- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.561
Sağol canım bnde aynı şekilde devam edeyim bariKizlar bugun gebe eğitim programına katildim. Gercekten güzeldi. Aklima geldikce konusulanlari yazarim ama su cok dikkatimi cekti ozellikle paylasmak istedim. Kan seviyesi düşük anneler doğum kasilmalarini daha şiddetli hissediyormus. Yani daha ağrılı bir doğum yapiyorlarmis. O yuzden sakin kan ilaclarinizi birakmayin, hatta dogurduktan sinra da bir iki hafta daha seyrelterek kullanin dedi. Ben zaten doguma kadar birakmayi düşünmüyordum doktor birak dese bile. Artik hic birakmam. Aklinizda olsun. C Chivas Regal @nilts
Canım bazen benimkide hiç önemsemiyomuş gibi geliyor . Bnde çok kilolu olursa doğuramam diye korkuyorum . Benimki baya normal doğumcu . Arkadaşım gitmişti . Bi ara biraz sıkıntı olmuştu bebekte o da hocam alın sezeryana demişti . O da daha dur yaşın çok genç be sezeryanı dedi bekletti . He sonuç sezeryan oldu o ayrı o da bebeğin kalp atışları düzensizleşmiştiBu benim dr normal doğumu yemiyoda ondan mı bebek iri dedi acabaAllah var hiç güvenemiyorum ben dr a umarım yanlış hissediyorumdur
benim evim büyük ve cam mutfak hepsi yapılacağı için arkadaşım iki gün al hepsini yapar, duvarları falan da siler dedi. kadın da kabul etti tarih ayarlayıp döncek inşallah.Kizlar benimde sorum olucak bu temizlikle ilgili. Ben dolaplarida dokturmeyi dusunuyorum. Ee mutfak dolaplarina girerse butun evi yetistiremez dimi. Siz napiyosunuz oyle durumlarda. 1.5 gun mu alsam camlar kalsa ertesi gunde yarimgun gelip camlari halletse ya da mutfaklara ertesi gun gelse. Ne diyosunuz. Annem veya kayinvalidem yapamazlar. O durumda degiller.
Canim nisan olabilir belkiYa kizlar bu sabah yataktan kalkinca pitit pitir biseler akti icimden hissettim baktim beyaz bi akinti yogurt gibi boyle nasil miktarini soyleyeyim bilemedim tabiri caizse 2 yemek kasigi kadar koku kasinti vs yok. anlamadim ne icin olur bu..erken dogum riskimde var acabasi dogum belirtisi falan olmasin (
Canım bazen benimkide hiç önemsemiyomuş gibi geliyor . Bnde çok kilolu olursa doğuramam diye korkuyorum . Benimki baya normal doğumcu . Arkadaşım gitmişti . Bi ara biraz sıkıntı olmuştu bebekte o da hocam alın sezeryana demişti . O da daha dur yaşın çok genç be sezeryanı dedi bekletti . He sonuç sezeryan oldu o ayrı o da bebeğin kalp atışları düzensizleşmişti
Yok ya sen bnden uzundundur bn baya minnoşum 153 boyum . Bu arada bnm doktorumla doğum hakkında konuşamıyosun kadın hemen konuyu kapatıyor hele sezeryan lafını duyunca hmn konuyu değiştiriyorSenin boyun kaç benim dr uzun boylular daha rahat normal doğum yapar diyo me alaka bilmiyorum ama belki senin boyun uzun diye iti demiyodur dr , boyuna göre iri sayılmıyodur belki
Yok ya sen bnden uzundundur bn baya minnoşum 153 boyum . Bu arada bnm doktorumla doğum hakkında konuşamıyosun kadın hemen konuyu kapatıyor hele sezeryan lafını duyunca hmn konuyu değiştiriyor
Yatakta uzun süre yattığın için akıntı birikmiştir içinde canım. Kalkınca biranda akmıştır. Suyun olsa yoğurt gibi değil şeffaf ve değişik kokulu olurdu. Nişan olsa kahverengi kırmızılı gibi bişey olurdu. Renkli olurdu yani. Beyazsa akıntıdır bebek de hareketliyse korkma hiçYa kizlar bu sabah yataktan kalkinca pitit pitir biseler akti icimden hissettim baktim beyaz bi akinti yogurt gibi boyle nasil miktarini soyleyeyim bilemedim tabiri caizse 2 yemek kasigi kadar koku kasinti vs yok. anlamadim ne icin olur bu..erken dogum riskimde var acabasi dogum belirtisi falan olmasin (
Evet bugün gittiğim dr da sezeryanda 38 de alıyoruz, hatta 37 bile olur dedi. Zaten kanım almadı kadını iyice sinir oldum. Ben en azindan 39 dolsun istiyorum. Sezeryan olacaksa bebeğin doğum kanalına girmemesi gerekiyormuş. Acaba 39 bitse bi sıkıntı olur mu valla güvenemiyorum dr lara. Bırakın duran bebek sıkıntı yoksa anne karnında gelişimini tamamlasın nedir bu erken alma sevdası .2. Anneler olarak hep beklemek istiyoruz demekki bugün bunu anladım. Daha çok var ya bana da öyle geliyor okadar para harcadım süs aldım hevsliyim diye. Hala yapıcam halbuki risk var dediğin gibi rahatlık işte. Evet sezeryanım ama doktor bekleriz dedi kilosu vs sorun değil kendi gelmek istemesin yeter :)) bazı doktorlar sezeryan olunca 38 de alıyor ondan korkuyordum. Ama dediğin gibi ilk doğum öğretti ki hep hayırlısını istemek lazım
Tarçınlı kurabiye bide açma güzel olur canımKızlar cuma günü kısmetse kreşte kızımın doğum gününü yapcam pastanın yanına ne yapsam çok gücümde yok ama çocuklar pastanın yanında bişeyler yese diye düşünüyorum pratik kalsbalığa uygun bişeyler için fikriniz varmı
Bizim anasınıfında çocuklar sigara böreğine bayılır. Yemesi basit lezzetli ama maydanozsuz bir zahmet :)) bir de kakaolu çatlayan kurabiyeler varya. Ondan çok severdi benim kuzularım. Bir kaba da patlmış mısır koy senden iyisi olmaz vallaKızlar cuma günü kısmetse kreşte kızımın doğum gününü yapcam pastanın yanına ne yapsam çok gücümde yok ama çocuklar pastanın yanında bişeyler yese diye düşünüyorum pratik kalsbalığa uygun bişeyler için fikriniz varmı
Yani canım ben de öyle düşünüyorum o risk herzaman var bence 36 37 de de girebilir kanala bebiş. Belli olmıyor ki. Aceleye getirmesi güzel değil bence de bir gün bile şifa onlara organ gelişimi için. Erken alınınca zaten sezeryanla alınacak yavrucak bir anda nefes alması vs zor olacak. İyice zor olacak. Bari organları tam gelişsin. Keşke suyumla alsa kızımdaki gibi ama olmaz dediEvet bugün gittiğim dr da sezeryanda 38 de alıyoruz, hatta 37 bile olur dedi. Zaten kanım almadı kadını iyice sinir oldum. Ben en azindan 39 dolsun istiyorum. Sezeryan olacaksa bebeğin doğum kanalına girmemesi gerekiyormuş. Acaba 39 bitse bi sıkıntı olur mu valla güvenemiyorum dr lara. Bırakın duran bebek sıkıntı yoksa anne karnında gelişimini tamamlasın nedir bu erken alma sevdası .
Ayy insallah canim hic olmazdi bianda olunca korktumYatakta uzun süre yattığın için akıntı birikmiştir içinde canım. Kalkınca biranda akmıştır. Suyun olsa yoğurt gibi değil şeffaf ve değişik kokulu olurdu. Nişan olsa kahverengi kırmızılı gibi bişey olurdu. Renkli olurdu yani. Beyazsa akıntıdır bebek de hareketliyse korkma hiç
Ayy boyle mi oluyo ki yaaa nisanCanim nisan olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?