- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.541
Nasip kuzum, sağlıkla gelsin paşamız inşallahAhaha aynen valla ama ne yapayım 35 i geçip doğan 3 yigenim var acaba mı dedim. Bakalım sancı sancı nereye kadar idare ederim gönlüm 37 yi görsem istiyor ama kısmet cnm
Yok canım ondan da oluyor da, ona alıştım. Bu sızlama gibi içinden içinden acıyorArada oluyo ya boyle alttan alttan vuruyo saniyelik geciyo. Bide ustteki kemikte igne batmasi bicak saplanmasi oluyo benim. O sekilde
Şekerli su ve serum desteği veriliyor, şu an emmeyi bilmiyor, tensel hissetmeyi öğrenmesi için günde iki kez yoğun bakıma gidiyorum, beklemedeyiz.Maasallah bebeğinin kilosu cok iyi. Haftan tehlikeli degilmis. Kisa surede cikarsiniz ins. Mama vermeyip ac mi birakiyorlar. Kiyamam ben ona. Senin de sütün hemencecik gelsin ins
Bilmiyorumm canim ama aklında kalmasin git bi nst çektir derimKızlar size bişe danışacağım iki gündür gün içerisinde sekiz dokuz kere kasılmam oluyo ama sancım falan yok ne dersiniz gidip nst çektirimmi birde kasılma olmadığı zaman nst de sancı gözükürmü
Emme.refleksi bir hafta içinde gelişir inşallah canım sağlıklı sıhhatli kavuşursunuz inşallah kuzunlaŞekerli su ve serum desteği veriliyor, şu an emmeyi bilmiyor, tensel hissetmeyi öğrenmesi için günde iki kez yoğun bakıma gidiyorum, beklemedeyiz.
çok geçmiş olsun canım ya, şimdi nasılsın? hastanede olman en iyisi, onlar yapılması gerekeni yaparlar için rahat olsun. inşallah bebeğin de sen de sağlıkla çıkacaksınızHanimlar hastane yatisim yapildi gozlem altinda tutuyolar plesantada kanama olmus defarmasyon toplanmis doktorun odasinda direk dogumhane alindim eve gonderemiyor cunku heran plasenta bebekden ayrilabilir bebegim ölebirmis simdilik bekletiyolar en ufak birseyde ameliyat alincam
Merak ediyorduk ya bir haftada o kadar alırmıki diye cidden işe yaramış baksana makarna...makarnacı TombikGeçen hafta 3000gr ondan önceki hafta çok makarna yemiştim 2350 den bi hafta sonra 3000gr görmüştüm . Bu hafta daha az yedim makarna muz yemeye korkuyorum çocuk beş kilo olcak diye
Canım sancinin tıbben tanımı kasılma zaten ama kasılma bir yerde toplanırsa sorun yok tüm karnında olursa sancı olmuş oluyor doğuma hazırlıyor. Benim ayni anda vajinada bayan yırtılma hissi ve belimde ağrı olduğu için bir de tabi nst de yüzde yetmiş beş çıkınca doktor bir haftaya gelir dedi. Bence bir görün faydası olur ama gün içinde sayamiyorum artik ben öyle çok oluyo.Kızlar size bişe danışacağım iki gündür gün içerisinde sekiz dokuz kere kasılmam oluyo ama sancım falan yok ne dersiniz gidip nst çektirimmi birde kasılma olmadığı zaman nst de sancı gözükürmü
Çokta zayıf değil.canim ya bozma moralini bizimkiler çıtı pıtı bişey olicaklar hele bı doğup.emmeye başladılar zayıf bebisleri daha çabuk toparlaniyo emin olDR geldik zayıfız 1980 gr suyumuz iyiymiş masallah artmış ama cok zayıf 2 haftaya gun verdi kontrol için cok üzüldüm baya zayıf
Ayy iyiki de kiz olmus bi kiz bi oglan ne guzel iste canim sen keyfini cikar bos konusanlari umursama hicHaklisin cnm valla daha oglum dogdunda basladiyda ikincide erkek olur diye dedigi cikmadi zoruna gitti heralde
Aynen ya anası gibi makarnacıMerak ediyorduk ya bir haftada o kadar alırmıki diye cidden işe yaramış baksana makarna...makarnacı Tombiksenin bebiş
Sağıl canım benimki nisanın son haftası olcak kısmetse kongreye denk gelmiyor o zaman hiçbirimizimkide denk gelmesin inşallahGozun aydin tatlim. Insallah 30 nisani bekler kuzucun.
Ya 10 mayistan sonra ama tam zamanini bilmiyorum. Insallah denk gelmeyiz.
Hepsi gecer bi bakmissin bugunler mazi olmus. Icini ferah tut kizinada ailen bakar sen rahat ol.
Arada oluyo ya boyle alttan alttan vuruyo saniyelik geciyo. Bide ustteki kemikte igne batmasi bicak saplanmasi oluyo benim. O sekilde
Benimde ikinci doğum olacak 38+3 yada 4te alırız dedi2. Anneler olarak hep beklemek istiyoruz demekki bugün bunu anladım. Daha çok var ya bana da öyle geliyor okadar para harcadım süs aldım hevsliyim diye. Hala yapıcam halbuki risk var dediğin gibi rahatlık işte. Evet sezeryanım ama doktor bekleriz dedi kilosu vs sorun değil kendi gelmek istemesin yeter :)) bazı doktorlar sezeryan olunca 38 de alıyor ondan korkuyordum. Ama dediğin gibi ilk doğum öğretti ki hep hayırlısını istemek lazım
Ben de biraktim valla dusunmeyi. Herkes daha döner diyor. Dun hıçkırdı gece. Alt tarafta hissettim. Bes dk sonra ust tarafa geldi yine kafasi. Demek ki daha donecek yerleri bol.Kızlar karnimin her yerinden el ayak çıkıyor resmen. Yani bebe döndü mu donmedi mı artik sallamiyorum çünkü manyak bu ya nerde olduğu nerden vurduğu neresiyle vurduğu belli değil. Deli valla
Sekerli su yu ne icin veriyorlar canim zarari olmaz mi?Şekerli su ve serum desteği veriliyor, şu an emmeyi bilmiyor, tensel hissetmeyi öğrenmesi için günde iki kez yoğun bakıma gidiyorum, beklemedeyiz.
Kızlar benim kontrolümde gayet iyi gecti . Suyum için yine fena değil dedi . Daha çok su iç dedi. Bebişim 3100 gr olmuş hiç iri falan demedi yine . Her hafta kontrol etmk istiyor suyumdan dolayı. Odasından çıkarken haftaya bi daha kontrol için gelcem dimi diye sordum. İster kontrole ister doğuma gel dedi güldükan tahlillerime baktı herşey gayet güzel kan ilacını artık bırakabilirsin dedi . Ama daha gecen hfta aldım ilacı ya bırkmayı düşünmüyorum iki üç günde bi içeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?