- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.521
Ahahah çok güldüm yaay valla bende çok kendimden utanıyorum bazen işve cilve yapınca sanki sapık gibi adama bi yalvarmadığım kaldı
2 hafta dedi canimKaç hafta dedi doktor 3 mü
2. Anneler olarak hep beklemek istiyoruz demekki bugün bunu anladım. Daha çok var ya bana da öyle geliyor okadar para harcadım süs aldım hevsliyim diye. Hala yapıcam halbuki risk var dediğin gibi rahatlık işte. Evet sezeryanım ama doktor bekleriz dedi kilosu vs sorun değil kendi gelmek istemesin yeter :)) bazı doktorlar sezeryan olunca 38 de alıyor ondan korkuyordum. Ama dediğin gibi ilk doğum öğretti ki hep hayırlısını istemek lazımYa bende beklesin 18 mayıs gibi doğurayım istiyorum 4 gün önce. Ama daha öncesi olmasın hiç bir hazirligin yok hiç bir şeyi yıkamadım yatağını hazırlamadım. Bide böyle bi rahatlığın var yanı.
Sen sezeryan olacaksın benim normal doğum olacağı için bekleme ihtimali daha yüksek.
Hayırlısı nasıl ise hangi zaman doğru ise o zaman olsun inşallah.
Yok aliyor ama az az yani en son 1590 fim 1980 olmusuzHaha gelmesin tabi bence de. Ya ben de sabırsızlnıyorum son ay okadar zor ki. Hele 38 sonrası iyice zor bence. Ama yine de ödüm kopuyor ameliyat öncesi gelecek diye :)))
Evet kuzum ağırlaşma felakrt bende de. Acaba hep evdeyiz o mu ağırlŞtırıyor. Bilmiyorum ki hergün yürüsem daha iyi olur belki. Ben kolonya şişemi yapacağım hala inşallahsen neler hazırlayacaksın. Hastane odasına masa süsleyecek misin canım
Canım önceki kontrole göre kaç gr almış. Hiç ilerleme kaydetmiyor mu yoksa az az mı alıyor. Az az da olsa alıyorsa üzülme bence
Hanimlar hastane yatisim yapildi gozlem altinda tutuyolar plesantada kanama olmus defarmasyon toplanmis doktorun odasinda direk dogumhane alindim eve gonderemiyor cunku heran plasenta bebekden ayrilabilir bebegim ölebirmis simdilik bekletiyolar en ufak birseyde ameliyat alincam
Vala 2 ci cocukta cok rahatim bnde bide diyodumki ikincide soyle yaparim bole yaparim nerdeee2. Anneler olarak hep beklemek istiyoruz demekki bugün bunu anladım. Daha çok var ya bana da öyle geliyor okadar para harcadım süs aldım hevsliyim diye. Hala yapıcam halbuki risk var dediğin gibi rahatlık işte. Evet sezeryanım ama doktor bekleriz dedi kilosu vs sorun değil kendi gelmek istemesin yeter :)) bazı doktorlar sezeryan olunca 38 de alıyor ondan korkuyordum. Ama dediğin gibi ilk doğum öğretti ki hep hayırlısını istemek lazım
Kizlar benimde sorum olucak bu temizlikle ilgili. Ben dolaplarida dokturmeyi dusunuyorum. Ee mutfak dolaplarina girerse butun evi yetistiremez dimi. Siz napiyosunuz oyle durumlarda. 1.5 gun mu alsam camlar kalsa ertesi gunde yarimgun gelip camlari halletse ya da mutfaklara ertesi gun gelse. Ne diyosunuz. Annem veya kayinvalidem yapamazlar. O durumda degiller.
Sıfır açılmamış paketim var ta yazık ilaca gcen hafta aldırdı dahaOh maşallah canım ay keşke bana da bırak dese şu kan ilacini
Kan ve ekstradan b12 vitaminine bakıyorlar. Benim kanım 11 çok düşük değil ama b12 vitaminim çok düşükmüş.Geçmiş olsın canım. Evet bakıldı kanım düşük 9 çıktı. Sabah aksam içiyorım hapı. O da yapar dedi tabi ama baya zorluyor..
Allah yardımcın olsun canım inşallah gelir eşin hemenKizima cok sukur suan kardesim bakiyor esim memlekette ucakla gelicek bu gun yalnizim oylece bekliyorum iste
Oh maşallah canım suyun için dr çok sevindim en iyi haber. Suya devam ozaman :)Kızlar benim kontrolümde gayet iyi gecti . Suyum için yine fena değil dedi . Daha çok su iç dedi. Bebişim 3100 gr olmuş hiç iri falan demedi yine . Her hafta kontrol etmk istiyor suyumdan dolayı. Odasından çıkarken haftaya bi daha kontrol için gelcem dimi diye sordum. İster kontrole ister doğuma gel dedi güldükan tahlillerime baktı herşey gayet güzel kan ilacını artık bırakabilirsin dedi . Ama daha gecen hfta aldım ilacı ya bırkmayı düşünmüyorum iki üç günde bi içeyim bari
Çocuğun elinde muzu al gel ben yedireyim de.Eltim geldi yine cocuklarini saldı eve ya. 1, 5 yasindaki kizi elinde muzla salona gidip duruyor. İlk gittiginde ben tuttum getirdim gel burda yenmez diye. E cocuk laftan anlamiyor. Gitsene pesinden ben mi kosacam ya. Sinir oluyorum.
2 haftada 400 gr çok iyi canım ya üzülme benceYok aliyor ama az az yani en son 1590 fim 1980 olmusuz2
Hafta once
Ay ama ağırlaştım ben ya hem rahatım hem hantal :)Vala 2 ci cocukta cok rahatim bnde bide diyodumki ikincide soyle yaparim bole yaparim nerdeee
Canım ben birisiyle konuşmuştum dolaplara giremem dolaplara girersem camları silmem çünkü yetişmez demişti. Anca Bir buçuk gün alırsan yetişir bende dolap içlerimi çok istiyorum asıl hatta camları sildirmeyim dolap içlerine girsin diyorum. Kendim bile silerken 1 günümü alıyordu bir de benim mutfak devasa. Sen kendin ona göre ayarla ama yetişmez kesinlikle. Eğer mutfak içinde alacaksan 1 gün içine mutfağı sığdırmasını söyle camlar kolay zaten hemen siler ertesi gün.
Sıfır açılmamış paketim var ta yazık ilaca gcen hafta aldırdı dahabi de bana kabızlık yapmıyor rahatım ondan
Geçen hafta 3000gr ondan önceki hafta çok makarna yemiştim 2350 den bi hafta sonra 3000gr görmüştüm . Bu hafta daha az yedim makarna muz yemeye korkuyorum çocuk beş kilo olcak diyeİyi olmanıza sevindim cnm...kaçtı en son kilosu unuttum..makarna işe yaramış mi
Kimbilir ne düşünürse artık..keşke baştan güvendirmeseydi...temizlik şirketlerinden bulursun en kötü...Ahh ahh burda olaydın adam yığardim ben sana
Benim oyle devasa degil en iyisi camlar kalsin camlar tuller ayri gun olsun.
Ahaha aynen valla ama ne yapayım 35 i geçip doğan 3 yigenim var acaba mı dedim. Bakalım sancı sancı nereye kadar idare ederim gönlüm 37 yi görsem istiyor ama kısmet cnmSenin ablan ve annendi dimi erken doğuruyorlardı sen de benimki de öyle mi olur diyeee diye oldurdun kendini
Kızlar ben deliyim. Gititm çocuğa beyaz hastane çıkışı aldım.
Ben pembe almıştım. Yıkamıştım çantaya koymuştum. Sonra 10 lu beyaz da hediye gelmişti. Beyazı değiştirip emzik terlik takımı falan aldım. Güya tasarruf edicem ya. Sonra anneciğim sağolsun hastane çıkışı beyaz daha iyi sünnet dedi. Başta sallamadım ama taktım tabi dün gittim paşa paşa aldım hatta şuan yıkadım asıyorum. Eşim bişey demiyor ama içinden diyordur dengesiz hatun diye
Bende anlamadım ki bnm düşüktü 10 du . 13 olmuş bn yinede kullancam iki üç günde birBenim oyle devasa degil en iyisi camlar kalsin camlar tuller ayri gun olsun.
Ben kan ilaclarini dogumdan sonrada kullaniliyo diye biliyorum. Yine kan kaybettigimizden sikinti yaratabiliyo. Ama bu kisiye gore degisir tabi sonucta kan degerlerin cok iyiyse birak demistir.
Valla öyle oldu canım içimde kalmamış oldu annemin de gönlü oldu, bir de içime çok sindi kısmet işi demekki :) hepsini koyucam 1 10 lu 1 beşli 1 de 2 li takım koymuştum. İkiliyi kaldırırım bunu koyarım artık.Olsun canım onuda kullanırsın bende 2 tane hastane çıkışı aldım 10 lusundan biri beyaz biri krem birde 5 li hastane çıkışım var beyaz yine 3 ünüde koydum hatta çantaya :) sende koy çantaya lazım olur orda. Heveslenmişsin almışsın boşver güle güle giysin bebişin inşallah.
Valla öyle oldu canım içimde kalmamış oldu annemin de gönlü oldu, bir de içime çok sindi kısmet işi demekki :) hepsini koyucam 1 10 lu 1 beşli 1 de 2 li takım koymuştum. İkiliyi kaldırırım bunu koyarım artık.
Allah ta seni güldürsün valla hiç güleceğim yoktu. Kızlar farklı bir dr a gittim. Devletteki dr umda 2 hafta önce 1865 çıkan kilo bugün özelde başka dr da 1856 çıktı . Nasil yani dedim. 2 hafta da kilo almamış mi bu bebek .ağla ağla mahfoldumcihaz farkından olur mu acaba? Yarın dayanamayıp devletteki dr a gidicem inşallah cihaz farkıdır bebeğim kilo almıştır
Haklısın canım çabuk büyüyorlat zaten 56 cm 2 months aldım bisüre daha giyer bunu :) sağolasın amin inşallah hepimizinki canım benimAynen canım senin için rahat etsin önemli olan o bence. Varsın bir takım fazla olsun evde de giydirilir yine çabuk büyüyorlar ama yinede giyer 1 2 kez daha. Cidden kısmet işi başka bir niyetle çıkıyorsun çok başka şeyler alıp geliyorsun. Sağlıcakla giysinler inşallah :)
Gebelik okulunda bir maket üzerinde göstermişlerdi. Arada bayağı yol var. Sadece senin eşin değil çoğu eş bebek görecek diye ilişkiye girmiyormuş yada bebeğe zarar gelecek diye. Ama öyle birşey yok diye anlattı maket uzerinde ve doğumu kolaylaştırır diye söylemişti.
Canım eşleri boşver, işlerine geldiği gibi işte ben de çok anlattım da baktım sapık muamelesi görüyorum saldım yakasını zaten her yerim agrıyor, sırf Doğum kolaylığı olsun diye ısrar ediyordum, onun o katkısıyla olacaksa olmasın diye düşünüyorum şu anCanım bende geçen hafta ebeye perina masajını sormuştum. Oda bana eşin yaparsa dağar rahat olur başlayabilirsin bu haftalarda demişti. Neyse çıkışta eşime söyledim asiti alinmis zeytinyağı ile diye. Beyim buradan aldı yürüdü hülyalara daldı ben kala kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?