2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ah Bera'yı keşke kabul etse ya naptıysam kabul ettiremedim onu. İnşallah Ediz de karar kılarız benim içimde rahat olur.

Buu isim işlerine hiç karışmak istemem ama en güzeli Bera hem anlamı da çok güzel neden istemiyor ki acep

Kızlar benim kontrolümde gayet iyi gecti . Suyum için yine fena değil dedi . Daha çok su iç dedi. Bebişim 3100 gr olmuş hiç iri falan demedi yine . Her hafta kontrol etmk istiyor suyumdan dolayı. Odasından çıkarken haftaya bi daha kontrol için gelcem dimi diye sordum. İster kontrole ister doğuma gel dedi güldükan tahlillerime baktı herşey gayet güzel kan ilacını artık bırakabilirsin dedi . Ama daha gecen hfta aldım ilacı ya bırkmayı düşünmüyorum iki üç günde bi içeyim bari

Ya mayıs bebeleri aceleci ama annelerimiz de öyle :) çoğu 38 de doğurmak istior. 5 kg da olsa 40 diye dua eden bir ben varım herhalde

Ya bende beklesin 18 mayıs gibi doğurayım istiyorum 4 gün önce. Ama daha öncesi olmasın hiç bir hazirligin yok hiç bir şeyi yıkamadım yatağını hazırlamadım. Bide böyle bi rahatlığın var yanı.
Sen sezeryan olacaksın benim normal doğum olacağı için bekleme ihtimali daha yüksek.
Hayırlısı nasıl ise hangi zaman doğru ise o zaman olsun inşallah.

Çok saol canım burası iyiki var gerçekten yoldaş olduk birbirimize

Oh maşallah canım ay keşke bana da bırak dese şu kan ilacini

Saol canım ben bugünde sordum normal olmazmi diye hayır dedi doktorcum :)

Eltim geldi yine cocuklarini saldı eve ya. 1, 5 yasindaki kizi elinde muzla salona gidip duruyor. İlk gittiginde ben tuttum getirdim gel burda yenmez diye. E cocuk laftan anlamiyor. Gitsene pesinden ben mi kosacam ya. Sinir oluyorum.
kilitle kapılarını yeni temizledim artık zorlanıyorum de, anlasın eltin de

Doktor önerse de benimki yapmaz, bizim için o iş 3 aylığına bitti sanırım Benimki de bi alem

Gebelik okulunda bir maket üzerinde göstermişlerdi. Arada bayağı yol var. Sadece senin eşin değil çoğu eş bebek görecek diye ilişkiye girmiyormuş yada bebeğe zarar gelecek diye. Ama öyle birşey yok diye anlattı maket uzerinde ve doğumu kolaylaştırır diye söylemişti.

kilitle kapılarını yeni temizledim artık zorlanıyorum de, anlasın eltin de
Kapilarimda kilit yok ki ya cok dandik kapilar. Cocuk kendi bile acabiliyor. Camlarla pencerelerle de cok oynuyor. Allahtan daha silmedim. İnsallah sildikten sonra perdeleri yikadiktan sonra gelmez

Kapilarimda kilit yok ki ya cok dandik kapilar. Cocuk kendi bile acabiliyor. Camlarla pencerelerle de cok oynuyor. Allahtan daha silmedim. İnsallah sildikten sonra perdeleri yikadiktan sonra gelmez
anlayışsız kadınlara sinir oluyorum, hele de çocuğu serbest gezen tavuk gibi salıverenlere. Allah sabır versin

Çatım agrıyor masaj yap dedim geçen gün gayet masumane, pislik yapma çocuğun kafası var diye bir bozdu beni sanki ben sapığım tövbe tövbe

Canım bende geçen hafta ebeye perina masajını sormuştum. Oda bana eşin yaparsa dağar rahat olur başlayabilirsin bu haftalarda demişti. Neyse çıkışta eşime söyledim asiti alinmis zeytinyağı ile diye. Beyim buradan aldı yürüdü hülyalara daldı ben kala kaldım.

Allah yardımcınız olsun inşallah

Temizlik şirketine falan bak canım, kendini hiç yorma artik

Bakıyorum canım bugün birkaç yer aradım bulamadım uymadı tarihleri arkadaşlara falan sordum artık haber bekliyorum. Böyle plansızlığıda hiç sevmem ama mecbur işte. Biz hayırlısıyla doğuralım da olur herşey inşallah. Ağda içinde bu hafta gitsem tekrar çıkarmı acaba ya.

Ben 36+'larda gideyim diyorum ya ama çatı muayenesi ne zaman yapılacak onu sorcam önce, muayeneden önce gideyim diyorum ins.tekrar cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…