- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.481
Ah Bera'yı keşke kabul etse ya naptıysam kabul ettiremedim onu. İnşallah Ediz de karar kılarız benim içimde rahat olur.
Valla öyle.desi kuzum 3hafta dedi :)Gözün aydın canım .3 hafta sonra mı çağırdıdirek doğuma gideydin bari
Ya mayıs bebeleri aceleci ama annelerimiz de öyle :) çoğu 38 de doğurmak istior. 5 kg da olsa 40 diye dua eden bir ben varım herhalde
Çok saol canım burası iyiki var gerçekten yoldaş olduk birbirimizeCihaz ölçümleri farkediyor cnm..zaten farkedersen verdikleri ultrasyon kağıtlarında artı eksi kilo diye yazıyor..inş almıştır cnm ..kendi doktoruna görüneceksin sanırım o önemli inş iyi çıkar ondada endişelenme
iyi canım ya sevindim önemli bişey olmamasına sabah yazınca aklım sende kalmıstı
Oh maşallah canım ay keşke bana da bırak dese şu kan ilaciniKızlar benim kontrolümde gayet iyi gecti . Suyum için yine fena değil dedi . Daha çok su iç dedi. Bebişim 3100 gr olmuş hiç iri falan demedi yine . Her hafta kontrol etmk istiyor suyumdan dolayı. Odasından çıkarken haftaya bi daha kontrol için gelcem dimi diye sordum. İster kontrole ister doğuma gel dedi güldükan tahlillerime baktı herşey gayet güzel kan ilacını artık bırakabilirsin dedi . Ama daha gecen hfta aldım ilacı ya bırkmayı düşünmüyorum iki üç günde bi içeyim bari
Saol canım ben bugünde sordum normal olmazmi diye hayır dedi doktorcum :)ANNONA cok sevindim cnm sıkıntı yok şükür ay sende tarih belli olanlar kervanına katıldın ben daha 19 unda gidicem dr a 3 hf sonra gel dedi ama ben sıkıntım olmazsa bi ay sonra gelirim dedim o zaman benimde belli olur heralde bazende o kdr istiyorum ki normal dogurabilsem diye
Yani ilk basta zor oluyor ama bişey olsa doktorlar önermez ztn . Bnmki tam kobay oldu :) gel diyosun geliyor git diyosun gidiyor
kilitle kapılarını yeni temizledim artık zorlanıyorum de, anlasın eltin deEltim geldi yine cocuklarini saldı eve ya. 1, 5 yasindaki kizi elinde muzla salona gidip duruyor. İlk gittiginde ben tuttum getirdim gel burda yenmez diye. E cocuk laftan anlamiyor. Gitsene pesinden ben mi kosacam ya. Sinir oluyorum.
Doktor önerse de benimki yapmaz, bizim için o iş 3 aylığına bitti sanırım Benimki de bi alem
Kapilarimda kilit yok ki yakilitle kapılarını yeni temizledim artık zorlanıyorum de, anlasın eltin de
Yok kuzum 1600du :)Zaten 1900 değilmiydi seninki canım yalnış mı hatırlıyorum ki acep
anlayışsız kadınlara sinir oluyorum, hele de çocuğu serbest gezen tavuk gibi salıverenlere. Allah sabır versinKapilarimda kilit yok ki yacok dandik kapilar. Cocuk kendi bile acabiliyor. Camlarla pencerelerle de cok oynuyor. Allahtan daha silmedim. İnsallah sildikten sonra perdeleri yikadiktan sonra gelmez
Çatım agrıyor masaj yap dedim geçen gün gayet masumane, pislik yapma çocuğun kafası var diye bir bozdu benisanki ben sapığım tövbe tövbe
Allah yardımcınız olsun inşallahHanimlar hastane yatisim yapildi gozlem altinda tutuyolar plesantada kanama olmus defarmasyon toplanmis doktorun odasinda direk dogumhane alindim eve gonderemiyor cunku heran plasenta bebekden ayrilabilir bebegim ölebirmis simdilik bekletiyolar en ufak birseyde ameliyat alincam
Amin yaa valla ben de gicik oluyorum. İnsallah oyle olmaz bebegim.anlayışsız kadınlara sinir oluyorum, hele de çocuğu serbest gezen tavuk gibi salıverenlere. Allah sabır versin
Temizlik şirketine falan bak canım, kendini hiç yorma artik
Ben 36+'larda gideyim diyorum ya ama çatı muayenesi ne zaman yapılacak onu sorcam önce, muayeneden önce gideyim diyorum ins.tekrar cikmazBakıyorum canım bugün birkaç yer aradım bulamadım uymadı tarihleri arkadaşlara falan sordum artık haber bekliyorum. Böyle plansızlığıda hiç sevmem ama mecbur işte. Biz hayırlısıyla doğuralım da olur herşey inşallah. Ağda içinde bu hafta gitsem tekrar çıkarmı acaba ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?