- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.601
Nesrin hanım paylaşmıştı sanırım memorial da olacak gebelik eğitimi iama ücretli mi bilmiyorum canım bir hastaneye sor istersenCanım eşleri boşver, işlerine geldiği gibi işte ben de çok anlattım da baktım sapık muamelesi görüyorum saldım yakasını zaten her yerim agrıyor, sırf Doğum kolaylığı olsun diye ısrar ediyordum, onun o katkısıyla olacaksa olmasın diye düşünüyorum şu an
Ama seni çok kıskandım keşke ben de gebelik okuluna gidebilseydimçok istedim en başından beri ama bizim hastanenin yok, özel olunca da iki saati 300 falan gereksiz gördüm..
çok geçmiş olsun canım ya, şimdi nasılsın? hastanede olman en iyisi, onlar yapılması gerekeni yaparlar için rahat olsun. inşallah bebeğin de sen de sağlıkla çıkacaksınız
Bu arada devlet hastanelerinde dogursak da istegimiz dogrultusunda kordonu kesmeden bebegi direk anneye veriyorlarmis. Ben yapmazlar diye hic söylemeyecektim. Ama istiyorsaniz mutlaka ebelere belirtin dedi. Hatta programda hastanede calisan bir dogum hemsiresi de vardi hamile o da katildi. O da dedi eger kordon kesilmeden bebegi almak istiyorsaniz mutlaka belirtin bize diye. Benim gibi devlette doguracaklarin aklinda bulunsun.
cok guzeller canim ellerine saglik :)Kızlar başladım şişelere inşallah. Çok zevkli ya. Yapmayanlar için söylüyorum hiç ertelemeyin :)
Aman canım.iyi olsa merak. Ettik bizdeIyiyim sadece bekliyorum refakatciyede izin verilmiyor simdilik boyle
Aynen devam et canim.Canım ben de kendimi bildim bileli kansizim ya, çok zorluk cekcem zaten en iyisi kullanmaya devam
Evet canim demir ilaci. Ben gyno ferro sanol kullaniyorum.@Kumsalpoyraz @niltsminikoglan kızlar kan hapı dediğiniz demir mi? 11.8 çıkmıştı kanım ben Ferrum Fort alıyorum günde 1 tane siz ne alıyorsunuz
sen nasılsın canım, valla her tatlı yediğimde vicdan azabı çekiyorum, aklıma sen ve diğer arkadaşlarım geliyorsunuz,
az kaldı sizlerinde bu kadar sabrettiniz, inşallah mükafatınızı alırsınız
Selamın aleyküm kızlar.
Doğum yapan arkadaşlarımız olmuş. Maşallah bebislere.Allah sagsalim evlerine dönmek nasip etsin insaallah.
weryew canım allah yardimcin olsun.sona geldin.saglikla kucaklayinca herseyi unutucaksin inan.kolay doğumlar diliyorum.
Bebisinin Kilosu düşük arkadaşlar bizimde öyle. 1980 gr.34 te.ama ne yalan soyleyeyim sizlerinde öyle olduğunu duyunca gönlüm rahatladı biraz.minyon olacaklar demek bizim sipalar dedim.
Bende bugün tekrar gittim Dr a.nst temiz.idrardada protein çıkmadı çok şükür çok rahatladım. kan ilacına da devam dedi.iki hafta sonraya çağırdı. Bakalım bende makarnaya yükleneyim bu iki hafta.bakalim ise yarayacakmi.
weryew aklım fikrim sende kuzum bir de yalnızdın ya naptin bebis nasıl sen nasilsin habersiz bırakma
weryew canim cok gecmis olsun. Nasilsin simdi? Haberdar etmeyi unutma.
weryew aklım fikrim sende kuzum bir de yalnızdın ya naptin bebis nasıl sen nasilsin habersiz bırakma
Canım bende kızını soracaktim teyzoslarimi bakıyor eşin gidecekti ne oldu diye
Insallah normaldir canm erken dogum riski olunca herseyden killaniyorum maalesefBenim de oluyor canım, doktora sordum kokusuz kaşıntısızsa normal dedi
weryew Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim kızın evdeydi galiba eşin de memlekete mi gitmişti...ara ara okudum karıstırdım hepsini birbirine...yalnız mısın hala? En azından hastanedesin canım mudahale edilebikecek durumdasın
Eline sağlık çok güzel olmuş güle güle dağıtKızlar başladım şişelere inşallah. Çok zevkli ya. Yapmayanlar için söylüyorum hiç ertelemeyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?