2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
weryew Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim kızın evdeydi galiba eşin de memlekete mi gitmişti...ara ara okudum karıstırdım hepsini birbirine...yalnız mısın hala? En azından hastanedesin canım mudahale edilebikecek durumdasın

Nesrin hanım paylaşmıştı sanırım memorial da olacak gebelik eğitimi iama ücretli mi bilmiyorum canım bir hastaneye sor istersen

iyi akşamlar kizlar.pek yazamasamda hergun okuyorum yazdikıarinizi.maşallah bebisıer cok aceleci :) Allah hepsinr saglik sihhat versin insallah.bizleredr saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.bugun kontroluç vardi bebegim 1hafta ondr maşallah 36+0olmasi gerekirken 37+0cikti kilomuz 2800..kafasi pelvise tam yerlesmis.10.15gun icinde dogum olur dedi doktorumuz cok heyecanliyim) hersey yolunda cok sukur tek sorun kan degerlerim dusuk ilac yazdi.ama demir ilaci brno gena halde kabiz yapiyo

Herkese merhaba, ben 2018 Ocak annesiyim kızım şu anda 4. Ayına girdi :) öncelikle hepiniz sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Ben kızım doğmadan önce çok fazla bez depolamıştım 1 numara ve 2 numara primalar molfixler fakat benim kızım primaları kullanamıyor. Hepsi paketinde kutusunda kolisinde öylece kalakaldı. Benimle bez değiş tokuşu yapacak birini arıyorum huggies kullanıyoruz biz. Elimdeki 1-2 nolu primaları verip , kendime huggies 2-3 istiyorum fiyat farkı nedir bilgim yok ama daha pahalıysa üzerini eklerim. Eğer pahalı olan primaysa bir talebim kesinlikle yok sadece elimdekiler işe yarasın ve ben de işime yarayanı kullanayım istiyorum. İlgilenen olursa özelden mesaj atarsa sevinirim:)

Bu kosmı anlamadım canım kordonu kesip vermekle kesmeden vermek arasındaki fark ne

sen nasılsın canım, valla her tatlı yediğimde vicdan azabı çekiyorum, aklıma sen ve diğer arkadaşlarım geliyorsunuz,
az kaldı sizlerinde bu kadar sabrettiniz, inşallah mükafatınızı alırsınız

Iyiyim canım şükür bu günlerimize. Bazen pastane önlerinden geçerken ciğerci kedisi gibi oluyorum ağır çekimde geçiyorum ama az kaldı diye kendimi telkin ediyorum.
Ama den vicdan azabı çekme bitanem hatta bu lokmalar sema için de bizim icin de ye yarasın bebisine
Doğum sonrası da sanırım diyete devam edilecek bir süre daha ve sonra tekrar şeker yüklemesi yapılacak

weryew aklım fikrim sende kuzum bir de yalnızdın ya naptin bebis nasıl sen nasilsin habersiz bırakma

Beni yatirdilar sadece tansiyon ve nst baktilar bi kere oyle bekliyorum esimde sukur geldi ucakla ama refakatci kabul edilmiyo eve gittiler bende oyle bekliyorum hepimiznsag salim kavusalim bebeklerimize insallah sonunda mutluluk olsun

Evet yalnizim ama esim geldi kizimla ve teyzeleriyle evdeler simdi bende bekliyorun doktor sabah gelicekmis hemsirelerde birsey diyemiyor malesef

KizlR basim cok agiriyordu acile geldim tansiyonum yüksekmiş olabilir mi diye. Neyse sukur tansiyonum normal cikti. Doktor bebegime bakti 2650 gram dedi ac 34 haftalik dedi ne oluyosa digerlerini hatirlamiyorum. Bu cocuk bugune kadar her kontrolde kilosu da diger degerleri de hep önde cikti. Yine ayni hastanenin aciline gittim sonuclar bu. Neye inanacam ben simdi? Tamam yuzde yuz dogru tahmin yapamaz makinalar ama bu kadar fark olmasi sizce normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…