2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım ben de kendimi bildim bileli kansizim ya, çok zorluk cekcem zaten en iyisi kullanmaya devam

Aminnnn canım insallah iyidir bebis de iyidir de güzel haberler verir bize, kiyamam eşi de uzaktaydi kızı da evdeydi. Allah yardım etsin yardımcı göndersin
Gelse kızma adama eşi hamile ve riskli sen git memlekete sinirlendim yetişmiştir inşallah

Gelse kızma adama eşi hamile ve riskli sen git memlekete sinirlendim yetişmiştir inşallah
Aynen canım içimden bir de ona kızıyorum ya, benim eşim işe bile giderken huzursuz gidiyor. Kizcagiz yalnız kaldı. Neyse sağlıklı olsunlar da uçakla yetişir inşallah o da yanında olur. Keşke aynı şehirde olsak ya hemen koşardık

Sancı varsa nst de çıkar canım
Düzenli araliklarla ve geçmeyen kasılma ise hemen git hastaneye ama gün içinde belli belirsiz geliyorsa önemli diil diye biliyorum
Benim 15 dk da bir 2 dakkalik oluyordu ve 3 saat sürünce gittim ve erken doğum diye sancıları durdurdular. Böyle olursa gecmezse ihmal etme derim

Bugün çok uykulu ve halsizim artık karnıma sığmıyor sanki bu fındık çok ağırlaştığımı hissediyorum yürüyüşüm bile değişti resmen.. Ya ben kasılmanın ne olduğunu anlayamadım bir türlü bende olsa ne olduğunu bilemicem galiba

Sağol Allah razı olsun valla şuan o kadar ihtiyacım vardı ki böyle örnekler duymaya. Inşallah dediğin gibidir ama 1 hafta beklersem uyuyamam bile. Yarın gidicem inşallah
Can'ım benim sıkma canını. Cihazdandır inş.
Bazen gerçekten farklı dr lara gitmek sadece can sıkıyor.

Benim de oluyor canım, doktora sordum kokusuz kaşıntısızsa normal dedi

Normal canım tabiki uzun süre durunca dahada belli oluyo bugun temizlemeyi düşündüm biraz çömelince görüntü adeta şokkk

Içim rahatladı canım çok korkuyordum ondan gerçi doktora muayene oldum bana ikinci hamileliklerde rahim aşağıya düşebiliyor normal bu durum dedi. Ama yinede sormak istedim.

Cok saol arkadsim benimkide aceleci cikti plasenta heran ayrilabilir ic kanamam varmis toplanmis gozetim altindayim. Kziin hep evde aklimda onda cok hazirliksiz yakalandim

Canım bende kızını soracaktim teyzoslarimi bakıyor eşin gidecekti ne oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…