- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.621
Kordonu kesince direk kordon bakimi yapmaya duruyorlar herLde. Sonra üşümesin falan diye giydiriyorlar sanirim cakit gecmis oluyor.Bu kosmı anlamadım canım kordonu kesip vermekle kesmeden vermek arasındaki fark ne
canım benim çok gecmiş olsun... çok yomuştun kendini dinlen dedik okada. şimdi nasılsın.. müsaitmisin aıyımmı telHanimlar hastane yatisim yapildi gozlem altinda tutuyolar plesantada kanama olmus defarmasyon toplanmis doktorun odasinda direk dogumhane alindim eve gonderemiyor cunku heran plasenta bebekden ayrilabilir bebegim ölebirmis simdilik bekletiyolar en ufak birseyde ameliyat alincam
Nisan sonu mayıs başı gibi canım o, ben o zamana kalmam :))Nesrin hanım paylaşmıştı sanırım memorial da olacak gebelik eğitimi iama ücretli mi bilmiyorum canım bir hastaneye sor istersen
Sen yine de dikkatli ol tabi ben yönlendirmiş olmayayım, hatta iki gün önce sabah oldu daha kahvaltı hazırlarken, çok sıcaklarsam da oluyor ama başka bi belirti olmuyor. Sen başka belirtin olursa diye dikkat et yine de kuzumInsallah normaldir canm erken dogum riski olunca herseyden killaniyorum maalesef
Bak ona dikkat etmemişim hayırlısı artık sende yaşayarak tecrübe edeceksin :))Nisan sonu mayıs başı gibi canım o, ben o zamana kalmam :))
Valla müthişsiniz kızlar. İnşallah tertemiz çıkar sonuçlarınizIyiyim canım şükür bu günlerimize. Bazen pastane önlerinden geçerken ciğerci kedisi gibi oluyorum ağır çekimde geçiyorum ama az kaldı diye kendimi telkin ediyorum.
Ama den vicdan azabı çekme bitanem hatta bu lokmalar sema için de bizim icin de ye yarasın bebisine
Doğum sonrası da sanırım diyete devam edilecek bir süre daha ve sonra tekrar şeker yüklemesi yapılacak
Inşallah sağ salim kucaklayacaksin bebisini canım benim, hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzEsim aksam ziyaret saatine yetisti ama refakatci kabul edilmiyor onyuzdenn yalnizim ida eve gitti. Doktorlarda sabah gelecekmis bekliyorum bende
Oh maşallah canım ay keşke bana da bırak dese şu kan ilacini
Evet canım, Ben değerimi bilmiyorum valla sonuçları hiç almıyorum doktor yorumluyordu. Uzun süredir de hiç test yaptırmadım dün saglikocagi hariç. O da formalite.@KumsalpoyrazLastMadOnEarth minikoglan kızlar kan hapı dediğiniz demir mi? 11.8 çıkmıştı kanım ben Ferrum Fort alıyorum günde 1 tane siz ne alıyorsunuz
Hmm zormuş...benim kanim hep 13lerde olurdu geçen hamilelik ve doğum somrası en düşmüş hali bile 12ydi...ama bu sefer diyabet vs derken hiç pekmez falan içemedim düşüyor diye demir verdi doktorEvet canım, Ben değerimi bilmiyorum valla sonuçları hiç almıyorum doktor yorumluyordu. Uzun süredir de hiç test yaptırmadım dün saglikocagi hariç. O da formalite.
Ben bu tek içimlik şurup varya onu kullanıyorum hap hiç ise yaramıyor bende. Surup biraz işe yarıyor aslında iğne olsa anca o paklar beni. Adet olmaya başladım başlayalı çok kansizim, çocuk bezi kullanirdim evlenmeden önce. Gece en az 3 defa çarşaf degistirirdim annem bana özel 3-5 kat çarşaf dikmişti adet olunca onu sererdim yani öyle çok olurdum çocuk düşürür gibi. Evlenince en büyük boy ped yeter oldu ama kansizligim hiç geçmedinapıcam bilmen
Adet olmaya başladım başlayalı çok kansizim ben canim, çocuk bezi kullanirdim evlenmeden önce. Aşırı oluyordum o zamandan beri de kansızlık çok fazla. Hiç düzelmez. İlaçları bırakınca artar hemen. Kurban kesmişiz gibi kan olur yaniBen de hiç kullanmadım kan ilacı. Gebelik diyabetinden sonra üzümde yiyemeyince demirim biraz düştü doktor vitamin ilacından alırsın dedi ama ben çok tedirginim ilk doğum sonrası çok kan kaybettim 3 ünite kan takıldı birazda onun etkisi var. Son ay kullanmamda işe yarar mı bilmem.
Kordonu kesince direk kordon bakimi yapmaya duruyorlar herLde. Sonra üşümesin falan diye giydiriyorlar sanirim cakit gecmis oluyor.
Biraz sıkıntılı durum ama Bebeğinin haftası güzel hiç stres yapma ben de 36 doldurayım diye dua ediyorum Allah ne demişse o olurBeni yatirdilar sadece tansiyon ve nst baktilar bi kere oyle bekliyorum esimde sukur geldi ucakla ama refakatci kabul edilmiyo eve gittiler bende oyle bekliyorum hepimiznsag salim kavusalim bebeklerimize insallah sonunda mutluluk olsun
iki saati 300 falan[/QUOT300 tl. Burada iki devlet hastanesine gidiyorum ikiside her gittiğimde gebelik okuluna gelin diye dil döküyorlar. Bende ilk gebeligimde çok istedim olmadı ikincisine kısmetmiş. Belki sende de öyle olur. Olursa da kaçırma derim.
Gyno ferro sanal kullanıyorum canım benim..düşmüştü kanım 4.ayda halsizliğim çok oluyordu sanırım iyi geldi tekrarlanmadı şikayetlerim..yeniden de bakılmadı bir daha..Şuan ne alemde bende merak ediyorum..belki bu kontrolde ister tahlil@KumsalpoyrazLastMadOnEarth minikoglan kızlar kan hapı dediğiniz demir mi? 11.8 çıkmıştı kanım ben Ferrum Fort alıyorum günde 1 tane siz ne alıyorsunuz
Çok çok beğendim canım..ellerine sağlıkKızlar başladım şişelere inşallah. Çok zevkli ya. Yapmayanlar için söylüyorum hiç ertelemeyin :)
Şükür neyse ki eşin gelmiş ya. .Esim ucakla geldi sukur kizimda teyzeleri ve babasiyla artik bende tek bekliyorum
AC karın çevresi cnm..ama tek bi şeyi baz almıyorlar..kafa, karın , bacak boyu hepsi farklı çıkabiliyor..hepsini bir araya getirip ortalama hafta hesaplıyorlar..onu takma kafana ama kilosu için bişey diyemeceğim..son kontrolünle şimdiki arasında kilo alımı var dimiKizlR basim cok agiriyordu acile geldim tansiyonum yüksekmiş olabilir mi diye. Neyse sukur tansiyonum normal cikti. Doktor bebegime bakti 2650 gram dediac 34 haftalik dedi ne oluyosa digerlerini hatirlamiyorum. Bu cocuk bugune kadar her kontrolde kilosu da diger degerleri de hep önde cikti. Yine ayni hastanenin aciline gittim sonuclar bu. Neye inanacam ben simdi? Tamam yuzde yuz dogru tahmin yapamaz makinalar ama bu kadar fark olmasi sizce normal mi?
Valla ben de bilmiyorum. Bebek ilk dogdugunda anne ile ten tene temas cok onemliymis ozellikle ilk bir saat. Onyuzden direk dogar dogmaz istiyorsaniz soyleyin dediler.yani kordonu kesmekle uğraşmasınlar bebeği giydirsinler sonra mı kessinler , bilmediğim için soruyorum
Allah razi olsun canm cok saol.insallah rabbim hepimizin yavrusnu bizlere bagislasin insallahdün gece aklımdan geçtin canım, nasıl acaba diye kendi kendime merak etmiştim,
Rabbim yardımcın olsun, en kısa zamanda kucağına alıp evinize dönersiniz inşallah
Benim anlamadigim bu cihazlar arasi bu kadar fark olur mu? Ölçümler hemen hemen birbirleriyle uyumlu şükür . Ama ben kendi doktoruma gittigimde ki her seferinde farkli bir cihazla bakiyor odalar degistigi icin hep yuksekti. Hatta en son 3200 falan demisti ben de son kontrolde sormadim bu salliyor heralde bu kadar yuksek cikar mi diye. Ama birden bire bu kadar az oldugunu duyunca da bi garip oldum. Yoksa simdiki kilosu haftasina gore yine normal dusuk degil.Gyno ferro sanal kullanıyorum canım benim..düşmüştü kanım 4.ayda halsizliğim çok oluyordu sanırım iyi geldi tekrarlanması şikayetlerim..yeniden de bakılması bir daha..Şuan ne alemde bende merak ediyorum..belki bu kontrolde ister tahlil
Çok çok beğendim canım..ellerine sağlık
Şükür neyse ki eşin gelmiş ya. .
AC karın çevresi cnm..ama tek bi şeyi baz almıyorlar..kafa, karın , bacak boyu hepsi farklı çıkabiliyor..hepsini bir araya getirip ortalama hafta hesaplıyorlar..onu takma kafana ama kilosu için bişey diyemeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?