2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
arkadaşımın temizlikçisi gelecek bana da, günü ayarlayıp bildireyim demiş. haber bekliyorum, belirsizlik de canımı sıkıyor. armut. com diye bi site var bakabilirsin

Yav kinamak istemiyorum istemiyorum ama. 1,5 yasinda cocuk. Az once dış kapiyi acmis disari çıkmış merdiven bosluguna kadar ilerlemis anasi yeni fark ediyor.

arkadaşımın temizlikçisi gelecek bana da, günü ayarlayıp bildireyim demiş. haber bekliyorum, belirsizlik de canımı sıkıyor.

Bende canım haber bekliyorum. Ama daha tık yok. Hatta Bursa'da olan arkadaşlar biliyorlarsa varsa tavsiye edecekleri söylerlerse sevinirim. Böyle arafta kalmak çok sıkıcı.

Aldıracak kadar çıkmaz ama çok kısa çıkar agdaya gelmez bence

O zaman napim çatıda jiletmi vursam çatıdan sonra ağda yaparım. Benim yarısı epilasyonlu olduğu için ağdadan sonra hemen çıkmıyordu ama şimdi hamilelikte kıllar hücuma geçti nasıl olur bilemedim ya

Bende canım haber bekliyorum. Ama daha tık yok. Hatta Bursa'da olan arkadaşlar biliyorlarsa varsa tavsiye edecekleri söylerlerse sevinirim. Böyle arafta kalmak çok sıkıcı.
armut.com reklamları görüyorum ben. ... saat temizlik .... fiyata diye nette, bak istersen

Niye vazgeççmiş matmazel torun nağraları atarlar olmuyo sizin dr gidin derler hamile kalırsın hiç bişeye faydaları olmaz aksine kocanızla aranızı bozarlar ay boşver gelmediği daha iyi

Niye vazgeççmiş matmazel torun nağraları atarlar olmuyo sizin dr gidin derler hamile kalırsın hiç bişeye faydaları olmaz aksine kocanızla aranızı bozarlar ay boşver gelmediği daha iyi

Canım alt katımda oturuyor niye vazgeçti hiç sormadım gün gün çıkar yaparım sen üzülme diyordu. Minnet etmedim sormadım tamam dedim geçtim. Normalde hiç bir sıkıntı yapmaz yemeğimi falan hamileliğimde hep onda yedim. He yemek harici çok birşey görmedim de açıkcası tek faydası yemekti ama ne düşündü de kendin ayarla dedi anlayamadım. Artık yaparım desede hayatta yaptırmam öyle de birşeyim var. Gerekirse gün gün kendim yaparım.

27 dedi ben dedim.30 olmazmi diye olur dedi hem.benim.dogum günüm hemde berat kandili 2 hafta sonra temisligimizi yaparız badanamizi sonra bekleriz kizimizi yüzünde çok tatliydiii aynı babası :)

Gozun aydin tatlim. Insallah 30 nisani bekler kuzucun.

Canım kongre ne zamanmış benim drumda gidecek

Ya 10 mayistan sonra ama tam zamanini bilmiyorum. Insallah denk gelmeyiz.

Cok saol arkadsim benimkide aceleci cikti plasenta heran ayrilabilir ic kanamam varmis toplanmis gozetim altindayim. Kziin hep evde aklimda onda cok hazirliksiz yakalandim

Hepsi gecer bi bakmissin bugunler mazi olmus. Icini ferah tut kizinada ailen bakar sen rahat ol.

Arada oluyo ya boyle alttan alttan vuruyo saniyelik geciyo. Bide ustteki kemikte igne batmasi bicak saplanmasi oluyo benim. O sekilde

Gorumcen var mi? Ya da samimi oldugu komsular. Akil vermis olabilirler. Ne yoruyosun kendini o kdr bosver kadin tutsun sende yorulma denilmis olabilir

Gorumcen var mi? Ya da samimi oldugu komsular. Akil vermis olabilirler. Ne yoruyosun kendini o kdr bosver kadin tutsun sende yorulma denilmis olabilir

Görümcem var da ikisi de uzaktalar ve öyle iyiler ki ben görümcelerimden çok memnunum onlar hep annelerine beni savunurlar, komşum da yok canım, benim kayınvalide azcık evhamlı biri kim bilir aklına ne geldi ne düşündü de vazgeçti panik atak ve aşırı derecede kafada kurma huyu var. Kurduğuna da inanan bir insandır o yüzden çok sallamadım açıkcası. Kadın tutacaktım zaten kendi illa ben yaparım boşa para vermeyelim o kadar dedi hatta ben parasında değilim sana da tutalım bile dedim. Artık kendi bilir ne düşündüyse illa bulurum ben birini beni idarelik olsun yeter. Evim de boya badana oldu temizlik şart çünkü.

Bekler inşallah canım :)

Kizlar benimde sorum olucak bu temizlikle ilgili. Ben dolaplarida dokturmeyi dusunuyorum. Ee mutfak dolaplarina girerse butun evi yetistiremez dimi. Siz napiyosunuz oyle durumlarda. 1.5 gun mu alsam camlar kalsa ertesi gunde yarimgun gelip camlari halletse ya da mutfaklara ertesi gun gelse. Ne diyosunuz. Annem veya kayinvalidem yapamazlar. O durumda degiller.

İyi olmanıza sevindim cnm...kaçtı en son kilosu unuttum..makarna işe yaramış mi
Kimbilir ne düşünürse artık..keşke baştan güvendirmeseydi...temizlik şirketlerinden bulursun en kötü...Ahh ahh burda olaydın adam yığardim ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…