2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar size bişe danışacağım iki gündür gün içerisinde sekiz dokuz kere kasılmam oluyo ama sancım falan yok ne dersiniz gidip nst çektirimmi birde kasılma olmadığı zaman nst de sancı gözükürmü

Maasallah bebeğinin kilosu cok iyi. Haftan tehlikeli degilmis. Kisa surede cikarsiniz ins. Mama vermeyip ac mi birakiyorlar. Kiyamam ben ona. Senin de sütün hemencecik gelsin ins
Şekerli su ve serum desteği veriliyor, şu an emmeyi bilmiyor, tensel hissetmeyi öğrenmesi için günde iki kez yoğun bakıma gidiyorum, beklemedeyiz.

Bilmiyorumm canim ama aklında kalmasin git bi nst çektir derim

çok geçmiş olsun canım ya, şimdi nasılsın? hastanede olman en iyisi, onlar yapılması gerekeni yaparlar için rahat olsun. inşallah bebeğin de sen de sağlıkla çıkacaksınız

Geçen hafta 3000gr ondan önceki hafta çok makarna yemiştim 2350 den bi hafta sonra 3000gr görmüştüm . Bu hafta daha az yedim makarna muz yemeye korkuyorum çocuk beş kilo olcak diye
Merak ediyorduk ya bir haftada o kadar alırmıki diye cidden işe yaramış baksana makarna...makarnacı Tombik senin bebiş

Canım sancinin tıbben tanımı kasılma zaten ama kasılma bir yerde toplanırsa sorun yok tüm karnında olursa sancı olmuş oluyor doğuma hazırlıyor. Benim ayni anda vajinada bayan yırtılma hissi ve belimde ağrı olduğu için bir de tabi nst de yüzde yetmiş beş çıkınca doktor bir haftaya gelir dedi. Bence bir görün faydası olur ama gün içinde sayamiyorum artik ben öyle çok oluyo.

DR geldik zayıfız 1980 gr suyumuz iyiymiş masallah artmış ama cok zayıf 2 haftaya gun verdi kontrol için cok üzüldüm baya zayıf
Çokta zayıf değil.canim ya bozma moralini bizimkiler çıtı pıtı bişey olicaklar hele bı doğup.emmeye başladılar zayıf bebisleri daha çabuk toparlaniyo emin ol

ESMERSIRINE canım herşeyi yemeyi denedin galiba ama makarnayı da denedin mi ? Ne kadar doğru bilmiyorum ama belki okumuşsundur gecen haftaki kontrolümde bi haftada 650 gr almış gözüktü bebiş . O hafta dört gün falan makarna yemiştim hep bi dene istersen bu hafta makarnayı bir kere yedim sadece 100 gr almış gzüktü

Sağıl canım benimki nisanın son haftası olcak kısmetse kongreye denk gelmiyor o zaman hiçbirimizimkide denk gelmesin inşallah

Benimde ikinci doğum olacak 38+3 yada 4te alırız dedi

Kızlar karnimin her yerinden el ayak çıkıyor resmen. Yani bebe döndü mu donmedi mı artik sallamiyorum çünkü manyak bu ya nerde olduğu nerden vurduğu neresiyle vurduğu belli değil. Deli valla
Ben de biraktim valla dusunmeyi. Herkes daha döner diyor. Dun hıçkırdı gece. Alt tarafta hissettim. Bes dk sonra ust tarafa geldi yine kafasi. Demek ki daha donecek yerleri bol.
Şekerli su ve serum desteği veriliyor, şu an emmeyi bilmiyor, tensel hissetmeyi öğrenmesi için günde iki kez yoğun bakıma gidiyorum, beklemedeyiz.
Sekerli su yu ne icin veriyorlar canim zarari olmaz mi?

Selamın aleyküm kızlar.
Doğum yapan arkadaşlarımız olmuş. Maşallah bebislere.Allah sagsalim evlerine dönmek nasip etsin insaallah.

weryew canım allah yardimcin olsun.sona geldin.saglikla kucaklayinca herseyi unutucaksin inan.kolay doğumlar diliyorum.

Bebisinin Kilosu düşük arkadaşlar bizimde öyle. 1980 gr.34 te.ama ne yalan soyleyeyim sizlerinde öyle olduğunu duyunca gönlüm rahatladı biraz.minyon olacaklar demek bizim sipalar dedim.

Bende bugün tekrar gittim Dr a.nst temiz.idrardada protein çıkmadı çok şükür çok rahatladım. kan ilacına da devam dedi.iki hafta sonraya çağırdı. Bakalım bende makarnaya yükleneyim bu iki hafta.bakalim ise yarayacakmi.

Kizlar bugun gebe eğitim programına katildim. Gercekten güzeldi. Aklima geldikce konusulanlari yazarim ama su cok dikkatimi cekti ozellikle paylasmak istedim. Kan seviyesi düşük anneler doğum kasilmalarini daha şiddetli hissediyormus. Yani daha ağrılı bir doğum yapiyorlarmis. O yuzden sakin kan ilaclarinizi birakmayin, hatta dogurduktan sinra da bir iki hafta daha seyrelterek kullanin dedi. Ben zaten doguma kadar birakmayi düşünmüyordum doktor birak dese bile. Artik hic birakmam. Aklinizda olsun. C Chivas Regal @nilts

Bu benim dr normal doğumu yemiyoda ondan mı bebek iri dedi acaba Allah var hiç güvenemiyorum ben dr a umarım yanlış hissediyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…