2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım benim çok gecmiş olsun... çok yomuştun kendini dinlen dedik okada. şimdi nasılsın.. müsaitmisin aıyımmı tel

Insallah normaldir canm erken dogum riski olunca herseyden killaniyorum maalesef
Sen yine de dikkatli ol tabi ben yönlendirmiş olmayayım, hatta iki gün önce sabah oldu daha kahvaltı hazırlarken, çok sıcaklarsam da oluyor ama başka bi belirti olmuyor. Sen başka belirtin olursa diye dikkat et yine de kuzum

Valla müthişsiniz kızlar. İnşallah tertemiz çıkar sonuçlarıniz

Oh maşallah canım ay keşke bana da bırak dese şu kan ilacini

Ben de hiç kullanmadım kan ilacı. Gebelik diyabetinden sonra üzümde yiyemeyince demirim biraz düştü doktor vitamin ilacından alırsın dedi ama ben çok tedirginim ilk doğum sonrası çok kan kaybettim 3 ünite kan takıldı birazda onun etkisi var. Son ay kullanmamda işe yarar mı bilmem.

@Kumsalpoyraz LastMadOnEarth minikoglan kızlar kan hapı dediğiniz demir mi? 11.8 çıkmıştı kanım ben Ferrum Fort alıyorum günde 1 tane siz ne alıyorsunuz
Evet canım, Ben değerimi bilmiyorum valla sonuçları hiç almıyorum doktor yorumluyordu. Uzun süredir de hiç test yaptırmadım dün saglikocagi hariç. O da formalite.

Ben bu tek içimlik şurup varya onu kullanıyorum hap hiç ise yaramıyor bende. Surup biraz işe yarıyor aslında iğne olsa anca o paklar beni. Adet olmaya başladım başlayalı çok kansizim, çocuk bezi kullanirdim evlenmeden önce. Gece en az 3 defa çarşaf degistirirdim annem bana özel 3-5 kat çarşaf dikmişti adet olunca onu sererdim yani öyle çok olurdum çocuk düşürür gibi. Evlenince en büyük boy ped yeter oldu ama kansizligim hiç geçmedi napıcam bilmen

Hmm zormuş...benim kanim hep 13lerde olurdu geçen hamilelik ve doğum somrası en düşmüş hali bile 12ydi...ama bu sefer diyabet vs derken hiç pekmez falan içemedim düşüyor diye demir verdi doktor

Adet olmaya başladım başlayalı çok kansizim ben canim, çocuk bezi kullanirdim evlenmeden önce. Aşırı oluyordum o zamandan beri de kansızlık çok fazla. Hiç düzelmez. İlaçları bırakınca artar hemen. Kurban kesmişiz gibi kan olur yani evlenince biraz hafifledi ama yine de normal bi insan gibi değildi yani, ama artik çok bıktım

Beni yatirdilar sadece tansiyon ve nst baktilar bi kere oyle bekliyorum esimde sukur geldi ucakla ama refakatci kabul edilmiyo eve gittiler bende oyle bekliyorum hepimiznsag salim kavusalim bebeklerimize insallah sonunda mutluluk olsun
Biraz sıkıntılı durum ama Bebeğinin haftası güzel hiç stres yapma ben de 36 doldurayım diye dua ediyorum Allah ne demişse o olur

@Kumsalpoyraz LastMadOnEarth minikoglan kızlar kan hapı dediğiniz demir mi? 11.8 çıkmıştı kanım ben Ferrum Fort alıyorum günde 1 tane siz ne alıyorsunuz
Gyno ferro sanal kullanıyorum canım benim..düşmüştü kanım 4.ayda halsizliğim çok oluyordu sanırım iyi geldi tekrarlanmadı şikayetlerim..yeniden de bakılmadı bir daha..Şuan ne alemde bende merak ediyorum..belki bu kontrolde ister tahlil
Kızlar başladım şişelere inşallah. Çok zevkli ya. Yapmayanlar için söylüyorum hiç ertelemeyin :)
Çok çok beğendim canım..ellerine sağlık
Esim ucakla geldi sukur kizimda teyzeleri ve babasiyla artik bende tek bekliyorum
Şükür neyse ki eşin gelmiş ya. .
AC karın çevresi cnm..ama tek bi şeyi baz almıyorlar..kafa, karın , bacak boyu hepsi farklı çıkabiliyor..hepsini bir araya getirip ortalama hafta hesaplıyorlar..onu takma kafana ama kilosu için bişey diyemeceğim..son kontrolünle şimdiki arasında kilo alımı var dimi

boğazının yanması akşam olunca yine başladı. Nöbetçi eczaneye gittik gargara verdi. Yutulmuyor en azından diye. İnşallah faydası olur

Benim anlamadigim bu cihazlar arasi bu kadar fark olur mu? Ölçümler hemen hemen birbirleriyle uyumlu şükür . Ama ben kendi doktoruma gittigimde ki her seferinde farkli bir cihazla bakiyor odalar degistigi icin hep yuksekti. Hatta en son 3200 falan demisti ben de son kontrolde sormadim bu salliyor heralde bu kadar yuksek cikar mi diye. Ama birden bire bu kadar az oldugunu duyunca da bi garip oldum. Yoksa simdiki kilosu haftasina gore yine normal dusuk degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…