündüm normalde eşim yemek aramaz kır yumurta yer ama tkayınvalideyede bişeyler söyledim sipariş yapıversin valla zaten ramazanda cok gelen olmaz aksam gelenede koyarım bi dondurma yeterBende de durum aynen böyle :) ev için hiçbişi yapmıcam ay ilkindr buzluğa atayım bişeyler diye yırtındım. Eve gelmesin kimse gelen de kendi getirsin. Ama hastaneyi süslücem dediğin gibi. Sebili nerden aldın ya çok pahalı heryerde
Cok gecmis olsun canim bence gelir senin bebegin bugun. Dogum oncesi haberimiz olmadi kimseden hep dogdu dogdu denildi. Senin icin hepimiz bi ayet-el kürsi okuyalim insallah cabuk kolay olsun dogumun. Guzel dusun.
Allah yardımcın olsun canım,Kontrolden ancak geldim.doktor sezeryana girdi acil 2 kere protein eser miktarda olduğu için sıkıntı görmedi doktor tansiyonun da çok iyi 12.7 çıktı bebeğimin genel.durumuda çok iyi Allah'a şükür 2200gr olmuş nst de çok iyi çıktı doğum.icinde 30 Nisan kendi doğum günümü verdi enfeksiyona antibiyotik yazdı hepinizi alintilayamadim cok saolsun şekerim sınırda sadece yuruyus yap yediklerini dikkat et 3 hafta sonra görüşelim dedi
sen nasılsın canım, valla her tatlı yediğimde vicdan azabı çekiyorum, aklıma sen ve diğer arkadaşlarım geliyorsunuz,Bal zencefil limon muhteşem 3lu benim icinde
Yaaa öyle mi. Geçmiş olsın sana da canım. Eko çektirdin mi peki sen :/Canım o nabız yüksekliği ve çarpıntı bendede var daha öncedende vardı hamilelikte iyice arttı bende kardiyoloğa gittim bi sıkıntı yok dedi ama çarpıntılarım devam ediyo napcaz bilmiyom Allah yardımcımız olsun
Benim annem de 15ine doğru gelecek canım ama o gelmeden bi temizleyeyim diyorum, çünkü gerçekten 10 gündür evi supuremedim toz içinde. Perdeleri falan yikadim Allah'tan mutfak dolaplarini fırını buzdolabını mikrodalgayi vs.temizledim. Ama evi mok götürüyorağda desen uzun zamandır yaptirmiyorum hep jiletle alıyorum çekeceğim acıyı tahmin bile edemiyorum ama mecbur yaptircam altta dikiş olursa killa ugrasamam
Senin kv de bari önceden soyleyeydi ya insanı zor duruma düşürüyor
bende onu sorucaktım, kızınla ilgilenecek bir yakının var mı, bildiğim kadarıyla senin hem anne hemde koca tarafı sıkıntılı,Cok saol arkadsim benimkide aceleci cikti plasenta heran ayrilabilir ic kanamam varmis toplanmis gozetim altindayim. Kziin hep evde aklimda onda cok hazirliksiz yakalandim
Cihaz ölçümleri farkediyor cnm..zaten farkedersen verdikleri ultrasyon kağıtlarında artı eksi kilo diye yazıyor..inş almıştır cnm ..kendi doktoruna görüneceksin sanırım o önemli inş iyi çıkar ondada endişelenmeAllah ta seni güldürsün valla hiç güleceğim yoktu. Kızlar farklı bir dr a gittim. Devletteki dr umda 2 hafta önce 1865 çıkan kilo bugün özelde başka dr da 1856 çıktı . Nasil yani dedim. 2 hafta da kilo almamış mi bu bebek .ağla ağla mahfoldumcihaz farkından olur mu acaba? Yarın dayanamayıp devletteki dr a gidicem inşallah cihaz farkıdır bebeğim kilo almıştır
iyi canım ya sevindim önemli bişey olmamasına sabah yazınca aklım sende kalmıstıKontrolden ancak geldim.doktor sezeryana girdi acil 2 kere protein eser miktarda olduğu için sıkıntı görmedi doktor tansiyonun da çok iyi 12.7 çıktı bebeğimin genel.durumuda çok iyi Allah'a şükür 2200gr olmuş nst de çok iyi çıktı doğum.icinde 30 Nisan kendi doğum günümü verdi enfeksiyona antibiyotik yazdı hepinizi alintilayamadim cok saolsun şekerim sınırda sadece yuruyus yap yediklerini dikkat et 3 hafta sonra görüşelim dedi
Canım ağrın ya da kanaman mı oldu nasıl gittin doktora? Gözetim altında olman iyi olmuş canım. Güzel haberlerle gel inşallah canım haftan baya ilerlemiş gercekten, çok şükür.
Hayırlı haberler inşallah canım, Allah yardımcın olsunEve gitmek yok diyo hic birsekilde plasenta kanamam yapmis toplanmis en ufak birseyde direk sezeryan alcaz dedi simdilik bekliyolar
Canım tam gününde gitmişsin ya ne güzel koruyor mevlam. Merak etme amliyst olsa bile dışrda daha iyi beslenir artık. Eşin gitmemişti dimi daha memlekete. Çantanı getirsinler gelecek yakında paşan :)
Temizlik şirketine falan bak canım, kendini hiç yorma artikAh keşke benimki de 15 inde gelebilse annem çalışıyor benim doğurduğum gün gelecek bir nevi. Ben çok ağırlaştım mutfağımı falan hayatta yapamam geçen sadece fayansını üstünden aldım öldüm bittim. Ah dolaplarımın içi çok fenalarda. Çalışınca insan zaten yapamıyor. Kayınvalideme çok kızdım zaten kendi beni gazladı ay ben yaparım gün gün bir yeri bitiririm aman paraya gerek yok dedi dedi durdu kaç kere şimdide temizlikçi bulamıyorum ben dedi yapamıcam sen hallet temizlikçiyi o gün sinirimden uyuyamadım resmen. Artık olduğu kadar kendim bir şekilde yapacağım olmadı dinlene dinlene.
bende onu sorucaktım, kızınla ilgilenecek bir yakının var mı, bildiğim kadarıyla senin hem anne hemde koca tarafı sıkıntılı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?