- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.501
Buu isim işlerine hiç karışmak istemem ama en güzeli Bera hem anlamı da çok güzel neden istemiyor ki acep
arkadaşımın temizlikçisi gelecek bana da, günü ayarlayıp bildireyim demiş. haber bekliyorum, belirsizlik de canımı sıkıyor. armut. com diye bi site var bakabilirsinBakıyorum canım bugün birkaç yer aradım bulamadım uymadı tarihleri arkadaşlara falan sordum artık haber bekliyorum. Böyle plansızlığıda hiç sevmem ama mecbur işte. Biz hayırlısıyla doğuralım da olur herşey inşallah. Ağda içinde bu hafta gitsem tekrar çıkarmı acaba ya.
Ben 36+'larda gideyim diyorum ya ama çatı muayenesi ne zaman yapılacak onu sorcam önce, muayeneden önce gideyim diyorum ins.tekrar cikmaz
arkadaşımın temizlikçisi gelecek bana da, günü ayarlayıp bildireyim demiş. haber bekliyorum, belirsizlik de canımı sıkıyor.
Aldıracak kadar çıkmaz ama çok kısa çıkar agdaya gelmez benceBenim çatı tam 37 de yapılacak o zamana çağırdı. Zaten bir haftada çıkmaz ama doğuma bir daha yaptırmak gerekir sanırım.
çocuğun suçu yok ki canım, annesi rahat, onun dikkat etmesi lazım.Yav kinamak istemiyorum istemiyorum ama. 1,5 yasinda cocuk. Az once dış kapiyi acmis disari çıkmış merdiven bosluguna kadar ilerlemis anasi yeni fark ediyor.
Aldıracak kadar çıkmaz ama çok kısa çıkar agdaya gelmez bence
Aynen anasi zaten sinir oldugum.çocuğun suçu yok ki canım, annesi rahat, onun dikkat etmesi lazım.
armut.com reklamları görüyorum ben. ... saat temizlik .... fiyata diye nette, bak istersenBende canım haber bekliyorum. Ama daha tık yok. Hatta Bursa'da olan arkadaşlar biliyorlarsa varsa tavsiye edecekleri söylerlerse sevinirim. Böyle arafta kalmak çok sıkıcı.
Aynı şeyleri bende düşünüyorum canım, kayınvalidem temizliğimi yapmaktan vazgeçti temizlikçi bulamıyorum şimdide. Evde boya badana oldu halılar yıkamada evi yerleştirdik kaldı öyle temizliğim yapılacak halılarım gelecek perdelerim var daha. Ah kendi annem yanımda olsa koşa koşa gelirdi. Ağdaya bende gitcem ama kararsızım nasıl olur diye. Daha önce çok gidiyordum ama hamileliğimde korkuma gidemedim hiç. Daha bebek için süs çikolata şeker alacağım. Yetişmeyecek gibi geliyor
armut.com reklamları görüyorum ben. ... saat temizlik .... fiyata diye nette, bak istersen
Niye vazgeççmiş matmazel torun nağraları atarlar olmuyo sizin dr gidin derler hamile kalırsın hiç bişeye faydaları olmaz aksine kocanızla aranızı bozarlar ay boşver gelmediği daha iyi
27 dedi ben dedim.30 olmazmi diye olur dedi hem.benim.dogum günüm hemde berat kandili 2 hafta sonra temisligimizi yaparız badanamizi sonra bekleriz kizimizi yüzünde çok tatliydiii aynı babası :)
Canım kongre ne zamanmış benim drumda gidecek
Cok saol arkadsim benimkide aceleci cikti plasenta heran ayrilabilir ic kanamam varmis toplanmis gozetim altindayim. Kziin hep evde aklimda onda cok hazirliksiz yakalandim
Kızlar iki gündür vajinam acıyor, iç kısmı yani hani ilk evlendiğinde acır ya öyle gibi.. açılma mı oluyor acaba? Mantar mı oldum ki? Öyle kaşıntı akıntı vs yok ama için için sızlıyor resmen.. tecrübeli arkadaşların fikir var mı acaba ? Ya da benden başka yaşayan var mı
Gorumcen var mi? Ya da samimi oldugu komsular. Akil vermis olabilirler. Ne yoruyosun kendini o kdr bosver kadin tutsun sende yorulma denilmis olabilirCanım alt katımda oturuyor niye vazgeçti hiç sormadım gün gün çıkar yaparım sen üzülme diyordu. Minnet etmedim sormadım tamam dedim geçtim. Normalde hiç bir sıkıntı yapmaz yemeğimi falan hamileliğimde hep onda yedim. He yemek harici çok birşey görmedim de açıkcası tek faydası yemekti ama ne düşündü de kendin ayarla dedi anlayamadım. Artık yaparım desede hayatta yaptırmam öyle de birşeyim var. Gerekirse gün gün kendim yaparım.
Gorumcen var mi? Ya da samimi oldugu komsular. Akil vermis olabilirler. Ne yoruyosun kendini o kdr bosver kadin tutsun sende yorulma denilmis olabilir
Bekler inşallah canım :)Gozun aydin tatlim. Insallah 30 nisani bekler kuzucun.
Ya 10 mayistan sonra ama tam zamanini bilmiyorum. Insallah denk gelmeyiz.
Hepsi gecer bi bakmissin bugunler mazi olmus. Icini ferah tut kizinada ailen bakar sen rahat ol.
Arada oluyo ya boyle alttan alttan vuruyo saniyelik geciyo. Bide ustteki kemikte igne batmasi bicak saplanmasi oluyo benim. O sekilde
İyi olmanıza sevindim cnm...kaçtı en son kilosu unuttum..makarna işe yaramış miKızlar benim kontrolümde gayet iyi gecti . Suyum için yine fena değil dedi . Daha çok su iç dedi. Bebişim 3100 gr olmuş hiç iri falan demedi yine . Her hafta kontrol etmk istiyor suyumdan dolayı. Odasından çıkarken haftaya bi daha kontrol için gelcem dimi diye sordum. İster kontrole ister doğuma gel dedi güldükan tahlillerime baktı herşey gayet güzel kan ilacını artık bırakabilirsin dedi . Ama daha gecen hfta aldım ilacı ya bırkmayı düşünmüyorum iki üç günde bi içeyim bari
Kimbilir ne düşünürse artık..keşke baştan güvendirmeseydi...temizlik şirketlerinden bulursun en kötü...Ahh ahh burda olaydın adam yığardim ben sanaCanım alt katımda oturuyor niye vazgeçti hiç sormadım gün gün çıkar yaparım sen üzülme diyordu. Minnet etmedim sormadım tamam dedim geçtim. Normalde hiç bir sıkıntı yapmaz yemeğimi falan hamileliğimde hep onda yedim. He yemek harici çok birşey görmedim de açıkcası tek faydası yemekti ama ne düşündü de kendin ayarla dedi anlayamadım. Artık yaparım desede hayatta yaptırmam öyle de birşeyim var. Gerekirse gün gün kendim yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?